• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...

cnm sana klomeni doktor mu verdi çatlama iğneside oldun mu klomeni niçin kullandın yumurtlamanda bi problem mi vardı yoksa hızlandırmak için mi??? Allah bebegini kucagına almayı nasip etsin

[/B][/COLOR]

Hanimlar ramazan cok az kaldi, manikeyi nasil kullanmayi dusunuyorursunuz? ramazan cuma gunu, ben ramazan ilk haftalarinda kaPAtip acacagim sadece 15 gun, ama test istedigi gunler gelice, sahurda degilde, gene sabah kapatip acmak istiyorum eski duzenim gibi. siz neler yamayi dusunuyorsunuz bir fikriniz varmi??
[/QUOTE]

cnm bende bu soruyum sordum durdum kendime ama gecen sene ramazanda kullananlar yine sabah açmış bende öyle yapıcam herhalde bide benim ramazan başladıgında 11. günüm olcak tamda önemli günler

kıslarrr herkese selammmopuyorumnanaktannasılsınız bakalım bugün 17.günümdeyim ama bana göre aslında 18.gün çünkü pazar günü akşam üzeri 16.30 gibi regl oldum pazartesi sabahı açtım monütörüü neyse bakalım artık ay sonunu sabırsızlıkla beklicez başka çare yok:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kıslarrr herkese selammmopuyorumnanaktannasılsınız bakalım bugün 17.günümdeyim ama bana göre aslında 18.gün çünkü pazar günü akşam üzeri 16.30 gibi regl oldum pazartesi sabahı açtım monütörüü neyse bakalım artık ay sonunu sabırsızlıkla beklicez başka çare yok:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Hep birlikte bekliyeceğiz angel'cım :Saruboceq::nazar: benim 22. gün ama aslında
23. gün CADIARZU

merhaba hanimlar, nasilsiniz keyiFler nasil, angel_34 artik beklemedesin canim dimi. seninde ramazanin ilk haftalari sadece manitoru acicaksin, hayirlisi olsunzemuszemus

Benimde bugun 2,seviyeye dustu, 20 test cubugunu bitirdim bugun, acaba yarin 21.test istermi bir fikriniz varmi?

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 25.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 17.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 32 gün (1.ay)

Dalia = monitor 4.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 9.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 22.gunde(1.ay)]
[/COLOR]

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

hanimlar beklenen adet tarihini yazarsaniz eklerim listeye...

Son düzenleme:
kıslarrr herkese merhabaaopuyorumnanaktan1 gün daha bittii bakalımm inşallah hepimiz için hayırlısı olsun:Saruboceq:yarın gece malum ilk sahur ramazan başlıyorrzemuszemusben son zamanlarda stresten mi nedir kendimi yemeğe verdim valla belki de bazı şeyleri böyle atıyorum kafamdan CADIARZUgeçici teselli diyim kendimce ama bazen de tam tersi çok üzüldüğüm olaylar karşısında falan yemekten içmekten kesilirim 1 ayda istemeden tabiki 10 kilo verdiğimi bilirim ama şu anda tam tersi bir durumla karşı karşıyayım ramazanda bu duruma son vermek niyetindeyimsırnaşık şeybu nedenle diyet önerileriniz kısmında ramazanda sağlıklı beslenelim adı altında bi konu açtım katılmak isteyenlerle güzel bir ramazan geçirelim dedim eğer aranızda katılmak isteyen olursa beklerim şekerler kaydirigubbakcemile5hem birazcık böyle sağlıklı beslenme vs.değişik konularla ilgilenirsem kafamı dağıtırım dedim hem de fazlalıkları atarım orda da yazdım orucu diyet olarak gören bir zihniyete kesinlikle sahip değilim amacım hem ibadetimi yapmak hem de dengeli beslenip midemi yormadan fazlalıkları atıp bayrama mutlu girmek hem belki bu arada bir süpriz olur allah izin verirse:Saruboceq:ayrıca 6 senedir bebişim olmuyo bari formumu koruyayım dimi yerimsenibenvalla kaç zamandır tartılmadım korkudan sırnaşık şeykaçıyorum tartıdan ama cuma günü kurtuluşu yok artıksırnaşık şeyşekerler bu konuyu burda anlatmam topicimizin konusuna ters ama istedim ki aramızda katılmak isteyen varsa orda da başka bir konuyla birlikte olalım yoksa amacım kesinlikle konuyu dağıtmak değil amacımız belli mini mini bebişler :Saruboceq:bir de kk da en sevdiğim ,en çok merak ettiğim topic burası sizi de paylaşımlarımızı da çok seviyorum o yüzden haber vereyim dedim belki de hiç birinizin kilo problemi yoktur olsun ben haber vereyim de kaydirigubbakcemile5aslında benim de fazla yok ama madem henüz hamiş değilim bari fitt olayım dimi:lepi:öptüm hepinizi şekerler görüşmek üzerea.s.opuyorumnanaktan

merhaba hanimlar, nasilsiniz keyiFler nasil, angel_34 artik beklemedesin canim dimi. seninde ramazanin ilk haftalari sadece manitoru acicaksin, hayirlisi olsunzemuszemus

Benimde bugun 2,seviyeye dustu, 20 test cubugunu bitirdim bugun, acaba yarin 21.test istermi bir fikriniz varmi?

aaa burda mısın tatlım aynı anda yazmışız çok sevindim karşılaştığımızaa.s.bence artık test istemez hayatım benim 2. seviyeye düştüğü gün istemedi çünkü opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bu arada beklenen aslında beklenmeyen adet günlerimizi yazmısın ellerine sağlık bebişim heyecanlandım valla:kedi::teytey:

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 25.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 17.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 32 gün (1.ay)

Dalia = monitor 4.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 9.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 22.gunde(1.ay)]
[/COLOR]

BEKLENEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

hanimlar beklenen adet tarihini yazarsaniz eklerim listeye...

canim benim beklenmeyen adet tarihim 13 eylul opuyorumnanaktan

burcuuuu nerelerdesin canim merak ettim
insallah adet olmamissindir opuyorumnanaktan

Dalia ekledim canim, bide duzenledim ,beklenmeyen yazdim:)

Angel_34 demek yeni bir topic attin, cok iyi olmus, onceki topicten haberim vardi ama bunu yeni gordum.
, bende gecen hafta oyalanmak icin spora baslamistim, ve 3 gun surdu :)lülülülül

hcgl_emilya:]cnm sana klomeni doktor mu verdi çatlama iğneside oldun mu klomeni niçin kullandın yumurtlamanda bi problem mi vardı yoksa hızlandırmak için mi??? Allah bebegini kucagına almayı nasip etsin[/QUOTE]

canım klomeni doktorum bana 5 ay once vermıstı yumurtlamam da sorun yok.sadece hızlandırmak için kullandım. çatlatma iğnesi olmadım monitör sayesınde çatlama gunumu oğrendım.zaten bu ay esımın ıs nedenyle şehir dısında olasında sadece monitörün 3. seviyeyi gosterdıgı gunlerde çalıstık.allah bır gun herkese bebegını kucagına almayı nasıp etsın tşk.

kıslarr selam nasılsınız bakalımopuyorumnanaktanprensescim benim topic açamadan son buldu vallasırnaşık şeybireysel açılmıyormuş gruplara katılmak gerekiyormuş free takılcam napalım artık ara sıra sizle paylaşırım bendeopuyorumnanaktanee nasıl gidiyor bekleyişler şekerlerkaydirigubbakcemile4

Back