Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

larmecigim cok sevindim maşallah Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canim...eger cok istersen uygun bir tane ultrason cihazı al bence canım tabi doktoruna da muhakkak sor! kendine ve yegenimize iyi bak..kaydirigubbakcemile5

bekle tatlım bekle benimde yumurtam 22.günde çatlamıştı çatladığı 2 günde güzelce çalış:))
canım benim yumurtam coktan catladı 3. seviyeyi gormustum gecen hafta 31 mayıs-01 haziran'da.. calıstık cok sukur işste su anda 23. gunum.. bakalım hayırlısı insallah off icim kıpır kıpır oluyor bAT 15 haziran diye bekliyorum ama daha dogrusu beklemiyorum :))
Insallah hic gelmezz!! 7 gun var ve bende hic belirti yok kafama da takmamaya calısıyorum acıkcası...

bu arada bu sabah kontrolum vardı ve bebişimin kalp atışlarını duyduuk 120 atıyodu vallahi :)) çok tuhaf bi duygu yaaa
ayy canımmm mukemmell!!! super bir duygu olsa gerek..
cok sevindim canım Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!!!

Harika Larmecim,haberlerini ver bize de...minikomuz bizim

bu arada bu sabah kontrolum vardı ve bebişimin kalp atışlarını duyduuk 120 atıyodu vallahi :)) çok tuhaf bi duygu yaaa

normal günlük işlerimi aynen yapıyorum canım benim ya,hiç engellemiyorum kendimi...sanki böyle bi çalışma yapmamış gibi.en güzeli de böyle olmak güzeim yoksa sürekli aklımda dikkat ediyo olmak beni kasar,Allah'ımın izniyle bebişim gelecekse zaten konmuştur göbüşe...

selam kızlar gunaydın!!
bugun 23. gunum ve hala beklemedeyim.. yayacigim var mi bir belirti?

diger hamiş anne adaylari ve gununu bekleyenler var mı bir gelişme?

canımcım,belirti aramıyorum ama kasıklarım cumartesi biraz ağrıdı geçti,pzar günü bi ara ağrıdı geçti,bu sabah bişey yoktu şimdi biraz kramplar var.Gögüslerim bastırınca ağrıyodu ama şu saat itibariyle gögüslerimde çok hafif ağrı var.Merdiven inerken hissettim,dokununcada var ama bazen daha az.Acayip halsizim,yeni uyandım,kalkamadım yataktan,yeni yedim,bugün hiç yememişim gibi,midem kazınıyo.Bunlarda havanın sıcaklığından kaynaklanıyo olabilir.
Bilmiyorum beklicez ve görücez canımcımmm,ben erken gebelik testi yapmıcam,günümü beklicem.
Sende belirti var mı?yada benimkilere benzer??

aynen ben de belirti aramıyorum beni belki hatırlarsın gecen ay "gunune 4-5 gun olanlar" topiginden devamlı kendimi dinliyordum sanki hamiş zannediyordum kendimi ama 3 gun erken regl olmustum bi de ustune :sm_confused: ustelik her gun test falan yapıyordum!! iste ilk sefer denedigimiz icin biraz tezcanlı davrandım benneyaptımki
bu ay kesinlikle aramıyorum belirti ve normal hayatımı yasıyorum olmussa olmustur mantıgıyla gidiyorum yoksa bu 5-6 gun hic gecmez..
bende belirti yok zaten, kasık agrısı nedir bir turlu anlamadım herkeste bir kasık agrısı olusuyo nasıl bir agri bu acaba neye benziyor?
benim sadece gecen gun birkac kere sol bacagım cekti boyle ust baldırımdan belirli aralıklarla ama bilemedim nedir, bi de hafif akıntım var.. onun dısında gogus agrısı konusunda bir yorum yapamicam cunku benim goguslerim kist dolu zaten hep agriyor:))
bi de boyle genel bi agirlik var hafif o bolgemde sanki cok baslangıc regl agrısı gibi.. boyle bi seylere zorlanınca iterken kaldırırken heyecanlandıgımda hafif sızlıyor..

bunlara pek anlam veremiyorum ama umidim var insallah bu ay tutturmusuzdur Yarabbim!!!:Saruboceq: :CüvCüv:

bu arada bu ay kesinlikle ama kesinlikle test yapmicam gunum gelmeden!!

Son düzenleme:

regl başlangıç ağrısı dediğin ağrı kasık ağrısıdır işte..
bugün ağrı yok bende...geçen üç gün ara ara vardı.gögüslerimde kesinlikle hafif bi ağrı var.Hafif diyorum çünkü tüp bebek ve aşılama yaptıran arkadaşlar bilir o zamanlar yataktan kalkamaz,yürüyemezdim bile,gögüs ağrısından gözlerim yaşarırdı.Şimdiki ağrı çok çok hafif geliyor.Başka da bişey yok,halsizliğimiz sıcak havanın etkisinden bence,acayip sıcak offfff....
Bence de test yapmayalım canım,olmama ihtimalini düşünmek lazım...Yıkılmadan kabullenmek ve enerjimizi yitirmemek için.
İnşallah inşallah ikimizde güzel haberlerle çığlıklar atabiliriz....

sırnaşık şey sırnaşık şey 15 senedir regl oluyorum ve kasık agrısını kesfedememisim ne oldugunu cok guldum kendime .. benim cunku genelde bayılacak cinsten agrılarım oldugu icin tum bolgemde uyusma yasanıyor canım nerem agrıyo bilemiyorım ama iyi oldu ogrendigim, o zaman kesinlikle benim de kasık agrılarım var diyebilirm azar azar belli zamanlarda..ama inan hic takmıyorum hic dinlemiyorum vucudumu, gecen aydan dersimi aldım.. insallah ikimiz de cıglık cıglıga HAMILEYIMMMM diye yazabiliriz canım insallah!!!!!!:Saruboceq: :CüvCüv:

neyse az kaldı cok sukur bakalım sabredecegiz...yuzduk yuzduk kuyruguna geldik!!

bu arada diger kullanan arkadaslar sizden bir haber var mı???

selam kızlar.opuyorumnanaktan
yayacım ve ss2302 takip ediyorum heyecan ve merakla ikinizi de.Hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi vermenize az kaldı.Ümidinizi yitirmeyin ne olur.Zaten okuduğum kadarıyla moraliniz süper.
Bugün ben de süperim valla.Bilmem nedendir.Bugün 15. günüm ama 3. seviye hala monitörüme teşrif edemedi bir türlü.Ama yine de çok mutluyum.Yarın ya da öbür gün kesin bekliyorum çünkü.Bakalım sizin bekleyiş sona erecek (inşallah güzel haberlerle) benimki ise yeni başlayacak.Allah'ım ne olur tatile gitmeden öğreneyim güzel haberlerimizi hepimizin:Saruboceq:.

dilrubacigim selam canım.. yemin ediyorum mesajindan cok pozitif eletrik aldım.. yazdıklarınız bize hep moral veriyo bu sıkıntılı bekleme gunlerimizi güle oynaya geciriyoruz:teytey::teytey:

hadi hayirlisi canım yarın artık 3. seviyeyi gorursun olmadi obur gun, calısmalara baslayın bol sans seker!!!
insallah biz de bu ay doldurmak istiyoruz bu ayki hamiş listesini!! off cok heyecanli herkes hamile kalir insallahh!!hihoyyyt süprizzzzz

Allah isteyen herkesin yuzune gulsun:Saruboceq: :CüvCüv:

selam kızlar...
benim yarın 6. günüm.monitör test isteyecek....startı veriyorum yarın hadi hayırlısı bakalım....hihoyyyt

:enbuyukkk: kızlar ovulasyon testi hakkında bilgi verir misiniz süprizzzzz
bugün 13.günüm iki çizgi çıktı ama biri diğeri kadar net değil
ilk kez kullanıyorum
ikisininde net olması gerektiğini okumuştum
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun
hellpppppppp :enbuyukkk:

Olumlu düşünmek bizim beklemede herşeyin yarısı da başarabilmek önemli canım benim ben arasıra başarıyorum arasıra başaramıyorum.Bugün nerdeyse gidip kan testi yaptıracaktım sebebine gelince 3.kattaki yatağımı en alt kata indirmem gerekiyodu tabi ki yardımcımla yapmıyım dedim yok yapayım dedim vee yaptım yaaaa...azıcık karnım ağrıdı ki zaten çok minik minik vardı.Gögüslerim ağrıyo biraz ama beklemekten sıkıldım desem yeridir...Gidip kan testi verebilirim her an.Hareketlerimi hiç kısıtlamadım ama bugünkü olay bei çok kastı..Rahat olamamak beni kasıyo kızlar yaaaa,çok huysuzum bugün çoook,ilgi gösterin banaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: kızın dövün beniiiii ne yaptın diyeeee lmaz: lmaz:
küsmicem söz :umursamaz:
öpüyorummmm hepinizi kan testi yaparsam görün heyecanı siz şimdi....

selam kızlar...
benim yarın 6. günüm.monitör test isteyecek....startı veriyorum yarın hadi hayırlısı bakalım....hihoyyyt

Canım inşallah hayırlı başlangıcın olsun...:Saruboceq:

amin ss2302 amin.....

Kızlar hemen aradım lab. geç kaldın saat 10 a kadar gelmeliydin dedi.Yarın belki giderim,çok işim var ve hiçbişey yapamıyorum,en ağırlarını...kafaya takarsam da huzursuz oluyorum...
ben hiç böyle olmamıştım,çok gerginim galiba anlamadım...Nedendir anlamadım...hımmmm

yayacıgım al benden de o kadar bu sabah 25. gunum inanılmaz gerginim boyle anlatamam neredeyse ben de 4 gun erken gosteren idrar testini alacaktim oysaki daha dun test yapmicami soyluyordum:kedi:
sanırım kuruntu yapıyorum hep bundan oluyo off ya!! ama genel bi agırlık soz konusu ve hicbiri hamilelik belirtilerinde yazılanlarla aynı degil..

kendimi neredeyse regl olacak gibi hissediyorum bu sabah esime de soledim valla..
off hayırlısı olsun!

aynı durumdayız canımcım,benim evin düzene girme olayı çok ama çok gerdi.gerçekten söylüyorum hamile kalma ihtimaliniz varsa ağır kaldırmayın yorulmayın diyolar ya,inşallah hamileysem herşeyi yapın derim,çünkü yapmadığım şey kalmadı.değilsem iyi ki yapmışım derim.
az kaldı daha fazla oyalanalım

canım takma kafana dur bakalım baska seylere odaklan.. eger yarın sabah cok dayanamazsan kan verirsin. ama sakin ol once :teytey:

KIZLAR,TUTUNDUYSA TUTUNMUŞTUR LARME NıN DEDıĞı GıBı.AMA DıKKAT EDıN SıZ YıNE DE....
BENDE BUGÜN ıLK TESTıMı YAPTIM BAKALIM NELER OLACAK BU AY NELERE GEBE ACABA?kaydirigubbakcemile3

canım aynen ben de yazlıkları tam yapamadım egilip kalkma cok var diye inan aynı durumdayız! insan ister istemez dusunuyor...
offf eşimin askerini beklerken 155 gun u daha rahat saymistim!!

birde tutunursa tutunur o zaten.. ama tabi cokta agır seyler kaldırma. birde boyle ust raflara veya bir yere uzanmaaa..

larmecigim ust raf olayı su anda bende cok mevcut yazlıklarımı dogru duzgun yapamıyorum aklımdan cıkmıyor :))
senin nasıl gidiyor? her sey yolunda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…