• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

--------------------------------------------------------------------------------

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 27.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 19.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 34 gün (1.ay)

Dalia = monitor 6.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 11.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 25.gunde(1.ay)][/B]
[/COLOR][/COLOR]
BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Beni merak ediyosunuz biliyorum kızlar hala adet olmadım.ilk testten 3 gün sonra bugün bir test daha yaptım negatif onu yaparken bide ovulasyon testi yaptım arada yapıyodum zaten ama cizgi hiç yoktu şimdi onun koyulasmaya basladığını gördüm ve farklı bi yol izlemeye karar verdim.monitöre devam edicem şöyleki actım bugün 5.güne getirdim sanki aedt olmuşum gibi.çünkü sanırım benim bu ayki adetim attı yumurtlama günlrimden hemen sonra bikaç gün çok ateşlenmiştim belki sebep bu bilmiyorum.akıntımda uzamaya basladı su gibi.yani yeniden ovulasyonu monitör saptıycak belki yarın test isticek belki bu ay böylesi hayırlıdır bilmiyorum bakalım..

Canim demekki adetin gecikmis, bu cok normal, herkezin adeti zaman zaman degisebilir, bunun bircok sebebi var. Fakat senin farkli bir yol cizmen anlam veremedim. Manitoru devam ettirip 34 .gun diye ilerlemen gerekiyordu, nezaamn adet olursan o gunu 1.gun diye sayacakdin, benim 35 .gunu bile gecikebiliyor, ama ben hic manitoru adetim atti diye basa almiyorum. sana tavsiyem, civanpercemi cayi ic, adet sokturucu bir ozlelligi var , ictikten 2 gun sonra adetin gelir, zaten test yapmisin negatif cikmis, senin adeti beklemen gerek,
ayrica goguslerin sis, ve sivilcelerin cikmasida adetin geleceginin gostergesi bence.
Yanlis anlama sakin, bu benim bildiklerim ,ve acizane fikirlerim. sana yardimci olmak icin yazdim.

Canim adet silikosyonun kacgunde bir oluyor?

Son düzenleme:
kızlar herkese hayırlı ramazanlar Allah bu mübarek ayda inş. dualarımız kabul eder...

herkese günaydınnnopuyorumnanaktanherkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.:teytey:

dalia = kizlarrrr hayirli ramazanlar
Rabbim insallah bu mubarek ayda hepimizin dualarini kabul eder

Hanimlar sizinde Ramazan serifiniz hayirli mubarek olsun... Bu ay birbirimize cooookk dua edelim:Saruboceq:
Aygizem, preseed arastir bakalim, mutlaka yardimci olacaktir, dalia arkadasimizda bu ay baslayacak preseed e. bende gelecek ay kullanmayi dusunuyorumfisfisfis

Canim demekki adetin gecikmis, bu cok normal, herkezin adeti zaman zaman degisebilir, bunun bircok sebebi var. Fakat senin farkli bir yol cizmen anlam veremedim. Manitoru devam ettirip 34 .gun diye ilerlemen gerekiyordu, nezaamn adet olursan o gunu 1.gun diye sayacakdin, benim 35 .gunu bile gecikebiliyor, ama ben hic manitoru adetim atti diye basa almiyorum. sana tavsiyem, civanpercemi cayi ic, adet sokturucu bir ozlelligi var , ictikten 2 gun sonra adetin gelir, zaten test yapmisin negatif cikmis, senin adeti beklemen gerek,
ayrica goguslerin sis, ve sivilcelerin cikmasida adetin geleceginin gostergesi bence.
Yanlis anlama sakin, bu benim bildiklerim ,ve acizane fikirlerim. sana yardimci olmak icin yazdim.

Canim adet silikosyonun kacgunde bir oluyor?

Yok canım yanlış anlamam merak etme fikirlerimiz aynı olcak diye bişey yok.içimden bu yolu denemek geldi bence yeniden yumurtlama evresine giricem ve 3.seviyeyi görcem oabilir belki

burcucum gerçekten karmaşık bir yapı benim de aklım almıyo bazen bu işleyişi bekle bakalım canım hayırlısı artık ben senin hamile olup olmadığını tam çözemedim doğrusu ikisinin belirtileri de aynı ya o bakımdan bir de bazen geç döllenme olunca çıkmıyorya testlerde bakalım artık hayırlısı tatlım yaa:Saruboceq:opuyorumnanaktan

prensescim eylül1 de açılışı yapıyorum tatlım beklenmeyen günler için inşallah bu forumda ki herkes beklenmeyen günlerini görmeden geçirir arkamdan gelin ama kırmızısızzyerimsenibenopuyorumnanaktan

dalia ,aygizem nerelerdesiniz bakiyim nasılsınızzzopuyorumnanaktan

yarın 20.günüm kıslarr ya artık test istemiyo ya bazen nerdeyse unutuyorum son dakika aklıma geliyor evden çıkmadan:olmaz:inşallah monütörüm bana küsmez bu sebebtensırnaşık şeymalum iyi geçinmek lazım kendisiylea.sa.s.

mrb kızlar bu gün 12 günüm ama benim 3 tane cubugum kaldı 3 seviyeyi göremezsem 20 cubuk ister dimi sabah 7.30 acıyorum ama sahura kalkınca tuvaletimi yapmıyorum tutuyorum ama cok zor oluyor 3 gün daha dayanayım inş. gösteriri 3. seviyeyi...eger ramazanda adet olursam bidakine makinayı sahura kalkınca acıcam

22 Agustos CUMARTESI

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 28.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 20.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 6 gün (2.ay)

Dalia = monitor 7.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya = monitor 12.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 26.gunde(1.ay)

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Son düzenleme:
mrb kızlar bu gün 12 günüm ama benim 3 tane cubugum kaldı 3 seviyeyi göremezsem 20 cubuk ister dimi sabah 7.30 acıyorum ama sahura kalkınca tuvaletimi yapmıyorum tutuyorum ama cok zor oluyor 3 gün daha dayanayım inş. gösteriri 3. seviyeyi...eger ramazanda adet olursam bidakine makinayı sahura kalkınca acıcam

Merhaba Canim evet 3.seviyeyi goremessen 20 cubuk ister, sen siparis versen simdilik iyi olmazmi?
Makineyi sahurda acma fikri iyi, cunki sahurda ihtiyacimizi gidermemiz gerekiyor , haliyle ilk idrarla test yapmak gerekli, bende adet olunca sahur saatinde acicagim makineyi..

Merhaba Canim evet 3.seviyeyi goremessen 20 cubuk ister, sen siparis versen simdilik iyi olmazmi?
Makineyi sahurda acma fikri iyi, cunki sahurda ihtiyacimizi gidermemiz gerekiyor , haliyle ilk idrarla test yapmak gerekli, bende adet olunca sahur saatinde acicagim makineyi..

belki dee sahurda açmana gerek kalmaz tatlımmmm:Saruboceq:opuyorumnanaktaninşallahhhhhhhhhhhhhh:lepi:

kizlar herkese gunaydinn opuyorumnanaktan
yine kimsecikler yok kaydirigubbakcemile2
bugun bana gore 8.gunum ama monitore gore 7. gunum yani ilk test gunum ve direk 2.seviyeyi gordum
bu zeytinyagli incir kuru inanilmaz ise yariyo yumoslari hemen buyutuyo bal tarcindan bile daha iyi (gerci bende ise yaramamisti)cunku ben bal tarcin yedigim ay 14. gun yumurtlamistim zaten normalde benim yumurtlamam o aralarda oluyo ama bu ay erken yumurtlugcam kaydirigubbakcemile3 eger erken yumurtlarsam adet tarihim degisecek ki insallah oyle olur :Saruboceq:kadir gecesinde adetli olmak istemiyorum o yuzden erken yumurtlarsam cok iyi olacak

Son düzenleme:
Beni merak ediyosunuz biliyorum kızlar hala adet olmadım.ilk testten 3 gün sonra bugün bir test daha yaptım negatif onu yaparken bide ovulasyon testi yaptım arada yapıyodum zaten ama cizgi hiç yoktu şimdi onun koyulasmaya basladığını gördüm ve farklı bi yol izlemeye karar verdim.monitöre devam edicem şöyleki actım bugün 5.güne getirdim sanki aedt olmuşum gibi.çünkü sanırım benim bu ayki adetim attı yumurtlama günlrimden hemen sonra bikaç gün çok ateşlenmiştim belki sebep bu bilmiyorum.akıntımda uzamaya basladı su gibi.yani yeniden ovulasyonu monitör saptıycak belki yarın test isticek belki bu ay böylesi hayırlıdır bilmiyorum bakalım..

canim eger hala adet olmadiysan bence bir doktora gorun :1no2:

kizlar herkese gunaydinn opuyorumnanaktan
yine kimsecikler yok kaydirigubbakcemile2
bugun bana gore 8.gunum ama monitore gore 7. gunum yani ilk test gunum ve direk 2.seviyeyi gordum
bu zeytinyagli incir kuru inanilmaz ise yariyo yumoslari hemen buyutuyo bal tarcindan bile daha iyi cunku ben bal tarcin yedigim ay 14. gun yumurtlamistim zaten normalde benim yumurtlamam o aralarda oluyo ama bu ay erken yumurtlugcam kaydirigubbakcemile3 eger erken yumurtlarsam adet tarihim degisecek ki insallah oyle olur :Saruboceq:kadir gecesinde adetli olmak istemiyorum o yuzden erken yumurtlarsam cok iyi olacak

Günaydın canım benimde bugün 7.gün benimde 2.seviye cıktı hep aynı gidiyoruz seninlekaydirigubbakcemile5

burcum canim sen adet olmadan 2 seviyeyemi ciktin ?[/QUOTEEvet canım adet olmadan monitöre tekrar basladım gene yumurtladıgımı düşündügüm için 6.gün istemedi bugün istedi test direk 2.seviye cıktı.dün isteseydi direk 3 cıkcaktı eminim ama sans ben yinede dün geceyi degerlendirdim
kaydirigubbakcemile4

iyi etmissin canim alkisalkisalkis
vallahi bu yolu izlemek benim aklima gelmezdi :lepi:
benim monitorde benden 7. gun test istiyor

burcum canim sen adet olmadan 2 seviyeyemi ciktin ?

Canım söyle söyleyim yarın egr 2iseviye cıkarsam test yapmaya devam edicem ama sayet 1 cıkarsa bırakcam ve monitörü sıfırlayıp adet olunca devam edicem.benim dengeler sastı baya baske carem yoktu monitoru sıfırlamam lazım.onunda beyni şaşcak yoksaturkbayragi

Back