• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kıslarrr herkese selam ben geldimhihoyyytbugün 11.günüm ve bu sabah 2.seviyeyi gördümkaydirigubbakcemile5bakalım artık 3.seviye ne zaman görünecek inşallah görünür de:Saruboceq:bal tarçın da yarın son gün yavaş yavaş çalışmalara başlamak lazım artık diminaniknaniköptüm hepiciniziopuyorumnanaktan

ya keske bebeğim olmuş olsaydı şuan içimde öyle heyecanla bekliyorumki onu

Hayirlisi canim hayirlisi.....

Canım yumurtlama günü kişiye göre değişiyor kafana takma zaten 10.gün yumurtlama günü için çok erken 19.gün yumurtlayan bile var , ben 3 ay dır 12.günde 3.kademyi görüyorum ama herkesinki birbirini tutmuyor takma kafanı ilerleyen günlerde mutlaka görürüsün a.s

canim sen bana cevap yazmisin ama,ben angel_34 icin konusmustum, benim yumurtlama gunum zaten gec oluyor anladigim kadariyla 17-18 falan . henuz 3.seviyeyi gormedigim icin falan yazdim, nasip...

Ya kizlar yumurtlama gunlerinidemi listeye eklesem ? sizce cokmu komik olurlülülülülülü

kıslarrr herkese selam ben geldimhihoyyytbugün 11.günüm ve bu sabah 2.seviyeyi gördümkaydirigubbakcemile5bakalım artık 3.seviye ne zaman görünecek inşallah görünür de:Saruboceq:bal tarçın da yarın son gün yavaş yavaş çalışmalara başlamak lazım artık diminaniknaniköptüm hepiciniziopuyorumnanaktan

Ay bitanem coooooooooook sevindim senin adina:lepi:Bence bal corek otunu birak istersen, yumurtlama gunune kadardi, ama yinede sen bilirsin tabi

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 20.gunde .Corek otu karisimi ,civanpercemi(3.ay) (2.seviye 16 gunde)

Angel_34 = manitor 12.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde)

BurcuMucizeiihtisam = manitor 26.gunde. (1.ay)

Dalia = manitor 23.gunde. corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =manitor 32 .gunde. (3.ay)

Hcgl_emilya = manitor 4.gunde (3.ay)

Aygizem = manitor 17.gunde

tesekkurler Hanimlar ilginiz icinkaydirigubbakcemile3 Listeyi yeniledim. kurleri deniyen arkadaslar yazarlarsa kurleride eklerim:kedi:

Son düzenleme:
Ay bitanem coooooooooook sevindim senin adina:lepi:Bence bal corek otunu birak istersen, yumurtlama gunune kadardi, ama yinede sen bilirsin tabi

canım benim teşekkür ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzaten 1 kaşık kaldı hayatım yarın sabah onu da yiyip bırakırım olmassa yerimsenibenbu arada liste süper olmuş tatlım ya ellerine sağlık sen ne yaptın bugün 2 de dimi tatlım yarın inşallahhhhhhhhh 3 olurrrrrrr olmasa da çalışmayı ihmal etme sakın tatlım bak 2 de de hamile kalabiliyosun unutma sakın:lepi:

canım benim teşekkür ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzaten 1 kaşık kaldı hayatım yarın sabah onu da yiyip bırakırım olmassa yerimsenibenbu arada liste süper olmuş tatlım ya ellerine sağlık sen ne yaptın bugün 2 de dimi tatlım yarın inşallahhhhhhhhh 3 olurrrrrrr olmasa da çalışmayı ihmal etme sakın tatlım bak 2 de de hamile kalabiliyosun unutma sakın:lepi:

Canim 3.seviyeyi goremeyecgim ben, umidi kestigimden diil, gecen ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum, bu ayda boyle olacak gibi .cunki 2.seviye bukadar uzayip 3.seviye goren kimse yok.....ama olsun sonucta 2.seviedede hamile kalindigina inaniyorum, inandiriyorum kendime:) hayirlisi olsun bakalim. bugun 2.seviyeyi gostereli 4.gun ...yumurtlama bitmistir sanirim, 3 gunde oluyor cunki, ben genede calismaya devam ediyorumyerimseniben

Canim 3.seviyeyi goremeyecgim ben, umidi kestigimden diil, gecen ayda 2.seviyeyi 8 gun gordum, bu ayda boyle olacak gibi .cunki 2.seviye bukadar uzayip 3.seviye goren kimse yok.....ama olsun sonucta 2.seviedede hamile kalindigina inaniyorum, inandiriyorum kendime:) hayirlisi olsun bakalim. bugun 2.seviyeyi gostereli 4.gun ...yumurtlama bitmistir sanirim, 3 gunde oluyor cunki, ben genede calismaya devam ediyorumyerimseniben

anladım tatlım ama çalışıyosan sorun yok allahım verecekse eğer , hayırlıysa bu ay bebişin gelmesi senin için , zaten olacaktır önüne hiç birşey geçemez canımcım içini ferah tut sen bol bol dua et sonuçta biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi ona kalmış dimi tatlımmopuyorumnanaktan

buarada sen ne ile mesgulsun ? kimse yok sanirim bu topicte ,

evet canım bu topıcte kimse yok sanırım herkes meşgull çalışıyor olabilirler:roflol:ben de forum da geziniyodum başka konulardayerimsenibenşimdi de kocacım çağırıyo sıkılmış oturmaktan tv den sohbet edelim birazcık diyo yalnız bırak mıyım şekercim ben onu çok öpüyorum hayatım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Tabi canim, sen git kocisin yanina sonucta buaralar calisma zamani bos birakma kocacigini opuyorumnanaktan

Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:

devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..

umarım bana kırılmazsınız...

hepinize dua edicem canlarım mubarek Ramazan Ayı'nda..

Allah dualarımızı kabul eder insallahh :Saruboceq::Saruboceq:

Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:

devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..

Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:a015: :a015::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

canım aramızda olmamana tabi ki çok üzüldüm ama olumsuz olarak etkilendiğini düşünüyorsan tabi ki uzak kalman en iyisi sana iyi gelecekse stresini azaltacaksa dene tabi ki hayatım en kısa zamanda stresini atman ve aramıza dönmen dileğiyle canım seni çok özlicesss fazla da özletme kendini olur mu??opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm hayırlısı olsun inş. bu arada hamiş kalırsın gerçekten kendimizi çok kaptıryoruz eşimde bana hep kızıyo foruma girmeme ama napıyımmm hoşçakal tatlım güzel haberlerle dön inş.

en iyisin yapıyosun canım kafanı boşaltman için biraz uzak kalman lazım
herseyin gönlünce olmasını diliyorum.hoşçakal şimdilikopuyorumnanaktan

Veee kızlar bugün benim 26. günüm m yanıp sönmeye basladı.
dünkü kırmızılıklar hala birazcık var adetim sökemiyo sanırım kendini yavas yavas olcak..
Amaaa ben 14. ve 15. günde 3. seviyeidim
şimdiiiiii 14.günden saysak yumurtlamayı 14 + 14 = 28. gün eder
peki bu makine neden 26. günde adet olcaksın diyo(m yanmaya basladı)
anlayan varsa söylesin lütfen 28 veya 29.günde m yanmaya baslamalıydı öyle değilmi sizcede

bideee su var bugün ben cubuk ovulasyon testinden yaptım bir tane

KIPKIRMIZI cıktı
Buyrun işte ispatı
p1408091358.jpg

vee buda 15.günümdede yaptığım test
p0308091111.jpg

gördüğünüz gibi bugün yaptığım yumurtlama gününde(3.seviye) yaptığımdan bile daha koyu hayret yani ya
BUGÜNKİ
p140809135901.jpg

HAKSIZMIYIM NE DİYOSUNUZ :CüvCüv:turkbayragi:delphin:delikafadulden:sm_cool:

bideee su var bugün ben cubuk ovulasyon testinden yaptım bir tane

KIPKIRMIZI cıktı
Buyrun işte ispatı
p1408091358.jpg

canım valla ben bu işten bişey anlamadım?? benim ilk ayım monütörde o yüzden m ne zaman yanmaya başlıyo tam bilmiyorum regl olmana kaç gün kala yanmaya başlıyo şimdi??opuyorumnanaktan

Back