canim 3.seviyen hayirli olsun insallah 2 hafta sonra bize guzel haberlerini verirsin
dalia cım sağolasın umarım güzel haberler veririm size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 3.seviyen hayirli olsun insallah 2 hafta sonra bize guzel haberlerini verirsin
cnm aynen benimde öyle olmuştu ama bu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bu gün engec yarın adet olmam gerek inş. olmamda sana da umut olur
ss2302 cim inşallah hamilesindir.Anşatınca içim kıpır kıpır oldu valla.Çünkü benim de öyle olmuştu.29.gün monitör yanıp sönmüştü ve ben ertesi sabah erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim.Umutlandırmak istemem ama monitör yanıp sönüyosa bence fazla yanılma payı yok.Genelde adet gününü doğru tespit ediyo.Hadi hayırlısı canım.Güzel haberler bekliyoruz senden.
ovulasyon testinin adete yakin pozitif ciktigini hamilelik hormonundan dolayi oldugunu bende okudum hem burada hem baska bir sitede ve insallah dogrudur :Saruboceq:
dualarim seninle canimopuyorumnanaktan
cnm aynen benimde öyle olmuştu ama bu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bu gün engec yarın adet olmam gerek inş. olmamda sana da umut olur
ohh 3.seviyelerde görülmüş süper tatlımm çalış canım çalış boş duranı allah sevmez biliyosunyerimsenibeninşallah bu çalışmaların sonucunda mini mini bebişin annecini bekletmez de bu ay gelir sana hayatım :Saruboceqpuyorumnanaktan
hayatım dediğin gibi testi yapmak kolaymış ama ilk gün yaparken çok komik bişi yaptım ilk olarak testi makineye taktım ama dikkatsizliğimden olsa gerek yanıp sönmesi sürekli yanlış taktığım hissini uyandırdı bende ne alakaysakaydirigubbakcemile3hemen çıkarttım makineyi açtım tekrardan bi işaret çıkıyo hemen kitağçığa baktım ne anlama geliyo diye meğersem test çubuğunu okumadan testi makineden çıkardınız tekrar takın işaretiymişkaydirigubbakcemile3hemen taktım tabi yeniden nihayet sağ salim okudu ve bitti bu makine çok akıllıymış valla herbişeyi söylüyokaydirigubbakcemile3neyse ondan sonraki günler doğru yaptım öğrendim yani bakalım yarın 9.gün bugün hala seviye 1 deydi 15.güne doğru artar diye düşünüyorum seviyeyi hayırlısı inşallah canımcımopuyorumnanaktan
canim evet bende bu ay bal tarcin corekotu kullandim faydasi olup olmadigi pazar gunu belli olacak bakalim zemuszemus
hayirlisi neyse o olsun canim opuyorumnanaktan
gnydn kızlar bu sabah ateş 36,2 ye düştü ve sabah gelmeye başladı kırmızlar benden bu ay fos çıktı ama çok üzüldüm çok inanmıştım bu alete genelde 2. ayın sonunda kalanlar coktu ama napalım inş. bi sorunumuz yokturda 1 ay gec olsun ne diyelim kısmetÇok üzgünüm çoook
gunaydın kızlar dun ofise gelemedim evden de baglanmıyorum internete biraz evde kafami dagitiyorum acıkcası..
dalia'cıgım beni sormussun tatlim cok tesekkurler.. bugun benim makineye gore 29. gunum arkadaslar oysaki benim hesabima gore 30. gunum, neyse bugun m yanmaya basladi acikcasi ben tuhaf duygular icerisindeyim cunku sadece akıntım var, arada bir de kasıklarım agrıyor.. benim bu ay beklenmeyen adet gunum 14 agustos yani aslında daha 3 gunum var arkadaslar umarım gelmez kırmızılar :Saruboceq:
bu sabah oylesine bizim monitörün test cubuklarından yaptım kızlar ve cift cizgi cıktı bariz bir sekilde.. biliyorum alakası yok ama ovulasyon testi topic inde okumustum adete yakın cift cizgi cıktıgında hamilelik hormonu cıkıyormus diye (hcg) ama ben kendimi inandırmak istemiyorum.. gunum gelmeden kesinlikle eczaneye gidip test almicam... zaten testi de olesine yaptım kızlar..
emilyacıgım uzulme tatlım ben artık kesinlikle adetim gelirse uzulmemeye calısıcam cunku o kadar cok pko lu arkadas var ki onlar regl bile olamıyorlar.. en azından bizim duzenli regl donemlerimiz var tatlım.. ve 3. seviyeyi gorebiliyoruz..
haydi kızlar guzel haberlerinizi bekliyorum insallaaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle:Saruboceq:
canım benim insallah insallaahh!!!:Saruboceq: Inan benim icim kıpırlıktan gecti camasır makinesi gibi donuyor heyecan yapıyorum ama bi yandan da metanetimi korumaya calısıyorum... ben bu ay gec yumurtladim o yuzden beklenmeyen adet gunum cuma gunune denk geliyo ama makine 29. gunde(bugun) yanmaya basladı ki normalde 27 de baslardı yanmaya.. o da anladı adetimin birazcık daha gec olacagını.. Insallah 9 ay kadar gec olur kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: Cok sagol tatlim moralin icin! Insallaaaaahh!!!
Dalia'cıgım agzından bal damlıyor!! Insallah tatlım dualarımız bu ay kabul olmus olur!! Ben de kendimi fazla umitlendirmek istemiyorum ama bi yandan da 29. gunde yumurtlama mi olur diyorum icimden.. Umarim regl donemi salgilanan bir hormonu gostermiyordur o cizgi de bebişimin ilk sinyalidir!! Sanirim bugun bir test alicam (fortel)ve yarin sabah yapicam.. Bakalim neler olacak?:Saruboceq::Saruboceq:
Hepinizin dualarini yanimda hissediyorum canlarim.. Desteginiz icin tesekkurler... opuyorumnanaktan
umarım sende inşallaaahhhhhhhh kırmızıları gözrmessin bu ay :Saruboceq:
Bugün 23.gün kaldı 6 gün falan.ben kendimde hiç değişiklik hissetmiyorum kiii.dün hastaneye gitmiştim hastaydım kac gündür diye idrar aldılar tahliller için gebelik tahilide yapmışlar ondan doktor negatif diyo.gerizekalı tabi negatif cıkar idrarda 1 hafta var daha adetime kan tahlili istedim yapmadı gıcık oluyorum ya
günaydın tatlım evet bugün 9.günüm hayatım senin arkandan geliyorum takipteyimkaydirigubbakcemile3adetlerim düzenli canım 29,30 günde bir olur çok ekstra durumlar çıkmadığı sürece düzenlidir yerimsenibenbugün hala 1. seviyedeydim bakalım yarın e diyecekk senin kaçta bugün hayatım 3. seviyeyi gördün inşallah:Saruboceq:
delikafadulden sabahi sabirsizlikla bekliyorum canim insallah insallah pozitif cikar dualarim seninle:Saruboceq:
hayirlisiyla guzel haberler vereceksin insallah:dance:
selam canım.. maalesef :gitme: :çok üzgünüm:
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!
bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama
napalım kısmet degilmis hadi bari sizden guzel haberler gelsin canlarım!!!!!:Saruboceq::Saruboceq:
Dalia bence adete 2 gun once test yap belki pozitif cikar , hadii yapta bizde rahtlayalim:)
selam canım.. maalesef :gitme: :çok üzgünüm:
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!
bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama
napalım kısmet degilmis hadi bari sizden guzel haberler gelsin canlarım!!!!!:Saruboceq::Saruboceq: