• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

tanıdık artık kaynaştık biz ama yaa:roflol:kaç gündür onunla yatıp kalkıyorum ama benn sabahları yanımda yatırıyorum bebek gibi hala tanıyamamış mı beni:roflol:şaka bi tarafa da tatlım ben de merak ettim şimdi adetlerim düzenli ama ... a.s.bi de yarın bakalım ne olacak ya da ikimiz bu ayı seviye 2 de kapatıcazyerimsenibenolsun tatlım ne yapalım 2 de de hamile kalınabiliyomuş tesellimiz bu olsun bariopuyorumnanaktan

canim merak etme 3.seviyeyi gorursun ben gecen ay 17 veya 18 gun gormustum

herkese selam kıslarr ben geldim 13. günüm 2.seviyedeyimkaydirigubbakcemile2prensescim benim yükselenim terazi o yüzden çok sulu göz değilimdir aslındayerimsenibenaslan çok cömert olur ve dobradır en sevdiğim özellikleri bunlar aslında yerimseniben

emilyacım idrarın en az 4 saat tutularak yapılması gerekiyor ona göre ayarlamaya çalış hayatım ben de ramazanda ne yapacağıma tam karar veremedim henüz bakalım artık hayırlısı a.s.

burcum inşallah olmassın da bu ayın bombasını sen patlatırsın hayatım:Saruboceq:

angel canim burclari ne guzel yorumluyorsun oyle sırnaşık şey

Kızlar valla uykudan uyandım ya ayaklarım cayır cayır yanıyo iki gündür.kasıklarımda ağrıya dolgun hissediyorum rahatsızlık veriyo.ama salıya kadar test yapmıcam böyle kandırmaca yapıp sonra cee diye cıkıveriyo kırmızılar amaa yemezler yapmıyorum test

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

ALLAHIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA MELEKLERİNİZİ GÖNDERİR ARKADAŞLAR. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kıslarr herkese günaydın a.s.bugün saatimi kurmay unutmuşum yaa:roflol:kendi kendime saat gibi kalktım valla normalde uykuyu çok severim uykum da çok ağırdır kaydirigubbakcemile3vee 3.seviye çıktı bugün hemen çalışmaları hızlandırdım şekerler 14.günkaydirigubbakcemile3 bugün

daliacım senin burcun ne tatlım hemen yorumlayalım:roflol:azıcık ilgiliyim çok değilyerimseniben

kıslarr herkese günaydın a.s.bugün saatimi kurmay unutmuşum yaa:roflol:kendi kendime saat gibi kalktım valla normalde uykuyu çok severim uykum da çok ağırdır kaydirigubbakcemile3vee 3.seviye çıktı bugün hemen çalışmaları hızlandırdım şekerler 14.günkaydirigubbakcemile3 bugün

daliacım senin burcun ne tatlım hemen yorumlayalım:roflol:azıcık ilgiliyim çok değilyerimseniben

delikafadulden ayyy canim cok sevindim simdi bol bol calisma zamani :jeyyar:
iyi sanslar
bu arada burcum basak canim opuyorumnanaktan

Kızlar valla uykudan uyandım ya ayaklarım cayır cayır yanıyo iki gündür.kasıklarımda ağrıya dolgun hissediyorum rahatsızlık veriyo.ama salıya kadar test yapmıcam böyle kandırmaca yapıp sonra cee diye cıkıveriyo kırmızılar amaa yemezler yapmıyorum test

canim umitlendirmek istemem ama bence sen hamilesin istersen bir test yap
senle ayni anda 3.seviyeyi gormustuk ben bu sabah adet oldum bile
ama senden guzel haber alicaz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bu sabah itibariyle adet oldum zemuszemus
monitorde 5 ayima baslamis bulunuyorum bu gidisle tarihe gecicem kaydirigubbakcemile3
kullananlarin hepsi 1 , 2 veya 3 aylarinda hamile kaldilar masallah kirmizilar ustume yapisti gitmek bilmiyor bir turlu
neyse saglik olsun ben yeni gelen arkadaslari yalniz birakmak istemiyorum ya ondan olsa gerek -tatlicadiarzu-
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 4. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 3. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

ALLAHIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA MELEKLERİNİZİ GÖNDERİR ARKADAŞLAR. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum nasilsin canim bebis nasil?
benim bu ayda olmadi canim 5 ayima basladim kaydirigubbakcemile2

delikafadulden ayyy canim cok sevindim simdi bol bol calisma zamani :jeyyar:
iyi sanslar
bu arada burcum basak canim opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanım benim çok teşekkür ederim evet çalışma zamanı valla fırsatı değerlendirmek lazım olsa da olmasa da en azından vicdanen elimden gelen herşeyi yaptığım için rahat olcam hayatım bu arad tatlım başak diyince aklıma ilk gelen titizliği ve pratik zekası bir de mükemmeliyetçidir o yüzden herhangi bir işi başkalarının kendilerinden daha iyi yapacağına pek ikna olmazlar yerimsenibenküçük bir örnek vermek gerekirse evine yardımcı bir bayan geldiğinde o gittikten sonra kendini evi baştan temizliyorken bulabilirsinsırnaşık şey

burcucumm dalianın söylediklerine katılmamak içten değil valla inşallahhh hamişsindir ve dediğim gibi ayın bombasını patlatırsınn:Saruboceq:

dalia kizlar bu sabah itibariyle adet oldum
monitorde 5 ayima baslamis bulunuyorum bu gidisle tarihe gecicem
kullananlarin hepsi 1 , 2 veya 3 aylarinda hamile kaldilar masallah kirmizilar ustume yapisti gitmek bilmiyor bir turlu
neyse saglik olsun ben yeni gelen arkadaslari yalniz birakmak istemiyorum ya ondan olsa gerek
Rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize

tatlım sen 5.aya başlamışsın ben 1 yıl kesin kullanmayı düşünüyorum vallayerimseniben seneye yaza kadar zaten o zamana kadar olmassa yeniden micro benim dondurulmuş 3 embriyom var onları denemeyi planlıyorum inşallah o zamana kadar hayallerimiz gerçek olur isimlerini bulduk ama kendilerini henüz bulamadık bebişlerina.s.

prensescimm nerelerdesin nasılsın hayatımm:))

opuyorumnanaktancanım benim çok teşekkür ederim evet çalışma zamanı valla fırsatı değerlendirmek lazım olsa da olmasa da en azından vicdanen elimden gelen herşeyi yaptığım için rahat olcam hayatım bu arad tatlım başak diyince aklıma ilk gelen titizliği ve pratik zekası bir de mükemmeliyetçidir o yüzden herhangi bir işi başkalarının kendilerinden daha iyi yapacağına pek ikna olmazlar yerimsenibenküçük bir örnek vermek gerekirse evine yardımcı bir bayan geldiğinde o gittikten sonra kendini evi baştan temizliyorken bulabilirsinsırnaşık şey

burcucumm dalianın söylediklerine katılmamak içten değil valla inşallahhh hamişsindir ve dediğim gibi ayın bombasını patlatırsınn:Saruboceq:

tatlım sen 5.aya başlamışsın ben 1 yıl kesin kullanmayı düşünüyorum vallayerimseniben seneye yaza kadar zaten o zamana kadar olmassa yeniden micro benim dondurulmuş 3 embriyom var onları denemeyi planlıyorum inşallah o zamana kadar hayallerimiz gerçek olur isimlerini bulduk ama kendilerini henüz bulamadık bebişlerina.s.

prensescimm nerelerdesin nasılsın hayatımm:))

vallahi resmen beni tarif etmissin canim :1shok: bu arada esimde basak sırnaşık şey

insallah canim insallah su nazli yaramaz bebisler bizleri daha fazla bekletmezler :emir_bebek:
biz kovaladikca sanki onlar kaciyor kaydirigubbakcemile4
bu arada isimleri bulduk demissin merak ettim buldugunuz isimleri kaydirigubbakcemile3

daliacım isimler konusu biraz karışıktı bizdedelikafadulden ilk evlendiğimiz zamanlarda hep yağmur olsun istiyoduk kızımız olursa 6 yıldır zaman zaman doğmamış bebişlerimizin isimlerini düşünüp vazgeçerdik..geçen akşam kesin karar verdik olursa inşallah :Saruboceq:kızımız olursa hayal olacak daha doğrusu elif hayal sebebine gelince o bizim hayatta ki tek hayalimiz eşim kesinlikle çift isim istiyor olursa eğer kesinlikle 2 ismi olsun diyor çok seviyor yani bir de elifin bir anlamı tek demekmiş elif hayal de bu durumda tek hayal oluyor ve tamamen bizim durumumuzu anlatıyoryerimseniben erkek de buğra çağan ile haktan azad arasında kaldı zemuszemusben buğra çağanı çok beğendim onu da eşim bulmuştu ama sonradan haktan azad diye tutturdu bende inşallah 3üz falan olurda hepsini koyarız dedim gelmeyen bebişlerimizin ismi için tatlı tatlı tartışıyoruz sonrada oturup halimize gülüyoruz valla şimdilik böyle ama benim için bu isimlerin içinde değişmeyecek olan tek isim hayal çünkü o benim hayatta ki tek hayalim senin de var mı aklında hoşuna giden bi isim ??? aslında böyle bir konu açmak lazım hayalimin adını hayal etmek bile güzel insanı mutlu ediyo vallaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada bugün 6,günüm monitör test istedi ilk testimi yaptım bu ay gecen ay 7. gün istemişti hadi hayırlısı diyelim

angel_34 benim burcumda oğlak benimde burcumu yorumlarmısın

tatlım oğlak burcu çok güvenilir bir sırdaştır bir de ses tonları çok rahatlatıcıdır yani konuşurken karşısındaki insanları yormaz aksine huzur ve güven verir senin ses tonunu bilmiyorum ama büyük ihtimal senin de öyledir inatçıdır bir de herkesin işine burnunu sokmayı sevmez ama bir oğlak burcundan yardım ve akıl istersen sonuna kadar anlatıp anlattıklarının uygulamaya geçirildiğini görmek ister opuyorumnanaktanayy birden rezzan kirazımsı hissettim kendimi şekercim:roflol:ben sadece kendi çapımda ilgileniyorum hayatım fazla bilgi veremedim ama ilk aklıma gelenler bunlar bu arada monütöre başlamışsın hayatım hayırlı uğurlu olsun bakalım inşallah bu ay müjdeli haberler verirsin canımcım:Saruboceq:opuyorumnanaktan

daliacım isimler konusu biraz karışıktı bizdedelikafadulden ilk evlendiğimiz zamanlarda hep yağmur olsun istiyoduk kızımız olursa 6 yıldır zaman zaman doğmamış bebişlerimizin isimlerini düşünüp vazgeçerdik..geçen akşam kesin karar verdik olursa inşallah :Saruboceq:kızımız olursa hayal olacak daha doğrusu elif hayal sebebine gelince o bizim hayatta ki tek hayalimiz eşim kesinlikle çift isim istiyor olursa eğer kesinlikle 2 ismi olsun diyor çok seviyor yani bir de elifin bir anlamı tek demekmiş elif hayal de bu durumda tek hayal oluyor ve tamamen bizim durumumuzu anlatıyoryerimseniben erkek de buğra çağan ile haktan azad arasında kaldı zemuszemusben buğra çağanı çok beğendim onu da eşim bulmuştu ama sonradan haktan azad diye tutturdu bende inşallah 3üz falan olurda hepsini koyarız dedim gelmeyen bebişlerimizin ismi için tatlı tatlı tartışıyoruz sonrada oturup halimize gülüyoruz valla şimdilik böyle ama benim için bu isimlerin içinde değişmeyecek olan tek isim hayal çünkü o benim hayatta ki tek hayalim senin de var mı aklında hoşuna giden bi isim ??? aslında böyle bir konu açmak lazım hayalimin adını hayal etmek bile güzel insanı mutlu ediyo vallaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

isimlerde anlamlarida gercekten cok guzelmis bayildim opuyorumnanaktan
benim esimde bende cift isim istiyoruz erkek olursa esim kiz olursa ismini ben koyucam
esim ruzgar ismini cok begeniyor bende yagmur ismini begeniyorum simdilik sadece birer isim var aklimizda bakalim hele bir gelsinler isim isi kolay :dance:
ama bir turlu gelmiyorlar:icecream:

isimlerde anlamlarida gercekten cok guzelmis bayildim opuyorumnanaktan
benim esimde bende cift isim istiyoruz erkek olursa esim kiz olursa ismini ben koyucam
esim ruzgar ismini cok begeniyor bende yagmur ismini begeniyorum simdilik sadece birer isim var aklimizda bakalim hele bir gelsinler isim isi kolay :dance:
ama bir turlu gelmiyorlar:icecream:

sizin düşündüğünüz isimler de süpermiş hayatım inşallah isimlerin boşluğu çabuk dolar bir an önce gelirler bebişler ben de böyle doğa isimlerini çok beğeniyorum benim bi arkadaşım var 3 çocuğu var isimleri rüzgar,bulut ve yağmur çok tatlılar tıpkı isimleri gibiler biliyo musun rüzgar çok afacan yerinde duramaz bulut tombiş tosuncuk maşallah yağmur da kız olan o da çok nazlı cilveli falan 3ü bir arad mükemmeller ya nescafe gibi:roflol:

sizin düşündüğünüz isimler de süpermiş hayatım inşallah isimlerin boşluğu çabuk dolar bir an önce gelirler bebişler ben de böyle doğa isimlerini çok beğeniyorum benim bi arkadaşım var 3 çocuğu var isimleri rüzgar,bulut ve yağmur çok tatlılar tıpkı isimleri gibiler biliyo musun rüzgar çok afacan yerinde duramaz bulut tombiş tosuncuk maşallah yağmur da kız olan o da çok nazlı cilveli falan 3ü bir arad mükemmeller ya nescafe gibi:roflol:

kayinvalidem tarot vali baktirmis bize falci bizim ucuz cocugumuz olacagini soylemis iki erkek bir kiz esim bunu duyar duymaz tamam dedi isimler hazir ruzgar,bulut,yagmur kaydirigubbakcemile3
ayni arkadasininkiler gibi kaydirigubbakcemile3

Back