- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
- Konu Sahibi ades_ballibadem
bende devlette yapmaya karsiydim.cunku eberin kotu oldugunu duydum.sertler bagiriyolar felan filan demisleerdi.kattiyen yapmam dedim.baktim ozeller de para aliyo.bosuna vermis olacaktim ve icim icim yiyecekti.soyle soyliyeyim ben ozele para vermedim o paraylan kizimiza akika kurbani kestik cok sukur.rabbim kabul ederse.arastrmaya gitsem resil olup gelecektim en iyisi devlete gittim.ama okadar dua ediyodumki ebeler hemsireler iyi olsn diyo cok sukur hepsi cok cok iyilerdi.sen sessiz kalirsan ses cikartmazsan ebelerlen inatlasmazsan dediklerinide yaptinmi sikinti yok guzelim.benim yanimda sanci ceken biri vaardi kiza ikin diyolar kiz bagiriyo ebelerde cok kiziyodu.serttiler.bu arada sessiz ol dedim diyede becereler gibide olma.soyle soyliyeyim kendini ebelerin yerine koy nasil davlanmalarini istiyosan oyle davran.en guzel aciklama bu benc.insallah sende hayirli bisekilde normal dogum yaparsin..Ben de devlette doğum yapmayı düşünüyorum.Bir önyargım var niye bilmiyorum.Bende hastane fobisi var Rabbim kimseyi düşürmesin.Devlet hastaneleri ortamı çok geriyor beni.Özel hastane ortamı biraz daha ferah sanki.Bu bile etkiliyor beni.Ama yine de devlette doğum yapmayı düşünüyorum Allah izniyle.