yayacım yazdıklarını okuyorum o kadar eziyet etme kendine bırk işleri bikaç günlüğüne evin işi hiç bitmez vallahi ben gitgide rahata alışmaya başlıyorum vallahi işyerimde sigar içenlere tamamen yasaklandı kesinlikle sigara içirtmiyorum hiçbişeye elimi sürmüyorum önüme koca bir kase meyva koyuyorum onları yiyorum bu arada annemin bi arkadaşı armutun mide bulantısına ii geldiğin sölemişti denedim ve evet gerçekten çok iyi geliyor kesiyor. eşime yaptığım zulmu anlatamam zavallım bu sabah en sonunda patladı epey şiddetli tartıştık ama sucun %80 i bende kabul ediyorum ona itira edemesemde . olaya annem bile karıştı epey büyür gibi oldu valla . of ya bir balık burcu olarak zaten aşırı duygusaldım hamilelik bunu kat be kat geçti ben bile artık isyanlardayım düşnün:)
bak kaç günün klmış şunun şursınd bk keyfine sen ben fortelle test ypmıştım(bunuda senden öğrenmiştim tatlım)
büyük merkla bekliyorum hadi kızlar inşallah gülsün yüzünüz bu ay
Canım benim haklısın da öyle olmuyo işte :umursamaz: ,bende senin yazdığını yazardım aslımda,ama kuzucum evin içinde düzen beni mutlu ediyo aklımın içindeki planı uygulamam lazım hemen zemuszemus ...Neyseki bitirdim,yarın bikaç işim var,bugünde sadece çiçeklerim ilaçlanıcak.
Teşekkür ederim canımsın,şimdi moraller iyi ,olumsuz yada olumlu..Yürekten söylüyorum Allah'ımın takdiri...:Saruboceq:
Hamileliğin sende yaptığı değişiklikler böyle patlaklar verebilir canım,öyle zamanda ayrı biyere gidip sakinleşmeye çalış...Sinirli anne olma ama...
lmaz:
Akşama öp barış eşinle :1hug:
kızlar gunaydın!
sabah uyandigimda dedim tamam regl oldum ! baya agrıdı karnım su anda da agrıyor ama regl degilim (insallah da olmam:Saruboceq:)
bugun 27. gunum ve monitorde 27 m yazdı .. makine benden regl olmamı bekliyor galiba testlere gore..
simdi normalde ben 30 gunde bir regl olurdum, gecen ay 27. gunumde oldum 3 gun erkenden kızlar..
hesaplayıcılara gore bu ay 29. gunumde olmam lazımmıs.. dolayısıyle 2 gun sonra gunum olmasi lazim diye dusunuyorum ama tabi ne olur hic bilinmez.. 3. seviyeyi 31 mayıs - 1 haziranda gorumustum..
ne kadar umidim kalmadı desem de yuregimin bir yerinde kıpırtılar var ama agrılarım bu kıpırtıları biraz bastırıyor acıkcası regl olacakmısım gibi hissediyorum off cok korkuyorum :gitme:
her ihtimale karsi size sorayım dedim olur da regl olursam monitoru acma saatiminin sıralarındaysa makineye direkt m1 diye girebiliyorum ama diyelim ki saatimi 3 saat gecirdiysem ertesi sabah m1 yapiyorum di mi arkadaslar?
umarim hic yapmam insallah offf:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: olmak istiyorum
Sen benden daha fena çıktın arkadaşım nolcak bu iş... :bbo:
monitörde benimde iki gündür m yanıyo ama benim pazar günü olmam gerekiyo,seninde pazartesi,tabi ki inşallah olmayız.yerimseniben
Canımcım inşallah olmazsın ama olursan ve eğer sabah olursan aç,öğleden sonra olursan ertesi güne bırak.
benim sol gögsüm ağrıyor bastırınca ama sağ gögüste o kadar da değil anlamadım ben bu işi. :uhm:
Geçen ay 4 gün öncesinde işte regl ağrısı bu,geldi,ümitizim demiştim ya,bu ay o ağrı yok,sadece içim çekiliyo ve alt taraftan ani sızı oluyo geçiyo... Öğleden sonra ve yarın ağrıdan anlarım bende
Hayırlısı canımm,aynıyız...İkimizde kovayız..ee normal bu halde olmamız... :smiley-cool: