ayyy canim benim hic zannetmiyorum cunku adet sancilarim simdiden basladi bile bu ayda kirmizilardan kacis yok kötükedihüso
saglik olsun ne yapalim Rabbimin elbet bir bildigi vardir opuyorumnanaktan
inş. gelmez cnm Allah tan ümit kesilmezzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canim benim hic zannetmiyorum cunku adet sancilarim simdiden basladi bile bu ayda kirmizilardan kacis yok kötükedihüso
saglik olsun ne yapalim Rabbimin elbet bir bildigi vardir opuyorumnanaktan
canim ya uzulme ne olur :teselli:insallah test yanilmistir adet olursanda uzulme gelecek ay hep beraber (eminim benimde salak kirmizilar gelecek) umutla yolumuza devam edicez ve inan zamani geldiginde Rabbim bizlerede verecek
aynen oyle bitanem ve inan bu sefer oyle ultra cok uzulmedim.. yavas yavas alısıyorum cunku.. sanırım normal olan bu gibi geliyor.. boyle cizginin cıkmasını beklerken icimden dedim ki "ya salak mısın sonucta su anda icinde bir insan hayatinin olup olmadigini bekliyorsun" yani cok ama cok buyuk bir olay bu.. olagandısı oldugu icin bana her ay artık regl olmak normal geliyor.. her seferinde booyle hemen olacak psikolojisinden siyrilmak lazim...
senin ne zaman gunun tatlım?
inş. gelmez cnm Allah tan ümit kesilmezzz
emilyaccim bu arada sen bu ayda bal tarcin corekotunu tekrardan yapacakmisin
biliyorsun bu ay bende yaptim,onumuzdeki ayda yapmayi dusunuyorum ama icine polende karistiricam bu ay kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
cnm yapmıycam ben bu ay karar veremedim daha doğrusu gecen ay erken gördüm 3. seviyeyi ondan mı oldu acaba
benim gunum pazar gunu canim ama bende de umit yok malesef neyse ben alistim artik zaten, insallah diger arkadaslar guzel haberler verirler
benim eylulde 6 ayim olacak monitorde zaten ekim ayindada nasipse asilama olacak o yuzden monitorle daha 2 ayim var zemuszemus
bu arada yayadan hala bir haber yok hem merak ediyorum hemde ozledim bir an once gelse bari
selam canım.. maalesef :gitme: :çok üzgünüm:
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!
Canim uzulme kolay diil fakat, gelecek ay ins. dua et. Rabbim hayirlisiysa versin bebis ins hepimize.. Benim durumum daha zor biliyormusun, ben bu ay ve gecen ay 3.sevieyyi gormedim, siz gordugunuz halde morelinizi bozuyorsunuz ,ya ben napayim???
bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama
ozaman sendendemi 20 test cubuk istedi canim?
benim gunum pazar gunu canim ama bende de umit yok malesef neyse ben alistim artik zaten, insallah diger arkadaslar guzel haberler verirler
benim eylulde 6 ayim olacak monitorde zaten ekim ayindada nasipse asilama olacak o yuzden monitorle daha 2 ayim var zemuszemus
bu arada yayadan hala bir haber yok hem merak ediyorum hemde ozledim bir an once gelse bari
Canim ne guzel 6 ay kullanmis olacaksin manitoru, en azindan sebepleri yerine getiriyoruz arkadaslar,yani bisey yapmadik, elimizden bukadar gelir diyerek kenera cekilmiyoruz.Demekki zamani var,nasip..............
buarada Dalia , ben corek otu karisimini gelecek ayda kullanacagim, polende aldim, polenle karistiracagim. b aska yapicak arkadaslar varsa liste cikartalim arkadaslar..
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!
bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama
napalım kısmet degilmis hadi bari sizden guzel haberler gelsin canlarım!!!!!:Saruboceq::Saruboceq:
dalia
Canim uzulme kolay diil fakat, gelecek ay ins. dua et. Rabbim hayirlisiysa versin bebis ins hepimize.. Benim durumum daha zor biliyormusun, ben bu ay ve gecen ay 3.sevieyyi gormedim, siz gordugunuz halde morelinizi bozuyorsunuz ,ya ben napayim???
ozaman sendendemi 20 test cubuk istedi canim?
Canim ne guzel 6 ay kullanmis olacaksin manitoru, en azindan sebepleri yerine getiriyoruz arkadaslar,yani bisey yapmadik, elimizden bukadar gelir diyerek kenera cekilmiyoruz.Demekki zamani var,nasip..............
buarada Dalia , ben corek otu karisimini gelecek ayda kullanacagim, polende aldim, polenle karistiracagim. b aska yapicak arkadaslar varsa liste cikartalim arkadaslar..
canım ya moralini hiç bozma belki de önümüzde ki ay gelecek bebişin hiç beklemediğin anda süpriz yapacak sana belli mi olur allah hayırlı zamanda hayırlı ikiz üçüz bebişler versin inşiallah sana:Saruboceq:
tatlım inşallah sende aşılamaya gerek bile kalmadan bebişine kavuşursun önümüzde ki ay hepimiz için her gün dua ediyorum valla allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın diye senden de bi süpriz bekliyorum benn:Saruboceq:
prensescim belki de bi kaç gün sonra görürsün tatlım 3. seviyeyi geçen ay olmadı diye bu ayda olmayacak diye bişey yok hayatım iyi düşün iyi olsun inşallah da görürsün en yakın zamanda:Saruboceq:
gelelim banaaa bugün 10. günüm seviye hala 1 de 30 günde 1 regl olduğuma göre sizce normal mi bu bana sanki normalmiş gibi geldi ama bi de ilk ay ya monütörde tanımaya mı çalışıyo acaba diyorum ama tecrübeli şekerler bana söylermisiniz 10.gün 1. seviye normal mi ki kafam karıştı vallakafamçokkarıştıbal tarçın denedim bu ay ilk defa 2 gün daha yicem bakalım yarın 11 belki bi umut 2yi gösterebilir bu 2. seviye yumurta oluştuğu anlamına geliyo dimi kıslarr 3. seviyede çatlayacağı 2günü gösteriyo doğrumu biliyorum acaba???
canim en sonunda karsilastik bak:) burdamisin hala
Kizlar morelim bozuk bugunlerde, dunde bahsettigim gibi, 3.seviyeyi 2 aydir goremiyorum.Telefon acicam eger gecici bisey demeZlersE birakmayi bile dusunuyorum.
Neyse kendimi olayacak bisey bulmam lazim,ve Icimden bisey yapmak gelmiyor, evden cikasim gelmiyor valla....
Liste yapalim kizlar , en azindan bir kac haftadir takip ettigim arkadaslarin listesini yapmayi dusunuyorum, eger listeye girmek isteyen arkadaslar olursa yazsinlar eklerim..
Angel_34 nerdesin canim? ozledim senim.... dun gece ruyamda gordum seni :) valla. nasil gordum biliyormusun, bir yerde bulusuyormusuz, ve tanisiyormusuz, birbirimizi goruyormusuz, cok tatli birisiymisin:) neyse daha ayrintili anlatirim sonra.
canim en sonunda karsilastik bak:) burdamisin hala
burdayım canımmzemuszemus
CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI
Prenses88 = manitor 18.gunde .Corek otu bal karisimi ,civanpercemi
Angel_34 = manitor 10.gunde. Corek otu bal karisimi
BurcuMucizeiihtisam = manitor 23.gunde.
Dalia = manitor 22.gunde. corek otu bal karisimi
Ss2302 =manitor 30 .gunde.
Hcgl_emilya = Adetin 2.gunu
Aygizem = ?
aNGEL_34 sagol canim ya iyi niyetlerin icin, gercekten insan buraya girince sohmet edince rahtliyor, genelde ben turkiye saatlerinde giremiyorum fakat bugun denk geldi allahtan..
canim sen 7 yil nasil oldu, dusukmu yaptin nasil gelisti olaylar,
evet tatlım insan burda gerçekten moral buluyo birbirimize destek en önemlisi ben geçen ay 7. yılıma girdim canım ilk yıl doğal yollardan korunduk ğne ilaç vs.hiç kullanmadık 2.yıl çocuk istedik ve denemeye başladık 2. yılın sonunda olmayınca 3.yıl doktora gitmeye başladık bütün sonuçlar temiz çıktı özelinden üniversitesine profundan pratisyenine gitmediğim yer kalmadı sonra 6,7 ay yumurta takibi ardından 3 aşılama ve en son 2008 ocak ayında tüp bebek denedim canım o zamandan beri de dinlenmeye çekilmiştik şimdi bir umut yeniden toparlandım ve bu monütörle tanıştım hayırlısı bakalım sebepsiz diyolar ufacık bi pürüz çıkmadı ve ben hiç hamile kalamadım da rahim filmi vs.. hepsini yaptırdım ama yok işte sabırla bekliyoruz hala bakalım:Saruboceq:
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay