• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Ss2302 , canim yurtdisindaki doktorlarda takipsiz 3 ay klomen veriyor, ama turkiyedeki doktorun takipsiz vermesine sasirdim dogrusu. ama vardir bildigi, heralde stres olmaman icin takip etmiyor , yada zor geliyor bilemiyorum, ama eger kist olusursa ne olacak? bunun sorumlulugu doktormu alicak.

Eger icin rahatlamasini istiyorsan, dedigim gibi burdaki doktorlarda 3 ay kullan gel diyor, kist olsa bile adetinle gider diyor, ama o kistin agrisini stresini ancak yasmis olan anlar . ve sen bunu yasadin.
Esinede doktorunada int okudugunu soyleme, hemen seni yargiliyorlar:) tamam burdaki her yazilanada inanilmaz , inanilsa bile herkezin bunyesi farklidir , ama tecrube yasamis arkadaslar olmasa, biz ne manitor alirdik, ne asilama karari alabilirdik, ben doktorumu bile degistiremezdim, sagolsun arkadaslar pisikolojik olarak destek veriyor.
ben suanda takipsiz klomen kullaniyorum, ve bu ay kist olabilir, doktorum oyle soyledi. 3.seviye gormeme ragmen hamile olabilirmiyim bilmiyorum ? hayirlisi bakalim.
simdi sen baska doktora gidelim dersen esin karsi cikabilir, hayirlisi ins ,..
ay canım resmen kocamı iyi tanımısın anlattıklarımdan.. hakikaten de kızar artık bu konunun ustune cok gittigimi dusunuyor.. ben de artık ses cıkarmıyorum bakalım su klomeni kullanmaya yarın baslıyorum.. hayırlısı.. ben zaten hayatta 4 ay beklemem 3. ayda giderim kaydirigubbakcemile4
buradaki destek konusuna gelince hayatta laf ettirmem zaten ama kotu seyleri okudugmu anlatınca cok kızıyor ondan sonra bi bakıyourm kendi de google da aratmıs forumları okuyor kaydirigubbakcemile3
kısacası, gundemimizin ilk sırasında bu var hep o yuzden rahatsız oldu naapsın birazcık hak da veriyorum bu meseleyi konusmadıgımız bir gun yok tam 1 senedir.. bay geldi kocişe!

hakkinda hayirlisi tatlim inan senin kadar hayirli haberini duymak istiyorum
doktoruna guveniyorsan sorun yok ozaman hic birseyi sakin kafana takma Rabbim insallah ilk kullanista gonderir bebegini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hem belli mi olur bakarsin bakarsin senin kirmizilar gelmez opuyorumnanaktan
sagol tatlim destegin icin.. bugun afedersin tuvalete gimedigim surece pedimde kan olmuyo tam sokemedi ama ben m1 yaptım yarın baslicam klomene..hayırlısı olsun... icim umut dolu o kadar cok ki anlatamam!:Saruboceq:

Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. ben de bu ay monitörü kullanmaya başladım. 6. günden itibaren test istemeye başladı. 2.seviyeyi hangi gün gördüğümü hatırlamıyorum. ama 3. seviyeyi 17. gün gördüm. 18. gün de de 3. seviyeyi gördüm. 20.gün tekrar 1.seviyeye düştü. yalnız monitör benden 6.günden beri hergün test yapmamı istedi. bugün 25. gündü ve yine test istedi. 20 tane test çubuğı bitti bile, bu kadar çok test istemesi sizce normal mi?
forumdan okuduğum kadarıyla genelde 10 gün test istiyormuş. bana yardımcı olur musunuz?
canım telaslanma hepimizden ilk ay o kadar istedi tatlım.. ben mayıs'tan beri kullanıyorum bazen benden bile yumurtlama durumuma gore neredeyse 1 paket istiyor.. degisiyor..

Arkadaslar cumartesi gunu doktor randevum var, bakalim test sonuclari nasil cikacak.. dua edinde hersey olumlu ciksin . Duaya ihtiyacim var...

canım dualarımız seninle :Saruboceq: Hakkında hayırlısı olsun!!:Saruboceq:

Merhaba Leydim, senden 20 test cubugu ismesinin sebebi, 17.gunde 3.seviye gormen. eger daha erken gorseydin 10 test cubugu isterdi. ilk ay oldugu icin manitor seni taniyor. ins bidahi aya daha erken ister, ama eger 20 test cubugu istersene onemli diil , bir problem yok, onemli olan 3.seviye her ay gormen canim.
3.seviye gordukten 14 gun sonrabeklenmeyen adet tarihin , gebelik testi yapabilirsin, sen yaptinmi?

henüz test yaptırmadım. 3. seviyeyi gördükten sonra 9 gün geçti daha

Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. ben de bu ay monitörü kullanmaya başladım. 6. günden itibaren test istemeye başladı. 2.seviyeyi hangi gün gördüğümü hatırlamıyorum. ama 3. seviyeyi 17. gün gördüm. 18. gün de de 3. seviyeyi gördüm. 20.gün tekrar 1.seviyeye düştü. yalnız monitör benden 6.günden beri hergün test yapmamı istedi. bugün 25. gündü ve yine test istedi. 20 tane test çubuğı bitti bile, bu kadar çok test istemesi sizce normal mi?
forumdan okuduğum kadarıyla genelde 10 gün test istiyormuş. bana yardımcı olur musunuz?

Aramıza hoşgeldin canım, inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.:nazar:

Leydim sen nasıl monütörü almaya karar verdin burdamı okuyup aldın. Daha önce aşılama deneyimin yada başka bir çalışman olmuşmuydu

bana doktorum önerdi. monitörü aldıktan sonra da burada yazılanları okudum. kullanan bazı insanların çok kısa sürede hamile kaldıklarını okudukça heyecanım daha da arttı.
daha önce aşılama deneyimim falan olmadı. henüz 1 yıllık evliyim. evlendiğimiz günden beri de hiç korunmadık. çünkü bir an önce anne olmak istiyorum. o nedenle monitörü aldım.

bana doktorum önerdi. monitörü aldıktan sonra da burada yazılanları okudum. kullanan bazı insanların çok kısa sürede hamile kaldıklarını okudukça heyecanım daha da arttı.
daha önce aşılama deneyimim falan olmadı. henüz 1 yıllık evliyim. evlendiğimiz günden beri de hiç korunmadık. çünkü bir an önce anne olmak istiyorum. o nedenle monitörü aldım.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben burda okuyup hamile kalanları duyunca heyecanlanıp aldım. belki yumurta gününü tutturamamışızdır düye düşündüm. Allah gönlümüze göre verir inşallah. Bu arada doktorun önermesi çok hoşuma gitti :)

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben burda okuyup hamile kalanları duyunca heyecanlanıp aldım. belki yumurta gününü tutturamamışızdır düye düşündüm. Allah gönlümüze göre verir inşallah. Bu arada doktorun önermesi çok hoşuma gitti :)

Amin, hepimizin gönlüne göre versin. Doktorum gerçekten çok iyi, çok güzel yönlendiriyor.

henüz test yaptırmadım. 3. seviyeyi gördükten sonra 9 gün geçti daha

Tamam canim, daha varmis 5 gun. Ins hakkinda hayirlisi olur, ve 1.kullandiginda hamile kalirsin. Doktorun tavsiye edipte alman cok morel verici bir durum, bazi doktorlar varki cok bilmislerolumunekankayizsmile

yurtdisinda cok yaygin, ama turkiyede daha yeni olunca, doktorlarinda alismasi ve tavsiye etmesi nadir heralde..benimde doktorum tavsiye etmisti. ve cok memnun kaldim, her ay duzunli yumurtlamadigimi ogrendim, cunnki 3.seviye her ay goremedim, sonra doktora gittim duzeldi allahtan.

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

Canım iyim sağol sen nasılsın, benim bugün 12. günüm 1. seviyedyim ama test çubuğunda 2. çizgiyi bugün silikde olsa gördüm.

Arkadaslar cumartesi gunu doktor randevum var, bakalim test sonuclari nasil cikacak.. dua edinde hersey olumlu ciksin . Duaya ihtiyacim var...

canim arkadasim dualarim seninle Allahin izniyle test sonuclarin iyi cikar insallah ve bir an once melegine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:

Back