• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar bende gebelik testi aldım yarın ateşim düşmezse yapıcam ama bugün bile 36,4 dü aslında düştü ama bi umut diyorum gün içinde ölçtüm 37 cıktı ama hareket halinde ne kadar dogru sonuç verir bilmem

canımm yarın test yapıyosun demek :Saruboceq:inşallahhh pozitif olur hayatım :Saruboceq:hayali bile güzel valla açılışı sen yaparsın emilyacım biz de arkandan geliriz belkiyerimsenibenama en geç yarın adet olmam gerekiyo demişsin ya canım çıkmassa da üzülme ve bekle derim ben çünki idrarda biraz daha geç çıkıyo biliyosun hadi bakalım allahım inşallah yarın güzel haberlerini alırız tatlım yaa dualarımız seninle olsun bu gece:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Arkadaşlar selam ;

11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU

ohh 3.seviyelerde görülmüş süper tatlımm çalış canım çalış boş duranı allah sevmez biliyosunyerimsenibeninşallah bu çalışmaların sonucunda mini mini bebişin annecini bekletmez de bu ay gelir sana hayatım :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Selam arkadaslar,nasilsiniz, tavsiyleriniz icin tesekkur ederim...
Bugun 16.gunum Allaha sukur 2.seviyeyi gordum, yarinda 3.seviyeyi gorursem cok iyi olur.
KIzlar ben 2.seviyede calisma yapmayacagim.3.seviyeyi gorunce calisma yapacagim, cunki bir arkadas oyle demisti, spermlerin kalitesi icin.
FOSN ,canim bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, cunki insan destek gorunce daha motive oluyor, cevrende bu manitorle hamile olanlari soylemissin, ins bizde hamile oluruz ...

Hcgl_emilya, canim ins hamilesindir, eger degilsende kafana takma gelecek aya ins. Corek otu karismina basla, eger kullandiysan bu ay, gelecek ay devam et, 7-8 ay kullaniliyormus yumurtlama gunune kadar.
Angel_34 , canim sende calismalara baslasan olur, test yapmak kortugun kadar degilmis dimi? onemli olan ayni saatlerde yapmak, ve ilk idrarla yapmak. sen daha yeni kullaniyorsun bu manitoru, ins bu ay hamis kalirsinda bidhaha kullanmana gerek kalmaz ..ayy ne guzel olur.....kizlar ins hepimiz bu ay hamis kaliriz ve baska topicte baska sohbetler ederiz.Alllah buyuk kim bilir......

hayatım dediğin gibi testi yapmak kolaymış ama ilk gün yaparken çok komik bişi yaptım ilk olarak testi makineye taktım ama dikkatsizliğimden olsa gerek yanıp sönmesi sürekli yanlış taktığım hissini uyandırdı bende ne alakaysakaydirigubbakcemile3hemen çıkarttım makineyi açtım tekrardan bi işaret çıkıyo hemen kitağçığa baktım ne anlama geliyo diye meğersem test çubuğunu okumadan testi makineden çıkardınız tekrar takın işaretiymişkaydirigubbakcemile3hemen taktım tabi yeniden nihayet sağ salim okudu ve bitti bu makine çok akıllıymış valla herbişeyi söylüyokaydirigubbakcemile3neyse ondan sonraki günler doğru yaptım öğrendim yani bakalım yarın 9.gün bugün hala seviye 1 deydi 15.güne doğru artar diye düşünüyorum seviyeyi hayırlısı inşallah canımcımopuyorumnanaktan

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

nevroskycim ellerine sağlık hayatım listeyi güncellemişsinopuyorumnanaktankıslarr hamiş kalanlara baktıkça moralim motivasyonum artıyo valla inşallah hepimiz en kısa zamanda alt listeden üst listeye taşınırız:Saruboceq::lepi:

canımm yarın test yapıyosun demek :Saruboceq:inşallahhh pozitif olur hayatım :Saruboceq:hayali bile güzel valla açılışı sen yaparsın emilyacım biz de arkandan geliriz belkiyerimsenibenama en geç yarın adet olmam gerekiyo demişsin ya canım çıkmassa da üzülme ve bekle derim ben çünki idrarda biraz daha geç çıkıyo biliyosun hadi bakalım allahım inşallah yarın güzel haberlerini alırız tatlım yaa dualarımız seninle olsun bu gece:Saruboceq:opuyorumnanaktan

cnm inş. pozitif cıkar ama pek de ümitli değilim ama diyorum ya bi umut işte neyse kısmet artık bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine çalışıcaz

Dalia sen bal corek karisimini kullandin dimi? bir faydasini gordunmu canim? 16 hazira az kaldi adet tarihin duzenliyse eger, 2 gun once test yap gebelik testi belki ozmaan hamilelik cikar süprizzzzz

canim evet bende bu ay bal tarcin corekotu kullandim faydasi olup olmadigi pazar gunu belli olacak bakalim zemuszemus
hayirlisi neyse o olsun canim opuyorumnanaktan

kızlar bende gebelik testi aldım yarın ateşim düşmezse yapıcam ama bugün bile 36,4 dü aslında düştü ama bi umut diyorum gün içinde ölçtüm 37 cıktı ama hareket halinde ne kadar dogru sonuç verir bilmem

canim onemli olan atesinin cok yuksek olmasi degil sabit olmasi sonucta yuksek atesle adet olan arkadaslarimizda var
guzel haberini sabirsizlikla bekliyoruz canim delikafadulden
dualarim seninle

Arkadaşlar selam ;

11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU

canim 3.seviyen hayirli olsun insallah 2 hafta sonra bize guzel haberlerini verirsin

canim atesle nasil olculur bilmedigim icin bisey demicem, ama sen cok endiselisin ve stres yapiyorsun, eger hamilelik yoksa stres adetinide etkiler gec olmasini saglar,,hayirlisi ins gebesindir .....;

Angel_34 bugun 9.gunun mu senin ,hiim aramizda 7 gun var demek:) benim bugun 16 . yarin 17 ,seninde yarin 10 olacak. hayirlisi yakinmis birbirmizie, eger adetin duzenliyse seviyen bu zamanlarda yukselir canim, hayirlisi olsun...
gecen gun corek otu bagirsaklara iyi geliyor demistin ya, bencede katiliyorum, hatta ben tereddut ettim acaba ictigim civanpercemimi bagirsaga iyi geliyor diye, demek corekotundanmis...

gnydn kızlar bu sabah ateş 36,2 ye düştü ve sabah gelmeye başladı kırmızlar benden bu ay fos çıktı ama çok üzüldüm çok inanmıştım bu alete genelde 2. ayın sonunda kalanlar coktu ama napalım inş. bi sorunumuz yokturda 1 ay gec olsun ne diyelim kısmetÇok üzgünüm çoook

gnydn kızlar bu sabah ateş 36,2 ye düştü ve sabah gelmeye başladı kırmızlar benden bu ay fos çıktı ama çok üzüldüm çok inanmıştım bu alete genelde 2. ayın sonunda kalanlar coktu ama napalım inş. bi sorunumuz yokturda 1 ay gec olsun ne diyelim kısmetÇok üzgünüm çoook

günaydın hayatımopuyorumnanaktanhiç moralini bozma üzülme tatlım gelecek ay olur inşallah umudumuzu kaybetmek yok ben 7 senedir umudumu kesmediysem siz hiç kesmeyin canımcım demek ki bu ay ksmet değilmiş öyle düşün inşallah önümüzde ki ay verirsin müjdeli haberlerini:Saruboceq:

Angel_34 bugun 9.gunun mu senin ,hiim aramizda 7 gun var demek:) benim bugun 16 . yarin 17 ,seninde yarin 10 olacak. hayirlisi yakinmis birbirmizie, eger adetin duzenliyse seviyen bu zamanlarda yukselir canim, hayirlisi olsun...
gecen gun corek otu bagirsaklara iyi geliyor demistin ya, bencede katiliyorum, hatta ben tereddut ettim acaba ictigim civanpercemimi bagirsaga iyi geliyor diye, demek corekotundanmis...

günaydın tatlım evet bugün 9.günüm hayatım senin arkandan geliyorum takipteyimkaydirigubbakcemile3adetlerim düzenli canım 29,30 günde bir olur çok ekstra durumlar çıkmadığı sürece düzenlidir yerimsenibenbugün hala 1. seviyedeydim bakalım yarın e diyecekk senin kaçta bugün hayatım 3. seviyeyi gördün inşallah:Saruboceq:

canim hic uzulme :teselli: unutmaki herseyin bir zamani var
zamani gelmeden bu aleti degil asilama, tup bile denesen zamani gelmedimi olmuyor
yeterki Rabbim sagliklisini hayirlisini versin hepbirlikte umutla devam edicez ve zamani geldiginde Allahim bizlerede nasip edecek insallah:Saruboceq:

canim hic uzulme :teselli: unutmaki herseyin bir zamani var
zamani gelmeden bu aleti degil asilama, tup bile denesen zamani gelmedimi olmuyor
yeterki Rabbim sagliklisini hayirlisini versin hepbirlikte umutla devam edicez ve zamani geldiginde Allahim bizlerede nasip edecek insallah:Saruboceq:

saolun kızlar inş. bi daki aya diyelim umut olmadan olmuyor

günaydın hayatımopuyorumnanaktanhiç moralini bozma üzülme tatlım gelecek ay olur inşallah umudumuzu kaybetmek yok ben 7 senedir umudumu kesmediysem siz hiç kesmeyin canımcım demek ki bu ay ksmet değilmiş öyle düşün inşallah önümüzde ki ay verirsin müjdeli haberlerini:Saruboceq:

saol cnm destegin için inş. sende en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nelerdesiniz?
emilyacim ve sscim canlarim sizde durumlar nasil ?

gunaydın kızlar dun ofise gelemedim evden de baglanmıyorum internete biraz evde kafami dagitiyorum acıkcası..

dalia'cıgım beni sormussun tatlim cok tesekkurler.. bugun benim makineye gore 29. gunum arkadaslar oysaki benim hesabima gore 30. gunum, neyse bugun m yanmaya basladi acikcasi ben tuhaf duygular icerisindeyim cunku sadece akıntım var, arada bir de kasıklarım agrıyor.. benim bu ay beklenmeyen adet gunum 14 agustos yani aslında daha 3 gunum var arkadaslar umarım gelmez kırmızılar :Saruboceq:

bu sabah oylesine bizim monitörün test cubuklarından yaptım kızlar ve cift cizgi cıktı bariz bir sekilde.. biliyorum alakası yok ama ovulasyon testi topic inde okumustum adete yakın cift cizgi cıktıgında hamilelik hormonu cıkıyormus diye (hcg) ama ben kendimi inandırmak istemiyorum.. gunum gelmeden kesinlikle eczaneye gidip test almicam... zaten testi de olesine yaptım kızlar.. :utangac:

emilyacıgım uzulme tatlım ben artık kesinlikle adetim gelirse uzulmemeye calısıcam cunku o kadar cok pko lu arkadas var ki onlar regl bile olamıyorlar.. en azından bizim duzenli regl donemlerimiz var tatlım.. ve 3. seviyeyi gorebiliyoruz..

haydi kızlar guzel haberlerinizi bekliyorum insallaaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:

ss2302 cim inşallah hamilesindir.Anşatınca içim kıpır kıpır oldu valla.Çünkü benim de öyle olmuştu.29.gün monitör yanıp sönmüştü ve ben ertesi sabah erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim.Umutlandırmak istemem ama monitör yanıp sönüyosa bence fazla yanılma payı yok.Genelde adet gününü doğru tespit ediyo.Hadi hayırlısı canım.Güzel haberler bekliyoruz senden.

gunaydın kızlar dun ofise gelemedim evden de baglanmıyorum internete biraz evde kafami dagitiyorum acıkcası..

dalia'cıgım beni sormussun tatlim cok tesekkurler.. bugun benim makineye gore 29. gunum arkadaslar oysaki benim hesabima gore 30. gunum, neyse bugun m yanmaya basladi acikcasi ben tuhaf duygular icerisindeyim cunku sadece akıntım var, arada bir de kasıklarım agrıyor.. benim bu ay beklenmeyen adet gunum 14 agustos yani aslında daha 3 gunum var arkadaslar umarım gelmez kırmızılar :Saruboceq:

bu sabah oylesine bizim monitörün test cubuklarından yaptım kızlar ve cift cizgi cıktı bariz bir sekilde.. biliyorum alakası yok ama ovulasyon testi topic inde okumustum adete yakın cift cizgi cıktıgında hamilelik hormonu cıkıyormus diye (hcg) ama ben kendimi inandırmak istemiyorum.. gunum gelmeden kesinlikle eczaneye gidip test almicam... zaten testi de olesine yaptım kızlar.. :utangac:

emilyacıgım uzulme tatlım ben artık kesinlikle adetim gelirse uzulmemeye calısıcam cunku o kadar cok pko lu arkadas var ki onlar regl bile olamıyorlar.. en azından bizim duzenli regl donemlerimiz var tatlım.. ve 3. seviyeyi gorebiliyoruz..

haydi kızlar guzel haberlerinizi bekliyorum insallaaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:

ovulasyon testinin adete yakin pozitif ciktigini hamilelik hormonundan dolayi oldugunu bende okudum hem burada hem baska bir sitede ve insallah dogrudur :Saruboceq:
dualarim seninle canimopuyorumnanaktan

Back