kızlar selam.. dun kontrolumuz vardı. sonunda cinsiyetini gorduk.. kızımız geliyor
darısı tüm isteyenlerin basına
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = monitor 25.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)
Angel_34 = monitor 17.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)
BurcuMucizeiihtisam = monitor 32 gün (1.ay)
Dalia = monitor 4.gunde incir kürü+preseed (5.ay)
Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------
Hcgl_emilya = monitor 9.gunde (3.ay)
Aygizem = monitor 22.gunde(1.ay)][/B][/COLOR][/COLOR]
BEKLENMEYEN ADET TARIHI
Prenses88 = Eylul 2
Angel_34 = Eylul 1
Dalia = Eylul 13
Arkadaşlar bu preseed denilen ilaç tam olarak ne işe yarıyor kullanan arkadaşlar bilgi vere bilirmi acaba :uhm: bizim işimeze yararsa bende kullanıyayim :jeyyar:
Arkadaşlar bu preseed denilen ilaç tam olarak ne işe yarıyor kullanan arkadaşlar bilgi vere bilirmi acaba :uhm: bizim işimeze yararsa bende kullanıyayim :jeyyar:
Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.
sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?
canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorsun diye biliyorum
ama anneolmakistiyorum yumurtladiktan 14 gun sonrayi beklemeden hamile oldugunu ogrenmisti
onun yumurtasi 19 mayista catlamisti adet tarihi 25 mayisti 26 mayista hamile oldugunu ogrenmisti kafamçokkarıştı
insallah seninde oyle olur canim opuyorumnanaktan
canim anneolmakistiyorum duzenli adet goruyormuydu? cunki benim adetim duzensiz, gerci bu ay duzenlemek icin civanpercemi cayi ictim, belkide bu ay duzenleyecektir. temmuz 26 sinda adet oldum. 26 agustos adet olmam gerekiyor .28 gunde bir olanlar icin, ama ben 28 gunde bir olmuyorum, ben yinede dedigin gibi, yumurtlama olduktan sonra 14 gun sayayim...
kızlar herkese hayırlı ramazanlar Allah bu mübarek ayda inş. dualarımız kabul eder...
canım düzelttimopuyorumnanaktanhayatım preseed kullananlar adı altında bi topic var ordan ayrıntılı bilgi edinebilirsin kaydirigubbakcemile5
bu arada kıslar bugün 18.günüm seviye teke düştüüüCADIARZU
Canim preseed, bir kayganlastirici, fakat diger kayganlastiricalardan farki, spermeleri oldurmeden yerine gitmesini sagliyor. Ve bildigim kadariyla 3gun spermleri canli tutuyor, yumurtlamaya yakin gunlerde gun asiri, yumurtlama gunlerinde ise iliskiye girmeden 15 dk once vajinana (tup seklinde) sIKIYORsun. Pressedle hamile kalan arkadaslar var, kibele rumuzlu bir arkadas oseklide hamile kaldi ve tavsiye ediyor. aygizem yardimci olabilmisimdir ins.. hatta 6 ay pressed kullanipta hamile olamayanlar bir doktora gitsin diyormus kagidinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?