A
angel_34
Ziyaretçi
canim, hic bir saglik durumun olmadigi halde ve doktora gittigin halde, demekki kismetmis,,, yada ilk yil istemiyorduk ya, acaba bu yuzdenmi diye dusunmeden edemiyorum....Ins oyle degildir, ve en kisa zamnada hamile kaliriz hepimiz ve yovrularimiza kavusuruz, hatta ikiz bebeklermiz olur:)
Canim bende ilk yil bebek istemedim, sonra ikinci yil istedik , korunmayi biraktiktan 2.ayda hamile kaldim , ve duskle sonuclandi sonra ara verdik 1 yil. 3 ay oncede clear blue manitor aldim zaten. simdi denemedeyiz...
inşallah canım bu monütör bize de uğurlu gelir de bebişlerimiz daha fazla bekletmez bizi düşüğün psikolojisi de zor hayatım ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun her şerde bi hayır var diyolar ya doğru valla mesela ben bebişin tutunup tutunamadığını bile bilmiyorum ilk yıl istemediğimiz için mi olmuyo diye benim de aklıma geldi zaman zaman şimdiki aklım olsa yapardım valla hemencikk ilk evlendiğimizde ilk komşum 5 senelik evliydi ve sebepsizce çocukları olmuyodu içten içe düşünürdüm ne kadar uzun bi zaman allah yardımcıları olsun diye hep dua ederdim ama şimdi 7. yıla girdim ve hala umutla bekliyorum insan yaşamayınca anlamıyo gerçekten sabretmeyi öğreniyoruz resmen