• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

arkadaslar, carsamba gunu icin turkiyedeki aylin barborastan randevu aldim. asilamayida sordum , onuda yapiyormus, adetin 3,gunu nezman oldgunu bilinemez dedi hemsire, oyuzden oncenisan 3. carsamba gunu muayene olun, sonra aedetin 3,gunu testlerimizi yaptiriz, hersey normalse asilama olur dedi. carsamba gunude, adetin3,gunu gorunuyor benim, ama kist olma ihtimali var diye, ben gecikecegini dusundum, eger muayene olursam, adetin 3,gunude tesler yapilir,arkadaslar bu arada esimede randevu almak gerekiyormu?yoksa ilk muayenede beraber gidelim, gerekirse randevu alinirmi? bir fikir verirmisiniz?eger asilama olursa, esinde sperm testi veriyor dimi? randevu aliniliyormu onada?

Herşey yolunda gider umarım. Vakit bulabilir ve nete gelirsen bizi haberdar etmeye çalış tatlım...

arkadaslar bu asilama nasil oluyor, yani esim diyorki, tanidik bildik birisine yaptirmak gerekli yoksa karisma falan soz konusu olurmu, ya nebileyim tup bebek olsa belki ama, ben asilamada direk erkekten sperm alip asilama yapiyorlar diye biliyorum, yani spermi geniyle oynuyorlarmi?

ya biliyorum cok sacma bir soru ama, esim bayaga buyuttu bu asilamayi, cok kapsamli bisey saniyor, bende cok bilgim olmadigi icin savunamiyorum. yani herhangi bir hastanede bile herhangi bir doktor bile yapabilir diilmi?

arkadaslar bu asilama nasil oluyor, yani esim diyorki, tanidik bildik birisine yaptirmak gerekli yoksa karisma falan soz konusu olurmu, ya nebileyim tup bebek olsa belki ama, ben asilamada direk erkekten sperm alip asilama yapiyorlar diye biliyorum, yani spermi geniyle oynuyorlarmi?

ya biliyorum cok sacma bir soru ama, esim bayaga buyuttu bu asilamayi, cok kapsamli bisey saniyor, bende cok bilgim olmadigi icin savunamiyorum. yani herhangi bir hastanede bile herhangi bir doktor bile yapabilir diilmi?

canim karisma olmaz merak etme zaten senin gozunun onunde kontrol ediyor benimkini 3 kisi kontrol etti arti bana da kontrol ettirdiler
benim esimde ilk basta cok buyutmustu ne gerek var falan demisti simdide iyiki israr etmissin diyor
normal iliskiden bir farki yok yani tup bebek gibi degil tek fark esinin spermleri alinip yikaniyor ve yumurtaya yakin bir yere enjekte ediliyo boylelikle sansin artmis oluyo
insallah ilk asilamanda tutar
yolculuk ne zaman ? ne kadar kalicaksiniz
firsat bulabilirsen bizi haberdar et

Ss2302 canim manitor kullaninca daha rahat oluyorsun , kullanmassan acaba hangi gun yumurtladim? 10.gunmu yoksa 14.gunmu ? bugun iliskiye girsemiydik diye kafanda cok duusneceksin:)
Her ay takibini yaptirirsan zaten kist falan olusursa ilk mudahale olur canim , benim oyle imkanim yok, amerikali doktor sadece klomen verdi 3 ay kullan gel dedi, Ben sadece 2 ay kullandim, yumurtlama olmadi. sonra ben turk doktoru buldum burda,oda klomen gunde 2 kere kullan dedi, sonrasinda osttejen tablet kullan dedi, jel ise adetlerini duzenlemek ve bebegin tutunmasi icin veriyorum dedi. jel ismi CRINONE .

Kizlar acaba kisti kanamayla gidermi? ben hic duymadim, int arastirirken degormedim, sizin bir bilginiz varmi acaba? ya hala devam ediyor kanama, ve parca parca geliyor , cok korkuyorum, bugun gene yataktayim ve halsizlik var. dun kendimi iyi hissedince disari cikmistim ama bugun hic bir isimi halledemiyorum..

canım bana doktor sadece klomen verdi oyle takibe falan gel demedi.. biraz beni cok gergin buluyor nedense.. herhalde o sebeple cok sık git gel demedi.. ben de 4 ay sonra gidecegim herhalde bir sey olmazsa...

gfunaydin tatlim opuyorumnanaktan

bugun prenses, ss,nibo ve senin icin yasin okuycam insallah Rabbim kabul eder bebisleriniz tez zamanda gelir bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip eder :Saruboceq:
canım Allah kabul etsin.. :nazar: Allah senden razı olsun.. Hayırlısı ne zamansa insallah...

sscim asilama islemi ayni gulun anlattigi gibi tatlim benimkinin tek farki ben ilac yerine gobekten yapilan ignelerden kullandim birde beni asilamadan sonra hic yatirmadi jel falanda vermedi :umursamaz: asilama oldugum gunun gecesi ve ertesi gunu calistik cok sukur 3 ve son asilamamda mucizem geldi hemde hic umudum yokken[/QUOTE

sscim kistinin tekrarlamamis olmasina cok sevindim bu cok guzel bir haber tatlim :lepi:
sende klomenci olmussun hayirli olsun insallah ilk kullanmanda bebisin gelir :Saruboceq:
ben daha once sadece 1 ay klomen kullandim diger 2 kutu hala durur onlari kist korkusundan kullanamamistim eyvahedigeldismile
merak ettim sana sadece 1 aylikmi verdi birde takip edicekmi ?
senin doktora cok kizdim vallahi alsanaalsanasmile ne demek monitoru cope at :olmaz: sakin ha bence monitor super bir alet burda doktorlar tavsiye ediyor bircok insan kullaniyor
eger ilaci takipsiz verdiyse kesinlikle monitore gore hareket et nacizane tavsiyem ama tabi yinede sen bilirsin olumunekankayizsmile
canım doktor takip falan istemedi sadece 4 ay kullan gel dedi .. ben de bu kist durumunu biliyorum o yuzden her ay giderim diye dusunuyorum ama eşim bana cok kızıyor cok ustune gitme yeter artık dedi haklı olarak kaydirigubbakcemile
o yuzden eger bebiş gelmezse temmuz ayında gidecegim doktoruma..

dun benim regl gunumdu ( 3. seviyenin 1. gunu + 14. gun) ama ben regl olmadim.. bugun olmayı bekliyorum agrılarım başladı zaten eyvahedigeldismile
doktor 2. gun basla dedi eger bugun olursam yarın mı baslamam lazım yoksa yarını 1. gun diye sayıp carsamba mı baslamam lazım kızlar??
bakalım insallah her seyin hayırlısı olsun..

az evvel regl oldum kızlar.. yine yanilmadi kirmizilar...:gitme:
simdi saat 3'e 10 var.. ben yarın sabah m2 yapacagim ya (hep oyle yapıyorum ama yanlıs mı yapıyhrum bilmiyorum m1 mi yapsam) acaba klomen e de yarın mı baslasam?

simdi saat 3'e 10 var.. ben yarın sabah m2 yapacagim ya (hep oyle yapıyorum ama yanlıs mı yapıyhrum bilmiyorum m1 mi yapsam) acaba klomen e de yarın mı baslasam?

sscim hayirlisi olsun bitanem Rabbim vakti zamani geldiginde elbet melegini gonderecektir
ben adetimi eger 12den sonra olduysam sonraki gunu m2 olarak degil m1 olarak caliatiriyordum doktorum oyle yapmami soylemisti ama tabii yinede sen bilirsin
simdi senin doktor sana 4 aylik mi klomen verdi ?

/

M1 yapman gerekiyor tatlım kullanma kılavuzunda o şekilde yazıyor.

sscim hayirlisi olsun bitanem Rabbim vakti zamani geldiginde elbet melegini gonderecektir
ben adetimi eger 12den sonra olduysam sonraki gunu m2 olarak degil m1 olarak caliatiriyordum doktorum oyle yapmami soylemisti ama tabii yinede sen bilirsin
simdi senin doktor sana 4 aylik mi klomen verdi ?/

vallahi ben de eskiden oyle yapıyordum ama yine bizim topicte biri aksam 6 ya kadar olursan ertesi gun m2 yap demisti..

ben de sizin tavsiyenize uyup m1 yapacagım o zaman.. klomen e de carsamba baslayacagım..
4 aylık verdi tatlim.. cok mu acaba?

M1 yapman gerekiyor tatlım kullanma kılavuzunda o şekilde yazıyor.

ben de oyle yapıyordum tatlim eskiden, buradan bi arkadas aksam 6 dan onceyse ertesi gun m2 yapablirsin demisti.. neyse bu sefer sizin dediginiz gibi yapiim bari.. zaten yakında makina iflas edecek pilleri de bitecek bu gidiste..
mayıs tan beri..

vallahi ben de eskiden oyle yapıyordum ama yine bizim topicte biri aksam 6 ya kadar olursan ertesi gun m2 yap demisti..

ben de sizin tavsiyenize uyup m1 yapacagım o zaman.. klomen e de carsamba baslayacagım..

ben de oyle yapıyordum tatlim eskiden, buradan bi arkadas aksam 6 dan onceyse ertesi gun m2 yapablirsin demisti.. neyse bu sefer sizin dediginiz gibi yapiim bari.. zaten yakında makina iflas edecek pilleri de bitecek bu gidiste..
mayıs tan beri..

Canım makinenin pillerini bitmeden değiştir kitapcığında öyle yazıyor. 4 tane AAA pil. Hafızasındaki bilgiler silinmesin.

mayıs tan beri..

4 aymi hemde takipsiz senin bu doktoru elime gecirirsem alsanaalsanasmile istersen birde klomen topigindeki arkadaslara sor ama bana cokmus gibi geldi CADIARZU

4 aymi hemde takipsiz senin bu doktoru elime gecirirsem alsanaalsanasmile istersen birde klomen topigindeki arkadaslara sor ama bana cokmus gibi geldi CADIARZU

Ya bu doktor cok cool takiliyor aslinda tarzini da seviyorum biraz ukala ama napiim o da kova burcu benim gibi biraz ukala bilmiyorumkismile.. bazen agzimdan kaciriyorum iste internette sunu okudum bunu okudum diye de bana
" sor bakayım o internettekilere bizim gibi 10 - 15 sene dirsek curutmusler mi tıp okulunda " tarzı esprileriyle cevap veriyor.. hem guluyorum hem kiziyorum ama iste mecburen ne dese yapmak zorundayım.. benim dediklerimin dısına cıkma dedi yoksa ben catlatma ignesi + jel bile kullanirim da iste ameliyat etti ya beni benden bile iyi tanıyo su asamada...

zaten bana "kafana cok takıyorsun hayatını yasaman lazım" dedi zırt pırt buraya gelme dedi.. dusun, ben bi de buna asılama yaptırmaya kalkacaktım adam bana takipsiz klomen verdi kaydirigubbakcemile3

neyse napiim sekercim adamin taa ameliyat hastasiyim onun lafının dısına cıkamıyorum ama cok okudum klomen topic ini de .. hayırlısı diyelim .. off dualarınız bizle olsun guzellerim benim..

bu arada reglm tam sokmedi.. azıcık sutlu kahve rengi kagıda silince geldi o kadar.. eger bu aksama kadar olmazsam yarın sabah test yapacagım.. yine psikopat gunlerime geri döndüm! kötükedihüso kötükedihüso

Ss2302 , canim yurtdisindaki doktorlarda takipsiz 3 ay klomen veriyor, ama turkiyedeki doktorun takipsiz vermesine sasirdim dogrusu. ama vardir bildigi, heralde stres olmaman icin takip etmiyor , yada zor geliyor bilemiyorum, ama eger kist olusursa ne olacak? bunun sorumlulugu doktormu alicak.

Eger icin rahatlamasini istiyorsan, dedigim gibi burdaki doktorlarda 3 ay kullan gel diyor, kist olsa bile adetinle gider diyor, ama o kistin agrisini stresini ancak yasmis olan anlar . ve sen bunu yasadin.
Esinede doktorunada int okudugunu soyleme, hemen seni yargiliyorlar:) tamam burdaki her yazilanada inanilmaz , inanilsa bile herkezin bunyesi farklidir , ama tecrube yasamis arkadaslar olmasa, biz ne manitor alirdik, ne asilama karari alabilirdik, ben doktorumu bile degistiremezdim, sagolsun arkadaslar pisikolojik olarak destek veriyor.
ben suanda takipsiz klomen kullaniyorum, ve bu ay kist olabilir, doktorum oyle soyledi. 3.seviye gormeme ragmen hamile olabilirmiyim bilmiyorum ? hayirlisi bakalim.
simdi sen baska doktora gidelim dersen esin karsi cikabilir, hayirlisi ins ,..

Ya bu doktor cok cool takiliyor aslinda tarzini da seviyorum biraz ukala ama napiim o da kova burcu benim gibi biraz ukala bilmiyorumkismile.. bazen agzimdan kaciriyorum iste internette sunu okudum bunu okudum diye de bana
" sor bakayım o internettekilere bizim gibi 10 - 15 sene dirsek curutmusler mi tıp okulunda " tarzı esprileriyle cevap veriyor.. hem guluyorum hem kiziyorum ama iste mecburen ne dese yapmak zorundayım.. benim dediklerimin dısına cıkma dedi yoksa ben catlatma ignesi + jel bile kullanirim da iste ameliyat etti ya beni benden bile iyi tanıyo su asamada...

zaten bana "kafana cok takıyorsun hayatını yasaman lazım" dedi zırt pırt buraya gelme dedi.. dusun, ben bi de buna asılama yaptırmaya kalkacaktım adam bana takipsiz klomen verdi kaydirigubbakcemile3

neyse napiim sekercim adamin taa ameliyat hastasiyim onun lafının dısına cıkamıyorum ama cok okudum klomen topic ini de .. hayırlısı diyelim .. off dualarınız bizle olsun guzellerim benim..

bu arada reglm tam sokmedi.. azıcık sutlu kahve rengi kagıda silince geldi o kadar.. eger bu aksama kadar olmazsam yarın sabah test yapacagım.. yine psikopat gunlerime geri döndüm! kötükedihüso kötükedihüso

hakkinda hayirlisi tatlim inan senin kadar hayirli haberini duymak istiyorum
doktoruna guveniyorsan sorun yok ozaman hic birseyi sakin kafana takma Rabbim insallah ilk kullanista gonderir bebegini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hem belli mi olur bakarsin bakarsin senin kirmizilar gelmez opuyorumnanaktan

Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. ben de bu ay monitörü kullanmaya başladım. 6. günden itibaren test istemeye başladı. 2.seviyeyi hangi gün gördüğümü hatırlamıyorum. ama 3. seviyeyi 17. gün gördüm. 18. gün de de 3. seviyeyi gördüm. 20.gün tekrar 1.seviyeye düştü. yalnız monitör benden 6.günden beri hergün test yapmamı istedi. bugün 25. gündü ve yine test istedi. 20 tane test çubuğı bitti bile, bu kadar çok test istemesi sizce normal mi?
forumdan okuduğum kadarıyla genelde 10 gün test istiyormuş. bana yardımcı olur musunuz?

Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. ben de bu ay monitörü kullanmaya başladım. 6. günden itibaren test istemeye başladı. 2.seviyeyi hangi gün gördüğümü hatırlamıyorum. ama 3. seviyeyi 17. gün gördüm. 18. gün de de 3. seviyeyi gördüm. 20.gün tekrar 1.seviyeye düştü. yalnız monitör benden 6.günden beri hergün test yapmamı istedi. bugün 25. gündü ve yine test istedi. 20 tane test çubuğı bitti bile, bu kadar çok test istemesi sizce normal mi?
forumdan okuduğum kadarıyla genelde 10 gün test istiyormuş. bana yardımcı olur musunuz?

Canım ilk ay öyleymiş ikinci ay 10 gün test istiyormuş

Herkese Merhaba,

Merhaba Leydim, senden 20 test cubugu ismesinin sebebi, 17.gunde 3.seviye gormen. eger daha erken gorseydin 10 test cubugu isterdi. ilk ay oldugu icin manitor seni taniyor. ins bidahi aya daha erken ister, ama eger 20 test cubugu istersene onemli diil , bir problem yok, onemli olan 3.seviye her ay gormen canim.
3.seviye gordukten 14 gun sonrabeklenmeyen adet tarihin , gebelik testi yapabilirsin, sen yaptinmi?

Arkadaslar cumartesi gunu doktor randevum var, bakalim test sonuclari nasil cikacak.. dua edinde hersey olumlu ciksin . Duaya ihtiyacim var...

Back