birde tutunursa tutunur o zaten.. ama tabi cokta agır seyler kaldırma. birde boyle ust raflara veya bir yere uzanmaaa..
YAYA : ş a f a k - 4
SS2302 : ş a f a k - 5
arkadaşlar dua edin bize, Allah'ım inşallah...
Günaydın herkeseeee,
bugün yine gidip test yaptırım dedim vazgeçtim,ağır işim yok,acelede etmenin manası yok...
önümüzdeki ay buralarda olamıcam kızlar, şimdiden düşünmeye başladım umarım sizlerden haber almak için dahi girebilirim internete.
gögüs ağrım gündüzleri yok denecek kadar az,geceleri oluyor ve geçiyor,anlamadım bu işi,hadi hayırlısı...
inşallah olmayız kırmızı kırmızı,olursakda gelecek ay bu zamanları düşünecek zamanım olmıcağı için mutluyum.Su gibi akıp gidicek.
Olmazsa ve tüp bebek olursa eylül gibi kızlar, benim durumum ne olur bilmiyorum tam heyecan bombası olurum heralde...
Larmecim,gögüs ağrın dayanılmıcak kadar mıydı yoksa sadece dokununca mı ağrıyordu..
Benim dokununca acıyor sonra sızısı kalıyor.Dokunmayınca ağrıyı hissetmiyorum.Ayrıca gögüslerimde şişkinlik yok,sende nasıldı?
Göğüsümün özellikle alt tarafı ve yanları dokununca ağrı yapıyor.Gece tuvalete kaltığımda daha fazla gündüz o kadar değil.
Offffffffffff kızlar hamilelik öncesi gögüs anatomisi çıkardım.Hadi şekercimm hatırla o günleri...
a.s
gunaydın yayacıgım bu sabah kalktıgımda eyvah dedim yine kırmızılar geldi galiba cunku resmen oldu olacagım diyebilecegim agrılarım oldu karnımda..ama regl olmamısım.. hemen dayanamayıp bi tane evde bulunan ucuz idrar testlerinden yaptım ve tabiki de negatif cıktı.. vallahi ne yalan soyleyeyim ben bu aydan pek umitli degilim galiba artık.. gerci daha 4 gun var ama her an regl olacak gibi hissediyorum kendimi..:sinifsinif:
kılzar ben iyi miyim kotu muyum bilmiyorum. butun ruh hallerindeyim .. bazı gunler cok iyiyim. bazı gunler mide bulantısı ve yanmasından dayanamıyorum. haftaya carsamba kontrolum var. ama nerdeyse bugun atlayıp gidesim var. 3 haftadır kontrol yoktu bebegim ne durumda meraktan ölücem. cunku mide bulantısı aslında bebegin geliştigini gosterir diyorlar. benim oyle hergun aman aman midem bulanmıyor. bende karamsarlıga kapılıyorum bazen... dusunmek istemiyorum boyle seyler ama hormonlar iste calısıyor surekli...
ss canım ben adetime 3 gun kala sabah ilk idrarımla fortel markalı gebelik testini yapmıstım. o nerdeyse %90 kesin sonuc veriyor. silik ikinci cizgiyi gormustum
kılzar ben iyi miyim kotu muyum bilmiyorum. butun ruh hallerindeyim .. bazı gunler cok iyiyim. bazı gunler mide bulantısı ve yanmasından dayanamıyorum. haftaya carsamba kontrolum var. ama nerdeyse bugun atlayıp gidesim var. 3 haftadır kontrol yoktu bebegim ne durumda meraktan ölücem. cunku mide bulantısı aslında bebegin geliştigini gosterir diyorlar. benim oyle hergun aman aman midem bulanmıyor. bende karamsarlıga kapılıyorum bazen... dusunmek istemiyorum boyle seyler ama hormonlar iste calısıyor surekli...
Günaydın herkeseeee,
bugün yine gidip test yaptırım dedim vazgeçtim,ağır işim yok,acelede etmenin manası yok...
önümüzdeki ay buralarda olamıcam kızlar, şimdiden düşünmeye başladım umarım sizlerden haber almak için dahi girebilirim internete.
gögüs ağrım gündüzleri yok denecek kadar az,geceleri oluyor ve geçiyor,anlamadım bu işi,hadi hayırlısı...
inşallah olmayız kırmızı kırmızı,olursakda gelecek ay bu zamanları düşünecek zamanım olmıcağı için mutluyum.Su gibi akıp gidicek.
Olmazsa ve tüp bebek olursa eylül gibi kızlar, benim durumum ne olur bilmiyorum tam heyecan bombası olurum heralde...
kızlar gunaydın!
sabah uyandigimda dedim tamam regl oldum ! baya agrıdı karnım su anda da agrıyor ama regl degilim (insallah da olmam:Saruboceq:)
bugun 27. gunum ve monitorde 27 m yazdı .. makine benden regl olmamı bekliyor galiba testlere gore..
simdi normalde ben 30 gunde bir regl olurdum, gecen ay 27. gunumde oldum 3 gun erkenden kızlar..
hesaplayıcılara gore bu ay 29. gunumde olmam lazımmıs.. dolayısıyle 2 gun sonra gunum olmasi lazim diye dusunuyorum ama tabi ne olur hic bilinmez.. 3. seviyeyi 31 mayıs - 1 haziranda gorumustum..
ne kadar umidim kalmadı desem de yuregimin bir yerinde kıpırtılar var ama agrılarım bu kıpırtıları biraz bastırıyor acıkcası regl olacakmısım gibi hissediyorum off cok korkuyorum :gitme:
her ihtimale karsi size sorayım dedim olur da regl olursam monitoru acma saatiminin sıralarındaysa makineye direkt m1 diye girebiliyorum ama diyelim ki saatimi 3 saat gecirdiysem ertesi sabah m1 yapiyorum di mi arkadaslar?
umarim hic yapmam insallah offf:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: olmak istiyorum
yayacım yazdıklarını okuyorum o kadar eziyet etme kendine bırk işleri bikaç günlüğüne evin işi hiç bitmez vallahi ben gitgide rahata alışmaya başlıyorum vallahi işyerimde sigar içenlere tamamen yasaklandı kesinlikle sigara içirtmiyorum hiçbişeye elimi sürmüyorum önüme koca bir kase meyva koyuyorum onları yiyorum bu arada annemin bi arkadaşı armutun mide bulantısına ii geldiğin sölemişti denedim ve evet gerçekten çok iyi geliyor kesiyor. eşime yaptığım zulmu anlatamam zavallım bu sabah en sonunda patladı epey şiddetli tartıştık ama sucun %80 i bende kabul ediyorum ona itira edemesemde . olaya annem bile karıştı epey büyür gibi oldu valla . of ya bir balık burcu olarak zaten aşırı duygusaldım hamilelik bunu kat be kat geçti ben bile artık isyanlardayım düşnün:)
bak kaç günün klmış şunun şursınd bk keyfine sen ben fortelle test ypmıştım(bunuda senden öğrenmiştim tatlım)
büyük merkla bekliyorum hadi kızlar inşallah gülsün yüzünüz bu ay
kızlar gunaydın!
sabah uyandigimda dedim tamam regl oldum ! baya agrıdı karnım su anda da agrıyor ama regl degilim (insallah da olmam:Saruboceq:)
bugun 27. gunum ve monitorde 27 m yazdı .. makine benden regl olmamı bekliyor galiba testlere gore..
simdi normalde ben 30 gunde bir regl olurdum, gecen ay 27. gunumde oldum 3 gun erkenden kızlar..
hesaplayıcılara gore bu ay 29. gunumde olmam lazımmıs.. dolayısıyle 2 gun sonra gunum olmasi lazim diye dusunuyorum ama tabi ne olur hic bilinmez.. 3. seviyeyi 31 mayıs - 1 haziranda gorumustum..
ne kadar umidim kalmadı desem de yuregimin bir yerinde kıpırtılar var ama agrılarım bu kıpırtıları biraz bastırıyor acıkcası regl olacakmısım gibi hissediyorum off cok korkuyorum :gitme:
her ihtimale karsi size sorayım dedim olur da regl olursam monitoru acma saatiminin sıralarındaysa makineye direkt m1 diye girebiliyorum ama diyelim ki saatimi 3 saat gecirdiysem ertesi sabah m1 yapiyorum di mi arkadaslar?
umarim hic yapmam insallah offf:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: olmak istiyorum
Sen benden daha fena çıktın arkadaşım nolcak bu iş... :bbo:
monitörde benimde iki gündür m yanıyo ama benim pazar günü olmam gerekiyo,seninde pazartesi,tabi ki inşallah olmayız.yerimseniben
Canımcım inşallah olmazsın ama olursan ve eğer sabah olursan aç,öğleden sonra olursan ertesi güne bırak.
benim sol gögsüm ağrıyor bastırınca ama sağ gögüste o kadar da değil anlamadım ben bu işi. :uhm:
Geçen ay 4 gün öncesinde işte regl ağrısı bu,geldi,ümitizim demiştim ya,bu ay o ağrı yok,sadece içim çekiliyo ve alt taraftan ani sızı oluyo geçiyo... Öğleden sonra ve yarın ağrıdan anlarım bende
Hayırlısı canımm,aynıyız...ıkimizde kovayız..ee normal bu halde olmamız... :smiley-cool:
hayatım kendini hiç yorma dinlenme imkanın varsa uzan ve dinlen güzelce meleğin seninledir inşallah bak benim ne kadar oldu hala regl sancısı gibi sancım oluyor 6 haftalık oldum hala adet olucam die ödüm kopuyo öle bi ağrı yanı ama doktorum çok normal diyo sıkma canını bol bol dua et hayırlısıyla meleğin seninledir inşallah
Günaydın arkadaşlar,a.s
Yayacım ve ss2302 nasılsınız? Artık sona çok yaklaştınız.Mutlu son olsun inşallah.:teyteyeğişiklik var mı?
Bu arada kızlar hala beklemedeyim.Bu ay bir gariplik var.CADIARZU3. seviyeye çıksam yazacaktım ama olmuyor.2 deyim daha.Bugün 19. günüm.Geçen ay 15. günümde görmüştüm 3. seviyeyi.Ama bu önemli değil.Normal olmayan test çubuğundaki 2. çizgi bence.Geçen ay 2. çizgiyi gördüğüm gün 3. seviyeye çıkmıştım.Epey belirli bir ikinci çizgi var.Siz de dikkat ediyomusunuz bu 2. çizgiye merak ettim?Herşey normaldir umarım?:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?