• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

burcucum şimdi kitapçığa baktım canım m düğmesi reglden birkaç gün önce yanıp sönmeye başlıyormuş eğer m düğmesi yanıp sönmeye başladıktan birkaç gün sonra hala regl olmadıysanız hamile olabilirsiniz diyoooo tam net olarak gün belirtmemiş ama???opuyorumnanaktan

burcucum şimdi kitapçığa baktım canım m düğmesi reglden birkaç gün önce yanıp sönmeye başlıyormuş eğer m düğmesi yanıp sönmeye başladıktan birkaç gün sonra hala regl olmadıysanız hamile olabilirsiniz diyoooo tam net olarak gün belirtmemiş ama???opuyorumnanaktan
anladın canım saol baktığın için benim elimdeki kitapcık ingilizce oldugu için anlamıyorumda.demek bikaç gün önce yanmaya baslıyomuş benim 2 3 günüm var daha ovulasyondan sonra 14 gün sayıyorum ya ondan

Kızlar ben bu ay biraz kafamı toparlamak babında birazcık forumdan uzaklasıyorum.. hepinizi cok ozleyecegim kızlar, insallah dondugumde liste Hamişlerle dolmus olur :Saruboceq::CüvCüv:

devamlı forumda okudukca kafama cok taktıgımı anladım, acıkcası gunduzum gecem bebiş meseleleriyle doldu taştı başka şey düşünemez oldum ve artık biraz kafa olarak ara vermek istiyorum canlarım..cunku bi seyler arastırdıkca stres ve sıkıntı yapıyorum yapım itibariyle cok takıntılıyım ve kendime zarar verdigimi anladım..

umarım bana kırılmazsınız...

hepinize dua edicem canlarım mubarek Ramazan Ayı'nda..

Allah dualarımızı kabul eder insallahh :Saruboceq::Saruboceq:

Sizleri cok seviyorum ve bugune kadar gosterdiginiz destek icin tesekkur ediyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sevgiyle kalin.. Göbüşleriniz tez zamanda bebişlerle dola!! :CüvCüv: :Saruboceq:

Canim benim ,niye kiralalim, sen biraz kafani toparla, misafir olarak gireceginn zaman haber ver ozletme kendinizemuszemus

saka bir yana, ben bile dusunuyorum, kafayi cok takiyorum olumsuz etkileniyorum,
sana iyi dinlenmeler ...eger donersen guzel haberler bekliyoruz senden :emir_bebek:

Veee kızlar bugün benim 26. günüm m yanıp sönmeye basladı.
dünkü kırmızılıklar hala birazcık var adetim sökemiyo sanırım kendini yavas yavas olcak..
Amaaa ben 14. ve 15. günde 3. seviyeidim
şimdiiiiii 14.günden saysak yumurtlamayı 14 + 14 = 28. gün eder
peki bu makine neden 26. günde adet olcaksın diyo(m yanmaya basladı)
anlayan varsa söylesin lütfen 28 veya 29.günde m yanmaya baslamalıydı öyle değilmi sizcede

Canim M tusu benim herzaman uzun gun yaniyor bazen 8 gun bile yandigi oluyor, gerci benim adet biraz duzensiz ondan olcu olarak kabul edemeyiz fakat herkezin farkli farkli olabilir diye dusunuyorum.
benimde kitapcigim ingilizce, Angel_34 dedigi gibi M TUSU kac gun once yancagi belli diil..

--------------------------------------------------------------------------------

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 20.gunde .Corek otu karisimi ,civanpercemi(3.ay) (2.seviye 16 gunde)

Angel_34 = manitor 12.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde)

BurcuMucizeiihtisam = manitor 26.gunde. (1.ay)

Dalia = manitor 23.gunde. corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =manitor 32 .gunde. (3.ay)

Hcgl_emilya = manitor 4.gunde (3.ay)

Aygizem = manitor 17.gunde

Merhaba arkadaslar, ben listeyi hergun nasil guncelleyebilirim, yani otomatik olarak oluyormu ki? bir bilginiz varmi yoksa hergun yenileme zorunda kaliyorum.

Canim benim ,niye kiralalim, sen biraz kafani toparla, misafir olarak gireceginn zaman haber ver ozletme kendinizemuszemus

saka bir yana, ben bile dusunuyorum, kafayi cok takiyorum olumsuz etkileniyorum,
sana iyi dinlenmeler ...eger donersen guzel haberler bekliyoruz senden :emir_bebek:

olumsuz etkilenme tatlımmmzemuszemusben seni motive ederim hihoyyyt:roflol:şaka bi yana ben çok iyi anlıyorum sizi 6 yıldır umutlu umutsuz bekleyişleri,sevinci üzüntüyü her türlü şekilde yaşadığım için tüm aşamalardan geçtim o yüzden rahat olmaya çalışın diyorum canımcım kolay olmasa bileyerimseniben

Merhaba arkadaslar, ben listeyi hergun nasil guncelleyebilirim, yani otomatik olarak oluyormu ki? bir bilginiz varmi yoksa hergun yenileme zorunda kaliyorum.

otomatik olur mu bilmiyorum ama canım her gün yeniden yazmamak için alıntı yapıp değiştirebil,irsin sanırım çok iyi bi çözüm olmasa da aklıma bu geldiiyerimseniben

prensescim konuyla alakasız olacak ama şimdi bugünki mesajlara bakarken burçlar anketini gördüm ben de katıldım balık burcuyumopuyorumnanaktanseni gördüm aslan burcuymuşsun hiç şaşırmadım valla bende diyorum ki neden bu kadar çabuk sevdim kan çektinaniknanikküçüklüğümden beri hep en sevdiğim arkadaşlarım dostlarım aslan burcu oldu acayip sevdiğim bi burçtur çok da iyi anlaşırım normalde ateş ve su grubu anlaşamazmış gibi duruyor ama ben de tam tersi oldu valla nasıl mı fark ettim çok iyi dostluklar kuruyordum ve çok sonradan geriye baktığım da en sevdiğim insanların yarısından fazlasının aslan burcu olduğunu fark ettim hala da öyledir eşim de aslan benimyerimsenibenyükselenim teraziymiş senin ne??

bu arada kıslar hiç kimse uğramıyo buralara ben de konuyu saptırıyoum gördüğünz üzere:roflol:şaka bi tarafa monütörler nasıl şekerlerr:roflol:opuyorumnanaktan

kızlar size bişey sormak istiyorum şimdi ben monitörü sabah 7,45 de acıyorum ama ramazan gelince 4 de sahura kalcaz ya ozaman acsam olurmu yarın 6. günüm bakalım test istiycekmi yoksa yarından 4 te açmaya başlasam test isterse o saatte yapsam sonra öle devam etsem kafam karıştı ya napsam acaba

Selam arkadaslar,,,,,,angel_34 Tesekkur ederim canim, dun islerim vardi ciktigim icin yazdiklari gormemisim. Dogru soyluyorsun, Rabbim sana en kisa zamanda (cumlemize] saglikli sihatli bebisler nasip etsin..

HIiim demek baliksin sulu goz seni:gitme: :))) canim aslan burcunun en cok sevdigin burc olmasi benimde cok hosuma gitti. peki aslan burclari nasilmis yorumlarmisin?
Ben balik burcunun ozelliklerinden , eger bir olayi olumlu goruyorsa, sonuna kadar o olayi olumlu gorur, eger olumsuz goruyorsa ,sonuna kadar olumsuz gorur..cok duygusallardir, zekidir, basarilidirlar, sevince yurekten sever, ama aslan burclu bir esi olmasi ,eyvahh diyorumlülülülülülü cunki aslan burclari ne dusunuyorsa direk soyler, karsisindakini istemeden kirabilir, kiskanctirlar vs vs:içelim:

kızlar size bişey sormak istiyorum şimdi ben monitörü sabah 7,45 de acıyorum ama ramazan gelince 4 de sahura kalcaz ya ozaman acsam olurmu yarın 6. günüm bakalım test istiycekmi yoksa yarından 4 te açmaya başlasam test isterse o saatte yapsam sonra öle devam etsem kafam karıştı ya napsam acaba

canim acikcasi bende bilmiyorum, gecen yilin eylul tarihli topici okusan ordaki arkADaslar uygulamislar ve yorumlarini yazmislar,.eger ben okursam alinti yaparim. Bence sabah yapsan daha iyi olmazmi ise giderken, cunki gece kalkmayabilirsin belki. Yada manitor icin mecburen kalkip sahuruda kacirmamis olursunlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 21.gunde .Corek otu karisimi ,civanpercemi(3.ay) (2.seviye 16 gunde)

Angel_34 = manitor 13.gunde. Corek otu bal karisimi (1.ay) ( 2.seviye.11gunde)

BurcuMucizeiihtisam = manitor 27.gunde. (1.ay)

Dalia = manitor 24.gunde. corek otu bal karisimi (4.ay)

Ss2302 =manitor 33 .gunde. (3.ay)

Hcgl_emilya = manitor 5.gunde (3.ay)

Aygizem = manitor 16.gunde

herkese selam kıslarr ben geldim 13. günüm 2.seviyedeyimkaydirigubbakcemile2prensescim benim yükselenim terazi o yüzden çok sulu göz değilimdir aslındayerimsenibenaslan çok cömert olur ve dobradır en sevdiğim özellikleri bunlar aslında yerimseniben

emilyacım idrarın en az 4 saat tutularak yapılması gerekiyor ona göre ayarlamaya çalış hayatım ben de ramazanda ne yapacağıma tam karar veremedim henüz bakalım artık hayırlısı a.s.

burcum inşallah olmassın da bu ayın bombasını sen patlatırsın hayatım:Saruboceq:

Angel bugun 3.gunun 2.seviyedesin demi? allah allah niye bukadar uzadiki ? hadi benim adetlerim duzensiz de ondan.

Angel bugun 3.gunun 2.seviyedesin demi? allah allah niye bukadar uzadiki ? hadi benim adetlerim duzensiz de ondan.

valla bilmiyorum ki canım 2.seviyeden 3.seviyeye kaç günde geçmesi lazım normaldeacaba ?? 11.günde 2. seviye olmuştu bugün 13. gün hala 2. seviyede bakalım yarın ne olacaka.s.

valla bilmiyorum ki canım 2.seviyeden 3.seviyeye kaç günde geçmesi lazım normaldeacaba ?? 11.günde 2. seviye olmuştu bugün 13. gün hala 2. seviyede bakalım yarın ne olacaka.s.

Canim tecrubeli bir arkadas varsa cevaplasin soruna, ama normal duzenli bir adet donemi geciren , 2 seviyeyi 1 yada 2 gun suruyor diye biliyorum. Ama endiselenme manike seni taniyor yamafoldumbenmafoldumben

Canim tecrubeli bir arkadas varsa cevaplasin soruna, ama normal duzenli bir adet donemi geciren , 2 seviyeyi 1 yada 2 gun suruyor diye biliyorum. Ama endiselenme manike seni taniyor yamafoldumbenmafoldumben

tanıdık artık kaynaştık biz ama yaa:roflol:kaç gündür onunla yatıp kalkıyorum ama benn sabahları yanımda yatırıyorum bebek gibi hala tanıyamamış mı beni:roflol:şaka bi tarafa da tatlım ben de merak ettim şimdi adetlerim düzenli ama ... a.s.bi de yarın bakalım ne olacak ya da ikimiz bu ayı seviye 2 de kapatıcazyerimsenibenolsun tatlım ne yapalım 2 de de hamile kalınabiliyomuş tesellimiz bu olsun bariopuyorumnanaktan

Back