Beni merak ediyosunuz biliyorum kızlar hala adet olmadım.ilk testten 3 gün sonra bugün bir test daha yaptım negatif onu yaparken bide ovulasyon testi yaptım arada yapıyodum zaten ama cizgi hiç yoktu şimdi onun koyulasmaya basladığını gördüm ve farklı bi yol izlemeye karar verdim.monitöre devam edicem şöyleki actım bugün 5.güne getirdim sanki aedt olmuşum gibi.çünkü sanırım benim bu ayki adetim attı yumurtlama günlrimden hemen sonra bikaç gün çok ateşlenmiştim belki sebep bu bilmiyorum.akıntımda uzamaya basladı su gibi.yani yeniden ovulasyonu monitör saptıycak belki yarın test isticek belki bu ay böylesi hayırlıdır bilmiyorum bakalım..
kızlar herkese hayırlı ramazanlar Allah bu mübarek ayda inş. dualarımız kabul eder...
herkese günaydınnnopuyorumnanaktanherkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.:teytey:
Canim demekki adetin gecikmis, bu cok normal, herkezin adeti zaman zaman degisebilir, bunun bircok sebebi var. Fakat senin farkli bir yol cizmen anlam veremedim. Manitoru devam ettirip 34 .gun diye ilerlemen gerekiyordu, nezaamn adet olursan o gunu 1.gun diye sayacakdin, benim 35 .gunu bile gecikebiliyor, ama ben hic manitoru adetim atti diye basa almiyorum. sana tavsiyem, civanpercemi cayi ic, adet sokturucu bir ozlelligi var , ictikten 2 gun sonra adetin gelir, zaten test yapmisin negatif cikmis, senin adeti beklemen gerek,
ayrica goguslerin sis, ve sivilcelerin cikmasida adetin geleceginin gostergesi bence.
Yanlis anlama sakin, bu benim bildiklerim ,ve acizane fikirlerim. sana yardimci olmak icin yazdim.
Canim adet silikosyonun kacgunde bir oluyor?
mrb kızlar bu gün 12 günüm ama benim 3 tane cubugum kaldı 3 seviyeyi göremezsem 20 cubuk ister dimi sabah 7.30 acıyorum ama sahura kalkınca tuvaletimi yapmıyorum tutuyorum ama cok zor oluyor 3 gün daha dayanayım inş. gösteriri 3. seviyeyi...eger ramazanda adet olursam bidakine makinayı sahura kalkınca acıcam
Merhaba Canim evet 3.seviyeyi goremessen 20 cubuk ister, sen siparis versen simdilik iyi olmazmi?
Makineyi sahurda acma fikri iyi, cunki sahurda ihtiyacimizi gidermemiz gerekiyor , haliyle ilk idrarla test yapmak gerekli, bende adet olunca sahur saatinde acicagim makineyi..
Beni merak ediyosunuz biliyorum kızlar hala adet olmadım.ilk testten 3 gün sonra bugün bir test daha yaptım negatif onu yaparken bide ovulasyon testi yaptım arada yapıyodum zaten ama cizgi hiç yoktu şimdi onun koyulasmaya basladığını gördüm ve farklı bi yol izlemeye karar verdim.monitöre devam edicem şöyleki actım bugün 5.güne getirdim sanki aedt olmuşum gibi.çünkü sanırım benim bu ayki adetim attı yumurtlama günlrimden hemen sonra bikaç gün çok ateşlenmiştim belki sebep bu bilmiyorum.akıntımda uzamaya basladı su gibi.yani yeniden ovulasyonu monitör saptıycak belki yarın test isticek belki bu ay böylesi hayırlıdır bilmiyorum bakalım..
kizlar herkese gunaydinn opuyorumnanaktan
yine kimsecikler yok kaydirigubbakcemile2
bugun bana gore 8.gunum ama monitore gore 7. gunum yani ilk test gunum ve direk 2.seviyeyi gordum
bu zeytinyagli incir kuru inanilmaz ise yariyo yumoslari hemen buyutuyo bal tarcindan bile daha iyi cunku ben bal tarcin yedigim ay 14. gun yumurtlamistim zaten normalde benim yumurtlamam o aralarda oluyo ama bu ay erken yumurtlugcam kaydirigubbakcemile3 eger erken yumurtlarsam adet tarihim degisecek ki insallah oyle olur :Saruboceq:kadir gecesinde adetli olmak istemiyorum o yuzden erken yumurtlarsam cok iyi olacak
mrb kızlar 13. gün ve hala 2. seviyedeyim üfff ya ben 3. seyiyeyi nezaman görücemmmmm
Günaydın canım benimde bugün 7.gün benimde 2.seviye cıktı hep aynı gidiyoruz seninlekaydirigubbakcemile5
burcum canim sen adet olmadan 2 seviyeyemi ciktin ?[/QUOTEEvet canım adet olmadan monitöre tekrar basladım gene yumurtladıgımı düşündügüm için 6.gün istemedi bugün istedi test direk 2.seviye cıktı.dün isteseydi direk 3 cıkcaktı eminim ama sans ben yinede dün geceyi degerlendirdim
burcum canim sen adet olmadan 2 seviyeyemi ciktin ?[/QUOTEEvet canım adet olmadan monitöre tekrar basladım gene yumurtladıgımı düşündügüm için 6.gün istemedi bugün istedi test direk 2.seviye cıktı.dün isteseydi direk 3 cıkcaktı eminim ama sans ben yinede dün geceyi degerlendirdim
iyi etmissin canim alkisalkisalkis
vallahi bu yolu izlemek benim aklima gelmezdi :lepi:
benim monitorde benden 7. gun test istiyor
burcum canim sen adet olmadan 2 seviyeyemi ciktin ?
Bende iyi ettiğimi düşünüyorum canım.33.günde hala adet olmayıp yeniden baslatınca 7.gün istedi benimdeiyi etmissin canim alkisalkisalkis
vallahi bu yolu izlemek benim aklima gelmezdi :lepi:
benim monitorde benden 7. gun test istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?