kızlar bende gebelik testi aldım yarın ateşim düşmezse yapıcam ama bugün bile 36,4 dü aslında düştü ama bi umut diyorum gün içinde ölçtüm 37 cıktı ama hareket halinde ne kadar dogru sonuç verir bilmem
Arkadaşlar selam ;
11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU
Selam arkadaslar,nasilsiniz, tavsiyleriniz icin tesekkur ederim...
Bugun 16.gunum Allaha sukur 2.seviyeyi gordum, yarinda 3.seviyeyi gorursem cok iyi olur.
KIzlar ben 2.seviyede calisma yapmayacagim.3.seviyeyi gorunce calisma yapacagim, cunki bir arkadas oyle demisti, spermlerin kalitesi icin.
FOSN ,canim bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, cunki insan destek gorunce daha motive oluyor, cevrende bu manitorle hamile olanlari soylemissin, ins bizde hamile oluruz ...
Hcgl_emilya, canim ins hamilesindir, eger degilsende kafana takma gelecek aya ins. Corek otu karismina basla, eger kullandiysan bu ay, gelecek ay devam et, 7-8 ay kullaniliyormus yumurtlama gunune kadar.
Angel_34 , canim sende calismalara baslasan olur, test yapmak kortugun kadar degilmis dimi? onemli olan ayni saatlerde yapmak, ve ilk idrarla yapmak. sen daha yeni kullaniyorsun bu manitoru, ins bu ay hamis kalirsinda bidhaha kullanmana gerek kalmaz ..ayy ne guzel olur.....kizlar ins hepimiz bu ay hamis kaliriz ve baska topicte baska sohbetler ederiz.Alllah buyuk kim bilir......
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nelerdesiniz?
emilyacim ve sscim canlarim sizde durumlar nasil ?
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
7-dilruba44 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 4. ay - Haber yok
dalia - 4. ay
altinyunus - 2. ay - Ara verdi
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 3. ay
Aygizem - 1. ay
hcgl_emilya - 2. ay
prenses88 - 2. ay
aurora79 - 1. ay
BurcuMucizeihtisam - 1. ay
angel_34 - 1. ay
canımm yarın test yapıyosun demek :Saruboceq:inşallahhh pozitif olur hayatım :Saruboceq:hayali bile güzel valla açılışı sen yaparsın emilyacım biz de arkandan geliriz belkiyerimsenibenama en geç yarın adet olmam gerekiyo demişsin ya canım çıkmassa da üzülme ve bekle derim ben çünki idrarda biraz daha geç çıkıyo biliyosun hadi bakalım allahım inşallah yarın güzel haberlerini alırız tatlım yaa dualarımız seninle olsun bu gece:Saruboceqpuyorumnanaktan
Dalia sen bal corek karisimini kullandin dimi? bir faydasini gordunmu canim? 16 hazira az kaldi adet tarihin duzenliyse eger, 2 gun once test yap gebelik testi belki ozmaan hamilelik cikar süprizzzzz
kızlar bende gebelik testi aldım yarın ateşim düşmezse yapıcam ama bugün bile 36,4 dü aslında düştü ama bi umut diyorum gün içinde ölçtüm 37 cıktı ama hareket halinde ne kadar dogru sonuç verir bilmem
Arkadaşlar selam ;
11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU
gnydn kızlar bu sabah ateş 36,2 ye düştü ve sabah gelmeye başladı kırmızlar benden bu ay fos çıktı ama çok üzüldüm çok inanmıştım bu alete genelde 2. ayın sonunda kalanlar coktu ama napalım inş. bi sorunumuz yokturda 1 ay gec olsun ne diyelim kısmetÇok üzgünüm çoook
Angel_34 bugun 9.gunun mu senin ,hiim aramizda 7 gun var demek:) benim bugun 16 . yarin 17 ,seninde yarin 10 olacak. hayirlisi yakinmis birbirmizie, eger adetin duzenliyse seviyen bu zamanlarda yukselir canim, hayirlisi olsun...
gecen gun corek otu bagirsaklara iyi geliyor demistin ya, bencede katiliyorum, hatta ben tereddut ettim acaba ictigim civanpercemimi bagirsaga iyi geliyor diye, demek corekotundanmis...
gnydn kızlar bu sabah ateş 36,2 ye düştü ve sabah gelmeye başladı kırmızlar benden bu ay fos çıktı ama çok üzüldüm çok inanmıştım bu alete genelde 2. ayın sonunda kalanlar coktu ama napalım inş. bi sorunumuz yokturda 1 ay gec olsun ne diyelim kısmetÇok üzgünüm çoook
canim hic uzulme :teselli: unutmaki herseyin bir zamani var
zamani gelmeden bu aleti degil asilama, tup bile denesen zamani gelmedimi olmuyor
yeterki Rabbim sagliklisini hayirlisini versin hepbirlikte umutla devam edicez ve zamani geldiginde Allahim bizlerede nasip edecek insallah:Saruboceq:
günaydın hayatımopuyorumnanaktanhiç moralini bozma üzülme tatlım gelecek ay olur inşallah umudumuzu kaybetmek yok ben 7 senedir umudumu kesmediysem siz hiç kesmeyin canımcım demek ki bu ay ksmet değilmiş öyle düşün inşallah önümüzde ki ay verirsin müjdeli haberlerini:Saruboceq:
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nelerdesiniz?
emilyacim ve sscim canlarim sizde durumlar nasil ?
gunaydın kızlar dun ofise gelemedim evden de baglanmıyorum internete biraz evde kafami dagitiyorum acıkcası..
dalia'cıgım beni sormussun tatlim cok tesekkurler.. bugun benim makineye gore 29. gunum arkadaslar oysaki benim hesabima gore 30. gunum, neyse bugun m yanmaya basladi acikcasi ben tuhaf duygular icerisindeyim cunku sadece akıntım var, arada bir de kasıklarım agrıyor.. benim bu ay beklenmeyen adet gunum 14 agustos yani aslında daha 3 gunum var arkadaslar umarım gelmez kırmızılar :Saruboceq:
bu sabah oylesine bizim monitörün test cubuklarından yaptım kızlar ve cift cizgi cıktı bariz bir sekilde.. biliyorum alakası yok ama ovulasyon testi topic inde okumustum adete yakın cift cizgi cıktıgında hamilelik hormonu cıkıyormus diye (hcg) ama ben kendimi inandırmak istemiyorum.. gunum gelmeden kesinlikle eczaneye gidip test almicam... zaten testi de olesine yaptım kızlar..
emilyacıgım uzulme tatlım ben artık kesinlikle adetim gelirse uzulmemeye calısıcam cunku o kadar cok pko lu arkadas var ki onlar regl bile olamıyorlar.. en azından bizim duzenli regl donemlerimiz var tatlım.. ve 3. seviyeyi gorebiliyoruz..
haydi kızlar guzel haberlerinizi bekliyorum insallaaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?