Ss2302 canim manitor kullaninca daha rahat oluyorsun , kullanmassan acaba hangi gun yumurtladim? 10.gunmu yoksa 14.gunmu ? bugun iliskiye girsemiydik diye kafanda cok duusneceksin:)
Her ay takibini yaptirirsan zaten kist falan olusursa ilk mudahale olur canim , benim oyle imkanim yok, amerikali doktor sadece klomen verdi 3 ay kullan gel dedi, Ben sadece 2 ay kullandim, yumurtlama olmadi. sonra ben turk doktoru buldum burda,oda klomen gunde 2 kere kullan dedi, sonrasinda osttejen tablet kullan dedi, jel ise adetlerini duzenlemek ve bebegin tutunmasi icin veriyorum dedi. jel ismi CRINONE .
Kizlar acaba kisti kanamayla gidermi? ben hic duymadim, int arastirirken degormedim, sizin bir bilginiz varmi acaba? ya hala devam ediyor kanama, ve parca parca geliyor , cok korkuyorum, bugun gene yataktayim ve halsizlik var. dun kendimi iyi hissedince disari cikmistim ama bugun hic bir isimi halledemiyorum..
Günaydın şekerler...
lülülülülülü
Bide bize bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş kaydirigubbakcemile3
Canım monitöre göre çatlatma iğnesinden sonra ne zaman 3. seviyeyi gördün merak ettim çünkü çatlatma iğnesi ertesi günü bana aşılama yapılmıştı gerçi negatif sonuç aldık ama olsun bende merak ettim :)
hayatim asilamayla ilgili 2 yasinda bir cocuk kadar bilgim bile yok maalesef.. topiclerde de anlatılmıyo bastan itibaren.. web sitelerinde arastırdım ama ben yasayan bir insandan ogrenmek istiyorum tam olarak ne yapılıyor bastan itibaren tatlim?
Canım benimki ilaçla aşılamaydı ser0phene ilacını kullandım. hastalığının ikinci günü gidiyorsun kanda fsh, amh, e2 ve tsh hormonlarına bakıyor. bana ilaç (serophene verdi) normalde göbekten iğne veriyorlar. ben beş gün içip doktora gittim yumurtanın gelişimine bakıyor eğer yumurtayı beğenirse bende 2 tane olmuştu kiminde daha fazla yada daha az oluyor ama sayı bence o kadar önemli değil biraz kısmet galiba çatlatma iğnesi vuruyor. yok beğenmezse ilacın dozaşını arttırıyor. çatlatma iğnesinden sonra yani ertesi gün eşinden sperm alıyor ve sana veriyor. bu çok basit bir işlem muayene olur posizyonda o kısmını bir aletle açıp spermi ince uzun bir aletle içine veriyor. acısız ve çok basit bir işlem. 20 dakika yatıyorsun ve bir jel veriyor sana yada benimki öyle yapmıştı. bu jel 15 günlük vajinadan veriyosun bebek olursa tutunmasını sağlıyor. 15 gün sonra kan testi yapıyorsun. aşılama günü itibarıylada bize 3 gün üst üste birlikte olun dedi. genel anlamı böyle doktoruna göre ufak tefek değişiklikler olabiliyor.
selam kızlarr!
bugun doktora gittim cok sukur kistim tekrarlamamıs!
dedim artık dısarıdan destek istiyorum.. 1 sene oldu..
bana bir sablon cıkardı ismimi yazdı.. ilac kısmına tam bir sey yazıyordu ki icimden kesin klomen yazacak dedim, ilk harf "k" olunca direkt zaten gerisi geldi ve şok oldum.. ben de artık klomenci oldum!
ben bu forumda bircok klomenle ilgili topik gormustum ama hic girmemistim..
kısmet kullanmakmıs..nedir ne degildir hic bilmiyorum.. bakalım
bana bir şema verdi su gunlerde ilacı alacaksın su gunlerde birlikte olacaksın esinle diye ama ezbere 12-14-16-18 . gunler yazıyor.. sizce monitore gore hareket etsem mi etmesem mi?
adama daha evvelden monitorden bahsetmistim cope at dedi onu ama hocam tam gosterio falan deyince "olsun sen cope at "demisti sinir olmustum kötükedihüso
o yuzden bugun soramadım :kedi: var mı bi fikri olan klomen kullanmıs bir arkadas??
gfunaydin tatlim opuyorumnanaktan
bugun prenses, ss,nibo ve senin icin yasin okuycam insallah Rabbim kabul eder bebisleriniz tez zamanda gelir bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip eder :Saruboceq:
bugun prenses, ss,nibo ve senin icin yasin okuycam insallah Rabbim kabul eder bebisleriniz tez zamanda gelir bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip eder :Saruboceq:
Nibocum monütör test istedimi kaçıncı günün. bakalım aynı günmü yumurtlıyacağız :)
8. günüm... ve istemedi...
Sen ne alemdesin tatlım? Daha 1.seviye dimi?
Evet canım bugün 9. günüm 1.seviyedeyim adetim 28-29 gün sürüyor bakalım 2. seviyeyi hayırlısıyla görebilecekmiyim tahminime göre 12-13. günde 2. seviyeyi görürüm gibi geliyor :)
İyiki söyledin bitanem valla kesin panik olurdum. Hayırlısıyla hepimize Allah kısmet eder inşallah hafta sonları bebişimizi alır parka gideriz havada bugün çok güzel :)
arkadaslar, carsamba gunu icin turkiyedeki aylin barborastan randevu aldim. asilamayida sordum , onuda yapiyormus, adetin 3,gunu nezman oldgunu bilinemez dedi hemsire, oyuzden oncenisan 3. carsamba gunu muayene olun, sonra aedetin 3,gunu testlerimizi yaptiriz, hersey normalse asilama olur dedi. carsamba gunude, adetin3,gunu gorunuyor benim, ama kist olma ihtimali var diye, ben gecikecegini dusundum, eger muayene olursam, adetin 3,gunude tesler yapilir,arkadaslar bu arada esimede randevu almak gerekiyormu?yoksa ilk muayenede beraber gidelim, gerekirse randevu alinirmi? bir fikir verirmisiniz?eger asilama olursa, esinde sperm testi veriyor dimi? randevu aliniliyormu onada?
İyiki söyledin bitanem valla kesin panik olurdum. Hayırlısıyla hepimize Allah kısmet eder inşallah hafta sonları bebişimizi alır parka gideriz havada bugün çok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?