• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

mrb kızlar 13. gün ve hala 2. seviyedeyim üfff ya ben 3. seyiyeyi nezaman görücemmmmm

canım stres yapma ben de bu ay 14.gün gördüm 3.seviyeyi normal bence sıkma canını tatlımopuyorumnanaktan

burcucum bu ay gerçekten ilginç oldu senin durumun adet olmadan tekrar başlaman 2.seviyeyi görmen falan merakla bekliyorum valla sonuçlarınıopuyorumnanaktan

daliacım direk 2.seviye süpermiş valla hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

canım stres yapma ben de bu ay 14.gün gördüm 3.seviyeyi normal bence sıkma canını tatlımopuyorumnanaktan

burcucum bu ay gerçekten ilginç oldu senin durumun adet olmadan tekrar başlaman 2.seviyeyi görmen falan merakla bekliyorum valla sonuçlarınıopuyorumnanaktan

daliacım direk 2.seviye süpermiş valla hadi hayırlısıopuyorumnanaktan
Evet canım tuhaf biraz bakalım yarın 1 cıkar sanırım

:nazar: :hooray: KOLAY HAMıLELıK MONıTÖRÜ ıLE HAMıŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMıLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMıLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 3. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

Son düzenleme:
belki dee sahurda açmana gerek kalmaz tatlımmmm:Saruboceq:opuyorumnanaktaninşallahhhhhhhhhhhhhh:lepi:

Ayy insaallah canim, ne guzel soylemisin:içelim:

kizlar herkese gunaydinn opuyorumnanaktan
yine kimsecikler yok kaydirigubbakcemile2
bugun bana gore 8.gunum ama monitore gore 7. gunum yani ilk test gunum ve direk 2.seviyeyi gordum
bu zeytinyagli incir kuru inanilmaz ise yariyo yumoslari hemen buyutuyo bal tarcindan bile daha iyi (gerci bende ise yaramamisti)cunku ben bal tarcin yedigim ay 14. gun yumurtlamistim zaten normalde benim yumurtlamam o aralarda oluyo ama bu ay erken yumurtlugcam kaydirigubbakcemile3 eger erken yumurtlarsam adet tarihim degisecek ki insallah oyle olur :Saruboceq:kadir gecesinde adetli olmak istemiyorum o yuzden erken yumurtlarsam cok iyi olacak

Canim incir kurunu nasil yaptin, kuru biliyorum, fakat sen nasil uyguludan? mesela gunde kac incir gerekiyor? ayrintili yazarmisin canim? yumurtlamaya iyi geliyorsa bende sartlari zorlayip yapayim bari.

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 5. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

nevrosky , canim benim bu ay 3.ay listede 2.ay diyor???/?

--------------------------------------------------------------------------------

23 Agustos PAZAR

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 29.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 21.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 7 gün (2.ay)

Dalia = monitor 8.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Hcgl_emilya = monitor 13.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 27.gunde(1.ay)

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Hcgl_emilya senin beklenmeyen adet tarihin kacTi ? onuda listeye ekleyelim

--------------------------------------------------------------------------------

23 Agustos PAZAR

Prenses88 = monitor 29.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 21.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 7 gün (2.ay)

Dalia = monitor 8.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Hcgl_emilya = monitor 13.gunde (3.ay)

Aygizem = monitor 27.gunde(1.ay)

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = Eylül 24

Hcgl_emilya senin beklenmeyen adet tarihin kacTi ? onuda listeye ekleyelim

cnm henüz 3. seviyeyi görmediğim için tam adet tarihimi bilmiyorum önceki aylardan yola çıkarsak 6 eylül diyebiliriz ama 3. seviyeyi görürsem net tarihi sölerim bu arada 2 gündür çok fazla akıntım val ve yumurta akı kıvamında ben yinede işimi garantiye alayım die çalışıyorum

Herkese günaydın arakadaşlar ; hafta sonu şehir dışındaydım ve gittiğim yerde internet ne yazık ki yoktum o yüzden 2 gün buralardan uzak kaldım ne yazık ki ben dün regl oldum :gitme: küçükte olsa ümitlenmiştim ama ne yazık ki olmadı hayırlısı diyorum artık:sinifsinif: bugün manitörün 1. günü ve 2.ay diyelim, en yakın beklediğimiz tarih angel ve presnses galiba umarım güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar.

Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar

Herkese günaydın arakadaşlar ; hafta sonu şehir dışındaydım ve gittiğim yerde internet ne yazık ki yoktum o yüzden 2 gün buralardan uzak kaldım ne yazık ki ben dün regl oldum :gitme: küçükte olsa ümitlenmiştim ama ne yazık ki olmadı hayırlısı diyorum artık:sinifsinif: bugün manitörün 1. günü ve 2.ay diyelim, en yakın beklediğimiz tarih angel ve presnses galiba umarım güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar.

canım benim geçmiş olsun üzülme sıkma canını hayırlısı böyleymiş demek ki hayatım gelecek aya inşallah bebişim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

emilya Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar

inşallah gelmezler tatlım :Saruboceq:ben sana söylemiştim ama 14.günde görürüsün diye kaydirigubbakcemile5ben de bu ay 14.gün görmüştüm 3.seviyeyi

bu arada kıslarr dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen bi de bi sinirlilik hali var üstümde hiç hayra alamet değil bunlar yaakötükedihüsobenim reglden 10 gün veya 1 hafta önce başlar tüm belirtiler şüphelendim doğrus oruç da girdi araya ne neyin belirtisi anlayamaz oldum valla yaaaaaaadelikafadulden

kızlar bugün gene 2.seviye cıktı ama çizgi daha silik dünden.
bence makine dün ilk günde 2.seviye dediği için bugün 1.seviyeyi gösteremedi.bu böyle 2 2 2 diye gider günlerce hiç çizgi cıkmasa bile.
3.seviyeyi görmeden önce 2 den 1 e düşen oldumu aranızda

bence makine dün ilk günde 2.seviye dediği için bugün 1.seviyeyi gösteremedi.bu böyle 2 2 2 diye gider günlerce hiç çizgi cıkmasa bile.

cnm ben ilk ay 3. seviyeyi göremedim 1 2 2222 ve 1 düşmüştü

:lepi:

Canim hayirlisi olsun..calismalara devam ,durmak yok:gitme:

Mrb kızlar nihayet 3. seviyeyi 14. günde gördüm son 2 çıbugum kalmıştım ve bu sabah 3. seviye. ve beklenmeyeyn adet tarihim 9 eylül olarak düşünelim inş. gelmez şu uyuz kırmızılar

Bak stres olmana gerek yokmus dimi canimkaydirigubbakcemile5

bu arada kıslarr dün gece sahurda tatlılara saldırdım resmen bi de bi sinirlilik hali var üstümde hiç hayra alamet değil bunlar yaakötükedihüsobenim reglden 10 gün veya 1 hafta önce başlar tüm belirtiler şüphelendim doğrus oruç da girdi araya ne neyin belirtisi anlayamaz oldum valla yaaaaaaadelikafadulden

Canim bu ramazan zayiflayacaginiz unutmavereliniortak saka biryana, hayirlisi olsun, daha 1.ayin ins hepimiz hamile kalicaz arkadaslar. Hersey beyinde bitiyormus, cok dusunup stres yapmak iyi diilmis. Ben artik bu aydan itibaren, kendimi baska seylerle oyalayacagim, kafama takmayacagim, esimle oyle konustuk. Angel_34 bu ay ben eylul 2 dedim ama, benim adet tarihim genelde duzensiz olunca bilemiyorum kesin tarihi, yumurtlamadan 14 gun sayarak eylul 2 dedim. hayirlisi...

Canim ben gecen ay 9 gunu 2.seviyeyi gosterip 1.seviyeye dusmustu, ve 3.seviyeyi hic gormedim. Bide bu ay 8 gun 2.seviyeyi gosterip sonra 3.seviyeyi gosterdi. Tek ornegi benim herlade kimsede okumadim cunki:gitme:

24 Agustos PAZARTESI

Prenses88 = monitor30.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 22.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam = monitor 8 gün (2.ay)

Dalia = monitor 9.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Hcgl_emilya = monitor 14.gunde (3.ay) (2.seviye 13.gunde) ( 3.seviye 14.gunde)

Aygizem = monitor 1 gunde(2.ay)

BEKLENMEYEN ADET TARIHI

Prenses88 = Eylul 2

Angel_34 = Eylul 1

Dalia = Eylul 13

Aygizem = ?

Hcgl_emilya = eylul 9

aygizem === eylul 24 demistin (canim sen erkenmi adet oldun?

Arkadaslar bugun adetimin 30.gunu. eger gec yumurtlama olmasaydi adetim gecikti diyecektim 28 gunde bir olarak sayarsam. fakat bu ay adetimin 23.gun yumurtladigim icin ,14 gun sayarsak eylul 2 olarak cikiyor..
Dalia incir kurunu sormustum arada kaynadi sanirimCADIARZU

Arkadaslar bugun adetimin 30.gunu. eger gec yumurtlama olmasaydi adetim gecikti diyecektim 28 gunde bir olarak sayarsam. fakat bu ay adetimin 23.gun yumurtladigim icin ,14 gun sayarsak eylul 2 olarak cikiyor..

tatlım benim bildiğim yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet olunuyor ama sen günlerim değişiyor dediğin için farklı olabilir normal şartlarda olman lazım ama yumurta çatlamasına göre 2 eylülCADIARZUburcu ve senin bu ay biraz karışık oldu sanki yaa ben çıkamadım içinden inşallah bu karışıklıklar minicik sürprizler olarak çıkar karşımıza:Saruboceq:bu arada normal incir kürünü biliyorum ama dalianın yazdığı yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağlı incir kürüydü ben de merak ettim onu??? kafanı değişik şeylere yöneltmen de çok güzel hayatım ben de diyetlere sardım fena haldeekaydirigubbakcemile3

canim pardon gormemisim opuyorumnanaktan

her sabah ac karina gercek zeytinyagında beklemis 1 incir 1 ay boyunca
ben bu kuru buradan bir arkadasimdan aldim o kullandigi ay hamile kaldi:nazar:

Back