mrb arkadaslar linki yaklasık 4 aydır sürekli takip ediyorum.monitörü kullanmaya gecen ay basladım.gecen ay 1.seviyeden direkt 3.seviyeye gectim.ve malesef sonuc alamadım.bu ay doktorumun önermıs oldugu klomeni kullandım ve bu ay 2. seviyeyide gördüm.ve suan rabbıme sukurler olsun ki hamileyim.bu monitörü kullananlar ümitlerini hiç kaybetmesınler cunku gercekten işe yarıyor.kullanmayanlara da tavsıye ederım.daha once hamıle kalanların hepsını tebrık edıyorum...
kıslarrr herkese selammmopuyorumnanaktannasılsınız bakalım bugün 17.günümdeyim ama bana göre aslında 18.gün çünkü pazar günü akşam üzeri 16.30 gibi regl oldum pazartesi sabahı açtım monütörüü neyse bakalım artık ay sonunu sabırsızlıkla beklicez başka çare yok:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
merhaba hanimlar, nasilsiniz keyiFler nasil, angel_34 artik beklemedesin canim dimi. seninde ramazanin ilk haftalari sadece manitoru acicaksin, hayirlisi olsunzemuszemus
Benimde bugun 2,seviyeye dustu, 20 test cubugunu bitirdim bugun, acaba yarin 21.test istermi bir fikriniz varmi?
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = monitor 25.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)
Angel_34 = monitor 17.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)
BurcuMucizeiihtisam = monitor 32 gün (1.ay)
Dalia = monitor 4.gunde incir kürü+preseed (5.ay)
Ss2302 = monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------
Hcgl_emilya = monitor 9.gunde (3.ay)
Aygizem = monitor 22.gunde(1.ay)][/COLOR]
BEKLENEN ADET TARIHI
Prenses88 = Eylul 2
Angel_34 = Eylul 1
hanimlar beklenen adet tarihini yazarsaniz eklerim listeye...
kızlar selam.. dun kontrolumuz vardı. sonunda cinsiyetini gorduk.. kızımız geliyor
darısı tüm isteyenlerin basına
kızlar selam.. dun kontrolumuz vardı. sonunda cinsiyetini gorduk.. kızımız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?