Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar , aksamlari kimse girmiyormu? yoksa cokmu mesgulsunuz yerimseniben
ben geldim kızlar evet topikte kimse yok cidden..şimdi benim 14. gün 3.seviye 15. gün 3.seviye
ve bugün 16. gün test istemedi monitörüm 2.seviye gösterdi yarında istemez 1.seviye gösterirr.
bende durum böyle siz ne durumdasınız
Cnm ne güzel ya fazla istememiş benim 3. cubukta gösterdi 3. seviyeyi ama 10 tane bitene kadar istedi şimdi sayıcaksın 14 gün ve geri hayırlısı olsun inş. benimde 7 gün var ama hep aklımda hamileyimmi değilmiyim die keşke bu alet onuda gösterse bisde rahatlardık .....
yerimsenibencanım ben gündüzde akşamda geliyorum ama sanırım saat farkından seninle hiç karşılaşamıyoruz nasıl gidiyo tatlımmyerimseniben
Vallahi kızlar bizim bu ay monitorle 3. ayımız toplamda da 4. ayımız bebek denemelerine basladıgımızdan beri.. tabiki de yıllardan beri bebek isteyip de anne olamayan arkadaslarımıza saygısızlık olacak ama ben gecekten de bu isin bu kadar zor oldugunu bilemezdim:umursamaz:
yani herkes "hemen olmuyor "derdi de inanmazdım.. o kadar cok ornek var ki gozumuzun onunde: yanlıslıkla hamile kalıp bebegini aldıran mı istersin? tek gece ile hamile kalan mı istersin.. ? say say bitmez bu ornekler..işte kendimi bunlardan zannederdim ama bu dusunceye girdigimizden beri her regl olusumda inanılmaz uzuluyorum oysaki daha yolun basındayım biliyorum! ustune bir de her ay programlı robot haline geldik kociş ve ben kaydirigubbakcemile
sonucta Allah ne zaman isterse olacak sonucta burada bir "Can" soz konusu ama hemen olmayacagını bilseydim gercekten de evliligimizin basında baslardık calısmalara.. su anda 2. yılımızdayız..ve 27 yasindayim kizlar son 4 aydır denemelerdeyiz Allah tez zamanda tum isteyenlerin kucagini bebişlerle doldursun insallahh:Saruboceq::Saruboceq:
Canim niye bukadar stres yapiyorsun, neguzel 3.seviyeyi gorup siz sebepleri yerine getiriyorsunuz. ayrica bizde ikinci yil bebek calismalarimiza baslamistik, ilk yil esim cok istemisti cocuk ama ben istememistim, eger bukadar zoroldugunu bilseydim bende ilk evlendigimiz ay korunmadan devam ederdim. demek bizim planimiz bir ise yaramiyor onemli olan allahin planiymis, bunu ogrendim....
yenievlenen arkadaslara burdan sesleniyorum, evlendiniz aydan itibaren bebek istemiyorum diye plan yapmayin!!!!!!!!!!! hersey allahtan...
hcgl_emilya sen simdi istemisin?
Vallahi kızlar bizim bu ay monitorle 3. ayımız toplamda da 4. ayımız bebek denemelerine basladıgımızdan beri.. tabiki de yıllardan beri bebek isteyip de anne olamayan arkadaslarımıza saygısızlık olacak ama ben gecekten de bu isin bu kadar zor oldugunu bilemezdim:umursamaz:
yani herkes "hemen olmuyor "derdi de inanmazdım.. o kadar cok ornek var ki gozumuzun onunde: yanlıslıkla hamile kalıp bebegini aldıran mı istersin? tek gece ile hamile kalan mı istersin.. ? say say bitmez bu ornekler..işte kendimi bunlardan zannederdim ama bu dusunceye girdigimizden beri her regl olusumda inanılmaz uzuluyorum oysaki daha yolun basındayım biliyorum! ustune bir de her ay programlı robot haline geldik kociş ve ben kaydirigubbakcemile
sonucta Allah ne zaman isterse olacak sonucta burada bir "Can" soz konusu ama hemen olmayacagını bilseydim gercekten de evliligimizin basında baslardık calısmalara.. su anda 2. yılımızdayız..ve 27 yasindayim kizlar son 4 aydır denemelerdeyiz Allah tez zamanda tum isteyenlerin kucagini bebişlerle doldursun insallahh:Saruboceq::Saruboceq:
keske yumurtlama donemi sonrası beynimizi uyusturup bebis veya belirtileri dusunmeden gunlerimizi gectirecek bir ilac cıksa da yutsak!! lülülülülülü
gunler gecmiyor artık.. şaka gibi say say şafak 7 veya 8...
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun Rabbim tez vakitte bebislerimizi gonderir insallah :Saruboceq:
canim benim bu kadar stress yapma lutfen Allahin izniyle tez zamanda gelecek bebisin :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada safak 6 cok az kalmis bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Allahim sana melegini gondersin insallah. :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?
canım hemen basla calısmalara!!! 2. seviyede gun asırı 3. seviyede her gun!!!kaydirigubbakcemile
denemezmiyiz canım hemde sabahtan bugünde öyle.yani dün sabak ve bu sabah iyi degerlendirdik.bide bu gece veya yarın sabah denicem sonra bekleee:kedi:turkbayragi
sagol larnecim insallah canim insallah guzel heberler veririz
bu arada sen nasilsin canim bebis nasil cinsiyeti daha belli olmadimi?