• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim 2. seviyede gun asiri 3. seviyeyi gordugunde hergun calisin :kedi:
benim 4 ayim monitorde ilk ay ve sonraki aylarda 3.seviyeyi gordum ama malesef tutturamadik :umursamaz:

işte bence bu nedenle 2. seviyede cok kasmamak lazım. sperm testinde bile ilk sperm bosaldıktan sonra 3 gun bekleyip öyle test yapıyorlarki icerde kaliteli sperm biriksin arkadaslar

sizlerinde beraat kandiliniz mübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan
bugün 17.günüm test istemedi tabiki dünki gibi.1.seviye gösterdi.bikac gündür hastayım vücudum kırılıyo ayakta duramıyorum tansiyonum düşüye hemen yığılıcakmışım gibi oluyorum dün gece ateşim 38 e cok yakındı allahtan sabah 37,3 e kadar düştü.aslında kalkıp ayakta bişeylerle ugrasamadıgım için yatıp dinlenmiş oluyorum bu daha iyi tamda bebeğin tutunmaya yakın zamanlarında istirahat iyi olur

işte bence bu nedenle 2. seviyede cok kasmamak lazım. sperm testinde bile ilk sperm bosaldıktan sonra 3 gun bekleyip öyle test yapıyorlarki icerde kaliteli sperm biriksin arkadaslar

Peki larmecigim, 2.seviyeyi gorunce ogun calisma yapilmamaisi gerekir? 3.seviyeyi goruncemi olmasi gerekiyor? ben anlamadim ya,
ya bide arkadaslar, benim 11.gunum ve hala 1.seviyede:(

herkese hayırlı kandiller kıslarrrr allahım bu güzel gecede dualarınızı geri çevirmesin inşallah :Saruboceq:benim yarın 4.günüm teste 2 gün kaldı sadece hepimiz için dua edicem bugün bol bol allahım kabul eder inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:opuyorumnanaktan

bugün 17.günüm test istemedi tabiki dünki gibi.1.seviye gösterdi.bikac gündür hastayım vücudum kırılıyo ayakta duramıyorum tansiyonum düşüye hemen yığılıcakmışım gibi oluyorum dün gece ateşim 38 e cok yakındı allahtan sabah 37,3 e kadar düştü.aslında kalkıp ayakta bişeylerle ugrasamadıgım için yatıp dinlenmiş oluyorum bu daha iyi tamda bebeğin tutunmaya yakın zamanlarında istirahat iyi olur

canım çok geçmiş olsun yorma kendini fazla tamam mıııyerimseniben

Peki larmecigim, 2.seviyeyi gorunce ogun calisma yapilmamaisi gerekir? 3.seviyeyi goruncemi olmasi gerekiyor? ben anlamadim ya,
ya bide arkadaslar, benim 11.gunum ve hala 1.seviyede:(

hayatım sıkma canını bikaç güne kadar yükselir bence seviyen kaç günde bir regl oluyosun mesela ben 29,30 günde bir olurum genellikle 14ve 15. günlerimde yumurtlama olur bi kaç gün daha sabret fıstıkk moralini yüksek tutyerimseniben

Canim cok gecmis olsun, bencede bir kacgun yat dinlen , belki hamissindir bellimi olur..

hayatım sıkma canını bikaç güne kadar yükselir bence seviyen kaç günde bir regl oluyosun mesela ben 29,30 günde bir olurum genellikle 14ve 15. günlerimde yumurtlama olur bi kaç gün daha sabret fıstıkk moralini yüksek tutyerimseniben

Canim , ins yukselir, gecen ay 3.seviyeyi gormeyince oyuzden endiseniyorum, eger bu ayda gormessem, (allah korusunda)

Benmi duzensiz canim mesela 40 gune kadar suruyor, gecen ay 47 oldu, ondan onceki ay 25 oldu, yani duzene sokmak icin, civanpercemi bitkisi iciyorum, arkadas adet duzensizligine cok iyi geliyor, benim adetimi 3 aydir duzene soktu dedi ... artik bilmiyorum...

Hersey allahtan, bu gece Allahima dua edicem, sonucta herseyi bilen ve yapan o ...

Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?

Canim cok gecmis olsun, bencede bir kacgun yat dinlen , belki hamissindir bellimi olur..

Canim , ins yukselir, gecen ay 3.seviyeyi gormeyince oyuzden endiseniyorum, eger bu ayda gormessem, (allah korusunda)

Benmi duzensiz canim mesela 40 gune kadar suruyor, gecen ay 47 oldu, ondan onceki ay 25 oldu, yani duzene sokmak icin, civanpercemi bitkisi iciyorum, arkadas adet duzensizligine cok iyi geliyor, benim adetimi 3 aydir duzene soktu dedi ... artik bilmiyorum...

Hersey allahtan, bu gece Allahima dua edicem, sonucta herseyi bilen ve yapan o ...

Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?

evet prensescim sabah 7 demiştim ama 7.30 falan gibi açıyorum cumartesi sabahı 6.günüm test isticek dimi tatlımmopuyorumnanaktan

selam canım ben buradauım bugun benim 24.gunum hicbir belirtim yok..

biraz karnım agrıyo o kadar ama kasıklarım degil..

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz?
sscim canim benim cok az kaldi safak 5 insallah hayirlisiyla guzel haberini aliriz

emilyacim sende durumlar nasil ?

canim gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin opuyorumnanaktan

Angel buarada 2 gunun kalmis test istemeye, saatlerini sabah 7 de acicam diyordun, sabah 7 de aciyorsun dimi?[/QUOTE]

prensescim canim insallah bu ay 3. seviyeyi gorursun
benim ilk ay 2.seviyeyi hic gostermeden 14.gun direk 3.seviyeye gecmisti
gecen ayda 17.veya 18. gun yumurtlamstim ama bu ay yine erken yumurtladim bal tarcin corekotunu yaptim belkide ondandir
dualarim seninle canim

nasilsiniz?
sscim canim benim cok az kaldi safak 5 insallah hayirlisiyla guzel haberini aliriz

cnm benim de hiç belirtim yok ya bu gün sadece belim agrıyo ama bu ay hamile değilim sanki içime öle doğuyo salı olmam lazım inş. olmam ama

cnm benim de hiç belirtim yok ya bu gün sadece belim agrıyo ama bu ay hamile değilim sanki içime öle doğuyo salı olmam lazım inş. olmam ama

ayy cok az kalmis canim sizin ssle gunleriniz yakin hatta ayini galiba insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
sen atesinide olcuyordun canim ates olcme topiginde gormustum atesin nasil gidiyor?

ayy cok az kalmis canim sizin ssle gunleriniz yakin hatta ayini galiba insallah ikinizdende guzel haberler aliriz
sen atesinide olcuyordun canim ates olcme topiginde gormustum atesin nasil gidiyor?

cnm ateş te çok yüksek değil zaten benim ateşim düşük oluyo biraz 36,06-36,05 falan bakalım 1-2 gün sonra kaç olucak

nasilsiniz?

canım ben yanlıs hesap ediyor olabilirim tam emin degilim cunku 3. seviyeyi 30 temmuz da gordum sanırım 12 temmuz da olabilir bilmiyorum acıkcası zaten hic regl olmasam keske 9 ay boyunca lülülülülülülülülülülülü

aynen canım senle aynı duyguları paylasıyorum arada bi belim boyle uzanınca falan agrıyo o kadar bi de karnım agrıyo boyle arada kazınma gibi arada gaz gibi ama gaz yok.. kasık veya goguslerimde hicbir degisiklik yok cunku benim gogsum kistler nedeniyle hep agrır yerimseniben

insallah canım guzel haber vermek isterim ama hic hissetmiyorum bu ay nedense bi seyler :olmaz: inan negatif degilim yada takıntılı falan degilim ama hicbir belirti yok yani, bugun 3. seviyeyi gormemin ustune tam 1 hafta gecti... belirti melirti yok neyse bu ay da olmazsa onumuzdeki ay insallah napalım:uhm:

Back