kızlar allahın izni ile 9. haftam bitti. 17 haziranda kontrolum var yani 10. hafta bitince. ama icim kıpır kıpır nerdeyse hemen doktora gidesim var. belirtilerim biraz azaldıgı ve bebegin hareketlerini henuz hissetme şansımız olmadıgı icin sanki bende bir degisiklik yok.. sürekli bebegim icimde bi bilmek istiyorum. yani eve ultrason aleti alasım var
hafif mide bulantım ve uyku halim olmasa anlamayacagım nerdeyse
larmecigim cok sevindim maşallah Allah kucaginda gormeyi nasip etsin canim...eger cok istersen uygun bir tane ultrason cihazı al bence canım tabi doktoruna da muhakkak sor! kendine ve yegenimize iyi bak..kaydirigubbakcemile5
canım benim yumurtam coktan catladı 3. seviyeyi gormustum gecen hafta 31 mayıs-01 haziran'da.. calıstık cok sukur işste su anda 23. gunum.. bakalım hayırlısı insallah off icim kıpır kıpır oluyor bAT 15 haziran diye bekliyorum ama daha dogrusu beklemiyorum :))bekle tatlım bekle benimde yumurtam 22.günde çatlamıştı çatladığı 2 günde güzelce çalış:))
Insallah hic gelmezz!! 7 gun var ve bende hic belirti yok kafama da takmamaya calısıyorum acıkcası...
ayy canımmm mukemmell!!! super bir duygu olsa gerek..bu arada bu sabah kontrolum vardı ve bebişimin kalp atışlarını duyduuk 120 atıyodu vallahi :)) çok tuhaf bi duygu yaaa
cok sevindim canım Allah kucaginda gormeyi nasip etsin!!!