Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek tek ben yapmiyormusum manitoru alip yataga koymayahihoyyyt
puanlar yazdigin mesaja gore veriliyormus , simdi baktim da. ay canim sagol:CüvCüv:
buara bu gulumsemeler de hosuma gitti, nese katiyor insanasırnaşık şey
yaa varya nesem biraz yerine gelditurkbayragi
bende yazmayinca yemege gittin sandim:içelim:
Ayy buarada ardarda puan verilmiyormus bak bunuda yeni ogrendimşutarafagitti
burcu bir cee dedin gittin :gitme:
ahh canim benim, ben 2 kere ust uste attim, onceki gelmedi sandim, neyse acemiligime ver :)
en son gonderdigim mesajda, ben cikiyorum, 1 saat sonra gelirim demistim
cnm üzülme adet olmadan ümit kesilmez benimde dün geldi kırmızlar dün çok üzülmüştüm bu gün iyiyim biraz umutlar bidaki aya kaldı siz nezamandır istiyosunuz bebek ve monitörde kaçıncı ayın
Canim uzulme kolay diil fakat, gelecek ay ins. dua et. Rabbim hayirlisiysa versin bebis ins hepimize.. Benim durumum daha zor biliyormusun, ben bu ay ve gecen ay 3.sevieyyi gormedim, siz gordugunuz halde morelinizi bozuyorsunuz ,ya ben napayim???
ozaman sendendemi 20 test cubuk istedi canim?
Insallah canım aminnnn:Saruboceq: Allah mı soyletti bilmiyorum ama annemin halaları babamın da dayıları ikiz , buyuk ihtimalle ya bende yada ablamda cıkacak gibi icime doguyo.. bakalım? zemuszemuscanım ya moralini hiç bozma belki de önümüzde ki ay gelecek bebişin hiç beklemediğin anda süpriz yapacak sana belli mi olur allah hayırlı zamanda hayırlı ikiz üçüz bebişler versin inşiallah sana:Saruboceq:
ss2302 sen suanda 30.gun deymisin ,28 yazmisim pardon. onu duzelttim. arkadaslar bide kacinci aydasiniz kullanim olarak onlarida yazarsaniz ,listeye eklerim. yardimlarinizi ve ilgilerinizi bekliyorum
Ss2302
benim bugün 25.günüm hafif pembelikler oluyo arada sanırım rahim kendini sökmeye basladı kasıklarımdada bi dolgunluk var 3. günüm kaldı zaten bende regl olucam cok büyük bir ihtimalle hissediyorum
sanmıyorum canım yerleşme kanaması olduğunu içerde kırmızılarda var daha adetime 3 gün var biliyorum ama sanırım bugün yarın olucam.hayırlı olanı böyle olmasıymış:çok üzgünüm:canım hic belli olmaz yerlesme kanaması da olabilir..hafif pembelikler cunku benim buradan okudugum kadarıyla yerlesme kanaması oluyo genelde.. insallah senin de oyledir tatlım..:Saruboceq:
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = manitor 18.gunde .Corek otu bal karisimi ,civanpercemi
Angel_34 = manitor 10.gunde. Corek otu bal karisimi
BurcuMucizeiihtisam = manitor 23.gunde.
Dalia = manitor 22.gunde. corek otu bal karisimi
Ss2302 =manitor 28 .gunde.
Hcgl_emilya = Adetin 2.gunu
Aygizem = ?
Anladim canim, ozaman 10.gun olmasini beklemeyelim, 14 -15 en gec 16 olur ins. 15 den once olursa 10 test ister rahat olur senin icin, 20 test isteyince cok zor olur..
o kullandigin ilac ne ilaci , bir bilgim yok canim.
2.seviyede evet yumurtlama oluyor , fakat ben 3 seviyeyi gormedigim icin yumurtlama catlamiyormu yani??? catlamasi icin ne yapmak lazim..yaaa kimsedende cevap alamiyorum ki, bu belirsizlik daha kotu