• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

güzelim bence çalışma yapın,ben dün dediğim gibi uyuyakaldım ve olamadı.Yarından itibaren seninde heyecanlı bekleyiş başlıcakkk...
Güzel haberi ikimiz aynı anda da verebiliriz inşallah,1 gün farketmez canımcım...

insallahhh!!!!!!!:nazar::Saruboceq: bu ay cok umutluyum...

kızlar merhaba.. ben 8. haftamı bitirmiş oldum.. ama halsizlik ve mide bulantısı iyice arttı.. işe bile gelmek istemiyorum.. evde kalıp uyumak istiyorum...

kızlar merhaba.. ben 8. haftamı bitirmiş oldum.. ama halsizlik ve mide bulantısı iyice arttı.. işe bile gelmek istemiyorum.. evde kalıp uyumak istiyorum...

larmecigim simdiden Allah kurtarsın hadi hayırlısı canım Allah rahat bir hamilelik nasip etsin insallah!!! Birazcık izin alamıyo musun peki?

Kuzuş olmuş beee, nasılda zaman akıyo di mi larmecim...bunlar güzel belirtiler,keyfini çıkarrr,sızlanma ben burdayım annneeeee diyo sanaaa :ecrin_bebek: :nazar:

ss2302, yaya merhabalar buraya ilk kez bakıyorum ben de gebe kalamama sıkıntısı var ss23 sen gebesin galiba ne allah tamamına erdirsin yayacım sen de benim gibi bekleyenlerdensin senin sıkıntı ne paylaşmak güzelmiş

ss2302 canım benim sat'ı sormuşsun atlamışım,benim SAT 16 Mayıs beklenen adet tarihim 14 Haziran,sende hesapla yaz da heyecan artsın

ss2302, yaya merhabalar buraya ilk kez bakıyorum ben de gebe kalamama sıkıntısı var ss23 sen gebesin galiba ne allah tamamına erdirsin yayacım sen de benim gibi bekleyenlerdensin senin sıkıntı ne paylaşmak güzelmiş

öncelikle hoşgeldin aramıza,sıkıntı yok güzelim eşimde de bende de problem yok,hayırlı günümüzü bekliyoruz,bebiş zamanını bekliyor işte...Bakalım bu ay neler olacak,olmazsa gelecek aya heyecan devam edecek...
sende ne var?doktora gittinmi?ovulasyon kullanabilirsin yada bizim gibi monitör

anneolmakistiyorum belirtilerin nasıl?ne durumdasın bahsetsene güzelimmmmm

canımcım artık 5.haftamdayım hala adet olcakmışım gibi belim ağrıyor ve sancılarım oluyor göğüslerim hassaslaştı mide bulantılarım çok hafif başladı arada mide yanmam oluyor birde sabahları başım ağrıyor şekercim başka bişeyim yok şu anda:)):nazar::CüvCüv:

selam gelevera hosgeldin!! Ben henuz hamiş degilim ama insallah umutluyum!! Allah mi soyletti ne :Saruboceq: hayırlısı canım hepimiz burada birbirimiz icin dua ediyoruz..

ss2302 canım benim sat'ı sormuşsun atlamışım,benim SAT 16 Mayıs beklenen adet tarihim 14 Haziran,sende hesapla yaz da heyecan artsın

benim de SAT 17 mayıs canım, normalde 30 gun surerdi ama bu ay 3 gun erken oldum o yuzden emin olmamakla birlikte nette birkac hesaplıyıcıda cıkan sonuc BAT 15 Haziran canım ama acıkcası ben beklenmeyen adet tarihi diye degistiriyorum kardesim o acılımı.. beklemiyorum iste gelmesin!!!:oklava:

canımcım artık 5.haftamdayım hala adet olcakmışım gibi belim ağrıyor ve sancılarım oluyor göğüslerim hassaslaştı mide bulantılarım çok hafif başladı arada mide yanmam oluyor birde sabahları başım ağrıyor şekercim başka bişeyim yok şu anda:)):nazar::CüvCüv:

ben burdayım demeye başladı desene,hadi hayırlısı güzelim,Allah'ım tamamına erdirsin...
İnşallah bende güzel haber alırım ve paylaşırım..

benim de SAT 17 mayıs canım, normalde 30 gun surerdi ama bu ay 3 gun erken oldum o yuzden emin olmamakla birlikte nette birkac hesaplıyıcıda cıkan sonuc BAT 15 Haziran canım ama acıkcası ben beklenmeyen adet tarihi diye degistiriyorum kardesim o acılımı.. beklemiyorum iste gelmesin!!!:oklava:

yumurtlamadan 14 gün sonrayı hesapladığında da 15 haziran hadi inşallah,mutlu haberlerimizi alırız...kırmızılar 9 ay küser bize

yumurtlamadan 14 gün sonrayı hesapladığında da 15 haziran hadi inşallah,mutlu haberlerimizi alırız...kırmızılar 9 ay küser bize

aynen oyle canım insallah kuserler 9 ay!!

bu arada bu sabah hic test istemeden direkt 1. seviyeye gectim,dun sende de oyle olmustu sanırım, peki bu sabah ne oldu makinende? test falan istedi mi?

aynen oyle canım insallah kuserler 9 ay!!

bu arada bu sabah hic test istemeden direkt 1. seviyeye gectim,dun sende de oyle olmustu sanırım, peki bu sabah ne oldu makinende? test falan istedi mi?

3.seviyeyi gördüğüm ilk gün son test çubuğunu istedi,o günden sonra hiç test istemedi,zaten 3.seviyenin ilk günü 10.günü tamamlamıştım.
senden kaç gün test istedi.

makineleriniz artık test istemeyecek zaten kızlar.. şimdi beklemedesiniz :D umarım hamiş haberlerinizi alırız..

sscim ben daha iş yerime soylemedim.. o nedenle izin alamıyorum..yıllık iznim var ama onuda daha bu erken gunlerde kullanmak istemiyorum..

3.seviyeyi gördüğüm ilk gün son test çubuğunu istedi,o günden sonra hiç test istemedi,zaten 3.seviyenin ilk günü 10.günü tamamlamıştım.
senden kaç gün test istedi.

benim de aynı senin gibi canım 3. seviyeyi ilk gordugumden beri test mest istemedi cunku benim de 10. gunum olmustu 3. seviye, vallahi ben korkumdan 2. kutuyu bile siparis ettirmistim ay hic umrumda degill yeter ki bebisim gelsinnn:Saruboceq:

makineleriniz artık test istemeyecek zaten kızlar.. şimdi beklemedesiniz :D umarım hamiş haberlerinizi alırız..

sscim ben daha iş yerime soylemedim.. o nedenle izin alamıyorum..yıllık iznim var ama onuda daha bu erken gunlerde kullanmak istemiyorum..

umarım larmecigim umarım bu ay cok umutluyum..
sana da Allah sıhhat versin canım insallah kısa surer ilk zaman sıkıntıları.. soyleme bence de is yerine nazar degmesin, sık dişini canım Allah sabır versin..:nazar::CüvCüv:

Arkadaşlar tekrar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim hesaplarıma göre 10 haziranda hasta olacağım gün içersinde ne zaman hasta olursam makinanın düğmesine basmam doğru olur siz nasıl yapıyorsunuz yada doğrusu nedir bu konuda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum tşk.

Arkadaşlar tekrar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim hesaplarıma göre 10 haziranda hasta olacağım gün içersinde ne zaman hasta olursam makinanın düğmesine basmam doğru olur siz nasıl yapıyorsunuz yada doğrusu nedir bu konuda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum tşk.

Güzelim sabaha karşı veya sabah olursan çalıştırabilirsin tabiki ilk idrarını test edebileceğin ve hergün açabileceğin uygun bi saat olmalı.Eğer gün içerisinde olursan o zaman ertesin gün sabah uygun saati belirleyip (ilk idrar zamanı) m harfine basıp hayırlı günlerin gelmesi için başlatabilirsin.
Ben bugüne kadar hep sabaha karşı oldum,7 de başlattım.
Hadi hayırlısı güzelcimmmm...yerimseniben

Güzelim sabaha karşı veya sabah olursan çalıştırabilirsin tabiki ilk idrarını test edebileceğin ve hergün açabileceğin uygun bi saat olmalı.Eğer gün içerisinde olursan o zaman ertesin gün sabah uygun saati belirleyip (ilk idrar zamanı) m harfine basıp hayırlı günlerin gelmesi için başlatabilirsin.
Ben bugüne kadar hep sabaha karşı oldum,7 de başlattım.
Hadi hayırlısı güzelcimmmm...yerimseniben

Teşekkürler bilgin için yaya'cım , umarım hepimiz için mutlu günler yakındır :teytey: ben daha makinayı kullanmaya başlıyacağım için bu kadar heycanlanıyorsam artık diğer günler nasıl olurum bilemiyorum :utangac:

Back