Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

yok tatlım burdayım sen bi özel mesajlarına bak istersen belki biri özel mesaj falan atmıştıryerimseniben:içelim:içelim canımm:))

ahh canim benim, ben kadinlar kulubunu yeni kesfetigim icin ancak yavas yavas kullaniyorum:) kusura bakma gormemisimbuyrunnnnnnnnn

yok canim puan vermek icin bir gun degil bir baska kullaniciya verdikten sonra tekrar verebiliyormusun oyle diyor.. neyse biz cozcez bu isi:)

canim ozeline bak

ahh canim benim, ben 2 kere ust uste attim, onceki gelmedi sandim, neyse acemiligime ver :)
en son gonderdigim mesajda, ben cikiyorum, 1 saat sonra gelirim demistim

sagol canım bugun artık 31. gunum ve yarın regl olmayı bekliyorum cunku bu ay gec yumurtlamistim...

selam tatlım evet bu ay benden biraz gec istedi cubuklari, bitirdim acıkcası ve de gec yumurtladim kizlar tam olarak 19. gunde yumurtladim 31 temmuz da, yani gunum yarın canım.. dun test yaptım biliyorsun negatif cıktı ustelik hassas erkenden gosteren forteli...
o yuzden dunden beri altıma ped koyuyorum artık kabullendim.. zaten bu sabah işe gelmeden dehset verici işler yaptım: karpuz kavun kaldırdım, camasır yıkadım astım, bulasık makinesini bosalt yerlestir evi topladım.. devamlı egilip kalktım iyice regl agrım oturdu patladım patlıcam!!

Insallah canım aminnnn:Saruboceq: Allah mı soyletti bilmiyorum ama annemin halaları babamın da dayıları ikiz , buyuk ihtimalle ya bende yada ablamda cıkacak gibi icime doguyo.. bakalım? zemuszemus

ss2302 sen suanda 30.gun deymisin ,28 yazmisim pardon. onu duzelttim. arkadaslar bide kacinci aydasiniz kullanim olarak onlarida yazarsaniz ,listeye eklerim. yardimlarinizi ve ilgilerinizi bekliyorum
Ss2302

canım benim bugun monitorde 31. gunum kendi sayımıma gore de 32. gunum (ben bu ay ofiste oglen regl oldum o yuzden ertesi sabah m1 e bastım sanırım yanlıs yapmısım)
ama hemen umitlenmeyelim aa reglm gecikti diye cunku 19. gun yumurtladim ve yarın adet gunum daha evvelden de yazdıgım gibi...

yine kırmızılarrrrrr....

fortel yanılmadı canlarım.. regl gunum yarındı ben bugun oldum ama dedigim gibi bekliyordum zaten.. neyse hayırlısı olsun .. guzel haberlerinizi sizden bekliyorum artıkın canlarım!!

benim bugün 25.günüm hafif pembelikler oluyo arada sanırım rahim kendini sökmeye basladı kasıklarımdada bi dolgunluk var 3. günüm kaldı zaten bende regl olucam cok büyük bir ihtimalle hissediyorum

benim bugün 25.günüm hafif pembelikler oluyo arada sanırım rahim kendini sökmeye basladı kasıklarımdada bi dolgunluk var 3. günüm kaldı zaten bende regl olucam cok büyük bir ihtimalle hissediyorum

canım hic belli olmaz yerlesme kanaması da olabilir..hafif pembelikler cunku benim buradan okudugum kadarıyla yerlesme kanaması oluyo genelde.. insallah senin de oyledir tatlım..:Saruboceq:

canım hic belli olmaz yerlesme kanaması da olabilir..hafif pembelikler cunku benim buradan okudugum kadarıyla yerlesme kanaması oluyo genelde.. insallah senin de oyledir tatlım..:Saruboceq:
sanmıyorum canım yerleşme kanaması olduğunu içerde kırmızılarda var daha adetime 3 gün var biliyorum ama sanırım bugün yarın olucam.hayırlı olanı böyle olmasıymış:çok üzgünüm:

Canım benimde 16.günüm beni ekleye bilirsin :lepi:

Canım yumurtlama günü kişiye göre değişiyor kafana takma zaten 10.gün yumurtlama günü için çok erken 19.gün yumurtlayan bile var , ben 3 ay dır 12.günde 3.kademyi görüyorum ama herkesinki birbirini tutmuyor takma kafanı ilerleyen günlerde mutlaka görürüsün a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…