• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

arkadaslar benim misafirim gelicek , cikmam lazim, kizlar biriniz listeyi yenileyebilrmisiniz, Angel_34 canim bir listeye yenilermisin, dalia nin incir kurunu eklemeye unutmazemuszemus

arkadasla sayfa dunden beri ilerlemis ,buna cok sevindim, aslinda herkeze ayri ayri yazacaktim, burcumuhtesemihtisam sanada yazacaktim fakat inan vaktim kalmadim. canim hiiccc uzulme onemli olan , her ay yumurtlaman , allaha sukur sagliginda yerinde, dua et uzulme ...

Ben hamile olmadığıma üzülmüyorumki yine aptal gibi kanıp belirtilere en büyük belirti adetimimin gelmemesi,adetimin gecmesinide bekledim sabırsızlık yapmadım ,2 gün gecince yaptım testi ama keske yapmasaydım aptal gibi gene o kadar umutlanmışken negatifi gördüm..:gitme::sinifsinif:

burcucum canim uzulme belkide gec dollenme falan olmustur :Saruboceq: o yuzden testte cikmamistir
hangi testlerden yaptin canim?
kendine de haksizlik etme niye aptal olasinki aksine bence cok sabirlisin ben her ay adetim gelmeden testimi yapiyorum tek cizgiyide gorunce naniknanik normal hayatima geri donuyorum acabalarla hic kafami yormuyorum sırnaşık şey
sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun bak bana diger arkadaslara yillar gecti tik yok
insallah mucizen cok yakinda seninle olacak opuyorumnanaktan

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = monitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 15.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 30 gün (1.ay)

Dalia = monitor 2.gunde incir kürü (5.ay)

Ss2302 =
monitor 34 .gunde. (3.ay) ------------------------

Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 20.gunde(1.ay)

hadi bakalım hayırlısı artıkk:Saruboceq:düzelttim listeyi kızlarr eksik varsa yazın düzelteyim hemenkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
prenses Canim bugun 24.gunum ,allaha sukur dedigin gibi 3.seviyedeyim, kasiklarimda agri var, dun gece preseed kullandim, elimde bir tane vardi zaten. hayirlisi..

Buyuk ihtimal yarin 2.seviye dusecek ve 20 cubukla bu ayi bitirecegim, ama uzulmuyorum 20 cubuk istedi diye, 3.seviyeyi gordum ya onemli olan o. Ben bu ay gec yumurtlama gerceklestigi icin, adetimde gecikebilir dimi? benimdemi 14 gun saymam gerekiyor acaba ?

tatlım listeyi düzelttim kaydirigubbakcemile5benim bildiğim yumurta çatladıktan sonra 14 gün sayılıyo senin de geç çatladığına göre 14 gün sayman lazım hayatım bir de bak iyi ki monütör varmış olmasa belki de sen artık 24.gününde yumurtlama olmayacağını düşünüp boşverecektin her işte bir hayır vardır tatlım inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:opuyorumnanaktan

cnm senin adet düzensizliğin varmıydıbelki teste cıkmamıştır ne bilim iki gün gecince bende baya inandım senin hamile olmana inş. öylesindir de olmasada üzülme bidaki aya kısmet hakkında hayırlısı cnm
canım adet düzensizliğim yok.üzülmüyorum ama belirsiz durum işte endişe veriyo..kafamçokkarıştı hala adetim yok lekelerim devam ediyo adetim gelse rahatlayıp önüme bakıcam.testte cıkmamış olabilir diyorum ama testte baya hassas bi test

burcucum canim uzulme belkide gec dollenme falan olmustur :Saruboceq: o yuzden testte cikmamistir
hangi testlerden yaptin canim?
kendine de haksizlik etme niye aptal olasinki aksine bence cok sabirlisin ben her ay adetim gelmeden testimi yapiyorum tek cizgiyide gorunce naniknanik normal hayatima geri donuyorum acabalarla hic kafami yormuyorum sırnaşık şey
sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun bak bana diger arkadaslara yillar gecti tik yok
insallah mucizen cok yakinda seninle olacak opuyorumnanaktan
Desteğin için saol canım..clearblue nun testinden kullandım hassas yani.geç döllenme olmuş olsa 14. günümde yumurtladım biliyosun seninle aynı gün en fazla bir iki gün sonra döllenme olmuş olması gerekmezmi.canım bu arada sen londrada mı yasıyosun.ben öyleyim biliyosun

Prenses88 = monitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)

Angel_34 = monitor 15.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde) (3.seviye 14.gunde)

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 1gün (2.ay)

Ss2302 =

Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 20.gunde(1.ay)

hadi bakalım hayırlısı artıkk:Saruboceq:düzelttim listeyi kızlarr eksik varsa yazın düzelteyim hemenkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım monitörde ikinci ayıma daha baslamadım bugün 30.günümkaydirigubbakcemile5

Desteğin için saol canım..clearblue nun testinden kullandım hassas yani.geç döllenme olmuş olsa 14. günümde yumurtladım biliyosun seninle aynı gün en fazla bir iki gün sonra döllenme olmuş olması gerekmezmi.canım bu arada sen londrada mı yasıyosun.ben öyleyim biliyosun

canim evet ben londrada yasiyorum
burcucum bazen gec yerlesebiliyormus canim cikmaya biliyor test ne kadar hassas olursa olsun belkide daha yeni oldugu icin vucudun yeterince testte cikmasi icin hormon salgilamaya baslamamistir
benim bugun 3 gunum seninde adet olman gerekmezmiydi CADIARZU
cunku yumurtan zamaninda olgunlasti zamaninda catladi adetin neden gecikti anlamadim fisfisfis
benim aklima tek birseyy geliyor :emir_bebek: o yuzden stres yapma canim kirmizilar gelmedigi mutdetce umut devam ediyor demektir dualarim seninle tatlim

canim evet ben londrada yasiyorum
burcucum bazen gec yerlesebiliyormus canim cikmaya biliyor test ne kadar hassas olursa olsun belkide daha yeni oldugu icin vucudun yeterince testte cikmasi icin hormon salgilamaya baslamamistir
benim bugun 3 gunum seninde adet olman gerekmezmiydi CADIARZU
cunku yumurtan zamaninda olgunlasti zamaninda catladi adetin neden gecikti anlamadim fisfisfis
benim aklima tek birseyy geliyor :emir_bebek: o yuzden stres yapma canim kirmizilar gelmedigi mutdetce umut devam ediyor demektir dualarim seninle tatlim
Çok saol canım moral veriyosun bana evet olmam gerekiyo artık 2 gün gecikti ama sadece arada lekeler var bazende günde 1 defa içeriye doğru peceteyle anlayabiliyosun şeffaf akıntının içinde acık kırmızılar görünüyo.canım bide ben düşükten sonra hiç doktora görünemedim sen kontrollerin için nereye gidiyosun önerebileceğin bi yer varmı bana.istiyorumki gidip bi muayene olim rahime yumurtalıklarıma falan baktırayım ama yok bildiğim iyi bi yer

Prenses88 = monitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)[/COLOR]

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 30 gün (1.ay)

Dalia = monitor 2.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 =
Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 23.gunde(1.ay) [/SIZE]

tamamdır daliacım ekledim hemenn

Son düzenleyen: Moderatör:

Prenses88 = monitor 23.gunde .Corekotukarisimi ,civanpercem(3.ay) (2.Sev. 16 gunde) (3.sev. 23.gunde)[/COLOR]

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 30 gün (1.ay)

Ss2302 =
Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 20.gunde(1.ay) [/SIZE]

burcucum afedersin tatlım düzelttim hemenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

angel canim ben bu ay preseed de kullanicam az once siparisini verdim eklersen sevinirimzemuszemus

kizlarrr acaba birdaha adet oldugumda hangi kuru yapsam fikir verirseniz sevinirim kaydirigubbakcemile3
kirmizilara savas actim gelmemeleri icin :oklava:

kizlarrr acaba birdaha adet oldugumda hangi kuru yapsam fikir verirseniz sevinirim kaydirigubbakcemile3

hayatım ben bu ay bal,tarçın denedim gelecek ay da bu kürü düşünüyorum zemuszemusama senin için yeni araştırmalara giricem canım kırmızılar gelmesin yeter şöyle iyisinden bir kür bulmak lazım dimiopuyorumnanaktanyerimsenibenbulur bulmaz fikir vermek açısından yazıcam canımopuyorumnanaktan

BurcuMucizeiihtisam =
monitor 30 gün (1.ay)

Dalia = monitor 2.gunde incir kürü+preseed (5.ay)

Ss2302 =
Hcgl_emilya =
monitor 7.gunde (3.ay)

Aygizem =
monitor 20.gunde(1.ay) [/SIZE]

tamamdır daliacım ekledim hemenn

tesekkur ederim tatlim :lepi:

Çok saol canım moral veriyosun bana evet olmam gerekiyo artık 2 gün gecikti ama sadece arada lekeler var bazende günde 1 defa içeriye doğru peceteyle anlayabiliyosun şeffaf akıntının içinde acık kırmızılar görünüyo.canım bide ben düşükten sonra hiç doktora görünemedim sen kontrollerin için nereye gidiyosun önerebileceğin bi yer varmı bana.istiyorumki gidip bi muayene olim rahime yumurtalıklarıma falan baktırayım ama yok bildiğim iyi bi yer

Canim bende dusuk yaptim, ilk gebeligi ogrendigimde adetim gecikmisti test yaptim fakat nagatif cikti, sonra doktora gittim pozitif cikti, yani bazen olabilir, sabret, belki hamilesindir, fakat claerblue gebelik testi, hassas test eger hamileysen pozitif cikardi. hayirlisi, streste adeti geciktirirmis.

Canim bide dusukten sonra, doktorlar kontrale cagiriyorlar mutlaka. sen niye ihmal ettin? bence gitmelisin ,en azindan hormanlarin nasil, yumurtlaiklarin ultrasonda bakiyorlar. Londradami yasiyorsun? saglik guvencen varsa mutlaka gitCADIARZU

Canim kur olarak, corek otuna devam et bence, zaten incir kurunude deneyecekmisin. Pressed 6 ay duzenli kullan, ins hamile kalirsin. baska kurler var ama onlar adet duzensizligi icin, mesela sogon kuru, civanpercemi, hayit odu, Adacayi keciboynazu kuru(beyler icin) vs...
Bende bu ay bir kere kullandim preseed, hani icinde bir tane hediye geliyor ya. ama gelecek ay sipparisini verip bende kullanacagim ins. (EGER gebe kalmassam)

Hanimlar ramazan cok az kaldi, manikeyi nasil kullanmayi dusunuyorursunuz? ramazan cuma gunu, ben ramazan ilk haftalarinda kaPAtip acacagim sadece 15 gun, ama test istedigi gunler gelice, sahurda degilde, gene sabah kapatip acmak istiyorum eski duzenim gibi. siz neler yamayi dusunuyorsunuz bir fikriniz varmi??

arkadaslar gec yumurtlayipta hamile kalan arkadaslar varmi? eger okuyup cevap verirlerse cok mutlu mesut olurumopuyorumnanaktan

Canim bende dusuk yaptim, ilk gebeligi ogrendigimde adetim gecikmisti test yaptim fakat nagatif cikti, sonra doktora gittim pozitif cikti, yani bazen olabilir, sabret, belki hamilesindir, fakat claerblue gebelik testi, hassas test eger hamileysen pozitif cikardi. hayirlisi, streste adeti geciktirirmis.

Canim bide dusukten sonra, doktorlar kontrale cagiriyorlar mutlaka. sen niye ihmal ettin? bence gitmelisin ,en azindan hormanlarin nasil, yumurtlaiklarin ultrasonda bakiyorlar. Londradami yasiyorsun? saglik guvencen varsa mutlaka gitCADIARZU

[
Ahh canım gidebilsem bi dk durmaz giderdim londrada yasıyorum burda işler kolay ilerlemiyo pek o yüzden gidemedimkaydirigubbakcemile

arkadaslar gec yumurtlayipta hamile kalan arkadaslar varmi? eger okuyup cevap verirlerse cok mutlu mesut olurumopuyorumnanaktan

canim anneolmakistiyorum gec yumurtlayip hamile kalmisti
3.seviyeyi gec gormustu istersen bir forumlari ara
insallah seninde oyle olur

Hanimlar ramazan cok az kaldi, manikeyi nasil kullanmayi dusunuyorursunuz? ramazan cuma gunu, ben ramazan ilk haftalarinda kaPAtip acacagim sadece 15 gun, ama test istedigi gunler gelice, sahurda degilde, gene sabah kapatip acmak istiyorum eski duzenim gibi. siz neler yamayi dusunuyorsunuz bir fikriniz varmi??

tatlım bende yine sabahları aynı saatte açmaya devam edicem düzeni bozmıyım diyorummopuyorumnanaktantabi bu ay bir süpriz olmassaopuyorumnanaktan:Saruboceq:zemuszemus

Back