hakikaten oyle tatlım iste ama yukarıda da anlattıgım gibi adam rahat ol diyor bana.. ah ahh keske.. ben de ezbere calısmalarda bulunmayacagım tabii ki monitore gıre yapıcam deli miyim? dunyanın parasını vermisim bir de gun be gun gosteriyor!
bu arada dalia bugun doktora gidecekti , noldu acaba? Dalia'cigim ses ver huhuuu bebisin kalp atıslarını duydun mu???
kizlar nasilsiniz opuyorumnanaktan
birkac gundur giremedim migdem cok kotuydu bulantinin ustune birde yanma eklendi beni maffetti resmen bu yanma bulantidan bile kotuymus vallahi
az once doktordan geldim Rabbime sukurler olsunki bebisimi gordum teyzeleri kalp atislarinida duydum cok sukur darisi sizlerin basina insallah kizlar Rabbim tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benimmmmmmmmmmmmm cok sevindimm!! Tebriklerrrr!!! Yuppiiiii Allah nazarlardan saklasin..
Darisi hakikaten basimiza insallaaahhh canım sagol dileklerin iciiinnnn!!!!!
kızlar herkese günaydın beni merak ettiginiz için teşekkürler müjdeyi vereyim cmrtsi ve dün test yaptım çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy canim benim daha yeni gordum hayirli ugurlu olsun bebisin Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
darisi prenses , ss, nibo ,gul ve tum bekliyenlerin basina insallahhhhhhhhhhhhh
birkac gundur giremedim migdem cok kotuydu bulantinin ustune birde yanma eklendi beni maffetti resmen bu yanma bulantidan bile kotuymus vallahi
az once doktordan geldim Rabbime sukurler olsunki bebisimi gordum teyzeleri kalp atislarinida duydum cok sukur darisi sizlerin basina insallah kizlar Rabbim tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
teşekkür ederim cnm seninde güzel haberlerini okudum şimdi tam nekadarlık. isteyen bütün arkadaşların nasip etsin allahım
:CüvCüv:Canım tebrik ederim seni :CüvCüv:
Darısı bize olsun artık bir daha ki ay nolurrrrr Allah'ım :Saruboceq:
Daliacım maşallah Allah nazardan korusun inşallah. Bugün girmedim şimdi sayfaya bakma imkanım oldu sizi öpüyorum canım arkadaşlarım. Monütörde 7. günümdü bugünde test yaptım şu an birinci seviyedeyim. Preedimi aldım bugün hayırlısı artık nibocum kullandığımda sana bilgi vericem :) görüşmek üzere
Tebbbbbrrrriiiiikkkklllleeeeerrrrrr daliacımopuyorumnanaktan
Seni vebebişini kooooooooooocccccccaaaaaammmmmmmaaaaaaaannnnnnnnnn öööööppppüüüüyyyyooorrrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmm....opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bütün arkadaşların başına. İnşallah bir dahaki ay da onların haberlerini alırız.
Canlarım benim de bugün 6. günüm ve monitör test istemedi. Sanırım bu ay 10 test çubuğu kullanacağım. Yuppi kaydirigubbakcemile2
Evet hem ilk düşükten kaynaklanıyo hemde benim kan grubum negatif, negatif kan grubundakilerin düşük riski daha fazlaymış. Dokuz ay yatmak zorunda değilimdir belki ama hamileliğin gidişatına göre spora karar verilir. Evde koşu bandı var olmazsa orda yürürüm. Aman hiç bi şey önemli değil bebişim sağlıklı doğsunda sporu o doğduktan sonra yaparım ben nasılsa. Onu riske atacak bi şi yapmak istemem. Şimdilik böle devam ediyoruz bakalım. Hamile egzersizleri verdi doktorum ama daha başlayamadım tabi. Şu 3 ayı bi doldurayım sonra bakıcam. Her şey bebişe ve onun gelişimine bağlı canım. Gerisi teferruat oluyo.
Daliacım maşallah Allah nazardan korusun inşallah. Bugün girmedim şimdi sayfaya bakma imkanım oldu sizi öpüyorum canım arkadaşlarım. Monütörde 7. günümdü bugünde test yaptım şu an birinci seviyedeyim. Preedimi aldım bugün hayırlısı artık nibocum kullandığımda sana bilgi vericem :) görüşmek üzere
Manitor seni tanidikca daha az test ister hayatim merak etme. Buarada hadi bakalim saglikla bu ay hamile haberlerini aliriz ins..
Canim cok haklisin hersey bebis icinins saglikli bir hamilelik gcirirsin, ve bu SIKIntilari unutup gecersin. Sonra bol bol bebegin pesinde kosmaktan spor yapicaksin zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canim cok cok mutlu oldum, bu bugunlerde aldim guzel haberlerden birtanesi:lepi::lepi:
dogum haberlerinide aliriz ins, doguma hep beraber geliriz :) sana yardimci oluruz kaydirigubbakcemile2 ahh keske oyle bir imkan olsaydi iyi olurdu dimi dusunmesi bile guzelCADIARZUCADIARZU
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum
sagol prenses teyzesi cok tesekkur ederiz opuyorumnanaktan darisi en kisa zamanda basina insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
vallahi canim doguma gelip biraz yardimci olsaniz hic fena olmaz zira simsiden tirsiyorum dogumdan :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?