Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

prensescim cok gecmis olsun arkadasim bir hastaneye gidip ultrasona girsen keske enazindan icin rahatlardi
canim benim bildigim kist adeti geciktirir sonra adet oldugunda adetle birlikte gider ama ara kanamaya kist sebep olurmu hic bilmiyorum insallah onemli birsey yoktur sen yinede kotu dusunmemeye calis gidebiliyorsanda bir hastaneye git

Günaydın şekerler...
lülülülülülü

gfunaydin tatlim opuyorumnanaktan

Bide bize bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş kaydirigubbakcemile3

bugun prenses, ss,nibo ve senin icin yasin okuycam insallah Rabbim kabul eder bebisleriniz tez zamanda gelir bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip eder :Saruboceq:

kusura bakma gulcum ancak simdi gecmisi okuyabildim
benimde asilamam ayni seninki gibi oldu tatlim catlama ignesinin ertesi gunu zaten monitordede catlama ignesinin ertesi gunu 3.seviyeyi gostermisti

sscim asilama islemi ayni gulun anlattigi gibi tatlim benimkinin tek farki ben ilac yerine gobekten yapilan ignelerden kullandim birde beni asilamadan sonra hic yatirmadi jel falanda vermedi :umursamaz: asilama oldugum gunun gecesi ve ertesi gunu calistik cok sukur 3 ve son asilamamda mucizem geldi hemde hic umudum yokken

sscim kistinin tekrarlamamis olmasina cok sevindim bu cok guzel bir haber tatlim :lepi:
sende klomenci olmussun hayirli olsun insallah ilk kullanmanda bebisin gelir :Saruboceq:
ben daha once sadece 1 ay klomen kullandim diger 2 kutu hala durur onlari kist korkusundan kullanamamistim eyvahedigeldismile
merak ettim sana sadece 1 aylikmi verdi birde takip edicekmi ?
senin doktora cok kizdim vallahi alsanaalsanasmile ne demek monitoru cope at lmaz: sakin ha bence monitor super bir alet burda doktorlar tavsiye ediyor bircok insan kullaniyor
eger ilaci takipsiz verdiyse kesinlikle monitore gore hareket et nacizane tavsiyem ama tabi yinede sen bilirsin olumunekankayizsmile

bugun prenses, ss,nibo ve senin icin yasin okuycam insallah Rabbim kabul eder bebisleriniz tez zamanda gelir bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip eder :Saruboceq:

Canııımmm çok teşekkür ederim. Duaların kabul olur inşallah...

Allah razı olsun canım :Saruboceq: Hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallah

8. günüm... ve istemedi...

Sen ne alemdesin tatlım? Daha 1.seviye dimi?

Evet canım bugün 9. günüm 1.seviyedeyim adetim 28-29 gün sürüyor bakalım 2. seviyeyi hayırlısıyla görebilecekmiyim tahminime göre 12-13. günde 2. seviyeyi görürüm gibi geliyor :)

Evet canım bugün 9. günüm 1.seviyedeyim adetim 28-29 gün sürüyor bakalım 2. seviyeyi hayırlısıyla görebilecekmiyim tahminime göre 12-13. günde 2. seviyeyi görürüm gibi geliyor :)

Hayatım monitörü ilk kullanımda 2. seviyeyi görmeyebilirsin. Direk 3. seviyeyi görme ihtimalin var. Benim geçen ay öyle oldu.

ıyiki söyledin bitanem valla kesin panik olurdum. Hayırlısıyla hepimize Allah kısmet eder inşallah hafta sonları bebişimizi alır parka gideriz havada bugün çok güzel :)

AHH canim benim allah razi olsun duaya cok ihtiyacim ar.AlLLAH kabul etsin...

İyiki söyledin bitanem valla kesin panik olurdum. Hayırlısıyla hepimize Allah kısmet eder inşallah hafta sonları bebişimizi alır parka gideriz havada bugün çok güzel :)

canim parka giderken br telefon acin musaitsem bende gelirim ok:hulyapuyorumnanaktan

arkadaslar, carsamba gunu icin turkiyedeki aylin barborastan randevu aldim. asilamayida sordum , onuda yapiyormus, adetin 3,gunu nezman oldgunu bilinemez dedi hemsire, oyuzden oncenisan 3. carsamba gunu muayene olun, sonra aedetin 3,gunu testlerimizi yaptiriz, hersey normalse asilama olur dedi. carsamba gunude, adetin3,gunu gorunuyor benim, ama kist olma ihtimali var diye, ben gecikecegini dusundum, eger muayene olursam, adetin 3,gunude tesler yapilir,arkadaslar bu arada esimede randevu almak gerekiyormu?yoksa ilk muayenede beraber gidelim, gerekirse randevu alinirmi? bir fikir verirmisiniz?eger asilama olursa, esinde sperm testi veriyor dimi? randevu aliniliyormu onada?

Yok bitanem eşinden test istemiyorlar aşılama günü sperm alınıyor aynı gün sperm sonucunuda veriyorlar. daha öncesinden eşinden birşey istenmiyor.

İyiki söyledin bitanem valla kesin panik olurdum. Hayırlısıyla hepimize Allah kısmet eder inşallah hafta sonları bebişimizi alır parka gideriz havada bugün çok güzel :)

Valla ne keyifli olur ya... Bizim de sitemizde park var, bugün anneler hep pusetle bebeklerini dışarıda gezdirdiler. Parktaki anneler sosyal bir ortam oluşturdular. Kıskanmıyor değilim hani :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…