• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar şimdi ben 3. seviyeyi 27 temmuz da gördüm 2,gün 28 temmuz onun üzerine 14 sayıcam dimi erken yumurtldım çünkü 10-11 agustos die düşünüyorum

kızlar şimdi ben 3. seviyeyi 27 temmuz da gördüm 2,gün 28 temmuz onun üzerine 14 sayıcam dimi erken yumurtldım çünkü 10-11 agustos die düşünüyorum

evet canim zemuszemus
sen bu ay bal tarcin corekotunu yapmistin degilmi?
bende yaptim beni erken yumurtlatti

kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem

Arkadaşlar her kese merhaba , aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoş geldin demek istiyorum .

Bu ay benim monitörü kullanıla 3. ay oluyor ama 2 ayı saymıyorum 1. ay düzenli kulladım ama eşim yanımda değildi 2. ay yanlış kullanım oldu bu ay
3. ay ve düzenli kullanıyorum bugün 9.günüm deyim umarım bu ay güzel haberler alırım , birde bizim sorunumuz eşimdeki sper şekli bozukluğu ve hızında sorun gözüküyordu, doktor 1 ay sonrada ola bilir 3 sene sonrada olabilir dedi ama yaşınız genç daha deneyin dedi yada aşılama veya tüp bebek dedi , bu makinayı kullanıyoruz ama bizim durmuzdaki kişilere ne kadar faydalı olur bilemiyorum aramızda bu tarz sorunu olan varmı ?
Ben doktora bunun tedavisi yada ilaçı varmı dedim yok dedi içki ve sigara kullanıyorsa bırakmasını öneriyoruz dedi ama 2 sinide kullanmıyoruz. Çok garip bu tazr bir şeyin nasıl tedavisi yada ek bir ilaç takviyesi olmaz?
Doğal yollara baş vurmamız gerekiyor galiba ?

biz 3. seviyeden sonra çalışmadık zaten sıkılıyoruz rabot gibi hissediyoruz kendimzi

biz 3. seviyeden sonra sadece bir kez calistik bizde sıkılıyoruz-tatlicadiarzu- o yuzden yapsakmi yapmasakmi diye karar veremedim gecen ay calismamistik bu ay adet olana kadar calisiriz diyodum ama cok yoruldum mafoldumben

vallahi hayatım benim de kafam karısıyor bu hesapta yani 3. seviyeyi gordugumuz ilk gunden itibaren mi 14 gun yoksa 2. gunden itibaren mi 14 gun bilmiyorum en iyisi sen 10-11 agustos diye hesapla , bu durumda 30 temmuzda 3. seviyeyi ilk gordugum icin benim de o zaman 13-14 agustos oluyo galiba beklenmeyen adet gunum haha kafam karisti:uhm::uhm:

kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem
vallahi ben artık kendimi robot gibi hissettigim icin calısmıyoruz zaten esim de istemiyor ama maalesef yazmıstım daha evvel 3'ten 2'ye dustugumuz gun calısamadık uyuya kalmısım :1no2: neyse 3. seviyeyi degerlendirdik Allah'tan...

biz 3. seviyeden sonra çalışmadık zaten sıkılıyoruz rabot gibi hissediyoruz kendimzi

aynen sekerim al bizden de o kadar.. gorev haline geldi artık!

biz 3. seviyeden sonra sadece bir kez calistik bizde sıkılıyoruz-tatlicadiarzu- o yuzden yapsakmi yapmasakmi diye karar veremedim gecen ay calismamistik bu ay adet olana kadar calisiriz diyodum ama cok yoruldum mafoldumben

aynen guzelim biz de calısacaktık göya fos cıktı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu ay yolculuklarla gecti calısam gunlerimiz cok yorulduk..
toplam 4 kere ile bebiş olursa mucize dicem..

Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben

Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben

hahaha aynen öyle zemuszemus

bi de hatırlıyorum bir gun eşim korundugumuz zamanlar nerdeyse bir kaza yapıyordu da gunlerce telaslanmıstık acaba iceri kactı mı acaba hamile miyim diye? hahahah simdi dusunuyorum da hic gulesim yoktu delikafaduldendelikafadulden

hahaha aynen öyle zemuszemus

bi de hatırlıyorum bir gun eşim korundugumuz zamanlar nerdeyse bir kaza yapıyordu da gunlerce telaslanmıstık acaba iceri kactı mı acaba hamile miyim diye? hahahah simdi dusunuyorum da hic gulesim yoktu delikafaduldendelikafadulden

aynen cnm bende eşime 1 yıl boyunca hep aman dikkat et kaçmasın cocuk flan olmasın derdim Allah kızdı bise vermiyo işte şimdi bilseydim 1 günden isterdim valla

aynen guzelim biz de calısacaktık göya fos cıktı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu ay yolculuklarla gecti calısam gunlerimiz cok yorulduk..
toplam 4 kere ile bebiş olursa mucize dicem..

:roflol: aynen canim bizimkiside fos cikti :umursamaz:
gelecegi varsa degil 4 kere 1 kere bile calissan gelir ama bizimkiler nazlimi desem yoksa inatci mi bilemedim sırnaşık şey
neyse gelecekleri varsa gorekleride var bunlarin acisini teker teker cikartiriz onlardan :mymeka:
(tabi kiyabilirsek):teselli:

gercekten garip onca yil bosubosuna haplarla korunmusum meger bunyemin otomatik koruma sistemi varmis zemuszemus bilseydim korunucam diye kendi helak etmezdim

gercekten garip onca yil bosubosuna haplarla korunmusum meger bunyemin otomatik koruma sistemi varmis zemuszemus bilseydim korunucam diye kendi helak etmezdim

aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?

aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?

canim benim bu ay 4 ayim eger eylulde sonuc alamassam ekimde allahin izniyle asilama yaptiricam yani daha iki ayim var opuyorumnanaktan

cnm bende bayrama kadar kullanıcam olmazsa doktora gidicem artık tedavimi olur ne olur bilmem

Ben de kafamda 2,3 ay daha kullanmayı düşünüyorum diğer sayfada yazdığım gibi bizim sperlerde sorun vardı hızında ve şeklinde doktor 3 ay sonrada ola bilir 10 sene sonrada ola bilir diyor, aşılama yada tüp bebek dedi % 20 aşılamada % 60 tüp bebekte şasımız varmış artık hangisini tercih ederiz bilmiyorum acıkcası , umarım bunlara hiç gerek kalmaz , bu sefer nerde yapacağımızın araştırması başlayacak neresi iyi diye araştır dur :gitme:

:roflol: aynen canim bizimkiside fos cikti :umursamaz:
gelecegi varsa degil 4 kere 1 kere bile calissan gelir ama bizimkiler nazlimi desem yoksa inatci mi bilemedim sırnaşık şey
neyse gelecekleri varsa gorekleride var bunlarin acisini teker teker cikartiriz onlardan :mymeka:
(tabi kiyabilirsek):teselli:

hehe aynen öle canı pataklıcam nerelerdeydin bebiş diye naniknanik:emir_bebek:

evet ya resmen vucut kalkan cekiyormus saldırı var diye bi yerde okumustum.. bu arada ben buyuk ihtimalle bırakamam tatlım aleti cunku esim cok kızar biliyorum yine dunyanın parasını bir seye verdik ve yine maymun istahlı cıktın dicek diye korkarımlaelaelaelaelae

bu arada sizce solaryuma girmemin bir zararı olur mu arkadaslar?olur da bebiş varsa iceride tabi?
benim kuzen hic bilmeden solaryumlara girmis rakılar icmis eglencelerde, tabi ogrenince artık ne solaryuma girmis ne de bi sey ve simdi 9 haftası kaldı cok sukur gayet saglıklı gidiyo her sey :nazar:

evet ya resmen vucut kalkan cekiyormus saldırı var diye bi yerde okumustum.. bu arada ben buyuk ihtimalle bırakamam tatlım aleti cunku esim cok kızar biliyorum yine dunyanın parasını bir seye verdik ve yine maymun istahlı cıktın dicek diye korkarımlaelaelaelaelae

bu arada sizce solaryuma girmemin bir zararı olur mu arkadaslar?olur da bebiş varsa iceride tabi?
benim kuzen hic bilmeden solaryumlara girmis rakılar icmis eglencelerde, tabi ogrenince artık ne solaryuma girmis ne de bi sey ve simdi 9 haftası kaldı cok sukur gayet saglıklı gidiyo her sey :nazar:

Bence solaryum sakıncalı olması lazım ; Normal şartlarda bile solaryum önerilmiyor birde hamileyken zaralı ola bilir bebek açısından , normal güneş bile öğle saatlerinde çok sakıncalı yapay olan bir şey kesin sakıncalı olur tabi bu benim kendi fikrim her hangi
bir yerden alıntı değil :umursamaz:

canim bence sonucu bekle belki insallah hamilesindir ne olur ne olmaz
isi sansa birakma

Back