• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

selam dilrubacigim bugun(saat itibariyle dun 13 haziran) 28. gunumdu ve erken gosteren fortel testi yaptim negatif cıktı :((((
aslında regl gunume 1-2 gun var belki de erken yaptım ama o kadar cok methini duymustum ki fortelin sanki illa pozitif cıkması gerekiyormus gibi hissettim.. biraz salakligim var artik bu konuda ama o kadar cok istiyorum ki bebişimin olmasini..

2-3 gundur her an regl olacakmısım gibi hissediyorum arada sol ust bacagim cekiyo ve biraz akıntım var, bazen de gobegimin altında pıt pıt nabız atıyo yada ben kafayı yedim laelaelaelaelae

hayırlısı olsun ne diyeyim... Umidim cok kalmadi yalniz her an regl olabilirmisim gibi hissediyorum.. en ilginc sey ise ben agrı hissettim mi direkt regl olurdum.. 2-3 gundur sadece agrı var sabahları kabusla uyanıyorum acaba bu sabah geldi mi kırmızılar diye offf ne zormus:)

canım bu arada senin monitorunle ilgili yorum yapamayacagım cunku bu ay 1. ayım pek teknik detay bilmiyorum:uhm: hayırlısı olsun belki de gec catlayacaktır..?

Canım benim moralini bozma.
Daha zaman varmış .Demasi kolay biliyorum ama stres yapmamaya çalış oluruna bırak.Zaten 1-2 gün kalmış hayırlısı.Olmazsa da yapabilecek bişey yok daha zamanı değil diyeceğiz.Ben de geçen ay daha stresliydim.Şimdi daha rahatım.İnşallah erken ya da geç biz de o duyguyu tadacağız.
Bu arada dünkü olay çözüldü.Eşim de söylemişti zaten 2. çizginin kerameti 3. seviyeye çok az zaman kalmasıdır demişti.Öyle de oldu bugün 3. seviyeyi gördüm:sm_cool:Çalışıyoruz bakalım.Hiç böyle olmamıştım sanki yumurtalıklarıma iğne batıyor.Yumurtam kocaman olsa gerek.Yani 20 gün bekledi olsun artık değil mi?Bu ay çok umutluyum canım ya inşallah tatile gitmeden olur hepimizin.:CüvCüv:
Yayacım nerelerdesin?Bizi merakta koyma.

Selam arkadaşlar,
Hafta sonu pek kimse uğramıyor buraya.Bugün 3. seviyedeydim.Çalıştık ama çok sancım var sol yumurtalığımda.Hamile kalan arkadaşlar hiç böyle olmuş muydu sizde de?

kizlar moralim cok bozuk. adetim 02.06 de geldi ve ben ayin 11. de test etmeye basladim (Claerblue digital) bugün 5. gün ve test hala negativ. napicagimi bilmiyorum. ne yani ben yumurtlamiyomuyum simdi:gitme:

selam kızlar maalesef haberler kötü :gitme:benneyaptımki
hayatımda ilk kez 4 gun regl sancısı cektikten sonra bu sabah en sonunda regl oldum maalesef:çok üzgünüm:

yani ne diyecegimi bilemiyorum.. zaten o fortel testini yaptigimda ve negatif cıktıgında hissetmistim bu ay da olmayacagını.. maalesef umitler gelecek aya kaldı canlarım napalım kısmet degilmis bu ay..

sabah saatinde oldugum icin hemen m1 yaptım umarım dogru yapmısımdır.. yalnız size bi sey danısmak istiyorum: biz denemelere basladigimizdan bu yana regl oldugumda inanılmaz sancılar cekiyorum.. normalde zaten var agrim ama bu birkac seferdir yani sanki biri parcalıyormus gibi agrı cekiyorum resmen hungur hungur agladim su sabah agridan bayılacak gibi oldum, sizce normal mi?

bi de hepinizin tavsiyelerine ihtiyacım var canlar... kafam cok karısık su anda:uhm:
preseed, incir, bal-tarcın-corekotu, sogan kurunden hangisini yapsam? acaba bu konulardan bi tanesi ile ilgili yorum yapacak bir yardımsever arkadas var mı arkadaslar??

simdiden cok tesekkurler kızlar...

yayacıgım senden haber var mı?? bari seninki tutmus olsun insallah:Saruboceq:

hayatımda ilk kez 4 gun regl sancısı cektikten sonra bu sabah en sonunda regl oldum maalesef:çok üzgünüm:

yani ne diyecegimi bilemiyorum.. zaten o fortel testini yaptigimda ve negatif cıktıgında hissetmistim bu ay da olmayacagını.. maalesef umitler gelecek aya kaldı canlarım napalım kısmet degilmis bu ay..

sabah saatinde oldugum icin hemen m1 yaptım umarım dogru yapmısımdır.. yalnız size bi sey danısmak istiyorum: biz denemelere basladigimizdan bu yana regl oldugumda inanılmaz sancılar cekiyorum.. normalde zaten var agrim ama bu birkac seferdir yani sanki biri parcalıyormus gibi agrı cekiyorum resmen hungur hungur agladim su sabah agridan bayılacak gibi oldum, sizce normal mi?

bi de hepinizin tavsiyelerine ihtiyacım var canlar... kafam cok karısık su anda:uhm:
preseed, incir, bal-tarcın-corekotu, sogan kurunden hangisini yapsam? acaba bu konulardan bi tanesi ile ilgili yorum yapacak bir yardımsever arkadas var mı arkadaslar??

canımcım sıkma sakın canını önğmüzdeki ay melegin seninle olacak inan bence
yayacım sen naptın ne ettin haberlerini bekliyoruz bi an evvel haber ver

Arkadaşlar herkese merhabalar , bir haftadır istanbul dışındaydım o yüzden gelişmlerden haberdar edemedim sizi yazdıklarınızı okudum , ss2302 yazdıklarını okurken çok heycanlandım ama lütfen üzülme bir dahaki ay umarım herşey istediğin gibi olur. yayacım umarım sende güzel haberler vardır haberlerini bekliyoruz heyecanla :Saruboceq:
ben kendi gelişmelerimden bahsetmek istiyorum 8 haziranda makinaya start verdim 6.gün test çubuğunu istedi bugün 8.gün'nü yaptım 1.seviyede devam ediyorum zaten normalide bu herhalde seviyenin yükselmesini bekliyorum listenize beni eklerseniz sevinirim öpüyorum hepinizi.

Günaydın arkadaşlar,a.s
Yayacım ve ss2302 nasılsınız? Artık sona çok yaklaştınız.Mutlu son olsun inşallah.:teytey:Değişiklik var mı?
Bu arada kızlar hala beklemedeyim.Bu ay bir gariplik var.CADIARZU3. seviyeye çıksam yazacaktım ama olmuyor.2 deyim daha.Bugün 19. günüm.Geçen ay 15. günümde görmüştüm 3. seviyeyi.Ama bu önemli değil.Normal olmayan test çubuğundaki 2. çizgi bence.Geçen ay 2. çizgiyi gördüğüm gün 3. seviyeye çıkmıştım.Epey belirli bir ikinci çizgi var.Siz de dikkat ediyomusunuz bu 2. çizgiye merak ettim?Herşey normaldir umarım?:bbo:

yayacim merakla haberlerini bekliyoruuum kizlar hadi guzel haberlerle baslayalim haftaya

canımcım sıkma sakın canını önğmüzdeki ay melegin seninle olacak inan bence
yayacım sen naptın ne ettin haberlerini bekliyoruz bi an evvel haber ver

Arkadaşlar herkese merhabalar , bir haftadır istanbul dışındaydım o yüzden gelişmlerden haberdar edemedim sizi yazdıklarınızı okudum , ss2302 yazdıklarını okurken çok heycanlandım ama lütfen üzülme bir dahaki ay umarım herşey istediğin gibi olur. yayacım umarım sende güzel haberler vardır haberlerini bekliyoruz heyecanla :Saruboceq:
ben kendi gelişmelerimden bahsetmek istiyorum 8 haziranda makinaya start verdim 6.gün test çubuğunu istedi bugün 8.gün'nü yaptım 1.seviyede devam ediyorum zaten normalide bu herhalde seviyenin yükselmesini bekliyorum listenize beni eklerseniz sevinirim öpüyorum hepinizi.

Canlarımmm,hepinize merhaba,opuyorumnanaktan
Beni merak ettiğiniz ve düşündüğünüz için ayrıca çok çoookk teşekkür ederim... kaydirigubbakcemile3
şehirdışındaydım yazamadım ve sizlerden haber alamadım ama en sonunda evimdeyim ve haberlerinizi alabildim, yerimseniben

ss2302 canım hiç üzülmece yok,bende üzüldüm mafoldumben ama yapacak bişey yok sabır. kaydirigubbakcemile5
Kırmızılar bana da geldi,napalım canım benim, birbirimize destekle kocalara saldırmaya devam edicez. kaydirigubbakcemile

Hemencecik unutup yeniden heyecana devam ediyoruz,unutalım gitsin,
Allah'ımız üzgünlüklerimizi affetsin,isteklerimize yenik düşüyoruz ama hepimiz hayırlı bi zaman olduğuna yürekten inanıyoruz... :Saruboceq: :Saruboceq:

Yani başlasın yeni zamanımız,haydi gülümseyelim kızlarrrr.....

Selam kızlar,
ss2302 ve yaya ikiniz adına gerçekten çok üzüldüm.senağlamaHayırlısı canlarım ya.Hepimiz bebiş sahibi olucaz elbet ama kısmet değil diyelim daha.Moralinizi bozmayın 15 gün var heyecanlı günlere şunun şurasında.yerimsenibenHaaa bu arada ss2302 ben bu ay ilk defa bal tarçın çörekotu karışımını kullandım.Bilmiyorum belki de yumurtlamam o yüzden geç oldu çünkü hiç böyle olmamıştım.:1rolleyes:

Selam kızlar,
ss2302 ve yaya ikiniz adına gerçekten çok üzüldüm.senağlamaHayırlısı canlarım ya.Hepimiz bebiş sahibi olucaz elbet ama kısmet değil diyelim daha.Moralinizi bozmayın 15 gün var heyecanlı günlere şunun şurasında.yerimsenibenHaaa bu arada ss2302 ben bu ay ilk defa bal tarçın çörekotu karışımını kullandım.Bilmiyorum belki de yumurtlamam o yüzden geç oldu çünkü hiç böyle olmamıştım.:1rolleyes:

Üzülme canım benim,bizde üzülmeyelim,ilk kırmızıyı gördüğünde ahh diyosun sonra devam aynen hayata...

Herşeyin bi zamanı var,buna inanmak ve sabırlı olmak lazım,söylemek kolay uygulama da karışıyo kafalarımız işte...zor tabi ki ama napalım destekle başarıcaz bizler bu işi.

ss2302,yaya cım ne diyelim bir daha ki sefere......
ben 12. günümdeyim kızlar.geçen ay 12. ve 13. günde ikinci seviyeyi görmeden direk 3. seviyeye geçmiştim.monitörü sıfırladım.herhalde beni tanımaya çalışıyor.yalnız test çubuğunda ikinci çizgi hafif belirgindi.hemen dünkü test çubuğuna baktım o daha silik.sanırım yarın 3. seviyeyi göreceğim.ikinci çizgi silik olunca yumurtlama yakın değil mi?en belirgin halinde çatlamış mı oluyor yoksa?

ss2302 canım hiç üzülmece yok,bende üzüldüm mafoldumben ama yapacak bişey yok sabır. kaydirigubbakcemile5
Kırmızılar bana da geldi,napalım canım benim, birbirimize destekle kocalara saldırmaya devam edicez. kaydirigubbakcemile

Hemencecik unutup yeniden heyecana devam ediyoruz,unutalım gitsin,
Allah'ımız üzgünlüklerimizi affetsin,isteklerimize yenik düşüyoruz ama hepimiz hayırlı bi zaman olduğuna yürekten inanıyoruz... :Saruboceq: :Saruboceq:

Yani başlasın yeni zamanımız,haydi gülümseyelim kızlarrrr.....

selam yayacıgım sana da uzuldum :( bu arada ne zaman oldun canım? ben 15 haziran..

of napalım bu ay kesin umutluyum insallah olacak hem yaz ya kafalar biraz daha rahat olacak insallah!!! umitleri kaybetmek yok cok inatci cikti bizim bebişler ama anneleri onlardan inatt , kova burcu ne de olsa kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar,
selam dilrubacıgım tesekkur ederim moralin icin canım insallah bu ay tutacak :Saruboceq:
ben gecen ay 2-3 gun yapmıstım bal-corekotu-tarcın karısımını ondan sonra bir sabah cıkardım ama neden oldu bilmiyorum belki de yedigim bi sey dokundu.. ondan sonra da kestim zaten migdem bulandi cunku..
yine regl olunca baslayayım dedim, bu sabah 2. gunum oldugu icin basladım canım ama inan ögüre öğüre yedim igrenc bi sey ben tarcından da corekotundan da nefret ederim, ozellikle corek otu kadar igrenc bi sey yok pogacaların ustunde guzel de boyle yogun yiyince igrenc...aksam yemicem buyuk ihtimalle, onun yerine kuru incir yicem..

Allah hayırlara cıkarsın ne diyeyim -tatlicadiarzu-

kızlar merhabalar...inşallah yakında hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..rica etsem ürünü aldığınız yerin adresini verirmisiniz bana da?

günaydın herkese
kimseler yok nedense.bugün 13. günüm ve 1. seviyedeydim.ama test çubuğunda 2. çizgi belirgindi gene....bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.geçen ay 12. ve 13. gün 3. seviyeyi görmüştüm oysa....:uhm:

günaydın herkese
kimseler yok nedense.bugün 13. günüm ve 1. seviyedeydim.ama test çubuğunda 2. çizgi belirgindi gene....bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.geçen ay 12. ve 13. gün 3. seviyeyi görmüştüm oysa....:uhm:

Canım 3. seviyeyi görmeden önce aynı şeyi bende yaşadım.3. seviyeyi görmeden 1 gün önce yani 2. seviyedeyken test çubuğundaki 2. çizgi çok belirgindi.Ertesi günde 3. seviyeyi görmüştüm.Seninki de böyle bir durumdur.:1rolleyes:

Back