selam dilrubacigim bugun(saat itibariyle dun 13 haziran) 28. gunumdu ve erken gosteren fortel testi yaptim negatif cıktı
(((
aslında regl gunume 1-2 gun var belki de erken yaptım ama o kadar cok methini duymustum ki fortelin sanki illa pozitif cıkması gerekiyormus gibi hissettim.. biraz salakligim var artik bu konuda ama o kadar cok istiyorum ki bebişimin olmasini..
2-3 gundur her an regl olacakmısım gibi hissediyorum arada sol ust bacagim cekiyo ve biraz akıntım var, bazen de gobegimin altında pıt pıt nabız atıyo yada ben kafayı yedim laelaelaelaelae
hayırlısı olsun ne diyeyim... Umidim cok kalmadi yalniz her an regl olabilirmisim gibi hissediyorum.. en ilginc sey ise ben agrı hissettim mi direkt regl olurdum.. 2-3 gundur sadece agrı var sabahları kabusla uyanıyorum acaba bu sabah geldi mi kırmızılar diye offf ne zormus:)
canım bu arada senin monitorunle ilgili yorum yapamayacagım cunku bu ay 1. ayım pek teknik detay bilmiyorum:uhm: hayırlısı olsun belki de gec catlayacaktır..?
Canım benim moralini bozma.
Daha zaman varmış .Demasi kolay biliyorum ama stres yapmamaya çalış oluruna bırak.Zaten 1-2 gün kalmış hayırlısı.Olmazsa da yapabilecek bişey yok daha zamanı değil diyeceğiz.Ben de geçen ay daha stresliydim.Şimdi daha rahatım.İnşallah erken ya da geç biz de o duyguyu tadacağız.
Bu arada dünkü olay çözüldü.Eşim de söylemişti zaten 2. çizginin kerameti 3. seviyeye çok az zaman kalmasıdır demişti.Öyle de oldu bugün 3. seviyeyi gördüm:sm_cool:Çalışıyoruz bakalım.Hiç böyle olmamıştım sanki yumurtalıklarıma iğne batıyor.Yumurtam kocaman olsa gerek.Yani 20 gün bekledi olsun artık değil mi?Bu ay çok umutluyum canım ya inşallah tatile gitmeden olur hepimizin.:CüvCüv:
Yayacım nerelerdesin?Bizi merakta koyma.