- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi ades_ballibadem
Merhaba, konu açılalı baya olmuş.. 24 sayfalık yazılan her şeyi baştan sona okudum.. Herkes tecrübelerinden bahsetmiş ve bu beni biraz rahatlattı...Arada çok zor normal doğum yapmış kişilerin yorumları da vardı keşke okumasaydım dedim ama olsun:))
Sorun şu ki ilk gebeliğim 27. haftamdayım ve normal doğumdan inanılmaz korkuyorum
Doktorum normal doğumu destekleyen biri ama ben o kadar olumsuz senaryo dinledim ki daha hamile kalmadan önce bile normal doğum istemiyordum.. Sezaryenin olumsuzluklarını da dinledim ama hala normalden korkuyorum..Bu konuyu okuyunca normal doğum yapabilmeyi çok istediğimi farkettim ama çok korkuyorum..Haftada 4 gün 1 er saat yürüyüş yapıyorum çok kilo almayayım diye. Yürüyüşün normal doğumu kolaylaştırdığını yazmış burada bir çok kişi, düşündüm ben zaten yürüyüş yapıyorum bütün şartlar normal doğuma yönlendiriyor aslında beni dedim bu bu başlıktaki yorumları okuyunca ama gelin görün ki hala cesaretim yok. Doktoruma belki normal doğum yaparım deme cesaretim bile yok..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inşallah bana güzel bir cesaret gelir normal doğum yaparım da ben de güzel tecrübemi burada paylaşabilirim...
Sorun şu ki ilk gebeliğim 27. haftamdayım ve normal doğumdan inanılmaz korkuyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inşallah bana güzel bir cesaret gelir normal doğum yaparım da ben de güzel tecrübemi burada paylaşabilirim...
Son düzenleme: