daliacım isimler konusu biraz karışıktı bizdedelikafadulden ilk evlendiğimiz zamanlarda hep yağmur olsun istiyoduk kızımız olursa 6 yıldır zaman zaman doğmamış bebişlerimizin isimlerini düşünüp vazgeçerdik..geçen akşam kesin karar verdik olursa inşallah :Saruboceq:kızımız olursa hayal olacak daha doğrusu elif hayal sebebine gelince o bizim hayatta ki tek hayalimiz eşim kesinlikle çift isim istiyor olursa eğer kesinlikle 2 ismi olsun diyor çok seviyor yani bir de elifin bir anlamı tek demekmiş elif hayal de bu durumda tek hayal oluyor ve tamamen bizim durumumuzu anlatıyoryerimseniben erkek de buğra çağan ile haktan azad arasında kaldı zemuszemusben buğra çağanı çok beğendim onu da eşim bulmuştu ama sonradan haktan azad diye tutturdu bende inşallah 3üz falan olurda hepsini koyarız dedim gelmeyen bebişlerimizin ismi için tatlı tatlı tartışıyoruz sonrada oturup halimize gülüyoruz valla şimdilik böyle ama benim için bu isimlerin içinde değişmeyecek olan tek isim hayal çünkü o benim hayatta ki tek hayalim senin de var mı aklında hoşuna giden bi isim ??? aslında böyle bir konu açmak lazım hayalimin adını hayal etmek bile güzel insanı mutlu ediyo vallaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5