Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben
3. seviyeyi gordugunuz ilk gun size ertesi gun ovulasyonun olacagını yani yumurtanın catlayacagını haber veriyor.
3. seviyeyi gordugunu ikinci gun size yumurtann catladıgını soyluyor.
yani 3. seviyeyi gordugunu ikinci gunun ustune 14 gün sayacaksınızzzz.
kızlar zaten bu bir mucize bende 3. seviyeyi gordugum gunler yaptım sadece oldu..olmaz diye bir sey yooooooooooooooookkk
valla kızlar sırtım cok agrıyor.. surekli eşime masaj yaptırıyorum .. iş yerinde ise bir işkence.
onun dısında ben biraz kilolu hamile kaldıgım icin sıkıntılarım erken basladı. 72 ile hamile kaldım 18. haftam bitmek uzere 78 kilo olmusum. ayaklarım belim popom her yerim agrıyor
dun gecede ilk defa kramp girdi bacagıma. bunlar dısında arada mide yanması oluyor.. idare ediyorum işte..
birde benim bebek cinsiyetini gostermedi.. bekliyoruzzz.
ibrahim saracoglunun keciboynuzu kürünüm öneririm..
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
valla kızlar sırtım cok agrıyor.. surekli eşime masaj yaptırıyorum .. iş yerinde ise bir işkence.
onun dısında ben biraz kilolu hamile kaldıgım icin sıkıntılarım erken basladı. 72 ile hamile kaldım 18. haftam bitmek uzere 78 kilo olmusum. ayaklarım belim popom her yerim agrıyor
dun gecede ilk defa kramp girdi bacagıma. bunlar dısında arada mide yanması oluyor.. idare ediyorum işte..
kizlar dun gece bebek isteyenler icin dua ettim, sizin tek tek isimlerinzi bilmiyorum , sonucta herkez rumus kullaniyor fakat genel olarak dua ettim:)
bugun 12,gun..
kizlar dun gece bebek isteyenler icin dua ettim, sizin tek tek isimlerinzi bilmiyorum , sonucta herkez rumus kullaniyor fakat genel olarak dua ettim:)
bugun 12,gun..
selam kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
gecmisi okudumda en son hamisimiz dilrubaymis24-06-2009
yani zamani gelmis zemuszemus
Bakalım bu ayın şanslısı kim olacak , gönül isterki hepimiz olalım tabi :CüvCüv:
3. seviyeyi gordugun 2. gun de calısabilirsin. ama ondan sonra yapsan da bisi olmaz. yumurta catladıktan sonra sadece 24 saat yasıyorama zevk icin yaparsınız bilemem kaydirigubbakcemile2
selam kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
gecmisi okudumda en son hamisimiz dilrubaymis24-06-2009
yani zamani gelmis zemuszemus
insallah tatlım insallah:Saruboceq:vallahi insallah birkac kisi birden olur herkes cok calisti kaydirigubbakcemile2
ayyy canim benim ne zevki -tatlicadiarzu- roboto donduk resmen ev odevi gibi
üfff kızlar ya ben kesin adet olucam sabahları aynı zamanda ateş te ölçüyorum 36,4 hiç yükselme olmadı 2 gündür belim agrıyodu şimdi fazla agrımıyo gögüslerde yine hiç bi fark yok Allahım duy sesimizi bizim kucaklarımızı boş bırakma yarrabbim
prenses canım adetini duzenlemeden monitoru kulllanman bir fayda etmez canım.. 35 gunu gecen adetlerde seviyeyi olcemiyor. bence sen monitoru kullanmadan once adetini 35 gun ve altına cekmeye calıs.
sabah 1 tatlı kacıgı bal 1 cay kasıgı tarcın ve 1 cay kasıgı cörekotu karısımını ye
aksam yatmadan civanpercemi , hayıt , aslanpencesi bitkilerini karıstırıp bunun cayını ic..
ben böyle duzenledim adetimi
60gunden dan 32 ye kadar dusurmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?