ya keske bebeğim olmuş olsaydı şuan içimde öyle heyecanla bekliyorumki onu
Canım yumurtlama günü kişiye göre değişiyor kafana takma zaten 10.gün yumurtlama günü için çok erken 19.gün yumurtlayan bile var , ben 3 ay dır 12.günde 3.kademyi görüyorum ama herkesinki birbirini tutmuyor takma kafanı ilerleyen günlerde mutlaka görürüsün a.s
kıslarrr herkese selam ben geldimhihoyyytbugün 11.günüm ve bu sabah 2.seviyeyi gördümkaydirigubbakcemile5bakalım artık 3.seviye ne zaman görünecek inşallah görünür de:Saruboceq:bal tarçın da yarın son gün yavaş yavaş çalışmalara başlamak lazım artık diminaniknaniköptüm hepiciniziopuyorumnanaktan
Ay bitanem coooooooooook sevindim senin adina:lepi:Bence bal corek otunu birak istersen, yumurtlama gunune kadardi, ama yinede sen bilirsin tabi
canım benim teşekkür ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzaten 1 kaşık kaldı hayatım yarın sabah onu da yiyip bırakırım olmassa yerimsenibenbu arada liste süper olmuş tatlım ya ellerine sağlık sen ne yaptın bugün 2 de dimi tatlım yarın inşallahhhhhhhhh 3 olurrrrrrr olmasa da çalışmayı ihmal etme sakın tatlım bak 2 de de hamile kalabiliyosun unutma sakın:lepi:
Canim 3.seviyeyi goremeyecgim ben, umidi kestigimden diil, gecen ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum, bu ayda boyle olacak gibi .cunki 2.seviye bukadar uzayip 3.seviye goren kimse yok.....ama olsun sonucta 2.seviedede hamile kalindigina inaniyorum, inandiriyorum kendime:) hayirlisi olsun bakalim. bugun 2.seviyeyi gostereli 4.gun ...yumurtlama bitmistir sanirim, 3 gunde oluyor cunki, ben genede calismaya devam ediyorumyerimseniben
buarada sen ne ile mesgulsun ? kimse yok sanirim bu topicte ,
Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:
devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..
umarım bana kırılmazsınız...
hepinize dua edicem canlarım mubarek Ramazan Ayı'nda..
Allah dualarımızı kabul eder insallahh :Saruboceq::Saruboceq:
Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:
Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:
devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..
Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:
en iyisin yapıyosun canım kafanı boşaltman için biraz uzak kalman lazımKızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:
bideee su var bugün ben cubuk ovulasyon testinden yaptım bir tane
KIPKIRMIZI cıktı
Buyrun işte ispatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?