Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 25.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 17.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 32 gün (1.ay)

Dalia = monitor 4.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 9.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 23.gunde(1.ay)][/B][/COLOR][/COLOR]

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim 23. günüm bugün, beklenmeyen adet günüm ise ya ayın 23.yada 24 diyelim kafamçokkarıştı

Arkadaşlar bu preseed denilen ilaç tam olarak ne işe yarıyor kullanan arkadaşlar bilgi vere bilirmi acaba :uhm: bizim işimeze yararsa bende kullanıyayim :jeyyar:

Arkadaşlar bu preseed denilen ilaç tam olarak ne işe yarıyor kullanan arkadaşlar bilgi vere bilirmi acaba :uhm: bizim işimeze yararsa bende kullanıyayim :jeyyar:

canım düzelttimopuyorumnanaktanhayatım preseed kullananlar adı altında bi topic var ordan ayrıntılı bilgi edinebilirsin kaydirigubbakcemile5

bu arada kıslar bugün 18.günüm seviye teke düştüüüCADIARZU

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 26.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 18.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 33 gün (1.ay)

Dalia = monitor 5.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 10.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 24.gunde(1.ay)][/B]
[/COLOR][/COLOR]

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Canim preseed, bir kayganlastirici, fakat diger kayganlastiricalardan farki, spermeleri oldurmeden yerine gitmesini sagliyor. Ve bildigim kadariyla 3gun spermleri canli tutuyor, yumurtlamaya yakin gunlerde gun asiri, yumurtlama gunlerinde ise iliskiye girmeden 15 dk once vajinana (tup seklinde) sIKIYORsun. Pressedle hamile kalan arkadaslar var, kibele rumuzlu bir arkadas oseklide hamile kaldi ve tavsiye ediyor. aygizem yardimci olabilmisimdir ins.. hatta 6 ay pressed kullanipta hamile olamayanlar bir doktora gitsin diyormus kagidinda.

Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.

sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?

canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyorsun diye biliyorum
ama anneolmakistiyorum yumurtladiktan 14 gun sonrayi beklemeden hamile oldugunu ogrenmisti
onun yumurtasi 19 mayista catlamisti adet tarihi 25 mayisti 26 mayista hamile oldugunu ogrenmisti kafamçokkarıştı
insallah seninde oyle olur canim opuyorumnanaktan

canim anneolmakistiyorum duzenli adet goruyormuydu? cunki benim adetim duzensiz, gerci bu ay duzenlemek icin civanpercemi cayi ictim, belkide bu ay duzenleyecektir. temmuz 26 sinda adet oldum. 26 agustos adet olmam gerekiyor .28 gunde bir olanlar icin, ama ben 28 gunde bir olmuyorum, ben yinede dedigin gibi, yumurtlama olduktan sonra 14 gun sayayim...

canim hatirladigim kadariyla duzenli adet oluyordu

herkese günaydınnnopuyorumnanaktanherkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.:teytey:

teşekkürler arkadaşlar bilginiz için ;
Bizde sperm sorunu var şekil ve hız olarak belki yardımcı olur bize,herhalde internetten sipariş veriliyor ben bir araştırayim bunu :uhm:

kizlarrrr hayirli ramazanlar opuyorumnanaktan
Rabbim insallah bu mubarek ayda hepimizin dualarini kabul eder

Beni merak ediyosunuz biliyorum kızlar hala adet olmadım.ilk testten 3 gün sonra bugün bir test daha yaptım negatif onu yaparken bide ovulasyon testi yaptım arada yapıyodum zaten ama cizgi hiç yoktu şimdi onun koyulasmaya basladığını gördüm ve farklı bi yol izlemeye karar verdim.monitöre devam edicem şöyleki actım bugün 5.güne getirdim sanki aedt olmuşum gibi.çünkü sanırım benim bu ayki adetim attı yumurtlama günlrimden hemen sonra bikaç gün çok ateşlenmiştim belki sebep bu bilmiyorum.akıntımda uzamaya basladı su gibi.yani yeniden ovulasyonu monitör saptıycak belki yarın test isticek belki bu ay böylesi hayırlıdır bilmiyorum bakalım..

Bu arada göğüslerim şiş ve sivilcem var ateşim 36,1 sabahları hamilelikte bu kadar düşük olmaması gerekir.bana biriniz bi akıl verin lütfen hersey cok karıstı.şimdi ben 3.seviyeyi beklicem ya 3.seviye öncesi göğüsler şişip dolgunlasırmı benim lekelenmelerden hemen sonra şişmişti hala aynı.ve bundan tam 7 gün önce yine ovulasyon testi yapmıştım onda da çizgi acayip koyuydu biliyosunuz resmini koymuştum o günden sonra komple silindi çizgi taki bu güne kadar sanki seri yumurta üretimi yapılıyo içerde insan doğası çok ilginç ben çözemiyorum bu olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…