Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

İşe yarayacaksa gidilebilir ama erkekler böyle şeylere yanaşmıyor ki maalesef. Senin ki gitmeye razı mı?

Valla dediğinde çok haklısın o kadınlarda sinir yok stres yok ortamda çevre kirliliği yok belki de büyük ihtimalle kendi ürettiği şeyleri yiyorlar.

Ayy o Bodrum'a mı yerleşmiş... Ohhhhh sefaya bak... CADIARZU

bu siteye girmeye başladığımdan beri kendimi çok cahil hissetmeye başladım :)
bal tarçın çörekotu kürü nedir?
preseed nedir?
hadi aydınlatın beni yerimseniben

Valla buraya girmeden önce ben de senin gibi hissediyordum.

Bazıları adetin 2. günü başlayarak 12. güne kadar diyor kimisi de 21. güne kadar diyor. Ama anladığım kadarıyla yumurtlayana kadar almak gerekiyor. Bnm biraz reglim 5 gün gecikmişti bu ay aslında normalde daha geç gelmesi gerekiyordu yumurtlamam bence ama baksana 13. gün 2. seviyeyi gördüm.

Preseed ise hem kuruluk yaşayan bayanların ilişkiye girmesini kolaylaştırıyor hem de spermleri öldürmeden içerde yaşamasını sağlıyor. Böylece yumurtlama günü bunu kullanıyor bazı bayanlar... Preseed kullananlar diye bir topic var oraya da bakabilirsin.

Son düzenleme:
ınşallah ilgisini çekmiştir, ben çok inanıyorum bu monütöre tabi iki tarafta sorun yoksa 6 ay deneyin diyorlar. ben 3 ay denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla sonra tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. ınşallah gerek kalmaz

Şubat2010 aşılama grubundan arkadaşım ben monütörden çok bahsettim demin burda sayfaları okuyordu :)

O da katılsın aramıza kaydirigubbakcemile5

Canım gerek kalmadan inşallah kendiliğinden gelecek bebişin alkisalkisalkis

Canım son kullanma tarihine bak geçmemişse kullan derim tabi sen bilirsin. Demin burda monütörle hamile kalanlara baktım çoğu kucağına bebeğini almış maşallah

Son kullanma tarihi 2011'de tatlım...

Maşallah ya nazar değmesin inşallah... Sıra nalan ve dalia'da... Arkalarından da biz geliyoruz tabii ki :icecream:

ınşallah bitanem 2imizin adet günü 1 gün arayla inşallah aynı gün hamile lduğumuzu öğreniriz Allah herkesin tüm istiyenlerin gönlüne göre veriri inşallah. :Saruboceq: Şimdilik çıkıyorum öptüm kendine ii bak

:Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah öyle olur tatlım

hadi görüşürüz canım kib...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…