Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ay canım resmen kocamı iyi tanımısın anlattıklarımdan.. hakikaten de kızar artık bu konunun ustune cok gittigimi dusunuyor.. ben de artık ses cıkarmıyorum bakalım su klomeni kullanmaya yarın baslıyorum.. hayırlısı.. ben zaten hayatta 4 ay beklemem 3. ayda giderim
buradaki destek konusuna gelince hayatta laf ettirmem zaten ama kotu seyleri okudugmu anlatınca cok kızıyor ondan sonra bi bakıyourm kendi de google da aratmıs forumları okuyor kaydirigubbakcemile3
kısacası, gundemimizin ilk sırasında bu var hep o yuzden rahatsız oldu naapsın birazcık hak da veriyorum bu meseleyi konusmadıgımız bir gun yok tam 1 senedir.. bay geldi kocişe!

sagol tatlim destegin icin.. bugun afedersin tuvalete gimedigim surece pedimde kan olmuyo tam sokemedi ama ben m1 yaptım yarın baslicam klomene..hayırlısı olsun... icim umut dolu o kadar cok ki anlatamam!:Saruboceq:

canım telaslanma hepimizden ilk ay o kadar istedi tatlım.. ben mayıs'tan beri kullanıyorum bazen benden bile yumurtlama durumuma gore neredeyse 1 paket istiyor.. degisiyor..

Arkadaslar cumartesi gunu doktor randevum var, bakalim test sonuclari nasil cikacak.. dua edinde hersey olumlu ciksin . Duaya ihtiyacim var...

canım dualarımız seninle :Saruboceq: Hakkında hayırlısı olsun!!:Saruboceq:

henüz test yaptırmadım. 3. seviyeyi gördükten sonra 9 gün geçti daha

Aramıza hoşgeldin canım, inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.

Leydim sen nasıl monütörü almaya karar verdin burdamı okuyup aldın. Daha önce aşılama deneyimin yada başka bir çalışman olmuşmuydu

bana doktorum önerdi. monitörü aldıktan sonra da burada yazılanları okudum. kullanan bazı insanların çok kısa sürede hamile kaldıklarını okudukça heyecanım daha da arttı.
daha önce aşılama deneyimim falan olmadı. henüz 1 yıllık evliyim. evlendiğimiz günden beri de hiç korunmadık. çünkü bir an önce anne olmak istiyorum. o nedenle monitörü aldım.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben burda okuyup hamile kalanları duyunca heyecanlanıp aldım. belki yumurta gününü tutturamamışızdır düye düşündüm. Allah gönlümüze göre verir inşallah. Bu arada doktorun önermesi çok hoşuma gitti :)

Amin, hepimizin gönlüne göre versin. Doktorum gerçekten çok iyi, çok güzel yönlendiriyor.

Hangi hastaneye gidiyorsun leydim monütörü öneren doktor o kadar nadir ki bravo bence monütörü önermeyip ben yumurta takibini yapıyım diyip para kazanabilirdi

Hastane değil, özel muayenehanesi var. Oraya gidiyorum. Dr.Murat Emanetoğlu, istersen telefonunu verebilirim.

henüz test yaptırmadım. 3. seviyeyi gördükten sonra 9 gün geçti daha

Tamam canim, daha varmis 5 gun. Ins hakkinda hayirlisi olur, ve 1.kullandiginda hamile kalirsin. Doktorun tavsiye edipte alman cok morel verici bir durum, bazi doktorlar varki cok bilmislerolumunekankayizsmile

yurtdisinda cok yaygin, ama turkiyede daha yeni olunca, doktorlarinda alismasi ve tavsiye etmesi nadir heralde..benimde doktorum tavsiye etmisti. ve cok memnun kaldim, her ay duzunli yumurtlamadigimi ogrendim, cunnki 3.seviye her ay goremedim, sonra doktora gittim duzeldi allahtan.

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

Canım iyim sağol sen nasılsın, benim bugün 12. günüm 1. seviyedyim ama test çubuğunda 2. çizgiyi bugün silikde olsa gördüm.

Arkadaslar cumartesi gunu doktor randevum var, bakalim test sonuclari nasil cikacak.. dua edinde hersey olumlu ciksin . Duaya ihtiyacim var...

canim arkadasim dualarim seninle Allahin izniyle test sonuclarin iyi cikar insallah ve bir an once melegine kavusursun :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…