• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ben geldim kızlar evet topikte kimse yok cidden..şimdi benim 14. gün 3.seviye 15. gün 3.seviye
ve bugün 16. gün test istemedi monitörüm 2.seviye gösterdi yarında istemez 1.seviye gösterirr.
bende durum böyle siz ne durumdasınız

ben geldim kızlar evet topikte kimse yok cidden..şimdi benim 14. gün 3.seviye 15. gün 3.seviye
ve bugün 16. gün test istemedi monitörüm 2.seviye gösterdi yarında istemez 1.seviye gösterirr.
bende durum böyle siz ne durumdasınız

Cnm ne güzel ya fazla istememiş benim 3. cubukta gösterdi 3. seviyeyi ama 10 tane bitene kadar istedi şimdi sayıcaksın 14 gün ve geri hayırlısı olsun inş. benimde 7 gün var ama hep aklımda hamileyimmi değilmiyim die keşke bu alet onuda gösterse bisde rahatlardık .....

Cnm ne güzel ya fazla istememiş benim 3. cubukta gösterdi 3. seviyeyi ama 10 tane bitene kadar istedi şimdi sayıcaksın 14 gün ve geri hayırlısı olsun inş. benimde 7 gün var ama hep aklımda hamileyimmi değilmiyim die keşke bu alet onuda gösterse bisde rahatlardık .....

Vallahi kızlar bizim bu ay monitorle 3. ayımız toplamda da 4. ayımız bebek denemelerine basladıgımızdan beri.. tabiki de yıllardan beri bebek isteyip de anne olamayan arkadaslarımıza saygısızlık olacak ama ben gecekten de bu isin bu kadar zor oldugunu bilemezdim:umursamaz:

yani herkes "hemen olmuyor "derdi de inanmazdım.. o kadar cok ornek var ki gozumuzun onunde: yanlıslıkla hamile kalıp bebegini aldıran mı istersin? tek gece ile hamile kalan mı istersin.. ? say say bitmez bu ornekler..işte kendimi bunlardan zannederdim ama bu dusunceye girdigimizden beri her regl olusumda inanılmaz uzuluyorum oysaki daha yolun basındayım biliyorum! ustune bir de her ay programlı robot haline geldik kociş ve ben kaydirigubbakcemile

sonucta Allah ne zaman isterse olacak sonucta burada bir "Can" soz konusu ama hemen olmayacagını bilseydim gercekten de evliligimizin basında baslardık calısmalara.. su anda 2. yılımızdayız..ve 27 yasindayim kizlar son 4 aydır denemelerdeyiz Allah tez zamanda tum isteyenlerin kucagini bebişlerle doldursun insallahh:Saruboceq::Saruboceq:

keske yumurtlama donemi sonrası beynimizi uyusturup bebis veya belirtileri dusunmeden gunlerimizi gectirecek bir ilac cıksa da yutsak!! lülülülülülü

gunler gecmiyor artık.. şaka gibi say say şafak 7 veya 8...

Son düzenleme:
yerimsenibencanım ben gündüzde akşamda geliyorum ama sanırım saat farkından seninle hiç karşılaşamıyoruz nasıl gidiyo tatlımmyerimseniben

Evet canim, karsilasamadik hic, ben sizin saate gore aksamlari giriyorum, benim manitor 10.gun ve hala 1.seviye.

arkadaslar acaba bu ay benim yinemi yumurtlama olmayacak, eger manitor 10.gunde 1.seviye gosteren arkadas oldumu hic? olduysa kacinci gunde 2,seviyeye yukseldi..

angel-34 senin nasil gidiyor canim?

Vallahi kızlar bizim bu ay monitorle 3. ayımız toplamda da 4. ayımız bebek denemelerine basladıgımızdan beri.. tabiki de yıllardan beri bebek isteyip de anne olamayan arkadaslarımıza saygısızlık olacak ama ben gecekten de bu isin bu kadar zor oldugunu bilemezdim:umursamaz:

yani herkes "hemen olmuyor "derdi de inanmazdım.. o kadar cok ornek var ki gozumuzun onunde: yanlıslıkla hamile kalıp bebegini aldıran mı istersin? tek gece ile hamile kalan mı istersin.. ? say say bitmez bu ornekler..işte kendimi bunlardan zannederdim ama bu dusunceye girdigimizden beri her regl olusumda inanılmaz uzuluyorum oysaki daha yolun basındayım biliyorum! ustune bir de her ay programlı robot haline geldik kociş ve ben kaydirigubbakcemile

sonucta Allah ne zaman isterse olacak sonucta burada bir "Can" soz konusu ama hemen olmayacagını bilseydim gercekten de evliligimizin basında baslardık calısmalara.. su anda 2. yılımızdayız..ve 27 yasindayim kizlar son 4 aydır denemelerdeyiz Allah tez zamanda tum isteyenlerin kucagini bebişlerle doldursun insallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Canim niye bukadar stres yapiyorsun, neguzel 3.seviyeyi gorup siz sebepleri yerine getiriyorsunuz. ayrica bizde ikinci yil bebek calismalarimiza baslamistik, ilk yil esim cok istemisti cocuk ama ben istememistim, eger bukadar zoroldugunu bilseydim bende ilk evlendigimiz ay korunmadan devam ederdim. demek bizim planimiz bir ise yaramiyor onemli olan allahin planiymis, bunu ogrendim....

yenievlenen arkadaslara burdan sesleniyorum, evlendiniz aydan itibaren bebek istemiyorum diye plan yapmayin!!!!!!!!!!! hersey allahtan...

kıslarrr ben geldim herkese merhaba opuyorumnanaktan
prensescim bugün 2. günüm tatlım monütörü açıp kapatıyorum sadece 6.günden itibaren test istiyo dimi canım bakalım az kaldı testlere inşallah bal tarçın çörekotuna başladım acayip tatlı bişey yaa:))

ss2302 canım çok erken sıkılma bazı şeylerden sana 6 yıldır yani 144 aydır hala bebiş isteyen biri olarak diyorum ki azimli ve umutlu ol hayatım hiç üzülme canını sıkıp moralini bozma gerçekten o kadar erken ki bu kadar karamsar olmak için allah inşallah en hayırlı zamanda gönderecek bebişini seni çok iyi anlıyorum ama bu mucizeyi gerçekleştiren tek bir yaratıcı var ve biz sadece elimizden geldiği kadarıyla faydası olabilecek şeyleri deneyerek vesile oluyoruz o yüzden iste sadece iste tatlım elbette olacak allahın izniyleopuyorumnanaktan

emilyacım hadi bakalım hayırlısı canım inşallahhhhhhhhhhh seni de bu ay hamişler kervanına katarız hayatımm:Saruboceq:

burcum 2 gün üst üste 3. seviye tüm çalışmalar da yapıldı artık dua edip beklicez sadece canımcım:Saruboceq:içimden bi ses bu ay kesin hamiş çıkacak diyor içimden inşallah hepiniz müjdeli haberlerle gelirsiniz yaaa:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaslar Hepinizin Beraat kadiliniz mubarek olsun. ..Bu gece banada dua etmeyi unutmayin , cunki bugun onemli bir gece, Bu gece yapilan dualarin hepsini Allah c.c geri cevirmezmis...

gnydn arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bu gece kendim için ve tüm anne olmak isteyenler için dua edicem Allah dualarımızı kabul etsin

seninde kandilin mubarek olsun canim, banada dua et neolur, hem kendim icin hem ailem icin, annem biraz SIKINtida duaya ihtiyacimiz var

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun Rabbim tez vakitte bebislerimizi gonderir insallah :Saruboceq:

keske yumurtlama donemi sonrası beynimizi uyusturup bebis veya belirtileri dusunmeden gunlerimizi gectirecek bir ilac cıksa da yutsak!! lülülülülülü

gunler gecmiyor artık.. şaka gibi say say şafak 7 veya 8...

canim benim bu kadar stress yapma lutfen Allahin izniyle tez zamanda gelecek bebisin :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada safak 6 cok az kalmis bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Allahim sana melegini gondersin insallah. :Saruboceq::Saruboceq:

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun Rabbim tez vakitte bebislerimizi gonderir insallah :Saruboceq:

Canim benim senin ve diger tum arkadasların da Kandili mubarek olsun.. Allah dualarimizi kabul etsin insallah:Saruboceq:

canim benim bu kadar stress yapma lutfen Allahin izniyle tez zamanda gelecek bebisin :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada safak 6 cok az kalmis bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Allahim sana melegini gondersin insallah. :Saruboceq::Saruboceq:

canim benim agzından bal damlıyor resmen cok tesekkur ederim bitanem AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN insallah hepimizin canımmm:Saruboceq:

arkadaşlar benim clearplanı kullanışımın ilk ayı... dün 12.günümdü ve 2.seviyeyi gördüm acaba şimdimi çalışmalara başlamam lazım..bu sayfayı baştan biraz okudum ve genelde ilk ay 3.seviyeyi göremeyen arkadaşlar olmuş..ilk ay monitör bizi tanımaya çalışıyormuş filan yazmış arkadaşlar..şimdi ben 2.seviyede mi çalışmaya başlamalıyım anlayamadım..ilk ay 3.seviyeyi gören oldu mu aranızda?

ben ilk ayımda 3.seviyeyi gordum ve hamile kaldım. illa herkes lk ayında 3. seviyey gormicek diye bir kural yok

canım hemen basla calısmalara!!! 2. seviyede gun asırı 3. seviyede her gun!!!kaydirigubbakcemile

arkadaslar 2. seviyede gün asırı yapmak sonra da 3. seviyeyi goruncede ust uste 2 gun yapmak cok saglıklı degil. cunku kaliteli sprem birikmemiş oluyor.

benim tavsiyem 2. gunde gun asırı yapalım diye kastırmamak zaten iyice zevki kacıyor görev haline geliyor.

yinede siz bilirsiniz

Back