Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdi ben 3. seviyeyi 27 temmuz da gördüm 2,gün 28 temmuz onun üzerine 14 sayıcam dimi erken yumurtldım çünkü 10-11 agustos die düşünüyorum
kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem
biz 3. seviyeden sonra çalışmadık zaten sıkılıyoruz rabot gibi hissediyoruz kendimzi
kızlar şimdi ben 3. seviyeyi 27 temmuz da gördüm 2,gün 28 temmuz onun üzerine 14 sayıcam dimi erken yumurtldım çünkü 10-11 agustos die düşünüyorum
vallahi ben artık kendimi robot gibi hissettigim icin calısmıyoruz zaten esim de istemiyor ama maalesef yazmıstım daha evvel 3'ten 2'ye dustugumuz gun calısamadık uyuya kalmısım :1no2: neyse 3. seviyeyi degerlendirdik Allah'tan...kizlar bir siz hala calismalara devam ediyormusunuz:kedi: 3. seviyeden sonra
benim 16 gibi adet olmam lazim acaba ne zamana kadar calismaya devam etsem
biz 3. seviyeden sonra çalışmadık zaten sıkılıyoruz rabot gibi hissediyoruz kendimzi
biz 3. seviyeden sonra sadece bir kez calistik bizde sıkılıyoruz-tatlicadiarzu- o yuzden yapsakmi yapmasakmi diye karar veremedim gecen ay calismamistik bu ay adet olana kadar calisiriz diyodum ama cok yoruldum mafoldumben
Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben
hahaha aynen öyle zemuszemus
bi de hatırlıyorum bir gun eşim korundugumuz zamanlar nerdeyse bir kaza yapıyordu da gunlerce telaslanmıstık acaba iceri kactı mı acaba hamile miyim diye? hahahah simdi dusunuyorum da hic gulesim yoktu delikafaduldendelikafadulden
aynen guzelim biz de calısacaktık göya fos cıktı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu ay yolculuklarla gecti calısam gunlerimiz cok yorulduk..
toplam 4 kere ile bebiş olursa mucize dicem..
Al benden de o kadar gün hesaplamaktan helak oldum inan ya, olanın ne kadar çabuk oluyor bu kadar zormuymuş bu iş garip esastan mafoldumben
gercekten garip onca yil bosubosuna haplarla korunmusum meger bunyemin otomatik koruma sistemi varmis zemuszemus bilseydim korunucam diye kendi helak etmezdim
aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?
aynen biz zaten korumalıymışız , o kadar eziyet çekmeye gerek yokmuş :) bu makinayı kaç ay kullanmayı hedeflediniz kafanızda , yani kaç ay daha kullanıp sonuç almassanız bırakacaksınız ?
:roflol: aynen canim bizimkiside fos cikti :umursamaz:
gelecegi varsa degil 4 kere 1 kere bile calissan gelir ama bizimkiler nazlimi desem yoksa inatci mi bilemedim sırnaşık şey
neyse gelecekleri varsa gorekleride var bunlarin acisini teker teker cikartiriz onlardan :mymeka:
(tabi kiyabilirsek):teselli:
hehe aynen öle canı pataklıcam nerelerdeydin bebiş diye naniknanik
evet ya resmen vucut kalkan cekiyormus saldırı var diye bi yerde okumustum.. bu arada ben buyuk ihtimalle bırakamam tatlım aleti cunku esim cok kızar biliyorum yine dunyanın parasını bir seye verdik ve yine maymun istahlı cıktın dicek diye korkarımlaelaelaelaelae
bu arada sizce solaryuma girmemin bir zararı olur mu arkadaslar?olur da bebiş varsa iceride tabi?
benim kuzen hic bilmeden solaryumlara girmis rakılar icmis eglencelerde, tabi ogrenince artık ne solaryuma girmis ne de bi sey ve simdi 9 haftası kaldı cok sukur gayet saglıklı gidiyo her sey
hehe aynen öle canı pataklıcam nerelerdeydin bebiş diye naniknanik
evet ya resmen vucut kalkan cekiyormus saldırı var diye bi yerde okumustum.. bu arada ben buyuk ihtimalle bırakamam tatlım aleti cunku esim cok kızar biliyorum yine dunyanın parasını bir seye verdik ve yine maymun istahlı cıktın dicek diye korkarımlaelaelaelaelae
bu arada sizce solaryuma girmemin bir zararı olur mu arkadaslar?olur da bebiş varsa iceride tabi?
benim kuzen hic bilmeden solaryumlara girmis rakılar icmis eglencelerde, tabi ogrenince artık ne solaryuma girmis ne de bi sey ve simdi 9 haftası kaldı cok sukur gayet saglıklı gidiyo her sey