mrb kızlar 13. gün ve hala 2. seviyedeyim üfff ya ben 3. seyiyeyi nezaman görücemmmmm
Evet canım tuhaf biraz bakalım yarın 1 cıkar sanırımcanım stres yapma ben de bu ay 14.gün gördüm 3.seviyeyi normal bence sıkma canını tatlımopuyorumnanaktan
burcucum bu ay gerçekten ilginç oldu senin durumun adet olmadan tekrar başlaman 2.seviyeyi görmen falan merakla bekliyorum valla sonuçlarınıopuyorumnanaktan
daliacım direk 2.seviye süpermiş valla hadi hayırlısıopuyorumnanaktan
belki dee sahurda açmana gerek kalmaz tatlımmmm:Saruboceqpuyorumnanaktaninşallahhhhhhhhhhhhhh:lepi:
kizlar herkese gunaydinn opuyorumnanaktan
yine kimsecikler yok kaydirigubbakcemile2
bugun bana gore 8.gunum ama monitore gore 7. gunum yani ilk test gunum ve direk 2.seviyeyi gordum
bu zeytinyagli incir kuru inanilmaz ise yariyo yumoslari hemen buyutuyo bal tarcindan bile daha iyi (gerci bende ise yaramamisti)cunku ben bal tarcin yedigim ay 14. gun yumurtlamistim zaten normalde benim yumurtlamam o aralarda oluyo ama bu ay erken yumurtlugcam kaydirigubbakcemile3 eger erken yumurtlarsam adet tarihim degisecek ki insallah oyle olur :Saruboceq:kadir gecesinde adetli olmak istemiyorum o yuzden erken yumurtlarsam cok iyi olacak
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay
--------------------------------------------------------------------------------
23 Agustos PAZAR
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = monitor 29.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)
Angel_34 = monitor 21.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)
BurcuMucizeiihtisam = monitor 7 gün (2.ay)
Dalia = monitor 8.gunde incir kürü+preseed (5.ay)
Hcgl_emilya = monitor 13.gunde (3.ay)
Aygizem = monitor 27.gunde(1.ay)
BEKLENMEYEN ADET TARIHI
Prenses88 = Eylul 2
Angel_34 = Eylul 1
Dalia = Eylul 13
Aygizem = Eylül 24
Hcgl_emilya senin beklenmeyen adet tarihin kacTi ? onuda listeye ekleyelim
nevrosky , canim benim bu ay 3.ay listede 2.ay diyor???/?
İnşallah gelmez canım kırmızılarınkaydirigubbakcemile5Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar
Herkese günaydın arakadaşlar ; hafta sonu şehir dışındaydım ve gittiğim yerde internet ne yazık ki yoktum o yüzden 2 gün buralardan uzak kaldım ne yazık ki ben dün regl oldum :gitme: küçükte olsa ümitlenmiştim ama ne yazık ki olmadı hayırlısı diyorum artık:sinifsinif: bugün manitörün 1. günü ve 2.ay diyelim, en yakın beklediğimiz tarih angel ve presnses galiba umarım güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar.
emilya Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar
kızlar bugün gene 2.seviye cıktı ama çizgi daha silik dünden.
bence makine dün ilk günde 2.seviye dediği için bugün 1.seviyeyi gösteremedi.bu böyle 2 2 2 diye gider günlerce hiç çizgi cıkmasa bile.
3.seviyeyi görmeden önce 2 den 1 e düşen oldumu aranızda
Herkese günaydın arakadaşlar ; hafta sonu şehir dışındaydım ve gittiğim yerde internet ne yazık ki yoktum o yüzden 2 gün buralardan uzak kaldım ne yazık ki ben dün regl oldum :gitme: küçükte olsa ümitlenmiştim ama ne yazık ki olmadı hayırlısı diyorum artık:sinifsinif: bugün manitörün 1. günü ve 2.ay diyelim, en yakın beklediğimiz tarih angel ve presnses galiba umarım güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar.
Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar
bu arada kıslarr dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen bi de bi sinirlilik hali var üstümde hiç hayra alamet değil bunlar yaakötükedihüsobenim reglden 10 gün veya 1 hafta önce başlar tüm belirtiler şüphelendim doğrus oruç da girdi araya ne neyin belirtisi anlayamaz oldum valla yaaaaaaadelikafadulden
kızlar bugün gene 2.seviye cıktı ama çizgi daha silik dünden.
bence makine dün ilk günde 2.seviye dediği için bugün 1.seviyeyi gösteremedi.bu böyle 2 2 2 diye gider günlerce hiç çizgi cıkmasa bile.
3.seviyeyi görmeden önce 2 den 1 e düşen oldumu aranızda
Arkadaslar bugun adetimin 30.gunu. eger gec yumurtlama olmasaydi adetim gecikti diyecektim 28 gunde bir olarak sayarsam. fakat bu ay adetimin 23.gun yumurtladigim icin ,14 gun sayarsak eylul 2 olarak cikiyor..
Dalia incir kurunu sormustum arada kaynadi sanirimCADIARZU
Dalia canım bugün seviyen 2 mi cıktı gene
Arkadaslar bugun adetimin 30.gunu. eger gec yumurtlama olmasaydi adetim gecikti diyecektim 28 gunde bir olarak sayarsam. fakat bu ay adetimin 23.gun yumurtladigim icin ,14 gun sayarsak eylul 2 olarak cikiyor..
Dalia incir kurunu sormustum arada kaynadi sanirimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?