Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben

arkadaslar hesaplamayın.. kafanıza takmayın.. sadece 3. seviyede beraber olun yeter..
ben nisan ayında kedi almıstım.. hemde 3. seviyeyi gordugum gun. 1.5 aylık bir bebekti onla ugrasmaktan 15 günün nasıl gectigini anlamadım bile.. ve bu arada kafamda oylanmıs oldu.. sonra adetime 3 gün kala sabah bir kalktım gögüslerim külce gibi. o zaman dedim aa adetim yaklastı ne oldu acaba dedim.. ve yine olmam dedigim bir ayda hamile kaldım

sagol canımcıgım veridgin bilgi icin bu durumda benim beklenmeyen adet gunum 14 agustoss woaavv amma gec oldu ya bu ay yumurtlamam kafamçokkarıştı

kızlar zaten bu bir mucize bende 3. seviyeyi gordugum gunler yaptım sadece oldu..olmaz diye bir sey yooooooooooooooookkk

ay canım benim senin icin cok sevindim bitanem bunu hep biliyorsun zaten.. nedir son durumlar birazcık kendinden bahsetsene var mı bi sıkıntın? yoktur insallah:Saruboceq:

valla kızlar sırtım cok agrıyor.. surekli eşime masaj yaptırıyorum .. iş yerinde ise bir işkence.

onun dısında ben biraz kilolu hamile kaldıgım icin sıkıntılarım erken basladı. 72 ile hamile kaldım 18. haftam bitmek uzere 78 kilo olmusum. ayaklarım belim popom her yerim agrıyor

dun gecede ilk defa kramp girdi bacagıma. bunlar dısında arada mide yanması oluyor.. idare ediyorum işte..

birde benim bebek cinsiyetini gostermedi.. bekliyoruzzz.

yerim onu ben cok nazlı cıktı acaba kız mı olacak ne? :ecrin_bebek: gonlunden ne geciyor canım?

bu arada sıkıntılarının bir an evvel gecmesini diliyorum canım ama bu da anneligin taa buradan basladıgının bir kanıtıdır herhalde tatım.. kilo sorunu saglıgın icin sorun olmadıgı surece kafana takma zaten dogumla birlikte baya bi kilo gidiyor hep yakınlarımdan bunu gordum..Allah sabır versin insallah..

Larme'cim kür bilgisi için tşk ederim uygulamaya çalışıcam en kısa sürede Şeniz

Kesin kız bak sana göstermiyor kendini İnşallah biran önce sıkıntıların geçer bebişini kucağına alırsın canım hihoyyyt

selam kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
gecmisi okudumda en son hamisimiz dilrubaymis 24-06-2009
yani zamani gelmis zemuszemus

Prenses'cim bahsettiğin ilacı bende duydum "PRESEED " olanı ama nasıl etkilimidir bilmiyorum açıkcası , neyse onuda deneriz gerekirse CADIARZU , monitörün kullanılmasına gelince zaten düzgün kullanım olursa 6 ay da sonuç vermesi gerekir, 6. ayın sonunda olmuyorsa daha farklı bir sorun var demek ki bakalım göreceğiz bu ay benim ilk ayım diye bilirim yani tam anlamıyla bu ay kullanıcam
bugün 10. gün birinci kademe yerimseniben

canim senin bebis cok nazli cikti
insallah sıkıntılarında bir an evvel gecer kilolarinida kafana takma dogumdan sonra nasil olsa verirsin :1hug:

3. seviyeyi gordugun 2. gun de calısabilirsin. ama ondan sonra yapsan da bisi olmaz. yumurta catladıktan sonra sadece 24 saat yasıyor ama zevk icin yaparsınız bilemem kaydirigubbakcemile2

ayyy canim benim ne zevki -tatlicadiarzu- roboto donduk resmen ev odevi gibi

selam kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
gecmisi okudumda en son hamisimiz dilrubaymis 24-06-2009
yani zamani gelmis zemuszemus

evet evet artık zamanı geldi insallah Yarabbim sen bizim dualarimizi kabul et bu topicte bebiş patlaması olsunn!!:Saruboceq::Saruboceq:

vallahi insallah birkac kisi birden olur herkes cok calisti kaydirigubbakcemile2
insallah tatlım insallah:Saruboceq:

ayyy canim benim ne zevki -tatlicadiarzu- roboto donduk resmen ev odevi gibi

hahahaha :roflol::roflol: aynen öleeee Allah'ım sen gör duy bizi Yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

üfff kızlar ya ben kesin adet olucam sabahları aynı zamanda ateş te ölçüyorum 36,4 hiç yükselme olmadı 2 gündür belim agrıyodu şimdi fazla agrımıyo gögüslerde yine hiç bi fark yok Allahım duy sesimizi bizim kucaklarımızı boş bırakma yarrabbim

canim hemen umitsizlige kapilma daha gunun var hem onemli olan atesinin cok yukselmesi degil sabit kalmasi

kıslarrr ben geldim nasılsınızz?? bugün hiç gelemedim ya çok ösledim sizi meraktan da çatladım ayrıca neler yaptınız diyeopuyorumnanaktanbenim yarın 6.günüm test yapmaya başlıyorum artıkkk:lepi:inşallah doğru yaparım yaaayerimseniben

emilyacım dur bakalım hemen o kadar önyargılı olma belli olmaz hayatım daha ortada olmuş bişey yokken boş yere üzüp strese sokma kendini lütfen opuyorumnanaktan

Evet canim bu dediklerin hepsini arastirdim bu ay bilgim oldu ve bal corek otu karisimi kullaniyorum, civanpercemi aslanpenceside iciyorum. sanirim bir kac ay icinde duzene sokuyormus civanpercemi. .. manitoru yarida kesmek istemiyorum, duzenli olarak 6 ay kullanacagim, bu ay 3 zaten, 3 ay daha kullanacagim,zaman nasil gecicek bilmiyorumda.....

Bu ay da ve gelecek ayda 3.seviyeyi gostermezsse 6 ayi beklmeme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…