• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım bu su buharı nasıl bişey yani hiç duymamıştım da ilginç geldi bu şekilde hamile kalanları duymak:)) bir de adaçayını ben adetim geciktiğinde adet olmak için içiyorum ara sıra internette bu şekilde buldum canım bak
Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur.

Canim su buhari, sut buhari diye topic var ordan okudum, bir sakincasi yok, ozellikle tupleri aciyormus, ordan oku istersen,kafana yatarsa denersin...
Adacayi konusundada bir arkadas tavsiye etmisti bu siteden, o oyle hamile kalmis, yani adacayi konusunda arastirdim elbet, yaa bilmiyorum artik arastira arastira bir hos olduk ....adacayini yumurtlama gunune kadar iciyorsun sadece , gunde 2 bardak.

zaten bugun morelim bozuldu,neyse cok keyfim yok sonra yazarim ....

İyi akşamlar prenses88
Cevabın için teşekkür ederim Ben iki kez kendiliğinden hamile kaldım, ikisi de düşükle sonlandı Kanda pıhtılaşma sorunum var Ama son düşüğümün üzerinden 1 yıl geçti ve ben aşılama yaptırsam mı biraz daha kendimiz denesek mi düşünceeri arasında gidip geliyorum Düzensiz adet olduğum için clearblue alsam mı diye düşünüyorum Aşılama yaptırırsam bu alete para yatırmasam mı diyorum Kafam karışık
Amerikada yaşama durumumuz vardı, ucundan döndük:)

Merhaba kelebek, bende kendiliginden hamile kaldim ve dusuk yaptim, 1 yil ara verdim, sonra amerikadaki doktorum,1 yil deneyin yumurtlama testleri kullan dedi. bende yumurtlama testi aldim ama cok kullanisli degil benim icin, cunki cizgi cok belirgin goremedim, bu yuzden clearblue manitoru arastirdim internetten,ve aldim. bu sekilde manitoru yumurtlama gunlerini takibi yapiyorum benim icin stressiz bir ay geciyor,..

sana sende al kullan diyemem, cunki sen asilamayida dusunuyormusun, yani doktoruna bir danis, sen bir yil ara verdin ya, belki doktor yumurtlama takibi dene diyecek, bilmiyorum.. adet duzensizligin nekadar suruyor? mesela manitor kitabinda eger adetiniz 45 gunu geciyorsa kullanmayin diyor, once adetini duzene sokman gerekiyormus..
bu yuzdende, sana civanpercemi bitkisini onerebilirim, benim burdaki arkadasim kullanmis, ve 3 aydir adetim zamaninda gununde oluyor dedi, yani bende aldim, ve yumurtlama gunune kadar kullanacagim. bence sende kullanmalisin, yarin hemen git al ve kullan. tarifini eger istersen ozelden verebilirim, yada civanpercemi topic e gir ordada yazmis arkadaslar..

simdilik bukadar, eger kafan cok karisiksa, esinle konus ve beraber karar verin, insan kendi dusunce kafayi yiyecek gibi oluyor....[

Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:

bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?

hadi canım gozunuz aydın insallah 15 gun sonra guzel sonuclarınız alırız

Gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bugun 14. gunum ve ben bu sabah 3. seviyeyi gordum cok sukur zemuszemus esimde bugun evde oldugu icin hemen degerlendirdik :kedi:artik yarini da degerlendiririz ondan sonrasi Rabbime kalmis nasipse olur nasip degilsede onumuzdeki ay calismalara devam:umursamaz:

bu arda sscim ve emilyacim sizler beklemedesiniz sizde durumlar nasil?
angel canim sen monitoru kullanmaya basladinmi?

canikom bugun makineye gore 21. (bana gore 22 gundeyim) yalniz 3. seviyeden 2. seviyeye dustugu gunun aksamı ben salak gibi uyuya kaldim cok yorulmustum, bir gunumu kacirdim maaleseff mafoldumbenmafoldumben 3. seviyeyi degerlendirdik ama...:kedi::kedi:

hadi guzel haberlerini bekliyorum senin ve herkesin bu ay hamişlerle dolsun taşsın artık bu topicccc Allah'Immmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?

arkadaşlar ben bu ay kullanıcam bu ovülasyon kitini ama gülen yüz çıkan hangisi ve nereden satın alıcam bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?

canım hemen basla calısmalara!!! 2. seviyede gun asırı 3. seviyede her gun!!!kaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben bu ay kullanıcam bu ovülasyon kitini ama gülen yüz çıkan hangisi ve nereden satın alıcam bulamıyorum yardımcı olurmusunuz.

canım bi baska bir sey kullanıoruz adı clearblue clearplan kolay hamilelik monitörü, sanırım sen sadece kiti kullanacaksın, onlar icin de internette alısveris sitelerinden temin edebilirsin yada resmi web sitesinden yetkili eczaneleri bulup teker teker arayıp sorabilrsin... kolay gelsinzemuszemus

kıslarrr herkese selam nasılsınız bakalım inşallah hepiniz çok iyisinizdir opuyorumnanaktanben de bu sabah monütörümü kullanmaya başladım hadi bakalım hayırlısı artık şekerlerrr hepimiz için güzel bi ay olsun inşallah bu ayopuyorumnanaktan

canikom bugun makineye gore 21. (bana gore 22 gundeyim) yalniz 3. seviyeden 2. seviyeye dustugu gunun aksamı ben salak gibi uyuya kaldim cok yorulmustum, bir gunumu kacirdim maaleseff mafoldumbenmafoldumben 3. seviyeyi degerlendirdik ama...:kedi::kedi:

hadi guzel haberlerini bekliyorum senin ve herkesin bu ay hamişlerle dolsun taşsın artık bu topicccc Allah'Immmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv:

canim benim uzulme onemli olan 3 . seviyeyi degerlendirmis olman insallah hayirlisiyla melegin gelicek :emir_bebek:
dualarim seninle canim opuyorumnanaktan

canim 2. seviyede gun asiri 3. seviyeyi gordugunde hergun calisin :kedi:
benim 4 ayim monitorde ilk ay ve sonraki aylarda 3.seviyeyi gordum ama malesef tutturamadik :umursamaz:

kıslarrr herkese selam nasılsınız bakalım inşallah hepiniz çok iyisinizdir opuyorumnanaktanben de bu sabah monütörümü kullanmaya başladım hadi bakalım hayırlısı artık şekerlerrr hepimiz için güzel bi ay olsun inşallah bu ayopuyorumnanaktan

hayirli olsun canim insallah guzel haberlerini aliriz :Saruboceq:
hayirlisiyla guzel bir ay olucak insallah :Saruboceq::Saruboceq:

canim 2. seviyede gun asiri 3. seviyeyi gordugunde hergun calisin :kedi:
benim 4 ayim monitorde ilk ay ve sonraki aylarda 3.seviyeyi gordum ama malesef tutturamadik :umursamaz:
canım, benimde zaten çok şansım yok tek tüpüm olduğu için ne taraftan yumurtladığımı bilmeden çalışıp duruyorum işte..bir gün mutlaka denk gelicek..bakalım o gün nezaman olucak :bbo:

Canim oncelikle hayirli olsun,, bende ilk ayimda 3.seviyeyi gormustum. ama ikinci ayimda gormedim. bu ucuncu ayim ve suan birinci seviyedeyim..
bence adet bittikten sonra calismalara 2 gunde bir yapmalisin, 2 ve 3 .seviyelerdede devam etmelisin....

canım, benimde zaten çok şansım yok tek tüpüm olduğu için ne taraftan yumurtladığımı bilmeden çalışıp duruyorum işte..bir gün mutlaka denk gelicek..bakalım o gün nezaman olucak :bbo:

Canim hicbir zaman umuitsizlige kapilma, diger topiclerde okudugum kadariyla, tek tupuyle hamile kalan cok arakadas var, yeterki sen inancini kaybetme, biz sana destek oluruz, 3. seviyerlde calismani gunde 2,3 kez yap, ben kitapciktaki telefon actigim yerde oyle demislerdi...

Angel_34 nerelerdesin arkadasim? manitore basladigini okudum bugun, hadi hayirlisi, 3.seviyeyi gorursun ins...

buarada ben adacayini biraktim, okuduklarimdan biraz korktum, yani civanpercemi iciyorum sadece. zaten kimse adacayi ile ilgili sorularmida cevap vermedi:(

Back