Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

arkadaslar bu monitöru nereden aldınız fıyatı nasıl ve gercekten bunu denedıkten sonra hemen hamıle kalanlar varmı

ben her zamanki gibi buradayım yayacigim, sen napıyorsun??

arada bir girmeye calısıyorum foruma ama cok boyle kafayı takmak istemiyorum ya 11 gun nasıl gecer:))hihoyyyt

takma desemde mümkün değil güzelim be,olsun burada rahatlıyorum ben,olmazsada dua edip hayırlı ayımızı beklicez canım ...

heyecanlanmak kadar güzel bişey yok yeterki vuvüdumuz olmsuz etkilenmesin güzelim

arkadaslar bu monitöru nereden aldınız fıyatı nasıl ve gercekten bunu denedıkten sonra hemen hamıle kalanlar varmı

canımcım,350 TL civarında internetten alabilirsin, evet hamile kalan arkadaşlar var,geçmiş sayfalardan okuyarak takip edebilirsin.

baya pahalıymıs yaaa,pekı ovulasyon testıyle aynı ıslevı gormuyomu

günaydın herkese.....
2 hafta önce bugün 3. seviyeyi görmüştüm iki gün bıyunca.muhtemelen yarın regl olmam lazım ama psikolojik midir nedir hafif bulantım var.....adet öncesi yaşadığım sinirlenme,iştah artması,deli gibi tatlı yeme isteğim yok.iştahım kapalı ilk hamileliğimde ki gibi...hafif karın ağrım var,aşırı akıntım var ama göğüsler hassas değil vs. vs. ay kafayı yiyeceğim....şimdi bana test yap diyeceksinizkaydirigubbakcemile2

dün eltim bir hastasıyla sohbet etmiş.kadın 40 küsür yaşlarında biri dört biri 2 yaşında çocukları var.4 kere tüp bebek ve birkaç kez aşılama denemişler.....sonra etrafından tatile çıkın kafadan atın nasihatleri gelmiş....sonra kadın bu bizim monitörden almış ve 2 çocuğuna da böyle hamiş kalmış...eltime de söyle bu monitörü alsın tüp bebek falan denemesin diyormuş....
ümitliydim ama bunu duyunca daha çok ümitlendim:smiley-cool:

baya pahalıymıs yaaa,pekı ovulasyon testıyle aynı ıslevı gormuyomu

görüyor belki ama monitör kadar değil bence,monitöe yumurtlama günlerinin en önemli olan ortalama 6 gününü gösteriyor.Ayrıca kendisi ölçüp seviyeyi gösterdeiği için acana demiyosun

güzelim sadece 1 gün beklemen gerekiyor sanırım sonra kırmızılar inşallah sana küserse,güzel haberi vermiş olacaksın,evet test yapabilirsin ama sen bilirsin istersen 1-2 gün bekle direk kan testi yaptır.Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bugün evlilik yıldönümüm,ne heyecanlı bi gündü yarabbim,belki bu ayda böyle heyecanlı bi haber olur ve paylaşırımmmm canlarımm yaaaaa

teşekkürler yaya cım....dilerm güzel haberler verebilirim....
nice mutlu yıllara.....bir daha ki yıl bebişinle kutlaman dileklerimle....:ecrin_bebek:

evet kizlar ben bu digital testi arastirdim.. bende monitör yok biliyosunuz. adetten 10 gün sonra test etmeye baslamam lazim yani bu ayin 11 de. 7 tane cubuk var. bakalim insallah ise yarar bu ay olmassa bidahaki aya monitörü alicam, arastirdim onuda ben almanyada yasiyorum yaklasik 190 € + 20 tane cubuk. baya pahali yani ama olsun artik herseye raziyim. esimide yola getirdim sonunda onun yüzünden stres oluyodum her ay.. ama allahtan maclari bitti yani rahat rahat calisabiliriz bu ay

herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....

herkese günaydın.....
kırmızı kartı yedim kızlar....umutlar bu aya.yalnız bu monitör süper.3. seviyeyi 14 gün önce görmüştüm.sekmedi regl oldum.....

Canım benim güzel haberlerimiz olsun hepimiz istiyoruz ama bir sonraki ay hep yeni bi umut olmak durumunda Allah'ımdan dualarımızı eksik etmicez,yılmıcaz çalışıcaz...

Yukarıda yazdığın yazıda 3.seviyeyi gördükten sonra ve hatta test istemediği için sıfırladım demişsin,ne demek istedin orda canım.yeni dikkatimi çekti de

Bugün 21.gün arkadaşlar,3.seviyeyi 30-31 mayısta gördüğüm için hesaplamam kolay oluyo,14-15 haziran kırmızılar mı gelir yoksa 9 ay hoşçakal derlermi bilmiyorum ama,o zaman bi gelse de,soru işareti olmasa..şafak 9 hadi bakalım

birşey değil yaya cım....
ben motitörü bir arkadaşımdan almıştım....daha önce başka biri kullandıysa sıfırlanması gerekiyor diye burada yazılınca ben de geçen ay kullandıktan sonra monitörü sıfırladım....kaydirigubbakcemile2

anladım canım,3.seviyeden sonra beklemeden sıfırladın iyi yapmışın ,sabahtan m harfiyle hayırlısıyla başlattın yani...mutlu haberlerimiz olsun canım inşallah

kimsecikler yok,hadi artık biraz zaman ayırın moral verelim birbirimize,hiiişşşştttt arkadaşlarımmmm,bende çok çalışıyorum ama yine de vakit oluyo hadi kızlarrr

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

altinyunus - 2. ay
dilruba44 - 1. ay
ozlembaskoy - 1. ay
ss2302 - 1. ay

nevrosky uzun süredir girmiyordum siteye girdiğimde ya da girdiğimde şöyle bir bakıp çıkıyordum. Ama görüyorum ki sen de hamiş olmuşsun.Çokk sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu uğurda çok çabaladın. :))

nevrosky canım,ben 2. ayımdayım düzeltebilir misin?

kimsecikler yok,hadi artık biraz zaman ayırın moral verelim birbirimize,hiiişşşştttt arkadaşlarımmmm,bende çok çalışıyorum ama yine de vakit oluyo hadi kızlarrr

merhaba canım,ben bu aralar çok yoğunum gerçekten yazamadım.
Aslında işime geliyo bu yoğunluktan bebek konusunu kafama takamıyorum.Bu ay her zamankinden rahatım.2. seviyeye bugün ulştım.11. günde yani.Geçen aykine nazaran 3 gün daha geç.Bu ay biraz geç yumurtlayacağım galiba.Önemli değil nasıl olsa gelecek o 3. seviye.Ayrıca çubuk sipariş ettim yetmeyebilir diye. Ben de haberler böyle.Senin bekleyiş sürüyor.Hayırlısı canım ya.Bir hafta olmadı daha sanırım pazardı.Mutlu haberlerini bekliyorum dört gözle...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…