Çok sevindim senin adına Nevrosky
Güzel duana kocaman aminnn diyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Sağlıkla bir ömür büyütün ve yaşlanın inşallah
Bu aleti pek kullanamadın o zaman Prenses ve Angel'a yazdığım gibi ben de artık tedaviye başlasam mı diyorum Tedavi sırasında kullanmadın sanırım sen
selam kizlar, kimse yok bugun sanirim. angel naptin 1 test yaptinmi canim?
arkadaslar bugun benim 14.gun 1.seviyede, dun test cubugunda 2cizgi cikinca sevinmistim, bugunlerde yumurtlama olur diye, gerci bugun kalkitigimdada kasiklarim agriyor gibiydi,,acaba yarin 2.seviye gosterirmi ki:çok üzgünüm:
buarada esim bana kus 2 gundur
ama 2.cizgi gordugum halde 1.seviyedeydi.. kitapcikta okudugum kadariyla, cizgiler onemli degil seviylere bakicaksiniz cizgilere gore degerlendirme yapmayin diyor, ben bide tecrubeli arkadaslara sorayim dedim, belki 2 belirgin cizgi cikinca seviye yukselmistir diye...
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nelerdesiniz?
emilyacim ve sscim canlarim sizde durumlar nasil ?
Selam arkadaslar,nasilsiniz, tavsiyleriniz icin tesekkur ederim...
Bugun 16.gunum Allaha sukur 2.seviyeyi gordum, yarinda 3.seviyeyi gorursem cok iyi olur.
KIzlar ben 2.seviyede calisma yapmayacagim.3.seviyeyi gorunce calisma yapacagim, cunki bir arkadas oyle demisti, spermlerin kalitesi icin.
FOSN ,canim bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, cunki insan destek gorunce daha motive oluyor, cevrende bu manitorle hamile olanlari soylemissin, ins bizde hamile oluruz ...
Hcgl_emilya, canim ins hamilesindir, eger degilsende kafana takma gelecek aya ins. Corek otu karismina basla, eger kullandiysan bu ay, gelecek ay devam et, 7-8 ay kullaniliyormus yumurtlama gunune kadar.
Angel_34 , canim sende calismalara baslasan olur, test yapmak kortugun kadar degilmis dimi? onemli olan ayni saatlerde yapmak, ve ilk idrarla yapmak. sen daha yeni kullaniyorsun bu manitoru, ins bu ay hamis kalirsinda bidhaha kullanmana gerek kalmaz ..ayy ne guzel olur.....kizlar ins hepimiz bu ay hamis kaliriz ve baska topicte baska sohbetler ederiz.Alllah buyuk kim bilir......
beklemedeyim cnm ama hiç umut yok bebişe dair
Arkadaşlar selam ;
11.gün 2 kademe 12.gün 3 kademe 13.gün yani bugün 3 kademeyi gördüm çalışmalar devam ediyor , umarım bu ay herşey yolunda gider. yalnız ben 2. kademenin hemen ertesi günü 3.kademyi görünce her gün birlikte oldum eşimle umarım bu sorun yaratmaz CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?