• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim ya uzulme ne olur :teselli:insallah test yanilmistir adet olursanda uzulme gelecek ay hep beraber (eminim benimde salak kirmizilar gelecek) umutla yolumuza devam edicez ve inan zamani geldiginde Rabbim bizlerede verecek

aynen oyle bitanem ve inan bu sefer oyle ultra cok uzulmedim.. yavas yavas alısıyorum cunku.. sanırım normal olan bu gibi geliyor.. boyle cizginin cıkmasını beklerken icimden dedim ki "ya salak mısın sonucta su anda icinde bir insan hayatinin olup olmadigini bekliyorsun" yani cok ama cok buyuk bir olay bu.. olagandısı oldugu icin bana her ay artık regl olmak normal geliyor.. her seferinde booyle hemen olacak psikolojisinden siyrilmak lazim...

senin ne zaman gunun tatlım?

aynen oyle bitanem ve inan bu sefer oyle ultra cok uzulmedim.. yavas yavas alısıyorum cunku.. sanırım normal olan bu gibi geliyor.. boyle cizginin cıkmasını beklerken icimden dedim ki "ya salak mısın sonucta su anda icinde bir insan hayatinin olup olmadigini bekliyorsun" yani cok ama cok buyuk bir olay bu.. olagandısı oldugu icin bana her ay artık regl olmak normal geliyor.. her seferinde booyle hemen olacak psikolojisinden siyrilmak lazim...

senin ne zaman gunun tatlım?

benim gunum pazar gunu canim ama bende de umit yok malesef neyse ben alistim artik zaten, insallah diger arkadaslar guzel haberler verirler
benim eylulde 6 ayim olacak monitorde zaten ekim ayindada nasipse asilama olacak o yuzden monitorle daha 2 ayim var zemuszemus
bu arada yayadan hala bir haber yok hem merak ediyorum hemde ozledim bir an once gelse bari:utangac:

emilyaccim bu arada sen bu ayda bal tarcin corekotunu tekrardan yapacakmisin
biliyorsun bu ay bende yaptim,onumuzdeki ayda yapmayi dusunuyorum ama icine polende karistiricam bu ay kaydirigubbakcemile3

emilyaccim bu arada sen bu ayda bal tarcin corekotunu tekrardan yapacakmisin
biliyorsun bu ay bende yaptim,onumuzdeki ayda yapmayi dusunuyorum ama icine polende karistiricam bu ay kaydirigubbakcemile3[/QUOTE

cnm yapmıycam ben bu ay karar veremedim daha doğrusu gecen ay erken gördüm 3. seviyeyi ondan mı oldu acaba

benim gunum pazar gunu canim ama bende de umit yok malesef neyse ben alistim artik zaten, insallah diger arkadaslar guzel haberler verirler
benim eylulde 6 ayim olacak monitorde zaten ekim ayindada nasipse asilama olacak o yuzden monitorle daha 2 ayim var zemuszemus
bu arada yayadan hala bir haber yok hem merak ediyorum hemde ozledim bir an once gelse bari:utangac:

hayırlısı olsun tatlım.. Hayırlısı ise gelsin bebişler.. Dur bakalım regl olana kadar umit kalsin icinde birazcık guzelim..:Saruboceq:
Ben de yayayı cok ozledim yalniz onun da bu aralar adet gunu olmasi lazim benle aynıydı cunku!! Belli mi olur belki bize bi surpriz yapıp geri doner?zemuszemus

Bu arada icimdeki siniri bi sekilde kusmam lazım: az evvel yemekteydim, bi tane hamile kadın vardı ve fosur fosur sigara iciyordu ard ardaa..
Allah'ım !!!!!!!!! Biz bu kadar bi taraflarimizi yırtıyoruz bebiş gelsin diye elin cahil cuhela insanları bebeklerini zehirliyorlar!! Bu nasıl bir acımasızlıktır Yarabbim!! Allah akıl fikir versin!!

selam canım.. maalesef :gitme: :çok üzgünüm:
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!

Canim uzulme kolay diil fakat, gelecek ay ins. dua et. Rabbim hayirlisiysa versin bebis ins hepimize.. Benim durumum daha zor biliyormusun, ben bu ay ve gecen ay 3.sevieyyi gormedim, siz gordugunuz halde morelinizi bozuyorsunuz ,ya ben napayim???

bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama

ozaman sendendemi 20 test cubuk istedi canim?

Canim ne guzel 6 ay kullanmis olacaksin manitoru, en azindan sebepleri yerine getiriyoruz arkadaslar,yani bisey yapmadik, elimizden bukadar gelir diyerek kenera cekilmiyoruz.Demekki zamani var,nasip..............
buarada Dalia , ben corek otu karisimini gelecek ayda kullanacagim, polende aldim, polenle karistiracagim. b aska yapicak arkadaslar varsa liste cikartalim arkadaslar..

Kizlar morelim bozuk bugunlerde, dunde bahsettigim gibi, 3.seviyeyi 2 aydir goremiyorum.Telefon acicam eger gecici bisey demeZlersE birakmayi bile dusunuyorum.
Neyse kendimi olayacak bisey bulmam lazim,ve Icimden bisey yapmak gelmiyor, evden cikasim gelmiyor valla....

Liste yapalim kizlar , en azindan bir kac haftadir takip ettigim arkadaslarin listesini yapmayi dusunuyorum, eger listeye girmek isteyen arkadaslar olursa yazsinlar eklerim..

Angel_34 nerdesin canim? ozledim senim.... dun gece ruyamda gordum seni :) valla. nasil gordum biliyormusun, bir yerde bulusuyormusuz, ve tanisiyormusuz, birbirimizi goruyormusuz, cok tatli birisiymisin:) neyse daha ayrintili anlatirim sonra.

testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!

bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama

napalım kısmet degilmis hadi bari sizden guzel haberler gelsin canlarım!!!!!:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya moralini hiç bozma belki de önümüzde ki ay gelecek bebişin hiç beklemediğin anda süpriz yapacak sana belli mi olur allah hayırlı zamanda hayırlı ikiz üçüz bebişler versin inşiallah sana:Saruboceq:

dalia

tatlım inşallah sende aşılamaya gerek bile kalmadan bebişine kavuşursun önümüzde ki ay hepimiz için her gün dua ediyorum valla allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın diye senden de bi süpriz bekliyorum benn:Saruboceq:

prensescim belki de bi kaç gün sonra görürsün tatlım 3. seviyeyi geçen ay olmadı diye bu ayda olmayacak diye bişey yok hayatım iyi düşün iyi olsun inşallah da görürsün en yakın zamanda:Saruboceq:

gelelim banaaa bugün 10. günüm seviye hala 1 de 30 günde 1 regl olduğuma göre sizce normal mi bu bana sanki normalmiş gibi geldi ama bi de ilk ay ya monütörde tanımaya mı çalışıyo acaba diyorum ama tecrübeli şekerler bana söylermisiniz 10.gün 1. seviye normal mi ki kafam karıştı vallakafamçokkarıştıbal tarçın denedim bu ay ilk defa 2 gün daha yicem bakalım yarın 11 belki bi umut 2yi gösterebilir bu 2. seviye yumurta oluştuğu anlamına geliyo dimi kıslarr 3. seviyede çatlayacağı 2günü gösteriyo doğrumu biliyorum acaba???

Canim uzulme kolay diil fakat, gelecek ay ins. dua et. Rabbim hayirlisiysa versin bebis ins hepimize.. Benim durumum daha zor biliyormusun, ben bu ay ve gecen ay 3.sevieyyi gormedim, siz gordugunuz halde morelinizi bozuyorsunuz ,ya ben napayim???

ozaman sendendemi 20 test cubuk istedi canim?

Canim ne guzel 6 ay kullanmis olacaksin manitoru, en azindan sebepleri yerine getiriyoruz arkadaslar,yani bisey yapmadik, elimizden bukadar gelir diyerek kenera cekilmiyoruz.Demekki zamani var,nasip..............
buarada Dalia , ben corek otu karisimini gelecek ayda kullanacagim, polende aldim, polenle karistiracagim. b aska yapicak arkadaslar varsa liste cikartalim arkadaslar..

canım ya moralini hiç bozma belki de önümüzde ki ay gelecek bebişin hiç beklemediğin anda süpriz yapacak sana belli mi olur allah hayırlı zamanda hayırlı ikiz üçüz bebişler versin inşiallah sana:Saruboceq:

tatlım inşallah sende aşılamaya gerek bile kalmadan bebişine kavuşursun önümüzde ki ay hepimiz için her gün dua ediyorum valla allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın diye senden de bi süpriz bekliyorum benn:Saruboceq:

prensescim belki de bi kaç gün sonra görürsün tatlım 3. seviyeyi geçen ay olmadı diye bu ayda olmayacak diye bişey yok hayatım iyi düşün iyi olsun inşallah da görürsün en yakın zamanda:Saruboceq:

gelelim banaaa bugün 10. günüm seviye hala 1 de 30 günde 1 regl olduğuma göre sizce normal mi bu bana sanki normalmiş gibi geldi ama bi de ilk ay ya monütörde tanımaya mı çalışıyo acaba diyorum ama tecrübeli şekerler bana söylermisiniz 10.gün 1. seviye normal mi ki kafam karıştı vallakafamçokkarıştıbal tarçın denedim bu ay ilk defa 2 gün daha yicem bakalım yarın 11 belki bi umut 2yi gösterebilir bu 2. seviye yumurta oluştuğu anlamına geliyo dimi kıslarr 3. seviyede çatlayacağı 2günü gösteriyo doğrumu biliyorum acaba???

canim en sonunda karsilastik bak:) burdamisin hala

Kizlar morelim bozuk bugunlerde, dunde bahsettigim gibi, 3.seviyeyi 2 aydir goremiyorum.Telefon acicam eger gecici bisey demeZlersE birakmayi bile dusunuyorum.
Neyse kendimi olayacak bisey bulmam lazim,ve Icimden bisey yapmak gelmiyor, evden cikasim gelmiyor valla....

Liste yapalim kizlar , en azindan bir kac haftadir takip ettigim arkadaslarin listesini yapmayi dusunuyorum, eger listeye girmek isteyen arkadaslar olursa yazsinlar eklerim..

Angel_34 nerdesin canim? ozledim senim.... dun gece ruyamda gordum seni :) valla. nasil gordum biliyormusun, bir yerde bulusuyormusuz, ve tanisiyormusuz, birbirimizi goruyormusuz, cok tatli birisiymisin:) neyse daha ayrintili anlatirim sonra.

canım benim burdayımmm ben de seni çok ösledimmopuyorumnanakrüyanda tanıştıkmı şekercim bizz süpermiş valla :teytey:inşallah bir gün gerçekten tanışırız hayatım ya çok isterim valla hihoyyytlisteye beni sormana bile gerek olmadan ekleyebilirsin tatlım her türlü listeye açığım bebiş olsun da işin içinde bu arada neden bırakıyosun canım dur bakalım belki de gösterir bikaç güne 3. seviyeyi yinede içini rahatlatacaksa arayıp konuş tatlım . bazen insan bu işlerle uğraşmaktan çok bunalıyo tatlım o dediğin isteksizlik içinden hiçbişey gelmemesi gibi durumlar bana da oluyo ama kendini bırakma canım iyi düşünmeye çalış çok sıkılırsan gel buraya konuşalım dertleşelim içine atma sıkıntıya sokma kendiniyerimseniben zaten düşün düşün aynı değişen bişey yok kendimizi üzdüğümüzle yıprattığımızla kalıyoruz akışına oluruna bırakmaya çalış canımcım hayat zaten yorucu bi de kendimiz üstüne yük bindirmeyelim ben 7 sene içinde kimi zaman bunalıma girdim kimi zaman yaşama sevincimi bile kaybettim ama kaybetmediğim tek şey umudum hala içimde taşıyorum önemli olan bu:lepi:

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 18.gunde .Corek otu bal karisimi ,civanpercemi

Angel_34 = manitor 10.gunde. Corek otu bal karisimi

BurcuMucizeiihtisam = manitor 23.gunde.

Dalia = manitor 22.gunde. corek otu bal karisimi

Ss2302 =manitor 28 .gunde.

Hcgl_emilya = Adetin 2.gunu

Aygizem = ?

aNGEL_34 sagol canim ya iyi niyetlerin icin, gercekten insan buraya girince sohmet edince rahtliyor, genelde ben turkiye saatlerinde giremiyorum fakat bugun denk geldi allahtan..

canim sen 7 yil nasil oldu, dusukmu yaptin nasil gelisti olaylar,

angel_34 liste dogrumu canim? arkadaslar varsa degisiklik yapmak isteyen yada eklemek isteyen yazsiin lutfen .

CLEARBLUE MANITOR KULLANANLAR LISTESI

Prenses88 = manitor 18.gunde .Corek otu bal karisimi ,civanpercemi

Angel_34 = manitor 10.gunde. Corek otu bal karisimi

BurcuMucizeiihtisam = manitor 23.gunde.

Dalia = manitor 22.gunde. corek otu bal karisimi

Ss2302 =manitor 30 .gunde.

Hcgl_emilya = Adetin 2.gunu

Aygizem = ?

ss2302 sen suanda 30.gun deymisin ,28 yazmisim pardon. onu duzelttim. arkadaslar bide kacinci aydasiniz kullanim olarak onlarida yazarsaniz ,listeye eklerim. yardimlarinizi ve ilgilerinizi bekliyorum

Ss2302

aNGEL_34 sagol canim ya iyi niyetlerin icin, gercekten insan buraya girince sohmet edince rahtliyor, genelde ben turkiye saatlerinde giremiyorum fakat bugun denk geldi allahtan..

canim sen 7 yil nasil oldu, dusukmu yaptin nasil gelisti olaylar,

evet tatlım insan burda gerçekten moral buluyo birbirimize destek en önemlisi ben geçen ay 7. yılıma girdim canım ilk yıl doğal yollardan korunduk ğne ilaç vs.hiç kullanmadık 2.yıl çocuk istedik ve denemeye başladık 2. yılın sonunda olmayınca 3.yıl doktora gitmeye başladık bütün sonuçlar temiz çıktı özelinden üniversitesine profundan pratisyenine gitmediğim yer kalmadı sonra 6,7 ay yumurta takibi ardından 3 aşılama ve en son 2008 ocak ayında tüp bebek denedim canım o zamandan beri de dinlenmeye çekilmiştik şimdi bir umut yeniden toparlandım ve bu monütörle tanıştım hayırlısı bakalım sebepsiz diyolar ufacık bi pürüz çıkmadı ve ben hiç hamile kalamadım da rahim filmi vs.. hepsini yaptırdım ama yok işte sabırla bekliyoruz hala bakalım:Saruboceq:

evet tatlım insan burda gerçekten moral buluyo birbirimize destek en önemlisi ben geçen ay 7. yılıma girdim canım ilk yıl doğal yollardan korunduk ğne ilaç vs.hiç kullanmadık 2.yıl çocuk istedik ve denemeye başladık 2. yılın sonunda olmayınca 3.yıl doktora gitmeye başladık bütün sonuçlar temiz çıktı özelinden üniversitesine profundan pratisyenine gitmediğim yer kalmadı sonra 6,7 ay yumurta takibi ardından 3 aşılama ve en son 2008 ocak ayında tüp bebek denedim canım o zamandan beri de dinlenmeye çekilmiştik şimdi bir umut yeniden toparlandım ve bu monütörle tanıştım hayırlısı bakalım sebepsiz diyolar ufacık bi pürüz çıkmadı ve ben hiç hamile kalamadım da rahim filmi vs.. hepsini yaptırdım ama yok işte sabırla bekliyoruz hala bakalım:Saruboceq:

canim, hic bir saglik durumun olmadigi halde ve doktora gittigin halde, demekki kismetmis,,, yada ilk yil istemiyorduk ya, acaba bu yuzdenmi diye dusunmeden edemiyorum....Ins oyle degildir, ve en kisa zamnada hamile kaliriz hepimiz ve yovrularimiza kavusuruz, hatta ikiz bebeklermiz olur:)

Canim bende ilk yil bebek istemedim, sonra ikinci yil istedik , korunmayi biraktiktan 2.ayda hamile kaldim , ve duskle sonuclandi:( sonra ara verdik 1 yil. 3 ay oncede clear blue manitor aldim zaten. simdi denemedeyiz...

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

prensescim bak bu listeyi nevros geçtiğimiz günlerde güncellemişti yardımı olur sanırım tatlım burdan faydalanabilirizzkaydirigubbakcemile5

Back