Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben her zamanki gibi buradayım yayacigim, sen napıyorsun??
arada bir girmeye calısıyorum foruma ama cok boyle kafayı takmak istemiyorum ya 11 gun nasıl gecer:))hihoyyyt
Teşekkürler bilgin için yaya'cım , umarım hepimiz için mutlu günler yakındır :teytey: ben daha makinayı kullanmaya başlıyacağım için bu kadar heycanlanıyorsam artık diğer günler nasıl olurum bilemiyorum
arkadaslar bu monitöru nereden aldınız fıyatı nasıl ve gercekten bunu denedıkten sonra hemen hamıle kalanlar varmı
takma desemde mümkün değil güzelim be,olsun burada rahatlıyorum ben,olmazsada dua edip hayırlı ayımızı beklicez canım ...
heyecanlanmak kadar güzel bişey yok yeterki vuvüdumuz olmsuz etkilenmesin güzelim
canımcım,350 TL civarında internetten alabilirsin, evet hamile kalan arkadaşlar var,geçmiş sayfalardan okuyarak takip edebilirsin.
baya pahalıymıs yaaa,pekı ovulasyon testıyle aynı ıslevı gormuyomu
günaydın herkese.....
2 hafta önce bugün 3. seviyeyi görmüştüm iki gün bıyunca.muhtemelen yarın regl olmam lazım ama psikolojik midir nedir hafif bulantım var.....adet öncesi yaşadığım sinirlenme,iştah artması,deli gibi tatlı yeme isteğim yok.iştahım kapalı ilk hamileliğimde ki gibi...hafif karın ağrım var,aşırı akıntım var ama göğüsler hassas değil vs. vs. ay kafayı yiyeceğim....şimdi bana test yap diyeceksinizkaydirigubbakcemile2
dün eltim bir hastasıyla sohbet etmiş.kadın 40 küsür yaşlarında biri dört biri 2 yaşında çocukları var.4 kere tüp bebek ve birkaç kez aşılama denemişler.....sonra etrafından tatile çıkın kafadan atın nasihatleri gelmiş....sonra kadın bu bizim monitörden almış ve 2 çocuğuna da böyle hamiş kalmış...eltime de söyle bu monitörü alsın tüp bebek falan denemesin diyormuş....
ümitliydim ama bunu duyunca daha çok ümitlendim:smiley-cool:
herkese merhaba....
ben de 3. seviyeyi perşembe ve cuma günü gördüm.monitör bir daha test istemedi.monitörü de dün sıfırladım.inşallah gerek kalmayacak kullanmama bir daha....
dilruba44,monitöre test yapmak istediğin saatlerden geç adet görmüşsen bir gün sonrası sabah giriyorsun ilk gün olarak.mesela her sabah 7 de test yapacaksan 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası en geç bu testi yapmalısın.sabah 7 de basıp başlayabilirsin teste.
herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....
teşekkürler yaya cım....dilerm güzel haberler verebilirim....
nice mutlu yıllara.....bir daha ki yıl bebişinle kutlaman dileklerimle....:ecrin_bebek:
birşey değil yaya cım....
ben motitörü bir arkadaşımdan almıştım....daha önce başka biri kullandıysa sıfırlanması gerekiyor diye burada yazılınca ben de geçen ay kullandıktan sonra monitörü sıfırladım....kaydirigubbakcemile2
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay
altinyunus - 2. ay
dilruba44 - 1. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 1. ay
kimsecikler yok,hadi artık biraz zaman ayırın moral verelim birbirimize,hiiişşşştttt arkadaşlarımmmm,bende çok çalışıyorum ama yine de vakit oluyo hadi kızlarrr