inan tatlım hicbir fikrim yok... bir psikolog buldum internette, infertilite tedavisindeki ciftlerin yasadigi stresi azaltmak icin seanslar yapıyormus.. belki de hayatımda ilk kez psikologa gitmeyi dusundum..
kadinin web sitesinde su yazıyo arkadaslar:
beynin sag lobu hem dusunceyi, stresi yaratan yerdir hem de yumurtlama emrini veren yerdir.. dolayısıyle ikisi birbirine baglantılıymıs..
sanırım o yuzden koylerimizde yada sehir gurultusu olmayan yerlerde kadınlar catır catır doguruyo 4-5 tane..kaydirigubbakcemile3
biz butun gun masa basında, iş sıkıntısı, bilgisayar karsısında saatlerimizi harcadıgımız icin, işe gidip gelirken trafik cektigimiz icin stres yasıyoruz!!
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
serap ezgu gibi bodrum'da mandalina bahceli bir koye tasınmak istiyorum!! delikafaduldensüprizzzzz
bu siteye girmeye başladığımdan beri kendimi çok cahil hissetmeye başladım :)
bal tarçın çörekotu kürü nedir?
preseed nedir?
hadi aydınlatın beni yerimseniben
Nibocum preseed i kullandım çok hafif çok güzel bişey ben rahatsız olmadım hayırlısı artık
Nibocum eşin yanında dimi hani 3. seviyeye az varya ondan sordum
Canımmm oleyyyy 2.seviyeyi gördünmü çok sevindim :) bu ay preseedi kullan ben kullandım çok güzel hiç bir yan etkiside yok
Ay o kadar kararsız kaldım ki... Napsam yaa fisfisfis :uhm:
Şubat2010 aşılama grubundan arkadaşım ben monütörden çok bahsettim demin burda sayfaları okuyordu :)
İnşallah ilgisini çekmiştir, ben çok inanıyorum bu monütöre tabi iki tarafta sorun yoksa 6 ay deneyin diyorlar. ben 3 ay denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla sonra tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz
Canım son kullanma tarihine bak geçmemişse kullan derim tabi sen bilirsin. Demin burda monütörle hamile kalanlara baktım çoğu kucağına bebeğini almış maşallah
Son kullanma tarihi 2011'de tatlım...
Maşallah ya nazar değmesin inşallah... Sıra nalan ve dalia'da... Arkalarından da biz geliyoruz tabii ki :icecream:
İnşallah bitanem 2imizin adet günü 1 gün arayla inşallah aynı gün hamile lduğumuzu öğreniriz Allah herkesin tüm istiyenlerin gönlüne göre veriri inşallah. Şimdilik çıkıyorum öptüm kendine ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?