• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

sagolun kızlar en iyisi ben girmeyeyim :)

ne biliim rengim acılır gibi olmustu bir yerlere de kacamıyorum bari bi seans giriim demistim o da dekolte yani :)

neyse girmicem söz..:)

su anlık normalden fazla olan seylerimi sıralıyorum:

1) miğde kazınması ve de yanması (hic ama hic olmaz gecen gun uykumdan uyandım)
2) agız kurulugu ve metal tadı gibi garip bir tat
3) arada bel agrıları ama cok arada
4) beyaz akıntı (ama artık cocuk denemelerinden beri her regl oncesi alıstım artık eskiden hic yoktu )
5) gogsum şiş ama acı ekstradan yok ( cunku benim onceden de yazdigim gibi her zaman agrıyor kistlerle doluyum)

ne biliim rengim acılır gibi olmustu bir yerlere de kacamıyorum bari bi seans giriim demistim o da dekolte yani :)

4) beyaz akıntı (ama artık cocuk denemelerinden beri her regl oncesi alıstım artık eskiden hic yoktu )
5) gogsum şiş ama acı ekstradan yok ( cunku benim onceden de yazdigim gibi her zaman agrıyor kistlerle doluyum)

Canım çok güzel belirtiler bunlar umarım güzel haberler veririsin bize , regl günün ne zaman ? alkisalkisalkis

canim masallah :nazar: insallah senden guzel haberler alicaz hayirlisiyla
sscim test falan yapmayi dusunuyormusun canim gerci adet gecmeden test yapmak iyi degil ama ben kendimi tutamiyorum kaydirigubbakcemile3
tek cizgiyi goruncede :CüvCüv: bebis olmadigini kabul edip belirti falan aramiyorum kendimde

kızlaaar dün makineyi eşim acmıstı ben uyanmayım diye ama sen git m düğmesine bas:1shok:
neyseki bu sabah 18.günden normal halinde devam ediyo nasıl oldu anlamadım m e bastıysa 1.güne gecmezmiydi bugün.m düğmesi daha yanıp sönmeye baslamadığı içinmi etkilenmedi makine m e basınca.ve dün gece 39 a cıktı ateşim zor düşürdük birazcık bugünde ölü gibiyim tansiyonum cok kötü galiba basımı kaldırıp oturamıyorum ben nasııl iyileşcem ya:bbo:

kızlaaar dün makineyi eşim acmıstı ben uyanmayım diye ama sen git m düğmesine bas:1shok:
neyseki bu sabah 18.günden normal halinde devam ediyo nasıl oldu anlamadım m e bastıysa 1.güne gecmezmiydi bugün.m düğmesi daha yanıp sönmeye baslamadığı içinmi etkilenmedi makine m e basınca.ve dün gece 39 a cıktı ateşim zor düşürdük birazcık bugünde ölü gibiyim tansiyonum cok kötü galiba basımı kaldırıp oturamıyorum ben nasııl iyileşcem ya:bbo:

canımcım ben makineyi yeni kullanmaya başladığım için nasıl normale döndüğü hakkında açıklayıcı bi bilgim yok açıkcası CADIARZUama bu kadar kötü hasta olmana üzüldüm doğrusu inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım tansiyonun için tuzlu bişiler yemeye çalış ateş içinde sirkeli su falan dene istersen hayatım dikkat et kendineopuyorumnanaktan

Selam kizlar, dun arkadasim dogum yapti, hastaneye gittim ziyarete gece, ayy bir gorseniz cok seker bebis yaaa,, insan hemen yarin dogurasi geliyor, cok heycanliyim ya, arkadasim kolay dogum yapti 2 saatin icinde ,allah bizlere bu kadar kolay dogum nasip etsin...

prensescim canim insallah bu ay 3. seviyeyi gorursun
benim ilk ay 2.seviyeyi hic gostermeden 14.gun direk 3.seviyeye gecmisti
gecen ayda 17.veya 18. gun yumurtlamstim ama bu ay yine erken yumurtladim bal tarcin corekotunu yaptim belkide ondandir
dualarim seninle canim

Sagol,dalia cigim. ins gorurum. eger gec yumurtlama olursa 20 test ister dimi?? bal corek otu duzenli olarak bu ay kullaniyorum, aslinda 12. gune yumurtlama gunune kadar yeniliyormus, ama ben henuz yumurtlama olmadigi icin devam ediyorum bugun 12 .gunum 1.seviyede..

kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem

canim adet olasiya kadar devam et calismalara, ikinci bir yumurtlama olabiliyormus....

Arkadaşlar her kese merhaba , aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldin demek istiyorum .

Bu ay benim monitörü kullanıla 3. ay oluyor ama 2 ayı saymıyorum 1. ay düzenli kulladım ama eşim yanımda değildi 2. ay yanlış kullanım oldu bu ay
3. ay ve düzenli kullanıyorum bugün 9.günüm deyim umarım bu ay güzel haberler alırım , birde bizim sorunumuz eşimdeki sper şekli bozukluğu ve hızında sorun gözüküyordu, doktor 1 ay sonrada ola bilir 3 sene sonrada olabilir dedi ama yaşınız genç daha deneyin dedi yada aşılama veya tüp bebek dedi , bu makinayı kullanıyoruz ama bizim durmuzdaki kişilere ne kadar faydalı olur bilemiyorum aramızda bu tarz sorunu olan varmı ?
Ben doktora bunun tedavisi yada ilaçı varmı dedim yok dedi içki ve sigara kullanıyorsa bırakmasını öneriyoruz dedi ama 2 sinide kullanmıyoruz. Çok garip bu tazr bir şeyin nasıl tedavisi yada ek bir ilaç takviyesi olmaz?
Doğal yollara baş vurmamız gerekiyor galiba ?

celikle sana esinin sperm haretligi icin keciboynozu kurunu tavsiye edeyorum, kesinlikle yarari olacaktir, spermin haretliligini ve spermi sayisini yukseltiyormus.

ikincisi ise, preseed diye bir kaykanlastirici var, spermin vajinaya kolay gitmesini ve spermin uzun sure oldurmeden yasamasini sagliyormus..

aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?

aygizem, kitapcikta okudugum kadariyla 6 ay manitoru deneyin, 6 aydan sonra olmuyorsa doktora gidin diyor.

[

prensescim takibindeyim canım:dance:4.günüm yarın 5:)) ya ben sana bişi sorcam 2 gündür bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum böyle sağ kasığımda tam yumurtalıkların olduğu yerde ara ara bi batma hissi oluyo sanki içerde bişiler oluyo gibiCADIARZU sen hiç farklı bişey hissettin mi kullandığın esnada ??? bi de beni çok afedersin cırcır yaptı netten okudum da çörekotunun böyle bir özelliği varmış zatenn hayırlısı bakalım bu ayın sonu bize neler gösterecek:Saruboceq:opuyorumnanaktan

prensescim takibindeyim canım:dance:4.günüm yarın 5:)) ya ben sana bişi sorcam 2 gündür bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum böyle sağ kasığımda tam yumurtalıkların olduğu yerde ara ara bi batma hissi oluyo sanki içerde bişiler oluyo gibiCADIARZU sen hiç farklı bişey hissettin mi kullandığın esnada ??? bi de beni çok afedersin cırcır yaptı netten okudum da çörekotunun böyle bir özelliği varmış zatenn hayırlısı bakalım bu ayın sonu bize neler gösterecek:Saruboceq:opuyorumnanaktan

ara ara batmalar iyiye isaret canim demekki yumoslar buyuyor bende bu ay yedim bendede aynisi oldu ve erkenden yumurtladim kaydirigubbakcemile2
ama bende cırcır yapmamisti sengözlerimebaksanab
ayin ortasida sonuda insallah bol bol hamis gosterecek bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
simdiden guzel haberler duymak icin sabirsizlaniyorum delikafadulden

ara ara batmalar iyiye isaret canim demekki yumoslar buyuyor bende bu ay yedim bendede aynisi oldu ve erkenden yumurtladim kaydirigubbakcemile2
ama bende cırcır yapmamisti sengözlerimebaksanab
ayin ortasida sonuda insallah bol bol hamis gosterecek bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
simdiden guzel haberler duymak icin sabirsizlaniyorum delikafadulden

canım benim ağzından bal damlıyo valla inşallah bende de öyle olur ben de sabırsızlanıyorum valla müjdeli haberler için inşallahh:Saruboceq: allahım hepimizi sevindirir bu ayyyzemuszemusopuyorumnanaktan

canımcım ben makineyi yeni kullanmaya başladığım için nasıl normale döndüğü hakkında açıklayıcı bi bilgim yok açıkcası CADIARZUama bu kadar kötü hasta olmana üzüldüm doğrusu inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım tansiyonun için tuzlu bişiler yemeye çalış ateş içinde sirkeli su falan dene istersen hayatım dikkat et kendineopuyorumnanaktan
saol canım.soğuk duşa bile giriyorum ama o bile fazla etkilemiyorki.bi sorun var ama

selam kızlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Ben sık sık katılamıyorum ama takip ediyorum.ıçimden bir ses ağustos ayının bebişler getireceğini söylüyor.Heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.Beni yalnız bırakmayın listede.Allah yardımcınız olsun.

Canim bal corek otu karisiminin kasik agrilarinla ilgisi olmadigini dusunuyorum, yumurtlarinla ilgisi vardir, buyuyordur yumurtlarin ,,ne guzel.. saf bal, bir zarari yok.zaten normaldede yememiz gereken ve bizim yemedigmizi bir gida..

bende kullaniyorum bu ay, circir yada kasik agrisi yapmadi, ama ben anliyorum kasiklarim agrimaya baslayinca bir kac gu icinde yumurtlama gerceklescek.

kizlar dun gece bebek isteyenler icin dua ettim, sizin tek tek isimlerinzi bilmiyorum , sonucta herkez rumus kullaniyor fakat genel olarak dua ettim:)

bugun 12,gun..

Canım çok güzel belirtiler bunlar umarım güzel haberler veririsin bize , regl günün ne zaman ? alkisalkisalkis
sagol tatlim insallah bakalim.. benim beklenmeyen adet tarihime en az 6 gun var gec yumurtladım bu ay...

canim masallah :nazar: insallah senden guzel haberler alicaz hayirlisiyla
sscim test falan yapmayi dusunuyormusun canim gerci adet gecmeden test yapmak iyi degil ama ben kendimi tutamiyorum kaydirigubbakcemile3
tek cizgiyi goruncede :CüvCüv: bebis olmadigini kabul edip belirti falan aramiyorum kendimde
aminn guzelim agzindan bal damliyo o kadar pozitif bir insansın ki canım cok tesekkur ederim insallahhh:Saruboceq: olmazsa gelecek ay.. ama icimde bir his var bu ay bu topic den en az 2 hamiş haberi alacagizz :nazar:

canım cok gecmis olsun dikkat et kendine...

selam kızlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Ben sık sık katılamıyorum ama takip ediyorum.ıçimden bir ses ağustos ayının bebişler getireceğini söylüyor.Heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.Beni yalnız bırakmayın listede.Allah yardımcınız olsun.

dilruba'cıgım nerelerdesin?? cok ozlettin kendini keyifler nasil? iyi misin? bize yazıver ne olur... insallah icindeki ses dogru cıkar da hakikaten agustos ayi bebisler getirir topic'imize.. bayadir cıkmıyo bu topic de cunku:Saruboceq:

kizlar dun gece bebek isteyenler icin dua ettim, sizin tek tek isimlerinzi bilmiyorum , sonucta herkez rumus kullaniyor fakat genel olarak dua ettim:)

bugun 12,gun..

Allah kabul etsin canım.. Cok tesekkurler Allah Hakkımızda hayırlısını versin..:Saruboceq:

Peki larmecigim, 2.seviyeyi gorunce ogun calisma yapilmamaisi gerekir? 3.seviyeyi goruncemi olmasi gerekiyor? ben anlamadim ya,
ya bide arkadaslar, benim 11.gunum ve hala 1.seviyede:(

şöyle söyleyebilirim .. kaliteli sperm testi icin su kural var. eger 1 hafta icinde beraber olunmadıysa once beraber olun diyorlar sonra erkek 3 gun bekliyor. 4. gun gidip test icin sperm veriyor.

bu mantıktan yola cıkarsak 3. seviyeyi gormeden onceki 3-4 gun oncesinde beraber olmamak erkekte kaliteli spermin toplanmasına faydalı olacaktır..

ben kendi tarihlerimden size örnek veriyim.

ben 7 nisan da adet olmustum en son
13 nisanda eşimle beraber olduk
14 nisanda rahim filmi cektirdim
18 nisanda beraber olduk
21 nisanda sabah beraber olduk (3. seviyenin ilk gunu)
22 nisanda aksam beraber olduk (3. seviyenin ikinci günü)

3 mayısta adetime 3 gün kala hamile oldugumu ogrendim.

Canim , ins yukselir, gecen ay 3.seviyeyi gormeyince oyuzden endiseniyorum, eger bu ayda gormessem, (allah korusunda)

Benmi duzensiz canim mesela 40 gune kadar suruyor, gecen ay 47 oldu, ondan onceki ay 25 oldu, yani duzene sokmak icin, civanpercemi bitkisi iciyorum, arkadas adet duzensizligine cok iyi geliyor, benim adetimi 3 aydir duzene soktu dedi ... artik bilmiyorum...

Hersey allahtan, bu gece Allahima dua edicem, sonucta herseyi bilen ve yapan o ...

Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?

prenses canım adetini duzenlemeden monitoru kulllanman bir fayda etmez canım.. 35 gunu gecen adetlerde seviyeyi olcemiyor. bence sen monitoru kullanmadan once adetini 35 gun ve altına cekmeye calıs.

sabah 1 tatlı kacıgı bal 1 cay kasıgı tarcın ve 1 cay kasıgı cörekotu karısımını ye
aksam yatmadan civanpercemi , hayıt , aslanpencesi bitkilerini karıstırıp bunun cayını ic..

ben böyle duzenledim adetimi

60gunden dan 32 ye kadar dusurmustum

kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem

3. seviyeyi gordugun 2. gun de calısabilirsin. ama ondan sonra yapsan da bisi olmaz. yumurta catladıktan sonra sadece 24 saat yasıyor :D ama zevk icin yaparsınız bilemem kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar her kese merhaba , aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldin demek istiyorum .

Bu ay benim monitörü kullanıla 3. ay oluyor ama 2 ayı saymıyorum 1. ay düzenli kulladım ama eşim yanımda değildi 2. ay yanlış kullanım oldu bu ay
3. ay ve düzenli kullanıyorum bugün 9.günüm deyim umarım bu ay güzel haberler alırım , birde bizim sorunumuz eşimdeki sper şekli bozukluğu ve hızında sorun gözüküyordu, doktor 1 ay sonrada ola bilir 3 sene sonrada olabilir dedi ama yaşınız genç daha deneyin dedi yada aşılama veya tüp bebek dedi , bu makinayı kullanıyoruz ama bizim durmuzdaki kişilere ne kadar faydalı olur bilemiyorum aramızda bu tarz sorunu olan varmı ?
Ben doktora bunun tedavisi yada ilaçı varmı dedim yok dedi içki ve sigara kullanıyorsa bırakmasını öneriyoruz dedi ama 2 sinide kullanmıyoruz. Çok garip bu tazr bir şeyin nasıl tedavisi yada ek bir ilaç takviyesi olmaz?
Doğal yollara baş vurmamız gerekiyor galiba ?

ibrahim saracoglunun keciboynuzu kürünüm öneririm..

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

vallahi hayatım benim de kafam karısıyor bu hesapta yani 3. seviyeyi gordugumuz ilk gunden itibaren mi 14 gun yoksa 2. gunden itibaren mi 14 gun bilmiyorum en iyisi sen 10-11 agustos diye hesapla , bu durumda 30 temmuzda 3. seviyeyi ilk gordugum icin benim de o zaman 13-14 agustos oluyo galiba beklenmeyen adet gunum haha kafam karisti:uhm::uhm:

3. seviyeyi gordugunuz ilk gun size ertesi gun ovulasyonun olacagını yani yumurtanın catlayacagını haber veriyor.
3. seviyeyi gordugunu ikinci gun size yumurtann catladıgını soyluyor.

yani 3. seviyeyi gordugunu ikinci gunun ustune 14 gün sayacaksınızzzz.

aynen guzelim biz de calısacaktık göya fos cıktı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu ay yolculuklarla gecti calısam gunlerimiz cok yorulduk..
toplam 4 kere ile bebiş olursa mucize dicem..

kızlar zaten bu bir mucize bende 3. seviyeyi gordugum gunler yaptım sadece oldu..olmaz diye bir sey yooooooooooooooookkk

Back