Kolay Doğum İçin Önerileriniz (Normal Doğum)

Canimmm ikinamadim yani ikindim ama yeterli gelmedi doktorlar yardimci oluyorlar ama yinede zorlaaniyosun ya... 4 tane doktor gelmisti benim dogumuma benim acilmam cok iiydi .. tam tersine agrin olunca seni dahada ikinmani sagliyo bacaklarimi kendime dogru cekip ikinmistim ben... doktorlari iyi dinle dediklerini birebir yap canim
sagol canim insallah yaparimm..sanci agri cok mu zor ya.bazen yalanci sancilar giriyo korkuyorum sezaryanmi olsam diye...ya yapamazsam agriya dayanamazzsam ikinamazsam diye cok tedirginim.

Canim dunyaya canindan can getiriyosun illaki biraz canin yanicak ama inan dogumdan iki gun sonra ben bu melek icin bu sanciyi bidaha cekerdim diceksin bence normal dogum yap eger nasip olursa ben ayaga coktan kalktim sezeryan daha zor diyolar :) ve biz melegimle kucak kucaga yatiyoruz smdi :) ben esimedeli gibi asik biriyim onu bile unuttuurduuuuu :)))) rabbim yardim eder insallah hic korkma dogumun baslar baslamaz ya şafi ya rahman isimlerini zikrettt beni o rahatlatti canimjn ici :)

İyi akşamlar kızlar.. Bende 27 haftalk hamileyim doğum öncesi ufak tefek araştrmalar yapmak istyrum ancak o kadar çok kafam karşyor ki :( normal doğuma karar vermiştim diyebilirim ama vajinann kesilmesini cok hssedyosun gibi birşeyler duydum ne kadar doğru ;(

İyi akşamlar kızlar.. Bende 27 haftalk hamileyim doğum öncesi ufak tefek araştrmalar yapmak istyrum ancak o kadar çok kafam karşyor ki :KK43: normal doğuma karar vermiştim diyebilirim ama vajinann kesilmesini cok hssedyosun gibi birşeyler duydum ne kadar doğru ;(

ben daha önceden hiç doğum yapmadım ama normal doğum yapanlara daha önceden sordum. keserken hissediliyo mu diye? hiç anlaşılmıyo doğumdan dolayı orası uyuşmuş oluyo hiç anlamıyosun dediler korkma yani

Canim dunyaya canindan can getiriyosun illaki biraz canin yanicak ama inan dogumdan iki gun sonra ben bu melek icin bu sanciyi bidaha cekerdim diceksin bence normal dogum yap eger nasip olursa ben ayaga coktan kalktim sezeryan daha zor diyolar :) ve biz melegimle kucak kucaga yatiyoruz smdi :) ben esimedeli gibi asik biriyim onu bile unuttuurduuuuu :)))) rabbim yardim eder insallah hic korkma dogumun baslar baslamaz ya şafi ya rahman isimlerini zikrettt beni o rahatlatti canimjn ici :)
cok sagol canim benim ya:) insallah normal dogum yaparim cok istiyorum.yardimlarin icin cok sagol cancagizim :-*

:KK59:
İyi akşamlar kızlar.. Bende 27 haftalk hamileyim doğum öncesi ufak tefek araştrmalar yapmak istyrum ancak o kadar çok kafam karşyor ki :KK43: normal doğuma karar vermiştim diyebilirim ama vajinann kesilmesini cok hssedyosun gibi birşeyler duydum ne kadar doğru ;(
Canimmm hic korkma hissetmiyosunnn kesinlikle ... ben hissetmedim valla ... ama benden tavsiye sana cok yuru nefes egzersizleri yap ... ben hic yurumemistim oyle hamileyken valla demekki yurusem hemen dogurcakmisim :) :)

Kızlar peki hamileliğinizde hic göğsünüzden su geldi mi ? Benim geldi haftaya kontrolüm var doktoruma sorcam ama bir bilginiz vardr belki dedim.. :)

Kızlar peki hamileliğinizde hic göğsünüzden su geldi mi ? Benim geldi haftaya kontrolüm var doktoruma sorcam ama bir bilginiz vardr belki dedim.. :)

benimde geldi, aama benim bu ikinci hamileliğim tabi, gayet normal bişey, ilk hamilelikte de gelebilir. Göğüslerin büyüyo süt kanalların açılıyo ve vücut alıştırma yapıyo korkma yani.ama tabi dr.a mutlaka söyle.

hanımlar ben normal doğum istiyorum ama dün öğrendimki bebek iri bu durumda normal doğum olmama gibi bi durum olurmu bilgi sahibi olan varmı. ben sezeryan yapmak istemiyorum.:KK42::KK34:

hanımlar ben normal doğum istiyorum ama dün öğrendimki bebek iri bu durumda normal doğum olmama gibi bi durum olurmu bilgi sahibi olan varmı. ben sezeryan yapmak istemiyorum.:KK42::KK34:
Nasil yani iri canim kac kilo ki ? Bide doktor bole bisey soledimi sana sezeyan ihtimali var diye hem daha hafta olarakminicik yavrunnn :)

Back