Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

cnm aynen benimde öyle olmuştu ama bu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bu gün engec yarın adet olmam gerek inş. olmamda sana da umut olur

emilya'cım inan bende bilmiyorum sık ilişki sper kalitesini bozar diyorlar ama gene yeni bir yazı okudum sper kalitesi için sık ilişki öneriyorlar vallahi ben anlamdım bir şey bundan, CADIARZU ben 2.seviyeyi gördüğüm gün beraber oldum ertesi gün hemen 3.seviyeyi gördüm 2 gün üst üste o günlerde sabah akşam birlikte oldum bu günde 2.seviyeyi gösterdi akşam bir daha olur her halde :kedi: ondan sonra pes yoruldum vallahi ya bu ne böyle uygulamalı ev ödevi gibi :bbo:

canım benim insallah insallaahh!!!:Saruboceq: Inan benim icim kıpırlıktan gecti camasır makinesi gibi donuyor heyecan yapıyorum ama bi yandan da metanetimi korumaya calısıyorum... ben bu ay gec yumurtladim o yuzden beklenmeyen adet gunum cuma gunune denk geliyo ama makine 29. gunde(bugun) yanmaya basladı ki normalde 27 de baslardı yanmaya.. o da anladı adetimin birazcık daha gec olacagını.. Insallah 9 ay kadar gec olur kaydirigubbakcemile5:Saruboceq: Cok sagol tatlim moralin icin! Insallaaaaahh!!!

ovulasyon testinin adete yakin pozitif ciktigini hamilelik hormonundan dolayi oldugunu bende okudum hem burada hem baska bir sitede ve insallah dogrudur :Saruboceq:
dualarim seninle canimopuyorumnanaktan

Dalia'cıgım agzından bal damlıyor!! Insallah tatlım dualarımız bu ay kabul olmus olur!! Ben de kendimi fazla umitlendirmek istemiyorum ama bi yandan da 29. gunde yumurtlama mi olur diyorum icimden.. Umarim regl donemi salgilanan bir hormonu gostermiyordur o cizgi de bebişimin ilk sinyalidir!! Sanirim bugun bir test alicam (fortel)ve yarin sabah yapicam.. Bakalim neler olacak?:Saruboceq::Saruboceq:
Hepinizin dualarini yanimda hissediyorum canlarim.. Desteginiz icin tesekkurler... opuyorumnanaktan

Süpersin ya bunlar ne güzel sözler böyle sağolasın, umarım allah herkezi biran önce bebişine kavuşturur, esastan burdaki herkez emek harcıyor bu iş için hem psikolojik hem maddi hem manevi umarım kimsenin cabası boşa çıkmaz ( tam bunları yazarken şuan ezan okunuyor ) aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen yine bu kadarla kurtarmışşın ben neler yaptım bir bilsen :kedi: bu ay 3. ayım ama aslında 1. ayım çünkü 1.ay eşim yoktu 2. ay açmayı unuttum 6. gün :kedi:

emilya'cım üzülme yaaa boşver daha ilk ay eminim ileriki aylarda güzel haberler alcaksın :Saruboceq:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle:Saruboceq:

Bugün 23.gün kaldı 6 gün falan.ben kendimde hiç değişiklik hissetmiyorum kiii.dün hastaneye gitmiştim hastaydım kac gündür diye idrar aldılar tahliller için gebelik tahilide yapmışlar ondan doktor negatif diyo.gerizekalı tabi negatif cıkar idrarda 1 hafta var daha adetime kan tahlili istedim yapmadı gıcık oluyorum ya

delikafadulden sabahi sabirsizlikla bekliyorum canim insallah insallah pozitif cikar dualarim seninle:Saruboceq:
hayirlisiyla guzel haberler vereceksin insallah:dance:

canim senle gunlerimiz ayni bende kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum kafamçokkarıştı
acaba erken gebelik testlerinden yapsak cikarmi kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin

Kizlar benim dun ve bugun 2.seviye cikti, anlasilan 3.seviyeyi goremeyecegim gecen ayda , tam bu zamanda 2.seviye 8 gun surmustu. aynisi olmasindan korkuyorum. Acaba 2.seviye gosterince yumurtlama gerceklesiyormu , bilen varsa cevap yazabilirmi?????????????///

delikafadulden sabahi sabirsizlikla bekliyorum canim insallah insallah pozitif cikar dualarim seninle:Saruboceq:
hayirlisiyla guzel haberler vereceksin insallah:dance:

selam canım.. maalesef :gitme: :çok üzgünüm:
testim negatif cıktı ustelik fortel aldim yani yanılma payı yok gibi bir sey!! o kadar beyaz ki cizgiden eser yok!!!!

bugun 30 gunum monitorde (bana gore 31) ve gec yumurtladigim icin (19.gun) beklenmeyen adet gunume 2 gun kalmıstı.. ben testin negatf oldugunu gordukten sonra zaten direkt pedimi yerlestirdim... her an bekliyorum su aptal kırmızıları :a015:senağlama

napalım kısmet degilmis hadi bari sizden guzel haberler gelsin canlarım!!!!!:Saruboceq::Saruboceq:

canim ya uzulme ne olur :teselli:insallah test yanilmistir adet olursanda uzulme gelecek ay hep beraber (eminim benimde salak kirmizilar gelecek) umutla yolumuza devam edicez ve inan zamani geldiginde Rabbim bizlerede verecek

Son düzenleme:
Dalia bence adete 2 gun once test yap belki pozitif cikar , hadii yapta bizde rahtlayalim:)

ayyy canim benim hic zannetmiyorum cunku adet sancilarim simdiden basladi bile bu ayda kirmizilardan kacis yok kötükedihüso
saglik olsun ne yapalim Rabbimin elbet bir bildigi vardir opuyorumnanaktan

cnm üzülme adet olmadan ümit kesilmez benimde dün geldi kırmızlar dün çok üzülmüştüm bu gün iyiyim biraz umutlar bidaki aya kaldı siz nezamandır istiyosunuz bebek ve monitörde kaçıncı ayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…