• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

24 Agustos PAZARTESI

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor30.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 22.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 8 gün (2.ay)

Dalia = monitor 9.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Hcgl_emilya = monitor 14.gunde (3.ay) (2.seviye 13.gunde) ( 3.seviye 14.gunde)

Aygizem = monitor 1 gunde(2.ay)

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = ?

Hcgl_emilya = eylul 9

aygizem === eylul 24 demistin (canim sen erkenmi adet oldun?

Canım ben 28 güne göre dedim ama galiba ben 27 günde bir adet oluyom ayın 23.de oldum evet 1 gün erken oldum :1closedeyes:

kızlar nerelerdesinizzzopuyorumnanaktanbenim 6 günüm kaldı ama tüm belirtiler regl alarmı veriyor aslında hamlelikle regl belirtileri aynı nerdeyse ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki:1no2:neyse hayırlısı artık napalım bekleyip görelim olmassa da bir daha ki ay aynı umutla devam ben antremanlıyım ne de olsa beklemek konusundakaydirigubbakcemile3siz neler yaptınızz nasıl gidiyorropuyorumnanaktan

Herkese günaydın arkadaşlar ; Nerelerde herkes kimse buralara uğramıyor galiba , gelişmelerden bizleri haberdar edin özletmeyin kendinizi opuyorumnanaktan

kızlar nerelerdesinizzzopuyorumnanaktanbenim 6 günüm kaldı ama tüm belirtiler regl alarmı veriyor aslında hamlelikle regl belirtileri aynı nerdeyse ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki:1no2:neyse hayırlısı artık napalım bekleyip görelim olmassa da bir daha ki ay aynı umutla devam ben antremanlıyım ne de olsa beklemek konusundakaydirigubbakcemile3siz neler yaptınızz nasıl gidiyorropuyorumnanaktan

angel'cım en kötüsüde ikisininde belirtilerinin aynı olması, insan neye inanıcağını şaşırıyor böyle durumda ümitlense olmayınca üzülüyor, umarım bunlar küçük bebişin işaretlerinir canım hihoyyyt

mrb kızlar bende bugün 16 gün 2 seviyeye düştü bu akşamda son kez çalışıp beklemeye başlıycam hayırlısı inş.

hadi bakalım kolay gelsin hayatımkaydirigubbakcemile3inşallah çalışmalar başarıyla sonuçlanır canımyerimseniben:Saruboceq:

aygizem Herkese günaydın arkadaşlar ; Nerelerde herkes kimse buralara uğramıyor galiba , gelişmelerden bizleri haberdar edin özletmeyin kendinizi

tatlım hoşgeldin evet bugünlerde ben de geliyorum gidiyorum kimsecikler yokkk :umursamaz:beni biliyosun canım bekliyorum hepimiz için hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile5

kızlar herkese günaydınnnnopuyorumnanaktanbu aralar çok sessiz burası ama olsunnnopuyorumnanaktan

Merhabalar ;

Yawww her kes nerelerde yaaaa:olmaz: , benim 2. ayım ve 4.günüm bugün bu ay keçi boynuzu kürüne başlamaya karar verdik eşimle ve şu ilaç varya onuda alacağım preseed galiba , bu ayda dahil olmak üzere toplam 3 ay deniyeceğim eğer olumlu sonuç alamassam aşılama yada tüp bebeğe yönelmeğe karar verdik çok sıkıldım ben bu bekleyişlerden artık :gitme:

Merhabalar ;

Yawww her kes nerelerde yaaaa:olmaz: , benim 2. ayım ve 4.günüm bugün bu ay keçi boynuzu kürüne başlamaya karar verdik eşimle ve şu ilaç varya onuda alacağım preseed galiba , bu ayda dahil olmak üzere toplam 3 ay deniyeceğim eğer olumlu sonuç alamassam aşılama yada tüp bebeğe yönelmeğe karar verdik çok sıkıldım ben bu bekleyişlerden artık :gitme:

hayatım hakkında hayırlısı olsun inşallah aşılamaya ve tüp bebeğe gerek kalmadan bebişine kavuşursun prseed ben de düşündüm ama preseed kullananlar sayfasında türkiyedekilerin son kullanma tarihlerinin falan geçmiş olduğunu duydum yani genellikle yurtdışından sipariş ediyorlar ben bi site buldum satışını yapan ama orda ki yorumları okuduktan sonra emin olamadım tatlım sen nerden alacaksın alırsan???

hayatım hakkında hayırlısı olsun inşallah aşılamaya ve tüp bebeğe gerek kalmadan bebişine kavuşursun prseed ben de düşündüm ama preseed kullananlar sayfasında türkiyedekilerin son kullanma tarihlerinin falan geçmiş olduğunu duydum yani genellikle yurtdışından sipariş ediyorlar ben bi site buldum satışını yapan ama orda ki yorumları okuduktan sonra emin olamadım tatlım sen nerden alacaksın alırsan???

canım bende internet sitesinden sipariş edeceğim edersem zaten türkiyede satan tek bir yer var fertil shop diye başkada yok benim bildiğim, oda işe yararsa artık, o kadar sıkıldım ki bu tarz şeylerle uğraşmaktan anlatamam , ya olanın nasıl oluyor , niye bu kadar zorlanıyoruz biz her gördüğümüz şeyden her duyduğumuz şeyden bir ümit bekliyoruz:gitme: neyse canımın sıkkınlığımı size yansıttım kusara bakmayın arada bu moda giriyorum mafoldumben

Herkeze merhaba arkadaslarkaydirigubbakcemile3
nasilsiniz? angel canim bir cee deyeyim dedim:))
nasil gidiyor ? bir degisiklik varmi? m tusu yanmaya basladimi sende? benim bugun 33 gunum. ve daha m tusu yanmaya baslamadi. ne zaman yanar bilmiyorum, cunki onun takibini hic yapmamistim, adete yakin zamanda m tusu yaniyormus sanirim.
Arkadaslar m tusu hakkinda bilginiz varsa paylasabilirmisiniz?
Bauarada ,ben 3.seviyeyi gordukten 2 gun sonra, idraryolu enfeksiyonu oldum,ve cok rahatsizlandim, ates terleme,kasiklarda agri, sik sik wc cikma vb. doktora gitttim, ve antibiyotik verdi, 7 gun kullan dedi, bugun son gunum ilaclardan, oyle arkadaslar, doktor, gebelik testi yapti, hamile degilsin dedi, bende yumurtlama takibi yapiyorum ,daha 2 gun once yumurtlama gerceklesti dedim, oda oyleyse sana hamilelrin kullandigi antibiyotik vereyim dedi. kizlar neden oldum anlayamadim, fakat ben preseed kayganlastiricidan sUPheleniyorum, cunki kayganlastiricilar, bazi bunyeleri alerji reaksiyonu verip idrar yolu enfeksiyonuna,eger ileri tedavi olmassa bobreklere kadar enfeksiyon oluyormusun, oyuzden bu ay preseed almaktan vazgectim. cunki onu kullandiktan 2 gun sonra bu hastaliga yakalandim, Belki preseed den degildir, cunki cok kullannan kisi var, ozellikle burdaki ulkede cok kullaniyor, ama benim bunyeme iyi gelmedi.
size almayin kullanmayin demiyorum, zaten ilac degil sadece kayganlastirici, fakat siz bilirsiniz, ben dalia dan tarifini aldim, ve zeytinyagli incir kuru yapicam bu ay..

Arkadaslar biraz uzun yazdim kusura bakmayin..

prensescim hoşgeldin opuyorumnanaktanözledim valla ya kaç gündür göremedim seniopuyorumnanaktançok geçmiş olsun canım inşallah iyisindir artık canım:Saruboceq:ben de preseedı araştırırken okumuştum bazı bünyelerde alerji yaptığını olabilir yani tatlım incir kürü inşallah iyi gelir hoş daha öncede dediğim gibi belki de gerek kalmaz benim bugün 25.günüm m tuşu yanmaya başlamadı daha ama benim belirtilerim hiç iç açıcı değil sivilce çıktı yüzümde bir de şişmeye başladım yine her regl öncesi olduğu gibi yani bu ay sanırım olmadı :bbo:ben öyle hissettim açıkcası neyse hayırlısı artık napalım zaten hamile kalsam da hissedemem gibi geliyo o kadar alışmışım ki artık :sm_confused:ben bu ay yine bal tarçına devamzemuszemus

aygizemcim ben de o siteye bakmıştım canımyerimsenibenama canını sıkma tatlım bazı insanlar bazı şeyleri kolay elde ediyor bazıları zor bizim de sınavımız bu belki hayatta bebeği olana sorsan onun da başka bir sıkıntısı isteği var belki hayattan biz asla umutsuzluğa kapılmadan bol bol dua ederek inanarak yolumuza devam edicez hayatım başka çıkar yolu yok ben seni çok iyi anlıyorum belki de içinizde en uzun süredir bekleyen benim ama umudumu hiç kaybetmedim kaybetmicem de tabi ki çok bunaldığımız anlar oluyor insanız sonuçta ama her ilte bir hayır vardır canım unutmaa.s.

Canim ben uzak kalmadim hergun okuyorum giriyorum siteye, fakat ben yaziyorum kendim okuyorum , bir sayfa yaziyorum , tik yok, artik bende cok yazmayacagim, oyle karar verdim. listedende vazgectim.

Benim henuz m tusu yanmaya baslamadi, nedenini bilmiyorum dogrusu?

adet belirtileride gorunmuyor,

bir kac gun gecsin, civanpercemi cayina baslayacagim, adet sokturucu ozelligi varmis.

Canim sivilcelerin cikmis ve adet belirtilerin varmis, sanirim adet olman yakin, ama uzulme, sonucta 3.seviyeyi ilk ayda gordun, ins her ay gorursun. Sen corekotu karisimina devam et, ins faydasi olur.

Ben inaniyorum ki, Rabbim en kisa zamanda bebegine kavusturcak seni, oyle hissediyorum, ve hergun dua ediyorum tum bebek isteyenler icin.

canim sen diyete basladin ya, elma diyetine, hayirli ugurlu olsun, takip ediyorum seni:) ins kilo verirsin, benimde 5 kilo kadar fazlaligim var, ama diyet yapmak istemiyorum, artik oluruna biraktim herseyi.

Buarada ben bir yakinimdan birsey duydum, idraryolu enfeksiyonu olunca onu tavsiye etti, ve uyguladim, bebek isteyenler icin uygulaniyormus, kadin cok sey biliyor, ve kac kisi denemis hamile kalmis, eger bir yararini gorursem soylerim oky.

anladım hayatımopuyorumnanaktanama civanperçemine hemen başlama biraz bekle istersen tatlım geç yumurtladın ya o yüzden olursa geç olabilir hemen söktürmeye çalışma yani belli olmaz bakarsın bir süpriz olurr:Saruboceq:duyduğun şeyi dene bakalım hayatım inşallah faydası olur olursa tiyoları alırım sendenyerimsenibenelma diyeti zemuszemusevet tatlım napıyım bebiş gelene kadar biraz form tutayım dedim hem kalabalıkla birlikte kilo vermekte eğlenceli oluyo zaten oruç da olunca sağlıklı besleneyim bari dedim bakalım inşallah faydası olurzemuszemusinşallah hepimiz bir gün bebişlerimize kavuşacağız merak etme :Saruboceq:yerimseniben

Back