Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....

Geçmiş olsun canım.Ben o gün çok kötü oluyorum.Senin umudunu kaybetmemen çok güzel.Haziran hepimize uğurlu gelsin inşallah.:Saruboceq:

teşekkürler yaya cım....dilerm güzel haberler verebilirim....
nice mutlu yıllara.....bir daha ki yıl bebişinle kutlaman dileklerimle....:ecrin_bebek:
selam altin yunus gecmis olsun canim insallah bi dahaki aya olacak inanıyorum!!!

selam yayacım 1-2 gundur giremiyorum foruma, bugun de benim 20.gunum biliyorsun bir gun geriden seni takip ediyorum, gelmeyesice kırmızılardan hic bahsetmek bile istemiyorum!!!
off safak 10....... su anda pek bi belirtim yok, hos gecen ay cok vucudumu dinledim ettim umutlandım sacma sapan bi sekilde ama ogrendim ki cok takmayacakmıssın, o yuzden vucudumu hic dinlemiyorum , hayırlısı insallah bu ay dualarımız kabul olur!:Saruboceq:
sen de var mı bir belirti?

amin yaya cım amin.....ilk güzel haber senle bir arkadaşımız vardı ss2302 ondan gelecek sanki....
bu arada altınyunus Allah mı soyletti ne, off insallah bu ay guzel haber veririz.. resmen birbirimizin pozitif enerjisi sayesinde kafam rahatlıyor moral buluyorum:enbuyukkk:

Anlıyorum dilrubacım canım,bekleyiş ve herşeyi düşünmek yoruyo kesinlikle, ama sürece dur yada çabuk diyemediğimiz için, güne hızını yitirmemesi gerektiğini hatırlatıyorum ben.hiç öyle bişey yokmuş gibi herşeyi yapıyorum. :içelim: cokacimcoook Şeniz
yarın bir hafta olacak canlarım,ne bileyim garip,kasıklarımda ara ara gaz sancısına benzer ağrılar var minik minik,geliyo ve gidiyo.onun dışında bişey yok,beklemedeyim.zemuszemus
eşim ağustos dahil bekle kendini rahat bırak diyo,eylülde durum değerlendirmesi yapıcaz.
inşallah değerlendirme yapmadan yüce Allah'ım bu mutluluğu sağlıkla gelen bi bebişle yaşatır bana...:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
bi kç gündür giremedim bulantılarım beni mahvediyor hala adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara ara yani hamiş olduğumu saniye unutmuyorum:)) bebişim yaramaz olucak sanırım 2-3 gündür işe gitmiyorum yatıyorum sürekli anormal halsizliğim var sizlerin yzdıklrını takip ediyorum
yayacım hadi bakalım bu ay ver bize güzel haberi tatlım benim
kırmızı kart yiyenler umutsuzluğa sakın kapılmasınlar 1-2 aya kadar listede herkes hamiş oluck inanıyorum:))

selam kızlar,
bugun 22. gunum ve hala seviye 1 gosteriyor acaba artık hic mi test istemeyecek bu alet bi bilginiz var mı?

bu arada yaya senin nasıl gidiyo belirtiler devam mı? benim hala aynı bi belirtim yok ve bugun 3.seviyemi gordugum gunun ilk haftasi.

anneolmakistiyorum sana da cok gecmis olsun canım sık dişini insallah yakında gecer bulantıların ve halsizligin..

baska guzel haberleri olan var mı kızlar??

Evet canım artık senden test istemeyecek.Regl olduğun gün m harfi yanıp sönecek.O günü monitör biliyor zaten.Bilmiyorum bende öyle oldu.O zaman da m ye basılı tutup ilk günü başlatacaksın yine.Dilerim ki buna gerek kalmaz yayanın ve senin güzel haberlerini alırız.:sm_cool:

Sağol canım Allah razı olsun. Amin inşallah. Allah bu yolda çabalayan herkese nasip etsin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı hayırlısıyla ve sağlıkla başına dilerimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
dilruba44 - 2. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 1. ay

bu listeye digital ovulasyon testi kullananları da eklesek olmaz mı? ayrı bir başlık altında...
maalesef 10 haziranı beklerken ben bugün gördüm kırmızıları

bu listeye digital ovulasyon testi kullananları da eklesek olmaz mı? ayrı bir başlık altında...
maalesef 10 haziranı beklerken ben bugün gördüm kırmızıları

Canım daha önce senin gibi kullanıp hamile kalanlar da olmuştu. Onları geçmişe dönüp bulmam mümkün değil. Bu topik sadece bu aleti kullananlar için açıldı. Hem bilgilendirme , hem paylaşım açısından. Tabi kullanmayanlar da gelip paylaşım yapabilirler. Ama liste olayı sadece bu alet için. a.s.

Sen de inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın arkadaşım. Allah gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:ecrin_QUOTE=nevrosky;7313724]Canım daha önce senin gibi kullanıp hamile kalanlar da olmuştu. Onları geçmişe dönüp bulmam mümkün değil. Bu topik sadece bu aleti kullananlar için açıldı. Hem bilgilendirme , hem paylaşım açısından. Tabi kullanmayanlar da gelip paylaşım yapabilirler. Ama liste olayı sadece bu alet için. a.s.

Sen de inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın arkadaşım. Allah gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
[/QUOTE]

teşekkür ederim nevrosky,
peki napalım dediğin gibi olsun mafoldumben konuyu takibe devam edeyim bari sessiz sessiz... :ecrin_bebek: umarım hepiniz en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.. sevgiyle..:1hug:

selam kızlar gunaydın!!
bugun 23. gunum ve hala beklemedeyim.. yayacigim var mi bir belirti?

diger hamiş anne adaylari ve gununu bekleyenler var mı bir gelişme?

canlarım acil gitmem gerekiyor iş açısından yoğun sezona giriyorum,teker teker cevap yazıp sorular sormak isterdim ama daha sonra inşallah,öncelikle hepinizi öpüyorum.
ınşallah adet olmam ,hafif ağrılarım vardı cumartesi pazar günü geçti bugün bi ara vardı yine geçti,gögüslerime bastırınca ağrıyor,günlük hareketlerimde hiç ağrı yok...Allah'ım inşallah olur ama ağrılarımı beğenmedim arkadaşlarım.Gelecek aya kalabilirim.Canımız sağolsun,Allah'ım tez zamanda kavuştursun.Şafakkkkkk 5.....Herşeyin hayırlısı

kızlar allahın izni ile 9. haftam bitti. 17 haziranda kontrolum var yani 10. hafta bitince. ama icim kıpır kıpır nerdeyse hemen doktora gidesim var. belirtilerim biraz azaldıgı ve bebegin hareketlerini henuz hissetme şansımız olmadıgı icin sanki bende bir degisiklik yok.. sürekli bebegim icimde bi bilmek istiyorum. yani eve ultrason aleti alasım var

hafif mide bulantım ve uyku halim olmasa anlamayacagım nerdeyse

tatlım sen genede sakın sakın yorma kendini olurmu fazla hareket etmemeye çalış umudunuda yitirme nerden biliosun bu ay olmaz diye ağrılara aldırma sen ben 6.haftama girdim hala adet olucakmışım gibi ağrılarım var:))

bu arada bu sabah kontrolum vardı ve bebişimin kalp atışlarını duyduuk 120 atıyodu vallahi :)) çok tuhaf bi duygu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…