herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....
selam altin yunus gecmis olsun canim insallah bi dahaki aya olacak inanıyorum!!!teşekkürler yaya cım....dilerm güzel haberler verebilirim....
nice mutlu yıllara.....bir daha ki yıl bebişinle kutlaman dileklerimle....:ecrin_bebek:
selam yayacım 1-2 gundur giremiyorum foruma, bugun de benim 20.gunum biliyorsun bir gun geriden seni takip ediyorum, gelmeyesice kırmızılardan hic bahsetmek bile istemiyorum!!!Bugün 21.gün arkadaşlar,3.seviyeyi 30-31 mayısta gördüğüm için hesaplamam kolay oluyo,14-15 haziran kırmızılar mı gelir yoksa 9 ay hoşçakal derlermi bilmiyorum ama,o zaman bi gelse de,soru işareti olmasa..şafak 9 hadi bakalım
bu arada altınyunus Allah mı soyletti ne, off insallah bu ay guzel haber veririz.. resmen birbirimizin pozitif enerjisi sayesinde kafam rahatlıyor moral buluyorum:enbuyukkk:amin yaya cım amin.....ilk güzel haber senle bir arkadaşımız vardı ss2302 ondan gelecek sanki....
merhaba canım,ben bu aralar çok yoğunum gerçekten yazamadım.
Aslında işime geliyo bu yoğunluktan bebek konusunu kafama takamıyorum.Bu ay her zamankinden rahatım.2. seviyeye bugün ulştım.11. günde yani.Geçen aykine nazaran 3 gün daha geç.Bu ay biraz geç yumurtlayacağım galiba.Önemli değil nasıl olsa gelecek o 3. seviye.Ayrıca çubuk sipariş ettim yetmeyebilir diye. Ben de haberler böyle.Senin bekleyiş sürüyor.Hayırlısı canım ya.Bir hafta olmadı daha sanırım pazardı.Mutlu haberlerini bekliyorum dört gözle...alkisalkisalkis
selam yayacım 1-2 gundur giremiyorum foruma, bugun de benim 20.gunum biliyorsun bir gun geriden seni takip ediyorum, gelmeyesice kırmızılardan hic bahsetmek bile istemiyorum!!!
off safak 10....... su anda pek bi belirtim yok, hos gecen ay cok vucudumu dinledim ettim umutlandım sacma sapan bi sekilde ama ogrendim ki cok takmayacakmıssın, o yuzden vucudumu hic dinlemiyorum , hayırlısı insallah bu ay dualarımız kabul olur!:Saruboceq:
sen de var mı bir belirti?
selam kızlar,
bugun 22. gunum ve hala seviye 1 gosteriyor acaba artık hic mi test istemeyecek bu alet bi bilginiz var mı?
bu arada yaya senin nasıl gidiyo belirtiler devam mı? benim hala aynı bi belirtim yok ve bugun 3.seviyemi gordugum gunun ilk haftasi.
anneolmakistiyorum sana da cok gecmis olsun canım sık dişini insallah yakında gecer bulantıların ve halsizligin..
baska guzel haberleri olan var mı kızlar??
nevrosky uzun süredir girmiyordum siteye girdiğimde ya da girdiğimde şöyle bir bakıp çıkıyordum. Ama görüyorum ki sen de hamiş olmuşsun.Çokk sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu uğurda çok çabaladın. :))
bu listeye digital ovulasyon testi kullananları da eklesek olmaz mı? ayrı bir başlık altında...
maalesef 10 haziranı beklerken ben bugün gördüm kırmızıları
herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....
selam kızlar gunaydın!!
bugun 23. gunum ve hala beklemedeyim.. yayacigim var mi bir belirti?
diger hamiş anne adaylari ve gununu bekleyenler var mı bir gelişme?
canlarım acil gitmem gerekiyor iş açısından yoğun sezona giriyorum,teker teker cevap yazıp sorular sormak isterdim ama daha sonra inşallah,öncelikle hepinizi öpüyorum.
İnşallah adet olmam ,hafif ağrılarım vardı cumartesi pazar günü geçti bugün bi ara vardı yine geçti,gögüslerime bastırınca ağrıyor,günlük hareketlerimde hiç ağrı yok...Allah'ım inşallah olur ama ağrılarımı beğenmedim arkadaşlarım.Gelecek aya kalabilirim.Canımız sağolsun,Allah'ım tez zamanda kavuştursun.Şafakkkkkk 5.....Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?