• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canlarım moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim,ama baya bişey kaldırdım desem yeridir,bel ve kasık ağrım var acıcık acıcık,yoruldum tabi ama çıldırırdım yapamasaydım bebişim umarım tutunmuştur ve Allah'ımın izniyle sağlıklı haberini en kısa zamanda verir.
Test yapmıcam ,bugün stresten bu fikre kapıldım,cumartesi biraz daha koşuşturmaca var ama bugünkü gibi değil,şimdi eşime haydi dışarı yemeğe dicem mahvoldum çünkü...
Kızlar be rahat edememekten dolayı acayip strese giriyorum hani kısıtlanmak delirtiyor yani,hayatta tahammül edemediğim tek şey kısıtlanmak...Ama napalım biraz yorulduk da bebiş geldim desin yeterki herşeye razıyımmmm

birde tutunursa tutunur o zaten.. ama tabi cokta agır seyler kaldırma. birde boyle ust raflara veya bir yere uzanmaaa..

Larmecim,gögüs ağrın dayanılmıcak kadar mıydı yoksa sadece dokununca mı ağrıyordu..
Benim dokununca acıyor sonra sızısı kalıyor.Dokunmayınca ağrıyı hissetmiyorum.Ayrıca gögüslerimde şişkinlik yok,sende nasıldı?
Göğüsümün özellikle alt tarafı ve yanları dokununca ağrı yapıyor.Gece tuvalete kaltığımda daha fazla gündüz o kadar değil.

Offffffffffff kızlar hamilelik öncesi gögüs anatomisi çıkardım.Hadi şekercimm hatırla o günleri...

a.s

Günaydın herkeseeee,
bugün yine gidip test yaptırım dedim vazgeçtim,ağır işim yok,acelede etmenin manası yok...
önümüzdeki ay buralarda olamıcam kızlar, şimdiden düşünmeye başladım umarım sizlerden haber almak için dahi girebilirim internete.
gögüs ağrım gündüzleri yok denecek kadar az,geceleri oluyor ve geçiyor,anlamadım bu işi,hadi hayırlısı...
inşallah olmayız kırmızı kırmızı,olursakda gelecek ay bu zamanları düşünecek zamanım olmıcağı için mutluyum.Su gibi akıp gidicek.
Olmazsa ve tüp bebek olursa eylül gibi kızlar, benim durumum ne olur bilmiyorum tam heyecan bombası olurum heralde...

Günaydın herkeseeee,
bugün yine gidip test yaptırım dedim vazgeçtim,ağır işim yok,acelede etmenin manası yok...
önümüzdeki ay buralarda olamıcam kızlar, şimdiden düşünmeye başladım umarım sizlerden haber almak için dahi girebilirim internete.
gögüs ağrım gündüzleri yok denecek kadar az,geceleri oluyor ve geçiyor,anlamadım bu işi,hadi hayırlısı...
inşallah olmayız kırmızı kırmızı,olursakda gelecek ay bu zamanları düşünecek zamanım olmıcağı için mutluyum.Su gibi akıp gidicek.
Olmazsa ve tüp bebek olursa eylül gibi kızlar, benim durumum ne olur bilmiyorum tam heyecan bombası olurum heralde...

gunaydın yayacıgım bu sabah kalktıgımda eyvah dedim yine kırmızılar geldi galiba cunku resmen oldu olacagım diyebilecegim agrılarım oldu karnımda..ama regl olmamısım.. hemen dayanamayıp bi tane evde bulunan ucuz idrar testlerinden yaptım ve tabiki de negatif cıktı.. vallahi ne yalan soyleyeyim ben bu aydan pek umitli degilim galiba artık.. gerci daha 4 gun var ama her an regl olacak gibi hissediyorum kendimi..:sinifsinif:

Larmecim,gögüs ağrın dayanılmıcak kadar mıydı yoksa sadece dokununca mı ağrıyordu..
Benim dokununca acıyor sonra sızısı kalıyor.Dokunmayınca ağrıyı hissetmiyorum.Ayrıca gögüslerimde şişkinlik yok,sende nasıldı?
Göğüsümün özellikle alt tarafı ve yanları dokununca ağrı yapıyor.Gece tuvalete kaltığımda daha fazla gündüz o kadar değil.

Offffffffffff kızlar hamilelik öncesi gögüs anatomisi çıkardım.Hadi şekercimm hatırla o günleri...

a.s

yayacım benim adetime 4 gun kala (2 mayısta yani) sabah yataktan kalkınca sutyen olmadıgı icin gogusleri yercekimi ile asagı dogru indi tabi ve ben o anda acıdan aglıcaktım nerdeyse. ellerimle goguslerimi alttan desteklemek zorunda kaldım. o zaman suphelenip test aldım zaten.

şimdilerde de o kadar agrım kalmadı ama zaman zaman yine tutuyor. mesela gogus uclarım surekli cıkık durumda uyarılmıs gibi ve sutyene deyince bile canım acıyor offf anlatamam boyle surtunme acısı cok kotu. ondan surekli krem surmeye basladım..

gunaydın yayacıgım bu sabah kalktıgımda eyvah dedim yine kırmızılar geldi galiba cunku resmen oldu olacagım diyebilecegim agrılarım oldu karnımda..ama regl olmamısım.. hemen dayanamayıp bi tane evde bulunan ucuz idrar testlerinden yaptım ve tabiki de negatif cıktı.. vallahi ne yalan soyleyeyim ben bu aydan pek umitli degilim galiba artık.. gerci daha 4 gun var ama her an regl olacak gibi hissediyorum kendimi..:sinifsinif:

ss canım ben adetime 3 gun kala sabah ilk idrarımla fortel markalı gebelik testini yapmıstım. o nerdeyse %90 kesin sonuc veriyor. silik ikinci cizgiyi gormustum

kılzar ben iyi miyim kotu muyum bilmiyorum. butun ruh hallerindeyim .. bazı gunler cok iyiyim. bazı gunler mide bulantısı ve yanmasından dayanamıyorum. haftaya carsamba kontrolum var. ama nerdeyse bugun atlayıp gidesim var. 3 haftadır kontrol yoktu bebegim ne durumda meraktan ölücem. cunku mide bulantısı aslında bebegin geliştigini gosterir diyorlar. benim oyle hergun aman aman midem bulanmıyor. bende karamsarlıga kapılıyorum bazen :( ... dusunmek istemiyorum boyle seyler ama hormonlar iste calısıyor surekli...

kılzar ben iyi miyim kotu muyum bilmiyorum. butun ruh hallerindeyim .. bazı gunler cok iyiyim. bazı gunler mide bulantısı ve yanmasından dayanamıyorum. haftaya carsamba kontrolum var. ama nerdeyse bugun atlayıp gidesim var. 3 haftadır kontrol yoktu bebegim ne durumda meraktan ölücem. cunku mide bulantısı aslında bebegin geliştigini gosterir diyorlar. benim oyle hergun aman aman midem bulanmıyor. bende karamsarlıga kapılıyorum bazen :( ... dusunmek istemiyorum boyle seyler ama hormonlar iste calısıyor surekli...

canim herkesde bulanti olacak diye birsey yok ki. ogluma hamileyken bir kere bile ogggkk demeden doguma gittim. simdi de baslarda bir iki bulandi o kadar.

rahat ol melegin iyidir.

ss canım ben adetime 3 gun kala sabah ilk idrarımla fortel markalı gebelik testini yapmıstım. o nerdeyse %90 kesin sonuc veriyor. silik ikinci cizgiyi gormustum

larmecigim selam canım, o testi biliyorum da gecen ay bulamamistim hicbir yerde maalesef ve zaten bugun bulsam bile yarın sabah yapamam misafirler kalacak bende.. e ertesi gun de zaten 2 gun kalmis olacak dişimi biraz daha sıkar beklerim artik... insallah ben de su meşhur ikinci cizgiyi gorurum dicem insallah ama her an regl olabilecek gibi hissediyorum kendimi maalesef :(( umit kalmadi desem yeridir yani..

canım hormonal degisikliklerden dolayı yasadıkların cok normal ben sana soyleyeyim.. bircok etrafımdaki insan da senin yasadıklarını yasadı.. ha bu arada bir akrabam hic bi kere bile migdesi bulanmadan 9 ayını gecirdi haberin olsun :dance::nazar:

Günaydın herkeseeee,

yayacım yazdıklarını okuyorum o kadar eziyet etme kendine bırk işleri bikaç günlüğüne evin işi hiç bitmez vallahi ben gitgide rahata alışmaya başlıyorum vallahi işyerimde sigar içenlere tamamen yasaklandı kesinlikle sigara içirtmiyorum hiçbişeye elimi sürmüyorum önüme koca bir kase meyva koyuyorum onları yiyorum bu arada annemin bi arkadaşı armutun mide bulantısına ii geldiğin sölemişti denedim ve evet gerçekten çok iyi geliyor kesiyor. eşime yaptığım zulmu anlatamam zavallım bu sabah en sonunda patladı epey şiddetli tartıştık ama sucun %80 i bende kabul ediyorum ona itira edemesemde . olaya annem bile karıştı epey büyür gibi oldu valla . of ya bir balık burcu olarak zaten aşırı duygusaldım hamilelik bunu kat be kat geçti ben bile artık isyanlardayım düşnün:)

bak kaç günün klmış şunun şursınd bk keyfine sen ben fortelle test ypmıştım(bunuda senden öğrenmiştim tatlım)
büyük merkla bekliyorum hadi kızlar inşallah gülsün yüzünüz bu ay

kızlar gunaydın!

sabah uyandigimda dedim tamam regl oldum ! baya agrıdı karnım su anda da agrıyor ama regl degilim (insallah da olmam:Saruboceq:)

bugun 27. gunum ve monitorde 27 m yazdı .. makine benden regl olmamı bekliyor galiba testlere gore..

simdi normalde ben 30 gunde bir regl olurdum, gecen ay 27. gunumde oldum 3 gun erkenden kızlar..
hesaplayıcılara gore bu ay 29. gunumde olmam lazımmıs.. dolayısıyle 2 gun sonra gunum olmasi lazim diye dusunuyorum ama tabi ne olur hic bilinmez.. 3. seviyeyi 31 mayıs - 1 haziranda gorumustum..

ne kadar umidim kalmadı desem de yuregimin bir yerinde kıpırtılar var ama agrılarım bu kıpırtıları biraz bastırıyor acıkcası regl olacakmısım gibi hissediyorum off cok korkuyorum :gitme:

her ihtimale karsi size sorayım dedim olur da regl olursam monitoru acma saatiminin sıralarındaysa makineye direkt m1 diye girebiliyorum ama diyelim ki saatimi 3 saat gecirdiysem ertesi sabah m1 yapiyorum di mi arkadaslar?
umarim hic yapmam insallah offf:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: olmak istiyorum

kızlar gunaydın!

sabah uyandigimda dedim tamam regl oldum ! baya agrıdı karnım su anda da agrıyor ama regl degilim (insallah da olmam:Saruboceq:)

bugun 27. gunum ve monitorde 27 m yazdı .. makine benden regl olmamı bekliyor galiba testlere gore..

simdi normalde ben 30 gunde bir regl olurdum, gecen ay 27. gunumde oldum 3 gun erkenden kızlar..
hesaplayıcılara gore bu ay 29. gunumde olmam lazımmıs.. dolayısıyle 2 gun sonra gunum olmasi lazim diye dusunuyorum ama tabi ne olur hic bilinmez.. 3. seviyeyi 31 mayıs - 1 haziranda gorumustum..

ne kadar umidim kalmadı desem de yuregimin bir yerinde kıpırtılar var ama agrılarım bu kıpırtıları biraz bastırıyor acıkcası regl olacakmısım gibi hissediyorum off cok korkuyorum :gitme:

her ihtimale karsi size sorayım dedim olur da regl olursam monitoru acma saatiminin sıralarındaysa makineye direkt m1 diye girebiliyorum ama diyelim ki saatimi 3 saat gecirdiysem ertesi sabah m1 yapiyorum di mi arkadaslar?
umarim hic yapmam insallah offf:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: olmak istiyorum

hayatım kendini hiç yorma dinlenme imkanın varsa uzan ve dinlen güzelce meleğin seninledir inşallah bak benim ne kadar oldu hala regl sancısı gibi sancım oluyor 6 haftalık oldum hala adet olucam die ödüm kopuyo öle bi ağrı yanı ama doktorum çok normal diyo sıkma canını bol bol dua et hayırlısıyla meleğin seninledir inşallah

yayacım yazdıklarını okuyorum o kadar eziyet etme kendine bırk işleri bikaç günlüğüne evin işi hiç bitmez vallahi ben gitgide rahata alışmaya başlıyorum vallahi işyerimde sigar içenlere tamamen yasaklandı kesinlikle sigara içirtmiyorum hiçbişeye elimi sürmüyorum önüme koca bir kase meyva koyuyorum onları yiyorum bu arada annemin bi arkadaşı armutun mide bulantısına ii geldiğin sölemişti denedim ve evet gerçekten çok iyi geliyor kesiyor. eşime yaptığım zulmu anlatamam zavallım bu sabah en sonunda patladı epey şiddetli tartıştık ama sucun %80 i bende kabul ediyorum ona itira edemesemde . olaya annem bile karıştı epey büyür gibi oldu valla . of ya bir balık burcu olarak zaten aşırı duygusaldım hamilelik bunu kat be kat geçti ben bile artık isyanlardayım düşnün:)

bak kaç günün klmış şunun şursınd bk keyfine sen ben fortelle test ypmıştım(bunuda senden öğrenmiştim tatlım)
büyük merkla bekliyorum hadi kızlar inşallah gülsün yüzünüz bu ay

Canım benim haklısın da öyle olmuyo işte :umursamaz: ,bende senin yazdığını yazardım aslımda,ama kuzucum evin içinde düzen beni mutlu ediyo aklımın içindeki planı uygulamam lazım hemen zemuszemus ...Neyseki bitirdim,yarın bikaç işim var,bugünde sadece çiçeklerim ilaçlanıcak.
Teşekkür ederim canımsın,şimdi moraller iyi ,olumsuz yada olumlu..Yürekten söylüyorum Allah'ımın takdiri...:Saruboceq:
Hamileliğin sende yaptığı değişiklikler böyle patlaklar verebilir canım,öyle zamanda ayrı biyere gidip sakinleşmeye çalış...Sinirli anne olma ama... :olmaz:
Akşama öp barış eşinle :1hug:
kızlar gunaydın!

Sen benden daha fena çıktın arkadaşım nolcak bu iş... :bbo:
monitörde benimde iki gündür m yanıyo ama benim pazar günü olmam gerekiyo,seninde pazartesi,tabi ki inşallah olmayız.yerimseniben
Canımcım inşallah olmazsın ama olursan ve eğer sabah olursan aç,öğleden sonra olursan ertesi güne bırak.

benim sol gögsüm ağrıyor bastırınca ama sağ gögüste o kadar da değil anlamadım ben bu işi. :uhm:
Geçen ay 4 gün öncesinde işte regl ağrısı bu,geldi,ümitizim demiştim ya,bu ay o ağrı yok,sadece içim çekiliyo ve alt taraftan ani sızı oluyo geçiyo... Öğleden sonra ve yarın ağrıdan anlarım bende
Hayırlısı canımm,aynıyız...İkimizde kovayız..ee normal bu halde olmamız... :smiley-cool:

Sen benden daha fena çıktın arkadaşım nolcak bu iş... :bbo:
monitörde benimde iki gündür m yanıyo ama benim pazar günü olmam gerekiyo,seninde pazartesi,tabi ki inşallah olmayız.yerimseniben
Canımcım inşallah olmazsın ama olursan ve eğer sabah olursan aç,öğleden sonra olursan ertesi güne bırak.

benim sol gögsüm ağrıyor bastırınca ama sağ gögüste o kadar da değil anlamadım ben bu işi. :uhm:
Geçen ay 4 gün öncesinde işte regl ağrısı bu,geldi,ümitizim demiştim ya,bu ay o ağrı yok,sadece içim çekiliyo ve alt taraftan ani sızı oluyo geçiyo... Öğleden sonra ve yarın ağrıdan anlarım bende
Hayırlısı canımm,aynıyız...ıkimizde kovayız..ee normal bu halde olmamız... :smiley-cool:

ay inanmıyorum sen de kova mısın?? superr.. o yuzden anlasıldı bu sabısızlıgımız! kafaya bir sey koyduk mu illa yaparız di mi milleti delirtene kadar kaydirigubbakcemile4

bakalım yayacıgım ya surekli bi agırlık var alt bolgemde her an regl olacak gibi ama tek degisik sey benim boyle agrım oldu mu hemen regl olurdum akabinde off hic istemiyorum olmayi..

hadi insallah canım agrın sızın olmaz hic!

beni bu belirsizlik deli ediyor kendimi kontrol edemiyorum sanırım kafayı cizdim-tatlicadiarzu-

test olayına hic giresim bile yok zaten! neyse sabır.. umarım guzel haberler veririm sizlere canlarım ya... su haftasonu her sey belli olur artık!

Son düzenleme:
hayatım kendini hiç yorma dinlenme imkanın varsa uzan ve dinlen güzelce meleğin seninledir inşallah bak benim ne kadar oldu hala regl sancısı gibi sancım oluyor 6 haftalık oldum hala adet olucam die ödüm kopuyo öle bi ağrı yanı ama doktorum çok normal diyo sıkma canını bol bol dua et hayırlısıyla meleğin seninledir inşallah

selam anneolmakistiyorum, canım insallah duygusal durumun gecer yakında canım olsun bosver gecmezse de mazeretin var hayatım takma kafana kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

ben kendimi cok yormamaya calısıyıorum tabi ama ofisteyim gunluk islerimi falan yapıyorum.. sadece bu agrı beni telaslandırıyor icimden insallah bebişim tutmustur da onun agrısıdır diyorum ama hep regl oldugum zamanlarda yasadıgım agrı oldugu icin su anda regl olacakmısım gibi hissediyorum...

sagol canım moralin icin.. sen de bizim icin dua et guzelim.. insallah:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar,a.s
Yayacım ve ss2302 nasılsınız? Artık sona çok yaklaştınız.Mutlu son olsun inşallah.:teytey:Değişiklik var mı?
Bu arada kızlar hala beklemedeyim.Bu ay bir gariplik var.CADIARZU3. seviyeye çıksam yazacaktım ama olmuyor.2 deyim daha.Bugün 19. günüm.Geçen ay 15. günümde görmüştüm 3. seviyeyi.Ama bu önemli değil.Normal olmayan test çubuğundaki 2. çizgi bence.Geçen ay 2. çizgiyi gördüğüm gün 3. seviyeye çıkmıştım.Epey belirli bir ikinci çizgi var.Siz de dikkat ediyomusunuz bu 2. çizgiye merak ettim?Herşey normaldir umarım?:bbo:

Günaydın arkadaşlar,a.s
Yayacım ve ss2302 nasılsınız? Artık sona çok yaklaştınız.Mutlu son olsun inşallah.:teytey:Değişiklik var mı?
Bu arada kızlar hala beklemedeyim.Bu ay bir gariplik var.CADIARZU3. seviyeye çıksam yazacaktım ama olmuyor.2 deyim daha.Bugün 19. günüm.Geçen ay 15. günümde görmüştüm 3. seviyeyi.Ama bu önemli değil.Normal olmayan test çubuğundaki 2. çizgi bence.Geçen ay 2. çizgiyi gördüğüm gün 3. seviyeye çıkmıştım.Epey belirli bir ikinci çizgi var.Siz de dikkat ediyomusunuz bu 2. çizgiye merak ettim?Herşey normaldir umarım?:bbo:

selam dilrubacigim bugun(saat itibariyle dun 13 haziran) 28. gunumdu ve erken gosteren fortel testi yaptim negatif cıktı :((((
aslında regl gunume 1-2 gun var belki de erken yaptım ama o kadar cok methini duymustum ki fortelin sanki illa pozitif cıkması gerekiyormus gibi hissettim.. biraz salakligim var artik bu konuda ama o kadar cok istiyorum ki bebişimin olmasini..

2-3 gundur her an regl olacakmısım gibi hissediyorum arada sol ust bacagim cekiyo ve biraz akıntım var, bazen de gobegimin altında pıt pıt nabız atıyo yada ben kafayı yedim laelaelaelaelae

hayırlısı olsun ne diyeyim... Umidim cok kalmadi yalniz her an regl olabilirmisim gibi hissediyorum.. en ilginc sey ise ben agrı hissettim mi direkt regl olurdum.. 2-3 gundur sadece agrı var sabahları kabusla uyanıyorum acaba bu sabah geldi mi kırmızılar diye offf ne zormus:)

canım bu arada senin monitorunle ilgili yorum yapamayacagım cunku bu ay 1. ayım pek teknik detay bilmiyorum:uhm: hayırlısı olsun belki de gec catlayacaktır..??

Back