- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
canım bu su buharı nasıl bişey yani hiç duymamıştım da ilginç geldi bu şekilde hamile kalanları duymak:)) bir de adaçayını ben adetim geciktiğinde adet olmak için içiyorum ara sıra internette bu şekilde buldum canım bak
Adaçayının aşırı kullanımında kan basıncı (tansiyon) yükselebilir. Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı için, gebelik sürecinde kullanılmaz. Annelerin süt üretimini durdurur. Önerilen dozajlara uyulduğunda, bilinen başka bir yan etkisi yoktur.
Canim su buhari, sut buhari diye topic var ordan okudum, bir sakincasi yok, ozellikle tupleri aciyormus, ordan oku istersen,kafana yatarsa denersin...
Adacayi konusundada bir arkadas tavsiye etmisti bu siteden, o oyle hamile kalmis, yani adacayi konusunda arastirdim elbet, yaa bilmiyorum artik arastira arastira bir hos olduk ....adacayini yumurtlama gunune kadar iciyorsun sadece , gunde 2 bardak.
zaten bugun morelim bozuldu,neyse cok keyfim yok sonra yazarim ....
İyi akşamlar prenses88
Cevabın için teşekkür ederim Ben iki kez kendiliğinden hamile kaldım, ikisi de düşükle sonlandı Kanda pıhtılaşma sorunum var Ama son düşüğümün üzerinden 1 yıl geçti ve ben aşılama yaptırsam mı biraz daha kendimiz denesek mi düşünceeri arasında gidip geliyorum Düzensiz adet olduğum için clearblue alsam mı diye düşünüyorum Aşılama yaptırırsam bu alete para yatırmasam mı diyorum Kafam karışık
Amerikada yaşama durumumuz vardı, ucundan döndük:)
Merhaba kelebek, bende kendiliginden hamile kaldim ve dusuk yaptim, 1 yil ara verdim, sonra amerikadaki doktorum,1 yil deneyin yumurtlama testleri kullan dedi. bende yumurtlama testi aldim ama cok kullanisli degil benim icin, cunki cizgi cok belirgin goremedim, bu yuzden clearblue manitoru arastirdim internetten,ve aldim. bu sekilde manitoru yumurtlama gunlerini takibi yapiyorum benim icin stressiz bir ay geciyor,..
sana sende al kullan diyemem, cunki sen asilamayida dusunuyormusun, yani doktoruna bir danis, sen bir yil ara verdin ya, belki doktor yumurtlama takibi dene diyecek, bilmiyorum.. adet duzensizligin nekadar suruyor? mesela manitor kitabinda eger adetiniz 45 gunu geciyorsa kullanmayin diyor, once adetini duzene sokman gerekiyormus..
bu yuzdende, sana civanpercemi bitkisini onerebilirim, benim burdaki arkadasim kullanmis, ve 3 aydir adetim zamaninda gununde oluyor dedi, yani bende aldim, ve yumurtlama gunune kadar kullanacagim. bence sende kullanmalisin, yarin hemen git al ve kullan. tarifini eger istersen ozelden verebilirim, yada civanpercemi topic e gir ordada yazmis arkadaslar..
simdilik bukadar, eger kafan cok karisiksa, esinle konus ve beraber karar verin, insan kendi dusunce kafayi yiyecek gibi oluyor....[