A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladın canım saol baktığın için benim elimdeki kitapcık ingilizce oldugu için anlamıyorumda.demek bikaç gün önce yanmaya baslıyomuş benim 2 3 günüm var daha ovulasyondan sonra 14 gün sayıyorum ya ondanburcucum şimdi kitapçığa baktım canım m düğmesi reglden birkaç gün önce yanıp sönmeye başlıyormuş eğer m düğmesi yanıp sönmeye başladıktan birkaç gün sonra hala regl olmadıysanız hamile olabilirsiniz diyoooo tam net olarak gün belirtmemiş ama???opuyorumnanaktan
Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:
devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..
umarım bana kırılmazsınız...
hepinize dua edicem canlarım mubarek Ramazan Ayı'nda..
Allah dualarımızı kabul eder insallahh :Saruboceq::Saruboceq:
Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:
Veee kızlar bugün benim 26. günüm m yanıp sönmeye basladı.
dünkü kırmızılıklar hala birazcık var adetim sökemiyo sanırım kendini yavas yavas olcak..
Amaaa ben 14. ve 15. günde 3. seviyeidim
şimdiiiiii 14.günden saysak yumurtlamayı 14 + 14 = 28. gün eder
peki bu makine neden 26. günde adet olcaksın diyo(m yanmaya basladı)
anlayan varsa söylesin lütfen 28 veya 29.günde m yanmaya baslamalıydı öyle değilmi sizcede
Canim benim ,niye kiralalim, sen biraz kafani toparla, misafir olarak gireceginn zaman haber ver ozletme kendinizemuszemus
saka bir yana, ben bile dusunuyorum, kafayi cok takiyorum olumsuz etkileniyorum,
sana iyi dinlenmeler ...eger donersen guzel haberler bekliyoruz senden
Merhaba arkadaslar, ben listeyi hergun nasil guncelleyebilirim, yani otomatik olarak oluyormu ki? bir bilginiz varmi yoksa hergun yenileme zorunda kaliyorum.
yarın 27.günüm kesin regl olucam yarın olmazsa pazartesi kesiiiinn
kızlar size bişey sormak istiyorum şimdi ben monitörü sabah 7,45 de acıyorum ama ramazan gelince 4 de sahura kalcaz ya ozaman acsam olurmu yarın 6. günüm bakalım test istiycekmi yoksa yarından 4 te açmaya başlasam test isterse o saatte yapsam sonra öle devam etsem kafam karıştı ya napsam acaba
Angel bugun 3.gunun 2.seviyedesin demi? allah allah niye bukadar uzadiki ? hadi benim adetlerim duzensiz de ondan.
valla bilmiyorum ki canım 2.seviyeden 3.seviyeye kaç günde geçmesi lazım normaldeacaba ?? 11.günde 2. seviye olmuştu bugün 13. gün hala 2. seviyede bakalım yarın ne olacaka.s.
Canim tecrubeli bir arkadas varsa cevaplasin soruna, ama normal duzenli bir adet donemi geciren , 2 seviyeyi 1 yada 2 gun suruyor diye biliyorum. Ama endiselenme manike seni taniyor yamafoldumbenmafoldumben