• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Tamam canım özelden atarsan sevinirim tüm adet tarihlerimi, sabahları ölçtüğüm ateş tablomu hepsini bilgisayarımda kaydediyorum :) ordan bakarım. Ama çıkan tarihlerde her zaman yumurtlama olmuyormuş die biliyorum bazen daha erken bazen daha geç olabiliyor. Bu topicte anneolmakistiyorum vardı ilk ay monütörü kullandığında 21. gün yumurtladığını görmüştü ilk ay hamile kalmıştı. Monütör anladığım kadarıyla en sağlıklısı. Bakalım ilk ay 2. ve 3. seviyeyi görebilecekmiyim hayırlısı artık :) ınşallah bu ay prenses hamileyim die yazar sonrada ikimiz aynı anda yazarız :))))

Şimdi gönderdim. Oradan bakarsın canım...

Dediğin gibi en doğrusu monitör... Çoğu arkadaş doktorla yumurtlama gününü teyit ettikten sonra clearblue'nun doğru sonuç verdiğini gördü.

Mesela gönderdiğim linkle de çok hamile kalan olmuş bu sitede ama geçen ay o sitenin verdiği yumurtlama tarihiyle monitörün ki tutmadı. Mesela sitede geçen ay bana 23-28 Şubat vermişti. Ben 3 Mart'ta yumurtlamıştım. Kocam yanımda olsa ve monitör kullanmasam neticede o ayı kaçırmış olacaktım.

Yine de benim favorites'ta duruyor. Ben her ay oraya da bakıyorum. Niye bakıyorsam :) Bu ay 3-8 Nisan arasını veriyor. Bakalım tutacak mı?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, Oncelikle hamilemizi kutlayalim. 35.ay cok cok tebrik ederim, cok mutlu oldum mesajini gorunce, allah yardimcin olsun, kendine cok dikkat et. opuyorumnanaktanbayanssulusmile
Gelismelerden bizede haberder verirsin, bu topicte seni gormek isteriz birakma olur:lepi::lepi:

Nibocugum, beni dusundugun icin tesekkur ederim, Evet canim kanamam devam ediyor, artik normal adet olmusum gibi kanamam geliyor. ama agrisiz geciyor, ozellikle 3 gundur normal kanama, az degil yani. Heralde yeniden adet oldum diye dusundum. sonrada dun gece int arastirrken , yumurtlama kanamasi diye okudum, yumurtlama kanamasi lekelenme seklindede olabilirmis normal adet kanamasi seklindede olabilirmis, ben artik en olumlu seyi dusunerekten ins kist falan degil yumurtlama kanamasidir diyorum. kistte yumurta catlamadigi icin kist olusuyormus.bende oyle bir problem olmadi bu ay. hayirlisi bakalim, endiseleniyorum ama, burda hemen doktora gidemiyorsun, randevu alman lazim ve haftalar sonra randevu veriyorlar, haftaya zaten turkiye de olucam, nisan 3, adetimin 3.gunu doktora gidip testlerimi yaptiracagim ins.

35.ay ben izmirde aylin barboros a gidecegim, acaba o kadin dogumcu asilama yaparmi? yoksa tup merkezi olan bir yerdenmi randevu alsam??

NIbo , esinin gitmesine daha varmis, bence gitmeden 3.seiye gorursun canim, bal corek otunu bende yapmistim, faydasi var, ama ben en cook havuclu incir kurunu tavsiye ediyorum, icine havuc koyunca yumurtlama catlatmasina yardimci oluyor, ben 2 aydan beri yapiyorum, yumurtlama gunune kadar yapiyorum sonra birakiyorum, cok memnunum canim.
cnm bilmiyorumki yaparmı yapmazmı istersen bi görüş

Şimdi gönderdim. Oradan bakarsın canım...

Dediğin gibi en doğrusu monitör... Çoğu arkadaş doktorla yumurtlama gününü teyit ettikten sonra clearblue'nun doğru sonuç verdiğini gördü.

Mesela gönderdiğim linkle de çok hamile kalan olmuş bu sitede ama geçen ay o sitenin verdiği yumurtlama tarihiyle monitörün ki tutmadı. Mesela sitede geçen ay bana 23-28 Şubat vermişti. Ben 3 Mart'ta yumurtlamıştım. Kocam yanımda olsa ve monitör kullanmasam neticede o ayı kaçırmış olacaktım.

Yine de benim favorites'ta duruyor. Ben her ay oraya da bakıyorum. Niye bakıyorsam :) Bu ay 3-8 Nisan arasını veriyor. Bakalım tutacak mı?

Bende bakıyım doğru günü bulacakmı

selam kızlarr!
bugun doktora gittim cok sukur kistim tekrarlamamıs!

dedim artık dısarıdan destek istiyorum.. 1 sene oldu..

bana bir sablon cıkardı ismimi yazdı.. ilac kısmına tam bir sey yazıyordu ki icimden kesin klomen yazacak dedim, ilk harf "k" olunca direkt zaten gerisi geldi ve şok oldum.. ben de artık klomenci oldum!

ben bu forumda bircok klomenle ilgili topik gormustum ama hic girmemistim..
kısmet kullanmakmıs..nedir ne degildir hic bilmiyorum.. bakalım

bana bir şema verdi su gunlerde ilacı alacaksın su gunlerde birlikte olacaksın esinle diye ama ezbere 12-14-16-18 . gunler yazıyor.. sizce monitore gore hareket etsem mi etmesem mi?

adama daha evvelden monitorden bahsetmistim cope at dedi onu ama hocam tam gosterio falan deyince "olsun sen cope at "demisti sinir olmustum kötükedihüso

o yuzden bugun soramadım :kedi: var mı bi fikri olan klomen kullanmıs bir arkadas??

selam kızlarr!

bana bir sablon cıkardı ismimi yazdı.. ilac kısmına tam bir sey yazıyordu ki icimden kesin klomen yazacak dedim, ilk harf "k" olunca direkt zaten gerisi geldi ve şok oldum.. ben de artık klomenci oldum!

bana bir şema verdi su gunlerde ilacı alacaksın su gunlerde birlikte olacaksın esinle diye ama ezbere 12-14-16-18 . gunler yazıyor.. sizce monitore gore hareket etsem mi etmesem mi?

adama daha evvelden monitorden bahsetmistim cope at dedi onu ama hocam tam gosterio falan deyince "olsun sen cope at "demisti sinir olmustum kötükedihüso

o yuzden bugun soramadım :kedi: var mı bi fikri olan klomen kullanmıs bir arkadas??

Canım hayırlısı olsun inşallah bence hem doktora hem monütöre göre çalış garanti olur sakın çöpe atma monütörü :)

selam kızlarr!

hayatım ben kullanmadım ama yorum yapmadan edemeyeceğim çünkü sinir oldum. aaaa kafayı yemiş bu doktorlar... ne demek çöpe at yaa... dünyanın parası o monitör...

sen monitörü de kullan tatlım ya... o kadar umutla alıyoruz... neden kullanmayalım ki dimi ama... :oklava:

Çok iyiyim şekerim... Ben aslında 3 yıldır çarşamba akşamları yogaya gidiyordum. Bugün de Ebru Şallı'nın Pilates programını izlerken yaptım biraz ayy çok hoşuma gitti... Dedim acaba pilatase mi başlasam...

Araştırmam lazım ama buralarda var mı düzgün bir yer diye... Spor insana çok iyi geliyor biliyor musun? Cumartesi günü de regli olur olmaz spora gittim. Sporu çok seviyorum, beynimi de boşaltıyor.

Sen doktorla spor üzerine konuştun mu? Doktorlar ne diyor ilk trisemesterdeki spora?

Yok konuşmadım canım çünkü bana baştan beri yatacaksın dediği için sormama bile gerek kalmadı. Bi de 10 gün boyunca kahverengi lekelenme olunca ben hepten kendimi dinlenmeye verdim valla. Nolur nolmaz ben tedbirimi alayımda. Ama diyetisyene gitmek istiorum zaten biraz kilolu başladım hiç olmazsa daha fazla kilo almayayım bari. Ben zaten normalde kilo almaya müsait bi insanım bi de sürekli yatınca balon gibi olcem valla. Zaten vücutta ödem oluyo sürekli. Yani annican yandım ben canım.

selam kızlarr!

Bende kullanmadım ama yorum yapmadan da geçemicem valla. Ver parasını atayım deseydin canım, bu ne ukalalık böle. Yurtdışındaki profları doktorları görüyorum çoğu gayet sevimli ve tatlı insanlar. Bizimkiler daha stajerken bile ukalalar canım.Nie atacakmışın onu annamadım. Sen hem monitöre göre hem doktorunkine bakarak çalışmalarını yap canım. Sakın monitörünü de atma. Kolay gelsin sana tatlım.

Selam arkadaslar,

kizlar doktoruma mail atmistim kanamamin oldugunu ve klomen kullandigimi flaan, herseyi sordum kisacasi, oda cevap vermis, ve korkutugum basima geldi, kist olusmus olabilir oyuzden kanaman olmustur dedi, ve bugunde devam ediyor, yumurtaliklarina ultrasonda baktirman gerekli dedi, benim cok cok morelim bozuldu , ama artik yat yat nereye kadar, kalktim arkadasimla alisverise gittim, oylede olsa boylede olsa kafama takmayacagim, hayirlisi, ben umit ediyorumki kanamayla kist gitsin..

ss2302 canim, klomed tedavisi ben 2,ayimdayim, adetin 3-7 arasi sabah aksam 2 tablet aliyorum, adetin 7-14 gun arasi ostrejen tablet aliyorum gunde 3 adet. adetin 17,27 gunler arasinda jel kullaniyorum, banada doktor manitor kullanmasan olur, zaten klomed seni belirli tarihlerde yumurtlama catlatmasina yardimci olcak dedi , ama ben genede kullandim, ve doktorun verdigi tarihten daha gec oldu, yani 14,gunde yumurtladim, 2 ay ise, 9,gunde yumurtladim, simdi kist olusmus olabilir, klomen zaten kist yaptigini duymustum, ve doktorumada onceden sotrmustum, oda kist yapar ama gecer demisti, kontrol etmek gerekir demisti,. eger baska sorun varsa sorabilirsin tatlim...

Yok konuşmadım canım çünkü bana baştan beri yatacaksın dediği için sormama bile gerek kalmadı. Bi de 10 gün boyunca kahverengi lekelenme olunca ben hepten kendimi dinlenmeye verdim valla. Nolur nolmaz ben tedbirimi alayımda. Ama diyetisyene gitmek istiorum zaten biraz kilolu başladım hiç olmazsa daha fazla kilo almayayım bari. Ben zaten normalde kilo almaya müsait bi insanım bi de sürekli yatınca balon gibi olcem valla. Zaten vücutta ödem oluyo sürekli. Yani annican yandım ben canım.

Yatacaksın demesi daha önceki düşüğünden mi kaynaklı? Peki sadece 3 ay mı yoksa 9 ay mı yatacakmışsın tatlım?

Diyetisyene gitmekle çok iyi etmişsin ama derim ki yine de bir sonraki muayenede doktora bir sor bakalım mesela bazen yattığın yerden hareketler verebiliyorlar.

Bir de nefes alıp verme teknikleri üzerine internette araştırma yapabilirsin. En azından spor yapamazsan o da işe yarar tatlım... kaydirigubbakcemile2

Selam arkadaslar,

kizlar doktoruma mail atmistim kanamamin oldugunu ve klomen kullandigimi flaan, herseyi sordum kisacasi, oda cevap vermis, ve korkutugum basima geldi, kist olusmus olabilir oyuzden kanaman olmustur dedi, ve bugunde devam ediyor, yumurtaliklarina ultrasonda baktirman gerekli dedi, benim cok cok morelim bozuldu , ama artik yat yat nereye kadar, kalktim arkadasimla alisverise gittim, oylede olsa boylede olsa kafama takmayacagim, hayirlisi, ben umit ediyorumki kanamayla kist gitsin..

ss2302 canim, klomed tedavisi ben 2,ayimdayim, adetin 3-7 arasi sabah aksam 2 tablet aliyorum, adetin 7-14 gun arasi ostrejen tablet aliyorum gunde 3 adet. adetin 17,27 gunler arasinda jel kullaniyorum, banada doktor manitor kullanmasan olur, zaten klomed seni belirli tarihlerde yumurtlama catlatmasina yardimci olcak dedi , ama ben genede kullandim, ve doktorun verdigi tarihten daha gec oldu, yani 14,gunde yumurtladim, 2 ay ise, 9,gunde yumurtladim, simdi kist olusmus olabilir, klomen zaten kist yaptigini duymustum, ve doktorumada onceden sotrmustum, oda kist yapar ama gecer demisti, kontrol etmek gerekir demisti,. eger baska sorun varsa sorabilirsin tatlim...

Hayatım ne olursa olsun moralimizi yüksek tutacağız değil mi?! :teselli: Ki anladığım kadarıyla sen de öyle yapıyorsun. Kanamanla birlikte o kistler gidiyordur inşallah... Canım benim kendine dikkat et... :1hug:

Canlarım benim de bugün 6. günüm ve monitör test istemedi. Sanırım bu ay 10 test çubuğu kullanacağım. Yuppi kaydirigubbakcemile2

Yatacaksın demesi daha önceki düşüğünden mi kaynaklı? Peki sadece 3 ay mı yoksa 9 ay mı yatacakmışsın tatlım?

Diyetisyene gitmekle çok iyi etmişsin ama derim ki yine de bir sonraki muayenede doktora bir sor bakalım mesela bazen yattığın yerden hareketler verebiliyorlar.

Bir de nefes alıp verme teknikleri üzerine internette araştırma yapabilirsin. En azından spor yapamazsan o da işe yarar tatlım... kaydirigubbakcemile2

Evet hem ilk düşükten kaynaklanıyo hemde benim kan grubum negatif, negatif kan grubundakilerin düşük riski daha fazlaymış. Dokuz ay yatmak zorunda değilimdir belki ama hamileliğin gidişatına göre spora karar verilir. Evde koşu bandı var olmazsa orda yürürüm. Aman hiç bi şey önemli değil bebişim sağlıklı doğsunda sporu o doğduktan sonra yaparım ben nasılsa. Onu riske atacak bi şi yapmak istemem. Şimdilik böle devam ediyoruz bakalım. Hamile egzersizleri verdi doktorum ama daha başlayamadım tabi. Şu 3 ayı bi doldurayım sonra bakıcam. Her şey bebişe ve onun gelişimine bağlı canım. Gerisi teferruat oluyo.

Evet hem ilk düşükten kaynaklanıyo hemde benim kan grubum negatif, negatif kan grubundakilerin düşük riski daha fazlaymış. Dokuz ay yatmak zorunda değilimdir belki ama hamileliğin gidişatına göre spora karar verilir. Evde koşu bandı var olmazsa orda yürürüm. Aman hiç bi şey önemli değil bebişim sağlıklı doğsunda sporu o doğduktan sonra yaparım ben nasılsa. Onu riske atacak bi şi yapmak istemem. Şimdilik böle devam ediyoruz bakalım. Hamile egzersizleri verdi doktorum ama daha başlayamadım tabi. Şu 3 ayı bi doldurayım sonra bakıcam. Her şey bebişe ve onun gelişimine bağlı canım. Gerisi teferruat oluyo.

Haklısın canım benim... Sana en büyük hediye bebişin... :hooray: Senin de bebişin de sağlığı hep yerinde olsun :nazar:

İnşallah burada doğumundan sonra da görüşeceğiz... Bebişin KK teyzeleri olacağız... Ne güzel :teytey:

Haklısın canım benim... Sana en büyük hediye bebişin... :hooray: Senin de bebişin de sağlığı hep yerinde olsun :nazar:

İnşallah burada doğumundan sonra da görüşeceğiz... Bebişin KK teyzeleri olacağız... Ne güzel :teytey:

İnşallah canım. Allah hepimize ii haberler yazmayı nasip etsin buraya. Allah kısmet ederse en yakın zamanda hamile kaldığınızda sizlerde bizlerin yaşadığı bu korkuları endişeleri sürekli yaşayacaksınız.

Binbir zorlukla hamile kaldıktan sonra her şey ikinci planda kalıyor ilk planda hep bebiş oluyo. İnsan her şeyden huylanıyor. Ben 2 dakika yerimde duramayan biri olarak haftalardır yatıyorum doktor kontrolü dışında sokağa bile çıkmıyorum düşünün yani. Eşim bile benim bu kadar uslu durmama şaşıyo.

Darısı anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah dualarım hep sizlerle.

Canım hayırlısı olsun inşallah bence hem doktora hem monütöre göre çalış garanti olur sakın çöpe atma monütörü :)

sagol tatlim...

hayatım ben kullanmadım ama yorum yapmadan edemeyeceğim çünkü sinir oldum. aaaa kafayı yemiş bu doktorlar... ne demek çöpe at yaa... dünyanın parası o monitör...

sen monitörü de kullan tatlım ya... o kadar umutla alıyoruz... neden kullanmayalım ki dimi ama... :oklava:

ben de sasırdım kaldım.. doktorumun boyle demesinin sebebi rahat etmem icin, cok kafana takıyorsun gorev gibi diyor adam biraz karakterimi biliyor, kızlar ben kova burcuyum ve maalesef cok takıntılıyım mafoldumben

Bende kullanmadım ama yorum yapmadan da geçemicem valla. Ver parasını atayım deseydin canım, bu ne ukalalık böle. Yurtdışındaki profları doktorları görüyorum çoğu gayet sevimli ve tatlı insanlar. Bizimkiler daha stajerken bile ukalalar canım.Nie atacakmışın onu annamadım. Sen hem monitöre göre hem doktorunkine bakarak çalışmalarını yap canım. Sakın monitörünü de atma. Kolay gelsin sana tatlım.

hakikaten oyle tatlım iste ama yukarıda da anlattıgım gibi adam rahat ol diyor bana.. ah ahh keske.. ben de ezbere calısmalarda bulunmayacagım tabii ki monitore gıre yapıcam deli miyim? dunyanın parasını vermisim bir de gun be gun gosteriyor!

Selam arkadaslar,

hayatim oncelikle gecmis olsun umarim kanama ile kistleri atarsin..
verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.. bana doktorum sadece klomen verdi ne jel ne ostrojen hapı ne de baska bir sey..
ben de kist olayını duydum ama zaten cikolata kisti hastasıyım ve gittigim doktor beni bu sebepten ameliyat eden kisi herhalde boyle bir riske atmaz insallah beni degil mi? kaydirigubbakcemile3
ben zaten her ay gitmeyi planlıyorum kapısına dayanıcam.. 4 ay kullanmam lazımmıs..
bu jel tutunma jeli mi canım? adı nedir?

bu arada dalia bugun doktora gidecekti , noldu acaba? Dalia'cigim ses ver huhuuu bebisin kalp atıslarını duydun mu???:emir_bebek::nazar:

Back