sagolun kızlar en iyisi ben girmeyeyim :)
ne biliim rengim acılır gibi olmustu bir yerlere de kacamıyorum bari bi seans giriim demistim o da dekolte yani :)
neyse girmicem söz..:)
su anlık normalden fazla olan seylerimi sıralıyorum:
1) miğde kazınması ve de yanması (hic ama hic olmaz gecen gun uykumdan uyandım)
2) agız kurulugu ve metal tadı gibi garip bir tat
3) arada bel agrıları ama cok arada
4) beyaz akıntı (ama artık cocuk denemelerinden beri her regl oncesi alıstım artık eskiden hic yoktu )
5) gogsum şiş ama acı ekstradan yok ( cunku benim onceden de yazdigim gibi her zaman agrıyor kistlerle doluyum)
sagolun kızlar en iyisi ben girmeyeyim :)
ne biliim rengim acılır gibi olmustu bir yerlere de kacamıyorum bari bi seans giriim demistim o da dekolte yani :)
neyse girmicem söz..:)
su anlık normalden fazla olan seylerimi sıralıyorum:
1) miğde kazınması ve de yanması (hic ama hic olmaz gecen gun uykumdan uyandım)
2) agız kurulugu ve metal tadı gibi garip bir tat
3) arada bel agrıları ama cok arada
4) beyaz akıntı (ama artık cocuk denemelerinden beri her regl oncesi alıstım artık eskiden hic yoktu )
5) gogsum şiş ama acı ekstradan yok ( cunku benim onceden de yazdigim gibi her zaman agrıyor kistlerle doluyum)
kızlaaar dün makineyi eşim acmıstı ben uyanmayım diye ama sen git m düğmesine bas:1shok:
neyseki bu sabah 18.günden normal halinde devam ediyo nasıl oldu anlamadım m e bastıysa 1.güne gecmezmiydi bugün.m düğmesi daha yanıp sönmeye baslamadığı içinmi etkilenmedi makine m e basınca.ve dün gece 39 a cıktı ateşim zor düşürdük birazcık bugünde ölü gibiyim tansiyonum cok kötü galiba basımı kaldırıp oturamıyorum ben nasııl iyileşcem ya:bbo:
prensescim canim insallah bu ay 3. seviyeyi gorursun
benim ilk ay 2.seviyeyi hic gostermeden 14.gun direk 3.seviyeye gecmisti
gecen ayda 17.veya 18. gun yumurtlamstim ama bu ay yine erken yumurtladim bal tarcin corekotunu yaptim belkide ondandir
dualarim seninle canim
kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem
Arkadaşlar her kese merhaba , aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldin demek istiyorum .
Bu ay benim monitörü kullanıla 3. ay oluyor ama 2 ayı saymıyorum 1. ay düzenli kulladım ama eşim yanımda değildi 2. ay yanlış kullanım oldu bu ay
3. ay ve düzenli kullanıyorum bugün 9.günüm deyim umarım bu ay güzel haberler alırım , birde bizim sorunumuz eşimdeki sper şekli bozukluğu ve hızında sorun gözüküyordu, doktor 1 ay sonrada ola bilir 3 sene sonrada olabilir dedi ama yaşınız genç daha deneyin dedi yada aşılama veya tüp bebek dedi , bu makinayı kullanıyoruz ama bizim durmuzdaki kişilere ne kadar faydalı olur bilemiyorum aramızda bu tarz sorunu olan varmı ?
Ben doktora bunun tedavisi yada ilaçı varmı dedim yok dedi içki ve sigara kullanıyorsa bırakmasını öneriyoruz dedi ama 2 sinide kullanmıyoruz. Çok garip bu tazr bir şeyin nasıl tedavisi yada ek bir ilaç takviyesi olmaz?
Doğal yollara baş vurmamız gerekiyor galiba ?
aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?
prensescim takibindeyim canım:dance:4.günüm yarın 5:)) ya ben sana bişi sorcam 2 gündür bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum böyle sağ kasığımda tam yumurtalıkların olduğu yerde ara ara bi batma hissi oluyo sanki içerde bişiler oluyo gibiCADIARZU sen hiç farklı bişey hissettin mi kullandığın esnada ??? bi de beni çok afedersin cırcır yaptı netten okudum da çörekotunun böyle bir özelliği varmış zatenn hayırlısı bakalım bu ayın sonu bize neler gösterecek:Saruboceqpuyorumnanaktan
ara ara batmalar iyiye isaret canim demekki yumoslar buyuyor bende bu ay yedim bendede aynisi oldu ve erkenden yumurtladim kaydirigubbakcemile2
ama bende cırcır yapmamisti sengözlerimebaksanab
ayin ortasida sonuda insallah bol bol hamis gosterecek bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
simdiden guzel haberler duymak icin sabirsizlaniyorum delikafadulden
saol canım.soğuk duşa bile giriyorum ama o bile fazla etkilemiyorki.bi sorun var ama
canımcım ben makineyi yeni kullanmaya başladığım için nasıl normale döndüğü hakkında açıklayıcı bi bilgim yok açıkcası CADIARZUama bu kadar kötü hasta olmana üzüldüm doğrusu inşallah bir an önce iyileşirsin tatlım tansiyonun için tuzlu bişiler yemeye çalış ateş içinde sirkeli su falan dene istersen hayatım dikkat et kendineopuyorumnanaktan
prensescim takibindeyim canım:dance:4.günüm yarın 5:)) ya ben sana bişi sorcam 2 gündür bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum böyle sağ kasığımda tam yumurtalıkların olduğu yerde ara ara bi batma hissi oluyo sanki içerde bişiler oluyo gibiCADIARZU sen hiç farklı bişey hissettin mi kullandığın esnada ??? bi de beni çok afedersin cırcır yaptı netten okudum da çörekotunun böyle bir özelliği varmış zatenn hayırlısı bakalım bu ayın sonu bize neler gösterecek:Saruboceqpuyorumnanaktan
sagol tatlim insallah bakalim.. benim beklenmeyen adet tarihime en az 6 gun var gec yumurtladım bu ay...Canım çok güzel belirtiler bunlar umarım güzel haberler veririsin bize , regl günün ne zaman ? alkisalkisalkis
aminn guzelim agzindan bal damliyo o kadar pozitif bir insansın ki canım cok tesekkur ederim insallahhh:Saruboceq: olmazsa gelecek ay.. ama icimde bir his var bu ay bu topic den en az 2 hamiş haberi alacagizzcanim masallahinsallah senden guzel haberler alicaz hayirlisiyla
sscim test falan yapmayi dusunuyormusun canim gerci adet gecmeden test yapmak iyi degil ama ben kendimi tutamiyorum kaydirigubbakcemile3
tek cizgiyi goruncede :CüvCüv: bebis olmadigini kabul edip belirti falan aramiyorum kendimde
kızlaaar dün makineyi eşim acmıstı ben uyanmayım diye ama sen git m düğmesine bas:1shok:
neyseki bu sabah 18.günden normal halinde devam ediyo nasıl oldu anlamadım m e bastıysa 1.güne gecmezmiydi bugün.m düğmesi daha yanıp sönmeye baslamadığı içinmi etkilenmedi makine m e basınca.ve dün gece 39 a cıktı ateşim zor düşürdük birazcık bugünde ölü gibiyim tansiyonum cok kötü galiba basımı kaldırıp oturamıyorum ben nasııl iyileşcem ya:bbo:
selam kızlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Ben sık sık katılamıyorum ama takip ediyorum.ıçimden bir ses ağustos ayının bebişler getireceğini söylüyor.Heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.Beni yalnız bırakmayın listede.Allah yardımcınız olsun.
kizlar dun gece bebek isteyenler icin dua ettim, sizin tek tek isimlerinzi bilmiyorum , sonucta herkez rumus kullaniyor fakat genel olarak dua ettim:)
bugun 12,gun..
Peki larmecigim, 2.seviyeyi gorunce ogun calisma yapilmamaisi gerekir? 3.seviyeyi goruncemi olmasi gerekiyor? ben anlamadim ya,
ya bide arkadaslar, benim 11.gunum ve hala 1.seviyede
Canim , ins yukselir, gecen ay 3.seviyeyi gormeyince oyuzden endiseniyorum, eger bu ayda gormessem, (allah korusunda)
Benmi duzensiz canim mesela 40 gune kadar suruyor, gecen ay 47 oldu, ondan onceki ay 25 oldu, yani duzene sokmak icin, civanpercemi bitkisi iciyorum, arkadas adet duzensizligine cok iyi geliyor, benim adetimi 3 aydir duzene soktu dedi ... artik bilmiyorum...
Hersey allahtan, bu gece Allahima dua edicem, sonucta herseyi bilen ve yapan o ...
Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?
kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem
Arkadaşlar her kese merhaba , aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldin demek istiyorum .
Bu ay benim monitörü kullanıla 3. ay oluyor ama 2 ayı saymıyorum 1. ay düzenli kulladım ama eşim yanımda değildi 2. ay yanlış kullanım oldu bu ay
3. ay ve düzenli kullanıyorum bugün 9.günüm deyim umarım bu ay güzel haberler alırım , birde bizim sorunumuz eşimdeki sper şekli bozukluğu ve hızında sorun gözüküyordu, doktor 1 ay sonrada ola bilir 3 sene sonrada olabilir dedi ama yaşınız genç daha deneyin dedi yada aşılama veya tüp bebek dedi , bu makinayı kullanıyoruz ama bizim durmuzdaki kişilere ne kadar faydalı olur bilemiyorum aramızda bu tarz sorunu olan varmı ?
Ben doktora bunun tedavisi yada ilaçı varmı dedim yok dedi içki ve sigara kullanıyorsa bırakmasını öneriyoruz dedi ama 2 sinide kullanmıyoruz. Çok garip bu tazr bir şeyin nasıl tedavisi yada ek bir ilaç takviyesi olmaz?
Doğal yollara baş vurmamız gerekiyor galiba ?
vallahi hayatım benim de kafam karısıyor bu hesapta yani 3. seviyeyi gordugumuz ilk gunden itibaren mi 14 gun yoksa 2. gunden itibaren mi 14 gun bilmiyorum en iyisi sen 10-11 agustos diye hesapla , bu durumda 30 temmuzda 3. seviyeyi ilk gordugum icin benim de o zaman 13-14 agustos oluyo galiba beklenmeyen adet gunum haha kafam karisti:uhm::uhm:
aynen guzelim biz de calısacaktık göya fos cıktı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu ay yolculuklarla gecti calısam gunlerimiz cok yorulduk..
toplam 4 kere ile bebiş olursa mucize dicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?