Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Şimdi gönderdim. Oradan bakarsın canım...

Dediğin gibi en doğrusu monitör... Çoğu arkadaş doktorla yumurtlama gününü teyit ettikten sonra clearblue'nun doğru sonuç verdiğini gördü.

Mesela gönderdiğim linkle de çok hamile kalan olmuş bu sitede ama geçen ay o sitenin verdiği yumurtlama tarihiyle monitörün ki tutmadı. Mesela sitede geçen ay bana 23-28 Şubat vermişti. Ben 3 Mart'ta yumurtlamıştım. Kocam yanımda olsa ve monitör kullanmasam neticede o ayı kaçırmış olacaktım.

Yine de benim favorites'ta duruyor. Ben her ay oraya da bakıyorum. Niye bakıyorsam :) Bu ay 3-8 Nisan arasını veriyor. Bakalım tutacak mı?

Son düzenleme:
cnm bilmiyorumki yaparmı yapmazmı istersen bi görüş

Bende bakıyım doğru günü bulacakmı

selam kızlarr!
bugun doktora gittim cok sukur kistim tekrarlamamıs!

dedim artık dısarıdan destek istiyorum.. 1 sene oldu..

bana bir sablon cıkardı ismimi yazdı.. ilac kısmına tam bir sey yazıyordu ki icimden kesin klomen yazacak dedim, ilk harf "k" olunca direkt zaten gerisi geldi ve şok oldum.. ben de artık klomenci oldum!

ben bu forumda bircok klomenle ilgili topik gormustum ama hic girmemistim..
kısmet kullanmakmıs..nedir ne degildir hic bilmiyorum.. bakalım

bana bir şema verdi su gunlerde ilacı alacaksın su gunlerde birlikte olacaksın esinle diye ama ezbere 12-14-16-18 . gunler yazıyor.. sizce monitore gore hareket etsem mi etmesem mi?

adama daha evvelden monitorden bahsetmistim cope at dedi onu ama hocam tam gosterio falan deyince "olsun sen cope at "demisti sinir olmustum kötükedihüso

o yuzden bugun soramadım :kedi: var mı bi fikri olan klomen kullanmıs bir arkadas??

Canım hayırlısı olsun inşallah bence hem doktora hem monütöre göre çalış garanti olur sakın çöpe atma monütörü :)

hayatım ben kullanmadım ama yorum yapmadan edemeyeceğim çünkü sinir oldum. aaaa kafayı yemiş bu doktorlar... ne demek çöpe at yaa... dünyanın parası o monitör...

sen monitörü de kullan tatlım ya... o kadar umutla alıyoruz... neden kullanmayalım ki dimi ama... klava:

Yok konuşmadım canım çünkü bana baştan beri yatacaksın dediği için sormama bile gerek kalmadı. Bi de 10 gün boyunca kahverengi lekelenme olunca ben hepten kendimi dinlenmeye verdim valla. Nolur nolmaz ben tedbirimi alayımda. Ama diyetisyene gitmek istiorum zaten biraz kilolu başladım hiç olmazsa daha fazla kilo almayayım bari. Ben zaten normalde kilo almaya müsait bi insanım bi de sürekli yatınca balon gibi olcem valla. Zaten vücutta ödem oluyo sürekli. Yani annican yandım ben canım.

Bende kullanmadım ama yorum yapmadan da geçemicem valla. Ver parasını atayım deseydin canım, bu ne ukalalık böle. Yurtdışındaki profları doktorları görüyorum çoğu gayet sevimli ve tatlı insanlar. Bizimkiler daha stajerken bile ukalalar canım.Nie atacakmışın onu annamadım. Sen hem monitöre göre hem doktorunkine bakarak çalışmalarını yap canım. Sakın monitörünü de atma. Kolay gelsin sana tatlım.

Selam arkadaslar,

kizlar doktoruma mail atmistim kanamamin oldugunu ve klomen kullandigimi flaan, herseyi sordum kisacasi, oda cevap vermis, ve korkutugum basima geldi, kist olusmus olabilir oyuzden kanaman olmustur dedi, ve bugunde devam ediyor, yumurtaliklarina ultrasonda baktirman gerekli dedi, benim cok cok morelim bozuldu , ama artik yat yat nereye kadar, kalktim arkadasimla alisverise gittim, oylede olsa boylede olsa kafama takmayacagim, hayirlisi, ben umit ediyorumki kanamayla kist gitsin..

ss2302 canim, klomed tedavisi ben 2,ayimdayim, adetin 3-7 arasi sabah aksam 2 tablet aliyorum, adetin 7-14 gun arasi ostrejen tablet aliyorum gunde 3 adet. adetin 17,27 gunler arasinda jel kullaniyorum, banada doktor manitor kullanmasan olur, zaten klomed seni belirli tarihlerde yumurtlama catlatmasina yardimci olcak dedi , ama ben genede kullandim, ve doktorun verdigi tarihten daha gec oldu, yani 14,gunde yumurtladim, 2 ay ise, 9,gunde yumurtladim, simdi kist olusmus olabilir, klomen zaten kist yaptigini duymustum, ve doktorumada onceden sotrmustum, oda kist yapar ama gecer demisti, kontrol etmek gerekir demisti,. eger baska sorun varsa sorabilirsin tatlim...

Yatacaksın demesi daha önceki düşüğünden mi kaynaklı? Peki sadece 3 ay mı yoksa 9 ay mı yatacakmışsın tatlım?

Diyetisyene gitmekle çok iyi etmişsin ama derim ki yine de bir sonraki muayenede doktora bir sor bakalım mesela bazen yattığın yerden hareketler verebiliyorlar.

Bir de nefes alıp verme teknikleri üzerine internette araştırma yapabilirsin. En azından spor yapamazsan o da işe yarar tatlım... kaydirigubbakcemile2

Hayatım ne olursa olsun moralimizi yüksek tutacağız değil mi?! :teselli: Ki anladığım kadarıyla sen de öyle yapıyorsun. Kanamanla birlikte o kistler gidiyordur inşallah... Canım benim kendine dikkat et... :1hug:

Canlarım benim de bugün 6. günüm ve monitör test istemedi. Sanırım bu ay 10 test çubuğu kullanacağım. Yuppi kaydirigubbakcemile2

Evet hem ilk düşükten kaynaklanıyo hemde benim kan grubum negatif, negatif kan grubundakilerin düşük riski daha fazlaymış. Dokuz ay yatmak zorunda değilimdir belki ama hamileliğin gidişatına göre spora karar verilir. Evde koşu bandı var olmazsa orda yürürüm. Aman hiç bi şey önemli değil bebişim sağlıklı doğsunda sporu o doğduktan sonra yaparım ben nasılsa. Onu riske atacak bi şi yapmak istemem. Şimdilik böle devam ediyoruz bakalım. Hamile egzersizleri verdi doktorum ama daha başlayamadım tabi. Şu 3 ayı bi doldurayım sonra bakıcam. Her şey bebişe ve onun gelişimine bağlı canım. Gerisi teferruat oluyo.

Haklısın canım benim... Sana en büyük hediye bebişin... :hooray: Senin de bebişin de sağlığı hep yerinde olsun

İnşallah burada doğumundan sonra da görüşeceğiz... Bebişin KK teyzeleri olacağız... Ne güzel :teytey:

İnşallah canım. Allah hepimize ii haberler yazmayı nasip etsin buraya. Allah kısmet ederse en yakın zamanda hamile kaldığınızda sizlerde bizlerin yaşadığı bu korkuları endişeleri sürekli yaşayacaksınız.

Binbir zorlukla hamile kaldıktan sonra her şey ikinci planda kalıyor ilk planda hep bebiş oluyo. İnsan her şeyden huylanıyor. Ben 2 dakika yerimde duramayan biri olarak haftalardır yatıyorum doktor kontrolü dışında sokağa bile çıkmıyorum düşünün yani. Eşim bile benim bu kadar uslu durmama şaşıyo.

Darısı anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah dualarım hep sizlerle.

Canım hayırlısı olsun inşallah bence hem doktora hem monütöre göre çalış garanti olur sakın çöpe atma monütörü :)

sagol tatlim...

ben de sasırdım kaldım.. doktorumun boyle demesinin sebebi rahat etmem icin, cok kafana takıyorsun gorev gibi diyor adam biraz karakterimi biliyor, kızlar ben kova burcuyum ve maalesef cok takıntılıyım mafoldumben

hakikaten oyle tatlım iste ama yukarıda da anlattıgım gibi adam rahat ol diyor bana.. ah ahh keske.. ben de ezbere calısmalarda bulunmayacagım tabii ki monitore gıre yapıcam deli miyim? dunyanın parasını vermisim bir de gun be gun gosteriyor!

hayatim oncelikle gecmis olsun umarim kanama ile kistleri atarsin..
verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.. bana doktorum sadece klomen verdi ne jel ne ostrojen hapı ne de baska bir sey..
ben de kist olayını duydum ama zaten cikolata kisti hastasıyım ve gittigim doktor beni bu sebepten ameliyat eden kisi herhalde boyle bir riske atmaz insallah beni degil mi? kaydirigubbakcemile3
ben zaten her ay gitmeyi planlıyorum kapısına dayanıcam.. 4 ay kullanmam lazımmıs..
bu jel tutunma jeli mi canım? adı nedir?

bu arada dalia bugun doktora gidecekti , noldu acaba? Dalia'cigim ses ver huhuuu bebisin kalp atıslarını duydun mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…