• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay

altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay

Çok sevindim senin adına Nevrosky
Güzel duana kocaman aminnn diyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Sağlıkla bir ömür büyütün ve yaşlanın inşallah
Bu aleti pek kullanamadın o zaman Prenses ve Angel'a yazdığım gibi ben de artık tedaviye başlasam mı diyorum Tedavi sırasında kullanmadın sanırım sen

Sağol canım. Amin inşallahh. Allah razı olsun. Allah sizlere de nasip etsin inşallahh. Ben tedavi sırasında kullanmadım canım aleti. Ama düzenli olarak 6 ay kullandıktan sonra bıraktım. İnşallah senin de meleğin tez zamanda gelir. :Saruboceq:

selam kizlar, kimse yok bugun sanirim. angel naptin 1 test yaptinmi canim?

arkadaslar bugun benim 14.gun 1.seviyede, dun test cubugunda 2cizgi cikinca sevinmistim, bugunlerde yumurtlama olur diye, gerci bugun kalkitigimdada kasiklarim agriyor gibiydi,,acaba yarin 2.seviye gosterirmi ki:çok üzgünüm:

selam kizlar, kimse yok bugun sanirim. angel naptin 1 test yaptinmi canim?

arkadaslar bugun benim 14.gun 1.seviyede, dun test cubugunda 2cizgi cikinca sevinmistim, bugunlerde yumurtlama olur diye, gerci bugun kalkitigimdada kasiklarim agriyor gibiydi,,acaba yarin 2.seviye gosterirmi ki:çok üzgünüm:

cnm cubukta ikinci çizgiyi gördüysen değerlendirseydiniz belli i olur belki tutar

ama 2.cizgi gordugum halde 1.seviyedeydi.. kitapcikta okudugum kadariyla, cizgiler onemli degil seviylere bakicaksiniz cizgilere gore degerlendirme yapmayin diyor, ben bide tecrubeli arkadaslara sorayim dedim, belki 2 belirgin cizgi cikinca seviye yukselmistir diye...

buarada esim bana kus 2 gundur:(

selam prensescim inşallah birkaç güne görürsün canım 3. seviyeyi ben öyle hissediyorum valla :Saruboceq:bu arada hayırdır tatlım neden küstünüz eşinle :umursamaz:küsülecek zaman değil şimdi hemennn barışın bakalımm küslük olurmuymuş hiç mübarek günlerde aaaa opuyorumnanaktan

ben bugün ilk testi yaptım kızlarr doğal olarak 1.seviyeyi gösterdi tabi kiyerimsenibenyarın 7.gün ben 15.günden önce yumurtlamam gibi geliyo yani 3.seviyeyi büyük ihtimal o günlerde görürüm görebilirsem tabiCADIARZUbal tarçın karışımı etkilerse bilemiyorum :)) bu karışım yumurtalara yardımcı olacak mı bilemiyorum ama bağırsaklarıma fazlasıyla yardımcı olduğu kesinyerimsenibensanırım çörekotunun etkisi deli gibi çalışıyolar maşallah sizler neler yaptınız bi hevesle işlerimi bitirip koştum geldim ama bugün kimsecikler uğramamış anlaşılan opuyorumnanaktan

ama 2.cizgi gordugum halde 1.seviyedeydi.. kitapcikta okudugum kadariyla, cizgiler onemli degil seviylere bakicaksiniz cizgilere gore degerlendirme yapmayin diyor, ben bide tecrubeli arkadaslara sorayim dedim, belki 2 belirgin cizgi cikinca seviye yukselmistir diye...

cnm evet kitapçıkta öyle yazıyo ama benim çubukta 2 belirgin cizgi oldugunda 3. seviyeyi gösterdi kocanla da barış lütfen bu zamanları degerlendir sonra yine küsersin:roflol:şaka bi yana bende eşimle ne zaman çalışcak olsak illa ya küserdik ya misafir gelirdi ya eşim yorgun olurdu ama 2 aydır bahanesiz çalışıyoruz çünkü eşimde çok istiyo cocuk inş. düzelir aranız.

arkadaşlar herkese merhaba uzun süredir forumun takipçisiyim, gerçekten faydalı bilgiler aldığımı düşünüyorum. bu monitör sayesinde çevremde 2 kişi hamile kaldı. Doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum bende istediğim zaman düşünücem. Allah herkesin bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin en önemlisi bu hamile kalabilmekten de öte diye düşünüyorum, bunu düşünerek rahat olun kafanızı sürekli bu meşgul etmesin. rahat olun o zamanı geldiğinde size tutunacak..

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nelerdesiniz?
emilyacim ve sscim canlarim sizde durumlar nasil ?

Arkadaşlar selam ;

11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU

Selam arkadaslar,nasilsiniz, tavsiyleriniz icin tesekkur ederim...
Bugun 16.gunum Allaha sukur 2.seviyeyi gordum, yarinda 3.seviyeyi gorursem cok iyi olur.
KIzlar ben 2.seviyede calisma yapmayacagim.3.seviyeyi gorunce calisma yapacagim, cunki bir arkadas oyle demisti, spermlerin kalitesi icin.
FOSN ,canim bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, cunki insan destek gorunce daha motive oluyor, cevrende bu manitorle hamile olanlari soylemissin, ins bizde hamile oluruz ...

Hcgl_emilya, canim ins hamilesindir, eger degilsende kafana takma gelecek aya ins. Corek otu karismina basla, eger kullandiysan bu ay, gelecek ay devam et, 7-8 ay kullaniliyormus yumurtlama gunune kadar.
Angel_34 , canim sende calismalara baslasan olur, test yapmak kortugun kadar degilmis dimi? onemli olan ayni saatlerde yapmak, ve ilk idrarla yapmak. sen daha yeni kullaniyorsun bu manitoru, ins bu ay hamis kalirsinda bidhaha kullanmana gerek kalmaz ..ayy ne guzel olur.....kizlar ins hepimiz bu ay hamis kaliriz ve baska topicte baska sohbetler ederiz.Alllah buyuk kim bilir......

Selam arkadaslar,nasilsiniz, tavsiyleriniz icin tesekkur ederim...
Bugun 16.gunum Allaha sukur 2.seviyeyi gordum, yarinda 3.seviyeyi gorursem cok iyi olur.
KIzlar ben 2.seviyede calisma yapmayacagim.3.seviyeyi gorunce calisma yapacagim, cunki bir arkadas oyle demisti, spermlerin kalitesi icin.
FOSN ,canim bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, cunki insan destek gorunce daha motive oluyor, cevrende bu manitorle hamile olanlari soylemissin, ins bizde hamile oluruz ...

Hcgl_emilya, canim ins hamilesindir, eger degilsende kafana takma gelecek aya ins. Corek otu karismina basla, eger kullandiysan bu ay, gelecek ay devam et, 7-8 ay kullaniliyormus yumurtlama gunune kadar.
Angel_34 , canim sende calismalara baslasan olur, test yapmak kortugun kadar degilmis dimi? onemli olan ayni saatlerde yapmak, ve ilk idrarla yapmak. sen daha yeni kullaniyorsun bu manitoru, ins bu ay hamis kalirsinda bidhaha kullanmana gerek kalmaz ..ayy ne guzel olur.....kizlar ins hepimiz bu ay hamis kaliriz ve baska topicte baska sohbetler ederiz.Alllah buyuk kim bilir......

insallah canim insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Dalia sen bal corek karisimini kullandin dimi? bir faydasini gordunmu canim? 16 hazira az kaldi adet tarihin duzenliyse eger, 2 gun once test yap gebelik testi belki ozmaan hamilelik cikar süprizzzzz

Arkadaşlar selam ;

11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU

cnm aynen benimde öyle olmuştu ama bu iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bu gün engec yarın adet olmam gerek inş. olmamda sana da umut olur

kızlar bende gebelik testi aldım yarın ateşim düşmezse yapıcam ama bugün bile 36,4 dü aslında düştü ama bi umut diyorum gün içinde ölçtüm 37 cıktı ama hareket halinde ne kadar dogru sonuç verir bilmem

Back